Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ουπς! Τραπεζίτες εννοούσα κι εγώ...:oops: Πάει το 'χω χάσει τελείως. Τα δικά σας τα βγάζουν εύκολα? Παυσίπονο δίνετε?

σχετικά ήσυχα. είχε λίγη γκρίνια, αλλά ούτε πυρετό ούτε ανορεξία (δεν την ξέρουμε την κυρία:tongue:) ούτε αυπνία. λίγο παραπάνω κολλημένη πάνω μου.

Εμένα έχει αλλεργία στο πορτοκάλι, αλλά μόνο στο φρέσκο. Το κέηκ πχ που έχει μέσα χυμό, το τρώει χωρίς πρόβλημα, το ίδιο και τη μηλόπιτα. Είναι γενικά πολύ καλόφαγος, μπουρέκι!

μπουρεκάκια μου τρώει, όπως και κέηκ μ χυμό πορτοκάλι.

Σέβη αφού είναι ήσυχη η μικρή, πείσε τον αντρούλη σου για δεύτερο στο καπάκι...γιατί δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα παραμείνει έτσι! Και τα μωρά θα έψχουν μικρότερη διαφορά και εσείς θα ταλαιπωρηθείτε λιγότερο, πίστεψέ με! ;)

εγώ σε πιστεύω, τον Στεφ ποιός τον πείθει; πάντως όχι εγώ.;):(

του δίνω προθεσμία μέχρι το καλοκαίρι. αν δεν το προτείνει μόνος του θα τον αποπλανήσω ή θα τον βιασω.:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γεια σας! Σας ευχαριστω για τις ευχες, χρονια πολλα και σε ολες οσους εχουν καποιον αγαπημενο που γιορταζει. Και εμενα τρελαινεται για παιδακια, ευτυχως εχουμε ανηψακια και ενιοτε παιζει.Απο δοντια εχουμε 8 και το φαγητο αλλωτε της το αλεθω (αναλογα με το τι ειναι π.χ μοσχαρι ¨η αν εχει περασειη ωρα καιθελω να φαει πιο γρηγορα) και αλλωτε οχι, αν εχει κατι μαλακο πχ τραχανα με ντοματα. Γενικα μασαει, αρκει να εχει διαθεση να το κανει γιατι καμια φορα βαριεται. Παντως εχει μεγαλη πλακα. Τωρα τελευταια παιρνει φορα και ερχεται και με αγκαλιαζει απο πισω στα ποδια!! Εχει μαθει να στελνει και φιλια. Σημερα φιλουσε τον τοιχο!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Κοριτσια γεια σας! Σας ευχαριστω για τις ευχες, χρονια πολλα και σε ολες οσους εχουν καποιον αγαπημενο που γιορταζει. Και εμενα τρελαινεται για παιδακια, ευτυχως εχουμε ανηψακια και ενιοτε παιζει.Απο δοντια εχουμε 8 και το φαγητο αλλωτε της το αλεθω (αναλογα με το τι ειναι π.χ μοσχαρι ¨η αν εχει περασειη ωρα καιθελω να φαει πιο γρηγορα) και αλλωτε οχι, αν εχει κατι μαλακο πχ τραχανα με ντοματα. Γενικα μασαει, αρκει να εχει διαθεση να το κανει γιατι καμια φορα βαριεται. Παντως εχει μεγαλη πλακα. Τωρα τελευταια παιρνει φορα και ερχεται και με αγκαλιαζει απο πισω στα ποδια!! Εχει μαθει να στελνει και φιλια. Σημερα φιλουσε τον τοιχο!!

έχεις πλύνει ρούχα στο χέρι με το παιδί ανάμεσα στα πόδια σου να σου τραβάει προς τα κάτω τη φόρμα; δεν ξέρεις τί σημαίνει πρωταθλητισμός:mrgreen::lol:

βρε κορίτσια η δική μου γιατί δεν κάνει τίποτα από όλα αυτά;;

να φιλάει λάηβ, το κάνει, να αγκαλιάζει, να χαιδεύει, ναι. αλλά ούτε γειά κάνει ούτε μάκια με την παλάμη, κι ας της δείχνω εγώ. με γράφει συστηματικά:cool:

εγώ σε πιστεύω, τον Στεφ ποιός τον πείθει; πάντως όχι εγώ.;):(

του δίνω προθεσμία μέχρι το καλοκαίρι. αν δεν το προτείνει μόνος του θα τον αποπλανήσω ή θα τον βιασω.:tongue:

Σε έχω ικανή και για τα δύο! :mrgreen::lol:

Πάντως εμένα αν ο πρώτος μου ήταν τόσο εύκολος όσο ο δεύτερος, θα είχα ξαναγίνει μανούλα πολύ πιο σύντομα (αλλά δυστυχώς ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ), ο άντρας μου λύσσαγε!

