Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε χτες βράδυ στολίσαμε και μεις το δέντρο... :D μόνο τα φωτάκια προλάβαμε να βάλουμε βέβαια... είναι και 6 σειρές οπότε μας πήρε πάνω απο ώρα. Μετα΄έπρεπε να τον πάω για μπάνιο ύπνο τον Αλεξ, οπότε τις μπάλες θα τις βάλω αλλη μέρα.

Λοιπόν ο μικρός με άλλα παιδάκια δεν πολυασχολείται θα έλεγα. Κάθεται μόνος του την περισσότερη ώρα. Σήμερα τον πήγα στις κούνιες που πάμε μέρα παρα μέρα, και είμασταν μόνοι. Παίξαμε μπάλα, και, μιλάμε κορίτσια ξετρελάθηκε στο γέλιο!! Λες και δεν είχε ξαναδεί μπάλα! Τί να πω! :)

Εγώ του έχω μαξιλάρι εδω και λίγο καιρό. Ενα πολύ μαλακό που σχεδόν επιπεδώνεται όταν ακουμπας πάνω. Αλλά εχω κάνει ενα κόλπο που είπε η μαμά μου, για να αποφύγω κινδύνους: το έχω βάλει κάτω απο το κατωσέντονο. Ετσι μένει στην θέση του. ΅Του το έβαλα γιατι είχε μυξούλες κατι βράδια και ήθελα να κοιμάται ησυχος. Δεν ξέρω αν βοηθάει πολύ, πάντως δεν το βγάζω πια. Μόνο για αερισμό.

Για το φαί που λέτε, εγώ του άρχισα τα δικά μας για να παρει κανα γραμμαριο, αλλά δεν τα πολυθέλει τα κομμάτια. Θα αρχισω πάλι αλεσμα μου φαίνεται.

Πάτνως του δίνω διάφορα. Σπανακόρυζο, κοκκινιστά, τηγ. πατάτες.

Λίγο αλάτι το βάζω. Επίσης ρυζόγαλο δικό μου, ταχίνι με μέλι.

Ψάρι αβγό γαλ/κα απαγορεύονται, οπότε είμαι πολυ περιορισμένη στις επιλογές μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα περπαταει απο τον 11ο αλλα ευτυχως οταν τον βαζω στο παρκο καθεται.

Δοντια εχουμε 7 αλλα μονο τα 2 κατω ειναι ολοκληρα,

Φαγητο και εγώ του δινω και κοκκινιστα και λεμονατα αλλα χωρις αλάτι. Σχεδον οτι τρωμε εμεις σε 2η κατσαρολα χωρς αλατι.

δεν της δίνω ούτε λεμόνι ούτε πορτοκάλι ακόμα. έχουμε ευαισθησία στο παπάκι μας.:( αρπάζει με τη μία. πού και πού της βάζω λίγο λεμονάκι στο αρνάκι με τις πατατούλες, που έτσι κι αλλιώς το τρώει μια φορά το μήνα.

και σπανακόρυζο έχει φάει η Χρύσπα, μήνες τώρα.

κοκκινιστό όχι ακόμα. σουπέ τα περισσότερα φαγητά με φρέσκια ντομάτα μόνο.

δηλαδή βάζετε καρυκεύματα χωρίς αλάτι;

Τένια, αν θέλεις μου απαντάς κι εσύ σε αυτό. με ενδιαφέρει να δω πώς θα το κάνω.:?

nik Χρόνια Πολλά και σε όποιον άλλο/η γιορτάζει!

Εμένα γιορτάζει ο αντρούλης μου! Δεν θα κάνουμε γιορτή όμως λόγω φόρτου εργασίας (του).

Να τον χαίρεσαι Κατερίνα μου! να είστε γεροί κι αγαπημένοι να ευτυχείτε!:D

Για κούνιες δεν είμαι αυτήν την εβδομάδα είμαι "κλεισμένη" όλα τα πρωινά και το απόγευμα έχει κρυούλι

......Πολλές δουλειες σπιτιού βρε κορίτσια και μέσα σε όλα αυτά δεν έχω τελειώσει και αυτά που ήθελα να στολίσω (όλα).

Πέρισυ και πιο πολύ διάθεση είχα και περισσότερα στόλισα!

