Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα κοριτσια δε μου ηρθε περιοδος ακομα. Γεννησα 6 οκτωβρη και δε θηλασα κιολας, οποτε περιμενα να μου εχει ερθει ως τωρα. Εχω αρχισει να ανησυχω. Οταν πηγα στις 40 μερες στο γυναικολογο μου ειπε οτι οπου να ναι θα μου ερθει, αλλα περασε ποσος καιρος απο τοτε και τιποτα. Παντως μου ειπε οτι σε αυτη την πρωτη περιοδο θα εχω πολυ αιμα, να το περιμενω...

Κι εγώ Δώρα γέννησα στις 3 Οκτώβρη και όταν πήγα στις 40 μέρες στο γιατρό μου μου είπε ότι ήταν λίγο μεγαλύτερη η μήτρα από το κανονικό και ότι πρέπει να μου έρθουν σύντομα αλλιώς θα μου έδινε χάπια για συσπάσεις της μήτρας προκειμένου να μου έρθουν, εντωμεταξύ ούτε κι εγώ θήλασα για πολύ. Επίσης μου είπε κι εμένα ότι θα χω πολύ αίμα και να μην φοβηθώ..Οι μέρες περνούσαν κι εγώ δεν είχα αδιαθετήσει και τελικά λίγο πριν πάρω τα χάπια μου ήρθαν την προηγούμενη εβδομάδα δηλαδή μετά από δύο μήνες από την γέννα.Τις 3 πρώτες μέρες είχα όντως πολύ αίμα και μετά σταμάτησε...Μου κράτησε σύνολο 5 μέρες...Βέβαια έχω ακόμη κάτι καφέ κάποιες φορές!!Αν δεις ότι δεν σου έρχονται και αυτή την εβδομάδα μίλα με τον γιατρό σου μήπως χρειαστεί να σου δώσει αυτά τα χάπια για να σε βοηθήσει...

Με το εμβόλιο πως τα πήγε ο μικρούλης σου???Ελπίζω να ναι μια χαρά τώρα...

Αχ σε λίγες μέρες θα το κάνουμε κι εμείς...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απ οτι βλεπεις η μικρη μου βεβαια κοιμαται προς το παρον και εγω καθομαι να χαλαρωσω!καλα και πριν κανω παιδι δεν κοιμομοθν νωρις αλλα τωρα πια αν δεν παει 3 δεν κλεινει το ματι (και μετα απορω γιατι ξενυχταει το παιδι μου )

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

νατασσα με δουλευεις???????????????????ακομα τπτ!!!!!!!αφηστε περιμενω την καταληλη στιγμη!!!!!!απο την πειρα μου στα σχολεια δεν συχνο φαινομενο ο πυρετος μετα το εμβολιο οποτε μην αγχωνεστε!!!!!!!!!

κατερινακι βγηκαμε χτες πρωτη μερα με καροτσι κ ολοι επεσαν πανω μας!!ειμαστε ρε κοριτσια τρελα γκομενακια!!χαχαχα!!

μαρια σε βριζω καθε μερα χιχι!!

Ε καλά τώρα, είπαμε το παιδί θα γίνει μοντέλο.Τον φαντάζομαι σε καμιά εικοσαριά χρόνια από τώρα ψηλό,ξανθό,γαλανομάτη με τέλειους κοιλιακούς να τον κυνηγάν από πίσω οι κοπελιές και συ.....Αλήθεια τι σόι πεθερά θα σαι ε???Στριγγλίτσα ή μάλαμα???:D:D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Απ οτι βλεπεις η μικρη μου βεβαια κοιμαται προς το παρον και εγω καθομαι να χαλαρωσω!καλα και πριν κανω παιδι δεν κοιμομοθν νωρις αλλα τωρα πια αν δεν παει 3 δεν κλεινει το ματι (και μετα απορω γιατι ξενυχταει το παιδι μου )

Μιά από τα ίδια κι εγώ.Κι εμένα κοιμάται κι εγώ μπαίνω στο φόρουμ να διαβάσω τα νέα σας...Πάντως και η δικιά μου αργά κοιμάται τελευταία,πήρε από την μαμά της...:P:p

Από Ρόδο είσαι ε???Τι καιρό κάνει εκεί τώρα???Δεν έχω έρθει ποτέ και θα ήθελα να ρθω...

Διαφημίσεις

ναι απο Ροδο σημερα μας τα χαλασε λιγο θελαμε βολτα και βρεχει ολη μερα :cry: αλλα σε γενικες γραμμες ειμαστε μια χρα εδω ουτε πολυ κρυο ουτε πολλες βροχες μας τα κανει μαζεμενα εδω ;) Αν και τωρα που φαινετε καπως επειδη εχω το μωρο και δεν μπορω να βγαινω οποτε θελω αν και δεν στερουμαστε τισ βολτιτσες μας :cool: εχουμε γυρισει ολεσ τις ανοικτες καφετεριες!!!!!! Να ερθετε το καλοκαιρακι βεβαια ειναι πιο ωραια εδω !!! εσυ απο που εισαι ?

Εγώ είμαι από Κρήτη αλλά μέναμε Αθήνα και τώρα ήρθαμε Λάρισα λόγω μετάθεσης του άντρα μου.Εδώ έχει πολύ αέρα και βροχή...Κι εμείς από βόλτες δεν πάμε πίσω καθώς κι εγώ και η μπέμπα πετάμε την σκούφια μας για βόλτα :P:p

Η μπεμπούλα σου πως είναι???Σου έκανε τελικά πυρετό μετά το εμβόλιο??

