Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Ο Χριστόφορος μου ακόμα δεν περπατάει μόνος του.

Τον πήγαμε και σε νευρολόγο (ο μπαμπάς μας επέμενε) και τελικά δεν έχει τίποτα. Απλώς φοβάται να αφήσει τα χεράκια του.

Η πλάκα είναι που του φωνάζει ο Αλέξανδρός μου, έλα Χριστοφοράκο μπορείς, έλα μπορείς να περπατήσεις. Εκείνος κάνει 3 βήματα, πιάνεται από κάπου γρήγορα γρήγορα και ο Αλέξανδρος με τον Φίλιππο αρχίζουν και χειροκρατάνε και τον επευθημούν. Εκείνος γελάει και χοροπηδάει.

Καλά μιλάμε πολύ γέλιο έχουν. Ολόκληρη συμμορία!

Το καλό είναι ότι δεν τους ψάχνω στα δωμάτια. Όπου πάει ο ένας πάνε όλοι.

Φρόσω, καλά έκανε ο μπαμπάς σας κι επέμενε. τώρα ξέρετε στα σίγουρα ότι το παιδί είναι καλά, κι ας το ξέρατε από ένστικτο νωρίτερα.

έτσι σκεφτόμενη κι εγώ πήγα την Χρύσπα στον οφθαλμίατρο για το αιμαγγείωμα στο αριστερό της φρύδι.

αργότερα θα επισκεφθώ κ πλαστικό για να μου επιβεβαιώσει αυτό που ήδη μας έχουν πει οι παιδίατροι, ο οφθαλμίατρος, τα βιβλία, το ίντερνετ, ότι δηλαδή στα 2 χρόνια θα κάνουμε επέμβαση κ θα το αφαιρέσουμε.

όσο για τα αγόρια σου... δεν έχω λόγια. ζεις απίστευτη ευτυχία! έχεις όλα όσα έχουμε οι υπόλοιπες επί 3.

εσύ και η νατάσα.

ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πού θα πάτε τα Χριστούγεννα; την Πρωτοχρονιά; έχετε προγραμματίσει;

εμείς για το άλλο ΣΚ είμαστε κλεισμένες σε δυο γιορτούλες, μια για τα παιδιά του δικηγορικού συλλόγου και μια για τα παιδιά της εταιρείας που δουλεύω.

ήδη έχω καταστρώσει πρόγραμμα εμφανίσεων, ρούχα, παπούτσια, καλσόν, αξεσουάρ.

είμαι πολύ κουκουβάγια!

Kαλημερα σε όλες. Φροσω και τι εγινε που δεν περπαταει ακομα. Καλά κανατε και τον κοιταξατε όμως.

Ο Βασιλάκης επεσε χτες στο πεζοδρομο και χτυπησε τα χειλακια του. Σημερα ειναι πρισμενα... Ουφ.

Σεβουλα θελουμε φωτογραφια της μικρης με το ντυσιμο. χιχιχι

Kαλημερα σε όλες. Φροσω και τι εγινε που δεν περπαταει ακομα. Καλά κανατε και τον κοιταξατε όμως.

Ο Βασιλάκης επεσε χτες στο πεζοδρομο και χτυπησε τα χειλακια του. Σημερα ειναι πρισμενα... Ουφ.

Σεβουλα θελουμε φωτογραφια της μικρης με το ντυσιμο. χιχιχι

ρε Στέλλα, τί άβαταρ έβαλες πάλι;:shock::shock:

αν τακαταφέρω, θα ανεβάσω. χλωμό όμως το βλέπω. ξέρεις πόσο καιρό το παλεύω να βάλω κι άλλες;:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Ξύπνησα με πονόλαιμο, αυτιά και μπουκωμένη μύτη. Η μικρή μου είναι με συνάχι εδώ και 2 μέρες και τα βράδια ρίχνουμε ξενύχτιαααα :-(

Χθές μέχρι τις 2:30........και μέσα σε όλα αφού την είχαμε σηκώσει με τον σύζυγο και είμασταν στην κουζίνα την είχα αγκαλιά αλλά τα ποδαράκια ακουμπούσαν στον πάγκο (όρθια) και της φεύγει ένα "πιφ" και λέει "αααααα κακά!"!!!!! Τι γέλιο κάναμε βραδιάτικα δεν λέγεται! (ήταν η πρώτη φορά που το είπε)

Άντε περαστικά μας να αναρρώσουμε γιατί έρχονται και κρύα.......μπρρρρρρρ ήδη κρυώνω......

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Ξύπνησα με πονόλαιμο, αυτιά και μπουκωμένη μύτη. Η μικρή μου είναι με συνάχι εδώ και 2 μέρες και τα βράδια ρίχνουμε ξενύχτιαααα :-(

Χθές μέχρι τις 2:30........και μέσα σε όλα αφού την είχαμε σηκώσει με τον σύζυγο και είμασταν στην κουζίνα την είχα αγκαλιά αλλά τα ποδαράκια ακουμπούσαν στον πάγκο (όρθια) και της φεύγει ένα "πιφ" και λέει "αααααα κακά!"!!!!! Τι γέλιο κάναμε βραδιάτικα δεν λέγεται! (ήταν η πρώτη φορά που το είπε)

Άντε περαστικά μας να αναρρώσουμε γιατί έρχονται και κρύα.......μπρρρρρρρ ήδη κρυώνω......

καλημέρα! περαστικά σας!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Καλημερα Σεβουλα. Πλακωθηκα στα πλυντηρια γιατι απο το βραδυ θα εχει παγωνια...

Εσυ τι κανεις?

έβαλα χθες πλυντήριο με σκούρα. σήμερα περιμένω να στεγνώσουν κ τα τελευταία.

είχα βάλει άσπρα μαλλον την Τρίτη και τα σιδέρωσα Τετάρτη.

σήμερα έχουμε εμβόλιο το απόγευμα κ μετρήσεις-ύψος, βάρος.

αύριο λέμε να πάμε το απόγευμα για ψώνια της μικρής κ ίσως πάρει κ ο μπαμπάς μας κάτι.

εγώ βαριέμαι σήμερα απίστευτα. έχω πολλές δουλειές, αλλά καμία όρεξη να τελειώσω.

κι εδώ πολύ κρύο. δύσκολο σπορ το κάπνισμα.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...