Αυτή την πατέντα με το μαξιλάρι την είχα διαβάσει κάπου κι εγώ και το δοκίμασα, αλλά δεν έκανε τίποτα γιατί το μωρο όλη νύχτα κάνει κωλοτούμπες μέσα στην κούνια.

Μπουρέκι είπα το μωρό καλέ (λόγω στρουμπουλότητας), όχι ότι τρώει μπουρεκάκια...δεν δοκίμασα να του δώσω δηλαδή, άμα του το δώσω μια χαρά θα το χάψει!

έχεις πλύνει ρούχα στο χέρι με το παιδί ανάμεσα στα πόδια σου να σου τραβάει προς τα κάτω τη φόρμα; δεν ξέρεις τί σημαίνει πρωταθλητισμός:mrgreen::lol:

βρε κορίτσια η δική μου γιατί δεν κάνει τίποτα από όλα αυτά;;

να φιλάει λάηβ, το κάνει, να αγκαλιάζει, να χαιδεύει, ναι. αλλά ούτε γειά κάνει ούτε μάκια με την παλάμη, κι ας της δείχνω εγώ. με γράφει συστηματικά:cool:

να σου πω μην σκας θα τα κανει μονη της μαλλον δεν θελει πιεση και εμασ τισ τα δειχνω δεν κανει τιποτα και μολις την αφησω ερχεται και τα κανει.και για αλλα μολις δει τα αντιγραφει οποτε μην αγχωνεσαι οποτε θελει εκεινη θα κανει τα παντα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Σε έχω ικανή και για τα δύο! :mrgreen::lol:

σε μερσώ για την εκτίμηση!;)

Πάντως εμένα αν ο πρώτος μου ήταν τόσο εύκολος όσο ο δεύτερος, θα είχα ξαναγίνει μανούλα πολύ πιο σύντομα (αλλά δυστυχώς ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ), ο άντρας μου λύσσαγε!

αντιστρόφως! :mad:

Αυτή την πατέντα με το μαξιλάρι την είχα διαβάσει κάπου κι εγώ και το δοκίμασα, αλλά δεν έκανε τίποτα γιατί το μωρο όλη νύχτα κάνει κωλοτούμπες μέσα στην κούνια.

η Χρύσπα κοιμήθηκε εξαρχής στο κρεβάτι μας χθες. δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. παραζωήρεψε.

Μπουρέκι είπα το μωρό καλέ (λόγω στρουμπουλότητας), όχι ότι τρώει μπουρεκάκια...δεν δοκίμασα να του δώσω δηλαδή, άμα του το δώσω μια χαρά θα το χάψει!

ε, καλά, δώστου κι ένα μπουρεκάκι. εγώ την τράβηξα κάμερα να τρώει μπουρεκάκι.

είχε από ένα στο κάθε χέρι και ήθελε κ αυτό που έτρωγε ο μπαμπάς της:tongue: να την ταϊζει.:)

απορώ από πού πήρε αυτή την όρεξη:rolleyes:

να σου πω μην σκας θα τα κανει μονη της μαλλον δεν θελει πιεση και εμασ τισ τα δειχνω δεν κανει τιποτα και μολις την αφησω ερχεται και τα κανει.και για αλλα μολις δει τα αντιγραφει οποτε μην αγχωνεσαι οποτε θελει εκεινη θα κανει τα παντα

καλημέρα Κατερίνα!:)

πιο πολύ νομίζω ότι βαριέται αυτά που της δείχνω:(. έτσι το αντιλαμβάνομαι.

έσκασα χθες με το άλλαγμά της:mad:. λες και είχε σκουλήκια στον πωπώ!

ούτε ο Βασιλάκης ήρθε, λογικό το παιδί πάει δημοτικό. με την μπέμπα θα ασχοληθεί;

ευτυχώς σήμερα θα παίξει με την ξαδερφούλα της.:D

καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Καλημέρα κι από μένα!

Σέβη, πες δόξα τω Θεώ που τρώει το μωρό...ξέρεις τι εστί κακόφαγο παιδί? Ο Θεός να σε φυλάει...τον μεγάλο ακόμα κι ακόμα τον κυνηγάω με το κουτάλι!

Καλημέρα κι από μένα!

