Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια τι κανετε καιρο εχω να σας γραψω τενια μου μην στεναχωριεσαι ειναι δυσκολο το ξερω αλλα ολο και κατι θα γινει θα βρεθει κατι καλυτερο

φροσω μου μπραβο στον χριστοφορο ειδες τσαπα ανησυχουσατε και το τρεχατε το παιδι και οσο για το τεταρτο θυμασε τι ειπες καποια στιγμη οτι ειχες γαλα για τριδυμα οποτε κανονισε αντι για 4 μην τα κανεις 6 :tongue: αν και φαση θα ειχε να ηταν και οι τρεις κορες !!!! :Dπεραστικα στον χριστοφορο και ευχομαι να μην χρειαστει κατι το παιδι κριμα ειναι

στελλα εμεις κοιμομαστε γυρω στις 11 ωρες το βραδυ και μιση ωρα και στα καλα 1 ωρα το μεσημερι και εγω ειχα πει για 4 αλλα με απογοητευσε ο γιατρος οποτε θα αρκεστω στα 3 εκτος και αν η επομενη εγκυμοσυνη μου κατσουν διδυμα που χλωμο το κοβω :tongue:

σεβουλα και εγω 1,60 και να η μαριστελλα δεν μας κανει την εκπληξη θα βγει στα ιδια κυβικα και αυτη ειναι μικροκαμωμενη

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια τι κανετε καιρο εχω να σας γραψω τενια μου μην στεναχωριεσαι ειναι δυσκολο το ξερω αλλα ολο και κατι θα γινει θα βρεθει κατι καλυτερο

φροσω μου μπραβο στον χριστοφορο ειδες τσαπα ανησυχουσατε και το τρεχατε το παιδι και οσο για το τεταρτο θυμασε τι ειπες καποια στιγμη οτι ειχες γαλα για τριδυμα οποτε κανονισε αντι για 4 μην τα κανεις 6 :tongue: αν και φαση θα ειχε να ηταν και οι τρεις κορες !!!! :Dπεραστικα στον χριστοφορο και ευχομαι να μην χρειαστει κατι το παιδι κριμα ειναι

στελλα εμεις κοιμομαστε γυρω στις 11 ωρες το βραδυ και μιση ωρα και στα καλα 1 ωρα το μεσημερι και εγω ειχα πει για 4 αλλα με απογοητευσε ο γιατρος οποτε θα αρκεστω στα 3 εκτος και αν η επομενη εγκυμοσυνη μου κατσουν διδυμα που χλωμο το κοβω :tongue:

σεβουλα και εγω 1,60 και να η μαριστελλα δεν μας κανει την εκπληξη θα βγει στα ιδια κυβικα και αυτη ειναι μικροκαμωμενη

καιρό είχες να μπεις!

τί κάνεις; η Μαριστέλλα;

εμείς βγάζουμε 4 δόντια ταυτόχρονα. στον ύπνο της χθες σαν να έκλαιγε.

την χαίδευα, με ακουμπουσε και συνέχιζε τον ύπνο της ήρεμη.

Κατερινακι τι κανει η κορη σου? Ο γιος σου?

Εμενα προς το παρον δεν εχει κλαψει για δοντια. Δεν ξερω αργοτερα που θα βγαζει τα πισω τι θα κανει.

Εγώ ειμαι 1,75 και ο αντρας μου 1,90 και ο μικρος κανονικος. Ολοι ελεγαν θα ειναι πολύ ψηλος αλλα δεν ειναι.

Σεβουλα η κορη σου σε κραταει σε φορμα. Ειστε ψηλοι εσεις?

καλα ειναι η μικρη λιγο συναχη εχει αλλα ενταξει θα περασει αλλαξε και αποτομα ο καιρος οποτε ειναι λογικο και ο μικρος καλα ειναι λογικα απ οτι μου δειχνει δηλαδη:tongue: σεβουλα εμπαινα να διαβασω αλλα γρηγοραδα τρεχω ολη μερα και δεν ειχα χρονο να γραφω σημερα ειμαι πιο χαλαρη οποτε εκατσα λιιγο

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

χαχαχααααα Κατερίνα τί θυμήθηκες τώρα; Όντως το είπα για τα τρίδυμα....

Δεν καταλάβατε ότι έλεγα για 4ο χαριτολογώντας;

Αφήστε δεν λέει... 2 φορές στο γυναικολόγο πήγα και τις 2 διπλές ωορηξίες είχα ΠΑΛΙ. Οπότε δεν με βλέπω για 4ο γιατί θα έβγαινε με το 5ο πακετάκι.

Οι γιοι μου πάντως είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένοι. Εγώ όπως και η Στέλλα 1,76 ο μπαμπάς 1,90 και οι γιοι θηριάκια :mrgreen:.

Από ύπνο οι δίδυμοι δεν έχουν ίδιο ωράριο. Ότι και να κάνουμε δεν καταφέρνουμε να το αλλάξουμε, οπότε από ότι καταλαβαίνεται τη μέρα είμαι συνέχεια ξύπνια και εν δράση.

Εμενα προς το παρον δεν εχει κλαψει για δοντια. Δεν ξερω αργοτερα που θα βγαζει τα πισω τι θα κανει.

Εγώ ειμαι 1,75 και ο αντρας μου 1,90 και ο μικρος κανονικος. Ολοι ελεγαν θα ειναι πολύ ψηλος αλλα δεν ειναι.

εγώ 1,60. ο σύζυγος έχει κανονικό ύψος προς ψηλός. άμα σου πω ότι δεν ξέρω πόσο είναι ακριβώς θα με πιστέψεις;μάλλον 1,85.