Κι εμένα η κόρη μου πλήρης αδιαφορία για το δένδρο (το δικό μας, της γιαγιας, της θειας. της νονας. όλα)

Τον δε αη βασίλη (επειδή έχω έναν μεγάλο-είχα βάλει φωτό στο "χριστούγεννα 2010") τον φοβάται και δεν πλησιάζει!!!

Είχαμε δει και έναν live στο golden hall και βούρκωσε το κακομοιράκι μου, ενώ γενικά δεν είναι φοβιτσιάρα...τι να πώ!

Joanna μια χαρά η μικρούλα πάντως αν παρατήρησες τις λέξεις από "κ" τις "εχετε" όλες!!!!!!!!!!

κι εγώ περίμενα να ενθουσιαστεί... αλλά ...

Κι εγώ τα αλέθω μέχρι τελικής διάλυσης :roll:, αλλά του δίνω και μπουκίτσες ψωμάκι, τσουρέκι κλπ, μια χαρά τα τρώει με τα 8 προς το παρόν δοντάκια του...παλεύει να βγάλει τους κυνόδοντες ο δόλιος, ενώ είναι τόσο ήσυχο, χαρωπό και καλόβολο μωρό, τις τελευταίες μέρες έχει υπερένταση και δυσκολεύεται στον ύπνο το καημενούλι μου. :(

Πάντως γεγονός είναι ότι τα μωρά θέλουν άλλα μωρα. Ευτυχώς ο δικός μου έχει τον μεγάλο και ξεδίνει. Τον λατρεύει μιλάμε! Μόλις τον δει τσιρίζει από τη χαρά του, ορμάει επάνω του, του τραβάει μαλλιά, γυαλιά...ολέ ο ταύρος! Τι να πρωτοκάνει δεν ξέρει!

κουλουράκι μου τρώει, όπως κ κέηκ, ψωμάκι, ελίτσες, ντομάτα το καλοκαίρι,...

δεν της αλέθω εδώ και λίγες μέρες τον τραχανά, το αστράκι, πεπονάκι, ρυζάκι.αλλά το κρέας, καρότο τα κάνω αλοιφή.

σιγά σιγά θα μάθει.

εμένα δεν έβγαλε κυνόδοντες. έβγαλε τραπεζίτες.:roll:

θέλω 2ο μωρό!!!!!!!!

αλλά δεν το λέω στον Στεφ. νατάσα σωστή;;)

Διαφημίσεις

αντε χτες βράδυ στολίσαμε και μεις το δέντρο... :D μόνο τα φωτάκια προλάβαμε να βάλουμε βέβαια... είναι και 6 σειρές οπότε μας πήρε πάνω απο ώρα. Μετα΄έπρεπε να τον πάω για μπάνιο ύπνο τον Αλεξ, οπότε τις μπάλες θα τις βάλω αλλη μέρα.

Λοιπόν ο μικρός με άλλα παιδάκια δεν πολυασχολείται θα έλεγα. Κάθεται μόνος του την περισσότερη ώρα. Σήμερα τον πήγα στις κούνιες που πάμε μέρα παρα μέρα, και είμασταν μόνοι. Παίξαμε μπάλα, και, μιλάμε κορίτσια ξετρελάθηκε στο γέλιο!! Λες και δεν είχε ξαναδεί μπάλα! Τί να πω! :)

Εγώ του έχω μαξιλάρι εδω και λίγο καιρό. Ενα πολύ μαλακό που σχεδόν επιπεδώνεται όταν ακουμπας πάνω. Αλλά εχω κάνει ενα κόλπο που είπε η μαμά μου, για να αποφύγω κινδύνους: το έχω βάλει κάτω απο το κατωσέντονο. Ετσι μένει στην θέση του. ΅Του το έβαλα γιατι είχε μυξούλες κατι βράδια και ήθελα να κοιμάται ησυχος. Δεν ξέρω αν βοηθάει πολύ, πάντως δεν το βγάζω πια. Μόνο για αερισμό.

Για το φαί που λέτε, εγώ του άρχισα τα δικά μας για να παρει κανα γραμμαριο, αλλά δεν τα πολυθέλει τα κομμάτια. Θα αρχισω πάλι αλεσμα μου φαίνεται.

Πάτνως του δίνω διάφορα. Σπανακόρυζο, κοκκινιστά, τηγ. πατάτες.

Λίγο αλάτι το βάζω. Επίσης ρυζόγαλο δικό μου, ταχίνι με μέλι.