Σέβη, πες δόξα τω Θεώ που τρώει το μωρό...ξέρεις τι εστί κακόφαγο παιδί? Ο Θεός να σε φυλάει...τον μεγάλο ακόμα κι ακόμα τον κυνηγάω με το κουτάλι!

καλημέρα Αγγελίνα μου!

ξέρω, ξέρω!

ήμουν κακόφαγο παιδάκι. μετά δεν μπορούσα να σταματήσω;)

μεγάλη πίκρα να μην τρώει το παιδί...

τί κάνετε??? το μεσημέρι μετά τη δουλειά θα πάω απο λαϊκή. Ελπίζω να βρω τπτις φρέσκο και καλό.

τις τελευταίες μέρες νιώθω χάλια... σαν να χω κατάθλιψη...κλιψ κλιψ

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τενια μου μηπως λογω των ημερων σε επιασε?σου εχω φαρμακο παντως 10 λεπταμε τον αλεξ και θα σου περασει

σεβουλα χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα και να ερχοταν δεν θα παιζανε καλα μαζι τα βρισκουν καλυτερα με παρομοια ηλικια το βλεπω απο την μαριστελλα οπως παιζει με τους φιλουσ τις που ειναι 1 τωρα δεν παιζει με τα αλλα παιδακια που ειναι λιγο η πολυ μεγαλυτερα οταν τα βλεπουν ιδια με αυτα νιωθουν πιο οικεια και πιο ανετα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

μεγάλη πίκρα να μην τρώει το παιδί...

τί κάνετε??? το μεσημέρι μετά τη δουλειά θα πάω απο λαϊκή. Ελπίζω να βρω τπτις φρέσκο και καλό.

τις τελευταίες μέρες νιώθω χάλια... σαν να χω κατάθλιψη...κλιψ κλιψ

ασχολήσου με τον εαυτό σου, με κάτι που σε ανεβάζει εσένα ως Τένια.

το παθαίνω κι εγώ συχνά.

εγώ το ρίχνω στο μαγείρεμα-γλυκά ή σε ψώνια, αν με παίρνει.

ή σε ώρες παιχνιδιού με την Χρύσπα, αδιαφορώντας για όλα τα άλλα.

αλλά κυρίως όταν κάνω κάτι για μένα.

δεν πρέπει να είμαστε μόνο μαμάδες. τα λέω για να τα ακούω!;)

καλημερα κοριτσια τενια μου μηπως λογω των ημερων σε επιασε?σου εχω φαρμακο παντως 10 λεπταμε τον αλεξ και θα σου περασει

σεβουλα χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα και να ερχοταν δεν θα παιζανε καλα μαζι τα βρισκουν καλυτερα με παρομοια ηλικια το βλεπω απο την μαριστελλα οπως παιζει με τους φιλουσ τις που ειναι 1 τωρα δεν παιζει με τα αλλα παιδακια που ειναι λιγο η πολυ μεγαλυτερα οταν τα βλεπουν ιδια με αυτα νιωθουν πιο οικεια και πιο ανετα

με την εβελίνα τρελαίνεται κι ας είναι 3 χρόνων και 2 μηνών.

μόνο να τις βλέπατε!

αγκαλιάζονται, μιλάει η εβελίνα, τσιρίζει η δικιά μου από χαρά... της δίνει νερό η ανηψιά μου... αγαπούλες!

σε λίγους μήνες έρχεται και η 2η ανηψιά!

θηλέων!:D

με τον Βασιλάκη που δεν τον έχει ξαναδεί, μάλλον δεν...

Καλησπέρα!

Ο Χριστόφορος μου ακόμα δεν περπατάει μόνος του.

Τον πήγαμε και σε νευρολόγο (ο μπαμπάς μας επέμενε) και τελικά δεν έχει τίποτα. Απλώς φοβάται να αφήσει τα χεράκια του.

Η πλάκα είναι που του φωνάζει ο Αλέξανδρός μου, έλα Χριστοφοράκο μπορείς, έλα μπορείς να περπατήσεις. Εκείνος κάνει 3 βήματα, πιάνεται από κάπου γρήγορα γρήγορα και ο Αλέξανδρος με τον Φίλιππο αρχίζουν και χειροκρατάνε και τον επευθημούν. Εκείνος γελάει και χοροπηδάει.

Καλά μιλάμε πολύ γέλιο έχουν. Ολόκληρη συμμορία!

Το καλό είναι ότι δεν τους ψάχνω στα δωμάτια. Όπου πάει ο ένας πάνε όλοι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...