Και τα τρια μερη που μου εγραψες ειναι παρα πολυ ωραια με την δικη του χαρη το καθενα αν και δεν εχω παει Λαρισα ειναι μια φιλη μου απο εκει και μου εχει πει οτι ειναι παρα πολυ ομορφα ! απο ποιο μερος της κρητης εισαι ? μια χαρα ειμαστε εμεις οχι ουτε πυρετο καναμε ουτε γκρινια και το κλαμα ηταν εκεινη την στιγμη μολις μπηκε ο σιγαστηρας ( το μπιμπερο εννοω ) ηρεμισαμε :tongue: εσεις πως ειστε?

Από Ηράκλειο είμαι. Καλή είναι η Λάρισα δεν λέω...Μεγάλη πόλη με πολύ κόσμο με αρκετές επιλογές για έξοδο αλλά και για εκδρομές αφού βρίσκεται στη μέση και είναι όλα κοντά Βόλος,Πήλιο,Λίμνη Πλαστήρα,Ελάτη,Περτούλι,Μετέωρα, Πλαταμώνας κτλ..

Εμείς καλά είμαστε, σε λίγες μέρες θα πάμε να το κάνουμε το εμβόλιο και να μας δει και η παιδίατρος για να δούμε πόσο μεγαλώσαμε...

να κανω μια ερωτηση το ξερω οτι πολυ μικρα και δεν καταλαβαινουν ιδιαιτερα αλλα θα παρετε δωρο στα μωρακια σας για χριστουγεννα θελω να της παρω κατι αλλα δεν ξερω τι. Μην νομιζει οτι ο Αγιος Βασιλης κανει διακρισεις :P

Διαφημίσεις

Από Ηράκλειο είμαι. Καλή είναι η Λάρισα δεν λέω...Μεγάλη πόλη με πολύ κόσμο με αρκετές επιλογές για έξοδο αλλά και για εκδρομές αφού βρίσκεται στη μέση και είναι όλα κοντά Βόλος,Πήλιο,Λίμνη Πλαστήρα,Ελάτη,Περτούλι,Μετέωρα, Πλαταμώνας κτλ..

Εμείς καλά είμαστε, σε λίγες μέρες θα πάμε να το κάνουμε το εμβόλιο και να μας δει και η παιδίατρος για να δούμε πόσο μεγαλώσαμε...

Και μονο αυτα αρκουν εισαι και εσυ απο νησι και ξερεις ποσο δυσκολες ειναι οι μετακινησεις αν και ειναι πολυ μεγαλυτερη η κρητη απο τη ροδο ειναι λιγο δυσκολο να πας οπου θελεις οποτε θελεις :-( εμεις για να παμε ενα διημερο καπου ειναι πιο δυσκολα λογω χρονου και πολλα εξοδα :-(

Και μονο αυτα αρκουν εισαι και εσυ απο νησι και ξερεις ποσο δυσκολες ειναι οι μετακινησεις αν και ειναι πολυ μεγαλυτερη η κρητη απο τη ροδο ειναι λιγο δυσκολο να πας οπου θελεις οποτε θελεις :-( εμεις για να παμε ενα διημερο καπου ειναι πιο δυσκολα λογω χρονου και πολλα εξοδα :-(

Εχείς δίκιο και ο χρόνος και τα έξοδα είναι πρόβλημα...Εγώ στην μικρή κάτι θα της πάρω για Χριστούγεννα μάλλον παιχνίδι γιατί μέχρι τώρα της ψωνίζαμε πιο πολύ ρούχα και τώρα που άρχισε να καταλαβαίνει θέλει κάτι να απασχολείται...Τι ακριβώς θα της πάρουμε δεν ξέρω αλλά κάτι για την ηλικία της...

ψαχνω και εγω τα της βρω αλλα δεν βλεπω και κατι τα πιο πολλα τα εχουμε κι ολας γιατι ειναι το πρωτο μωρο στην οικογενεια αλλα και στην παρεα και ερχονται συνεχως και της φερνουν και απο κατι ρουχα παιχνιδια διαφορα οποτε τωρα ψαχνω να δω τι θα παρω :confused: .Λοιπον καληνυχτα απο εμενα ξυπνησε παω να της δωσω να φαει και να κοιμηθουμε αν κοιμηθουμε δηλαδη :rolleyes:

ψαχνω και εγω τα της βρω αλλα δεν βλεπω και κατι τα πιο πολλα τα εχουμε κι ολας γιατι ειναι το πρωτο μωρο στην οικογενεια αλλα και στην παρεα και ερχονται συνεχως και της φερνουν και απο κατι ρουχα παιχνιδια διαφορα οποτε τωρα ψαχνω να δω τι θα παρω :confused: .Λοιπον καληνυχτα απο εμενα ξυπνησε παω να της δωσω να φαει και να κοιμηθουμε αν κοιμηθουμε δηλαδη :rolleyes:

Καλή σου νύχτα...Άντε να ταίσεις την μπεμπούλα σου και μετά να την πάρει γρήγορα ο ύπνος για να ξεκουραστείς κι εσύ...

Κοριτσάκια διάβασα τις ανησυχίες σας για το εμβόλιο και είπα(μιας κι εμείς σήμερα θα πάμε για το 2ο) να σας καθησυχάσω!

Το παιδάκι ούτε κιχ δεν θα βγάλει(εκτός κι αν ο δικός μου είναι εντελώς αναίσθητος...άντρας γαρ!!) και εσείς μπορείτε να κοιτάξετε από την άλλη(όπως εγώ η γενναία!!).... Εμείς ούτε πυρετό είχαμε, ούτε κλάμματα...

Οπότε μην το σκέφτεστε καθόλου!!!!

Φιλιά πολλά σε σας και στα κουκλάκια σας!!

(καλέ τι μοντέλα είναι όλα!!!!! φτου φτου με τις ωραίες φωτογραφίες τους!!!)

fgjv1ucc8bkrw3tn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...