Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σε όλες. Αργυρω ελεγαν τη μαμα μου. Ο αντρας μου το θελει ολοκληρο εμενα μου αρεσει το Υρω.

Αχ αλλο πραγμα να σου λεει ο γιος σου μαμα μου και να σε φιλαει....

Θα συγκρινω βεβαια και θα σας πω.

πολύ ωραίο όνομα, καλά κάνεις. ολόκληρο το όνομα είναι υπέροχο.

η μαμά σου θα χαίρεται με τη χαρά σου!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλησπερα, τι κρυο ειναι αυτο σημερα? Μπρρρρρ.... Στελλιτσα πως παει η κοιλιτσα? Και εμενα μου αρεσει το ονομα , ειναι ασυνηθιστο. Τενια λυπαμαι πολυ για τις εξελιξεις, αλλα ευχομαι να ειναι για καλο. Δυστυχως τα πραγματα ειναι πολυ ζορικα και χρειαζεται ψυχραιμια.Παρεπιπτοντως τι γλυκος που ειναι ο Αλεξ! Και τι ωραια που ετρωγε το αχλαδακι του!! Εμενα ΠΟΤΕ δεν εφαγε ετσι τα φρουτα, εκτος του αγιου διαστηματος των διακοπων στην Κρητη!! Τελειος πραγματικα. Οσο για το αλλο θεμα που ειχες γραψει, το ο,τι νιωθεις καμια φορα "καπως' να ξερεις πως συμβαινει και σε μενα πολυ συχνα. Βοηθα πολυ να βρεις λιγο ησυχια ωστε να κανεις κατι για σενα, ακομη και το να πιεις ενα καφε και να διαβασεις ενα βιβλιο ή ενα περιοδικο εχοντας αναθεσει αλλου το μωρο, κανει τη διαφορα, πιστεψε με. Για πιο γκλαμορους καταστασεις ενα κομμωτηριο ποτε δεν εκανε κακο! Σεβη πρωτο μποι , πραγματι!!! Τι να πει γερα να ειναι και αυτα και εμεις για να τα προσεχουμε! Σας φιλω ολες!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Tένια κρίμα για τη δουλειά. Μακάρι να βρει κάτι πολύ γρήγορα.

Με τί ασχολείται;

Εγώ το επόμενο θέλω να είναι κορίτσι :lol::lol::lol::lol::lol:.

Εμείς μάλλον θα μπούμε χειρουργείο με το Χριστόφορο, κρεατάκια και υγρό στα αυτιά.

Θα πάρουμε και μια δεύτερη γνώμη και βλέπουμε.

Περπάτησε κιόλας επιτέλους.

Σε ευχαριστώ Σεβουλα μου. Και εσυ με το καλό να κάνεις εναν γιο στον αντρα σου!

πιο πολύ κ από τον άντρα μου θα το χαρεί ο πατέρας μου.

δυο κόρες, δυο εγγονές και περιμένει τρίτη.

έπηξε στα θηλυκά:tongue:

Κοριτσια καλησπερα, τι κρυο ειναι αυτο σημερα? Μπρρρρρ.... Στελλιτσα πως παει η κοιλιτσα? Και εμενα μου αρεσει το ονομα , ειναι ασυνηθιστο. Τενια λυπαμαι πολυ για τις εξελιξεις, αλλα ευχομαι να ειναι για καλο. Δυστυχως τα πραγματα ειναι πολυ ζορικα και χρειαζεται ψυχραιμια.Παρεπιπτοντως τι γλυκος που ειναι ο Αλεξ! Και τι ωραια που ετρωγε το αχλαδακι του!! Εμενα ΠΟΤΕ δεν εφαγε ετσι τα φρουτα, εκτος του αγιου διαστηματος των διακοπων στην Κρητη!! Τελειος πραγματικα. Οσο για το αλλο θεμα που ειχες γραψει, το ο,τι νιωθεις καμια φορα "καπως' να ξερεις πως συμβαινει και σε μενα πολυ συχνα. Βοηθα πολυ να βρεις λιγο ησυχια ωστε να κανεις κατι για σενα, ακομη και το να πιεις ενα καφε και να διαβασεις ενα βιβλιο ή ενα περιοδικο εχοντας αναθεσει αλλου το μωρο, κανει τη διαφορα, πιστεψε με. Για πιο γκλαμορους καταστασεις ενα κομμωτηριο ποτε δεν εκανε κακο! Σεβη πρωτο μποι , πραγματι!!! Τι να πει γερα να ειναι και αυτα και εμεις για να τα προσεχουμε! Σας φιλω ολες!!