Ψάρι αβγό γαλ/κα απαγορεύονται, οπότε είμαι πολυ περιορισμένη στις επιλογές μου.

αυτό μετο μαξιλάρι πολύ έξυπνη ιδέα. μπράβο στη μαμά σου. θα το εφαρμόσω κι εγώ μόλις παρω μαξιλάρι. dunlopilo, είχα διαβάσει Στέλλα, σωστά;

κι εσύ και η Στέλλα έχετε δύσκολο έργο με τόσες απαγορεύσεις.

Tενια και εγω τα ιδια με τα φαγητα. Οχι γαλακτοκομικα και αυγα. Επισης του αρεσει ο σπανακοριζο πολύ.

δεν το θυμόμουν οτι εχετε και εσείς θέμα με φαγητά! πώς το βρήκατε? με ραστ ή πατς?

δεν της δίνω ούτε λεμόνι ούτε πορτοκάλι ακόμα. έχουμε ευαισθησία στο παπάκι μας.:( αρπάζει με τη μία. πού και πού της βάζω λίγο λεμονάκι στο αρνάκι με τις πατατούλες, που έτσι κι αλλιώς το τρώει μια φορά το μήνα.

και σπανακόρυζο έχει φάει η Χρύσπα, μήνες τώρα.

κοκκινιστό όχι ακόμα. σουπέ τα περισσότερα φαγητά με φρέσκια ντομάτα μόνο.

δηλαδή βάζετε καρυκεύματα χωρίς αλάτι;

Τένια, αν θέλεις μου απαντάς κι εσύ σε αυτό. με ενδιαφέρει να δω πώς θα το κάνω.:?

για ποιό θεμα λες Σέβη? για το κοκκινιστό? το μαγειρεύω κανονικά και΄βάζω και πολλά μπαχαρικά! και αλατάκι, αλλά δεν το παρακάνω!

να σας ρωτήσω και κα΄τι ακόμα:

τα φαγητά τους τα δίνετε σχετικά υδαρή? δλδ με μπόλικη σάλτσα ας πούμε? γιατί ε΄χω διαπιστώσει οτι όταν του δίνω κάπως πιο στεγνο φαί, δυσκολεύεται να το καταπιεί.

Σήμερα ήταν 20 λεπτα κυριολεκτικα με μια πιρουνιά στο στόμα. Το ξεζούμισε, και μετά ό,τι έμεινε το έβαλε στο πλάι στο μάγουλο σαν τα χαμστεράκια!:D

εκανε συνολικά 45 λεπτά να φάει. Ενώ οταν του δίνω το φαί σαν πουρέ λιωμένο και με μπόλικο ζουμί το τρώει σε 15 λεπτά.

Επίσης του έχω φτιάξει δικόυς μου κύβους. Αφού βράσω πχ το μοσχάρι ή κοτοπουλο, κρατάω το ζουμί ( συνήθως βράζω και κάποια λαχανικά μαζί για γεύση), και το βάζω σε πλαστικές παγοθήκες (όχι αυτές της μιας χρήσης) και το αποθηκεύω στην κατάψυξη. Ετσι όταν θέλω να του αραιώσω λίγο το φαγητό του, αντί να βάλω νερο βάζω κύβο.

εγω τενια το εκανα αθτο με μαξιλαρι οταν ηταν πιο μικρη τωρα τις το αφηνω κανονικα γιατι το βαζει εκεινη οπου θελει εμεις εχουμε 12 δοντακια τωρα αν εχει βγαλει κανενα αλλο που δεν το εχω δεν ξερω το καλο ειναι οτι δεν τα καταλαβαμε τα δοντια εμενα φαγητο τρωει κανονικα οτι τρωμε και εμεις απλα στο δικο της δεν βαζω ιδιαιτερα μπαχαρικα εχουμε σταματησει τα αλεσμενα απο 8 μηνων γιατι δεν ετρωγε καθολου δεν τα ηθελε και τρωει πια κανονικα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

να σας ρωτήσω και κα΄τι ακόμα:

τα φαγητά τους τα δίνετε σχετικά υδαρή? δλδ με μπόλικη σάλτσα ας πούμε? γιατί ε΄χω διαπιστώσει οτι όταν του δίνω κάπως πιο στεγνο φαί, δυσκολεύεται να το καταπιεί.