πάντως ο πατέρας του άντρα μου είναι σχεδόν 2 μέτρα, η κουνιάδα μου 1,78-1,80. η πεθερά 1,58;;; η μάνα μου επίσης, η αδερφή μου 1,60, ο πατέρας μου 1,75.

από ότι είδα στις καμπύλες, αν συνεχίσει έτσι η Χρύσπα, πρώτα ο Θεός, θα γίνει 1,75.

πάντα το είχα καημό.

ακόμα και στο μεταπτυχιακό, οι καθηγητές μέχρι να μάθουν το όνομά μου, με φώναζαν η κοντούλα η μελαχρινή.:mad:

καλα ειναι η μικρη λιγο συναχη εχει αλλα ενταξει θα περασει αλλαξε και αποτομα ο καιρος οποτε ειναι λογικο και ο μικρος καλα ειναι λογικα απ οτι μου δειχνει δηλαδη:tongue: σεβουλα εμπαινα να διαβασω αλλα γρηγοραδα τρεχω ολη μερα και δεν ειχα χρονο να γραφω σημερα ειμαι πιο χαλαρη οποτε εκατσα λιιγο

περαστικούλια!

Σεβουλα θα τις κανουμε μοντελα τις κορες μας και εμεις τον προηγουμενο μηνα ηταν 81 ποντους αυριο θα παμε στο γιατρο να μας ξαναμετρησει.. και εμενα μαλλον απο τον πατερα της πηρε που ειναι 1,85 εγω η καημεη 1.60(ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ)

Διαφημίσεις

Καλημερααααα ..κοριτσια τι κανετε εδω επιτελους χιονιζει και το εχει στρωσει..........

καλημέρα ιωάννα μου!

ζηλεύω χιόνι!

εδώ βρέχει από χθες το βράδυ κ έχει πάρα πολύ κρύο.

με σκουφάκι κ κασκολάκι την πήγαμε στην πεθερά μου την Χρύσπα σήμερα το πρωί.

κι άλλη ψηλή μπουμπού! θα μας παίρνουν οι κόρες μας αγκαλιά σε λίγα χρόνια Ιωάννα μου. το βλέπω το σκηνικό!

άσε τα ψηλά ντουλάπια. συνέχεια θα την φωνάζω για να μου κατεβάσει το χ, το ψ, για να πάρει τις σκόνες στα ψηλά, χωρίς σκάλα-όπως εγώ.:tongue::D

Τενια υπομονη κοπελα μου ευχομαι να πανε ολα καλα και να βρει συντομα δουλεια ο αντρας σου..τουλαχιστον εχεις και εσυ την δουλιτσα σου και υπαρχει εισοδημα στην οικογενεια...ευχομαι τα Χριστουγεννα οι πελατες σου να φανε πολλα γλυκα κ να σαπισουν τα δοντια τους και εσυ να τρεχεις και να μην προλαβαινεις τα σφραγισματα και τις απονευρωσεις!

πριν λιγες μερες περασαμε και εμεις το σοκ της απολυσης και ξερω οτι ειναι πολυ σκληρο .ευτυχως η δικη μας απολυση ηταν σεναρια τωνμπλογκς και των εφημεριδων που τελικα δεν υσχιουν..βγηκαν και τα αποτελεσματα των γραπτων εξετασεων που ειχε δωσει για μονιμοποιηση και σε λιγους μηνες ορκιζετε..ευτυχως ...

συμφωνω μαζι σου οτι δεν εχουμε δει τπτ ακομα μεχρι στιγμης μονο το δημοσιο ειχε υποστει μειωσεις κτλπ τα χειροτερα ερχονται στον ιδιωτικο τομεα..την Τριτη το βραδυ λεει θα ψηφισουν τις αλλαγες

Με τετοια γονιδια σιγουρα θα γινει τα αγορια αργουν να ριξουν μποι...τα κοριτσια αναπτυσονται πιο γρηγορα

οι μειώσεις στο δημόσιο είναι άδικες, ιδίως για συνταξιούχους, χαμηλόμισθους, αλλά και γενικά.

όμως με εξόργισε ότι έβαλαν ταβάνι στα ρετιρέ, τη στιγμή που φτάνουν τα 15.000 ευρώ. κάτι τσουτσέκια να παίρνουν από τα 24 τους χρόνια τέτοια ποσά κάθε μήνα!!!!!!

τα χειρότερα ήρθαν στον ιδιωτικό. τρομοκρατία. δεν τολμάς να κατεβεις για τσιγάρο, να φορέσεις κάτι μήπως και ζηλέψει η νύφη του αφεντικού, να δουλέψεις με όρεξη, μη τυχόν και δυσαρεστηθεί ο προϊστάμενος, γιατί του έκλεψες τη δόξα, να μην αντιδράς στις αυθαιρεσίες περί αδειών, περί αργιών, να σκύβεις το κεφάλι όταν εκτονώνονται πάνω σου για ό,τι τους καπνίσει....

νευρίασα.

Τένια οδοντίατρος είσαι; ερώτηση. ποιό στοματικό διάλλυμα θεωρείς καλύτερο;

Kαλημερα και καλή εβδομαδα. Παντως το θεμα του υψους με ανησυχει. Ολοι μας λένε οτι δεν ειναι ψηλο το παιδι. 80 ηταν πριν λίγες μερες. Μηπως δεν τον ταιζω αρκετα? 9 μηνες τον θηλασα. Τι να πω, με εχουν αγχωσει.

Πως ειστε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...