φιλάκια Νικολέτα!

απίστευτο κρύο.

αφήσαμε την Χρύσπα στην πεθερά μου το απόγευμα κ πήγαμε για ψώνια. δεν γινόταν αλλιώς. εμείς παγώσαμε, το μωρό θα έμενε παγάκι!

Με τί ασχολείται;

Εμείς μάλλον θα μπούμε χειρουργείο με το Χριστόφορο, κρεατάκια και υγρό στα αυτιά.

όλα να πάνε κατ' ευχήν. οπωσδήποτε να πάρετε 2η γνώμη.

κ η ανηψιά μου είχε ένα θέμα από τη γέννησή της με το ματάκι. δάκρυζε κ έφραζε ο πόρος.

της αδερφής μου της έλεγαν ότι θα χρειαστεί χειρουργείο. σε 2η γνώμη, δεν χρειάστηκε τίποτα κ τώρα είναι μια χαρά περδίκι.

βέβαια, είναι κ θέμα πίστης.

όλοι μας τάξαμε προσκύνημα στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου κ το εκπληρώσαμε.

έτσι πιστεύω κι εγώ για την Χρύσπα μου.

εύχομαι να μην ενοχλώ καμιά σας με τα πιστεύω μου.

φιλικά.

συγχαρητήρια για το περπάτημα! μπράβο του!:D

Διαφημίσεις

Με τί ασχολείται;

Καλημέρα Σε όλες!!

Εύχομα να πάνε όλα καλά και καλές αντοχές σε εσένα και τον μπαμπά!

......αλλά τέταρτο ακούω?????

OMG πως τα καταφερνετε?? Εμείς μία έχουμε και χθες (όπως και καθε μέρα) ήμουν στο πόδι από 6:30 το πρωί έως 10:00 για το παιδί οπότε και κοιμήθηκε (γιατί όπως έχω αναφέρει μέσα στην μέρα δεν κοιμάται :confused: )

Για δέυτερο δεν τολμώ να το σκεφτώ ακόμη..........

..........Ποιο είναι το μυστικό? Για πες μου?:roll:

Όσο για την κόρη.....μια χαρά τα βγάζεις πέρα με 4 άντρες ήδη, και πέμπτος να σου έρθει θα τον έχεις του χεριού σου!!!!!!:-D

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλημερα σε όλες. Φροσω περαστικα του ευχομαι και παρεις κι άλλη γνωμη.

Πως ειστε? Εμεις με τον υπνο μια χαρα. Κοιμαται 10-12 ωρες το βραδυ και περιπου 3 το μεσημερι.

Αν ειχα χωρο και λεφτα βεβαια θα ηθελα και4. Αλλα το σπιτι ειναι πολυ μικρο.

Εσενα ποσο κοιμαται?

τα ΣΚ σαπίζει στον ύπνο. όσο πιο πολύ κοιμάται τόσο πιο πολύ νυστάζει.

τις καθημερινές από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 7.30 ή 8.30.

μισή ώρα επιπλέον το πρωί και 1.30 ώρα το μεσημέρι.

αλλά τις υπόλοιπες ώρες μιλάμε για ταλιμπάν!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...