Σήμερα ήταν 20 λεπτα κυριολεκτικα με μια πιρουνιά στο στόμα. Το ξεζούμισε, και μετά ό,τι έμεινε το έβαλε στο πλάι στο μάγουλο σαν τα χαμστεράκια!:D

εκανε συνολικά 45 λεπτά να φάει. Ενώ οταν του δίνω το φαί σαν πουρέ λιωμένο και με μπόλικο ζουμί το τρώει σε 15 λεπτά.

της βάζω και ζουμάκι από κοτόπουλο και μοσχάρι.

ωραίο "σαν χαμστεράκι":)

Επίσης του έχω φτιάξει δικόυς μου κύβους. Αφού βράσω πχ το μοσχάρι ή κοτοπουλο, κρατάω το ζουμί ( συνήθως βράζω και κάποια λαχανικά μαζί για γεύση), και το βάζω σε πλαστικές παγοθήκες (όχι αυτές της μιας χρήσης) και το αποθηκεύω στην κατάψυξη. Ετσι όταν θέλω να του αραιώσω λίγο το φαγητό του, αντί να βάλω νερο βάζω κύβο.

εύγε!

κι εγώ πήρα το κοτόπουλο, το ξεκοκκάλησα κ το έχω στην κατάψυξη να το βράσω το ΣΚ με καρότο, κολοκυθάκι, σέληνο να το βάλω σε παγοκύστες. μόνο για την Χρύσπα.

σκεφτόμαστε το ίδιο.:D μακάρι να μην το αναβάλλω άλλο. γιατί πολλά κοτόπουλα τα χαράμισα με το να παίρνω μόνο το ψαχνό και πετούσα τα κόκκαλα. λες και βρίσκονται φρέσκα κοτόπουλα έτσι εύκολα.

με τα μπαχαρικά χωνεύει εύκολα; δεν είχε κανένα θέμα;

σκέφτομαι να ξεκινήσω ρυζόγαλο με κανέλα. κ μηλόπιτα επίσης.

εγω τενια το εκανα αθτο με μαξιλαρι οταν ηταν πιο μικρη τωρα τις το αφηνω κανονικα γιατι το βαζει εκεινη οπου θελει εμεις εχουμε 12 δοντακια τωρα αν εχει βγαλει κανενα αλλο που δεν το εχω δεν ξερω το καλο ειναι οτι δεν τα καταλαβαμε τα δοντια εμενα φαγητο τρωει κανονικα οτι τρωμε και εμεις απλα στο δικο της δεν βαζω ιδιαιτερα μπαχαρικα εχουμε σταματησει τα αλεσμενα απο 8 μηνων γιατι δεν ετρωγε καθολου δεν τα ηθελε και τρωει πια κανονικα

γουάου!:eek:

τί παιδί είναι αυτό; μπράβο Κατερίνα!:D

μας περνάτε κ στα δοντάκια.;)

Ουπς! Τραπεζίτες εννοούσα κι εγώ...:oops: Πάει το 'χω χάσει τελείως. Τα δικά σας τα βγάζουν εύκολα? Παυσίπονο δίνετε?

Εμένα έχει αλλεργία στο πορτοκάλι, αλλά μόνο στο φρέσκο. Το κέηκ πχ που έχει μέσα χυμό, το τρώει χωρίς πρόβλημα, το ίδιο και τη μηλόπιτα. Είναι γενικά πολύ καλόφαγος, μπουρέκι!

Σέβη αφού είναι ήσυχη η μικρή, πείσε τον αντρούλη σου για δεύτερο στο καπάκι...γιατί δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα παραμείνει έτσι! Και τα μωρά θα έψχουν μικρότερη διαφορά και εσείς θα ταλαιπωρηθείτε λιγότερο, πίστεψέ με! ;)

Κι εμείς δεν τα αλέθουμε από 9 μηνών, της είχα δώσει λίγο ψωμάκι και έκανε κανονικά την μασητική κίνηση και ας μην είχαμε παρά 2 δοντάκια τότε, μόνο ούλα:rolleyes:

Αλλά μια χαρά τα πάει!

Τώρα έχουμε 5 δόντια και είναι γλύκα:lol:

Εμάς ο παιδίατρος είναι πολύ αυστηρός ΟΧΙ αλάτι ΟΧΙ ζάχαρη:roll:

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...