Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σε όλες. Καλε τι μωρα βγαλαμε????

Και εμενα περπαταει απο 11 μηνων αλλα ευτυχως καθεται στο παρκο. Δεν μπορω να ειμαι απο πισω του με την κοιλάρα. Τον πάω καθε μερα για περπατημα όμως....

Το κοριτσακι μου εχει αρχισει και παρακλωτσαει. Πλακα εχει. Σαν να μην περασε μια μερα.

Νικ χρονια πολλά και οτι επιθυμεις!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερούδια σε όλες!

σήμερα θα έχουμε παρεούλα για την Χρύσπα το απόγευμα, ένα αγοράκι 5-6 χρόνων, τον γιο της φίλης μου.

ελπίζω να παίξουν όμορφα!

για αύριο θα μιλήσω με την αδερφή μου να έρθουν το απόγευμα, να βρεθούν με την εβελίνα.

Παρασκευή έχουμε εμβόλιο.

Καλη εβδομαδα σε όλες!!!!

Σεβουλα καλημερα... Ο δικος μου παιζει με αλλα παιδακια μια χαρα αλλα όχι πολύ μεγαλυτερα του. Δεν τους δινει σημασια. Καλά να περασετε.

Διαφημίσεις

Καλη εβδομαδα σε όλες!!!!

Σεβουλα καλημερα... Ο δικος μου παιζει με αλλα παιδακια μια χαρα αλλα όχι πολύ μεγαλυτερα του. Δεν τους δινει σημασια. Καλά να περασετε.

καλημέρα Στέλλα!

θα δω σήμερα το απόγευμα πώς θα πάει. ευχαριστώ πολύ! μακάρι!

Καλημέρα κοριτσάκια, χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και τις Νικολετες!

Σας διαβάζω και σας χαίρομαι, τις κοριτσομάνες. Εμένα ο μικρός μου είναι 13,5 μηνών κι ούτε περπατάει ακόμα ούτε μιλάει, εκτός από τα δικά του, τα ακαταλαβίστικα. Όχι ότι ανυπομονώ κι όλας βέβαια...:roll: Αυτά τα είχα με τον μεγάλο, κι όταν άρχισε να τρώει τούμπες κάθε μέρα, μαρτύρησα...άσε η λογοδιάρροιά του, από τότε που μίλησε...στιγμή δεν σταματάει!

Τα μαλλιά του μωρού είναι πολλά και μπουκλωτά, οπότε το πιστολάκι είναι εκ των ουκ άνευ. Να σας ρωτήσω κάτι άλλο-με τα δόντια πώς πάτε?

καλημερα κοριτσια νικολ χρονια σου πολλα οτι επιθυμεις κατερινακι ν χαιρεσαι τον αντρα σου σεβουλα γιορταζες χθες ετσι δεν ειναι ? χρονια πολλα και σε εσενα και σορρυ.

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια, χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και τις Νικολετες!

Σας διαβάζω και σας χαίρομαι, τις κοριτσομάνες.

μη νομίζεις, θέλω κι ένα αγοράκι!

Εμένα ο μικρός μου είναι 13,5 μηνών κι ούτε περπατάει ακόμα ούτε μιλάει, εκτός από τα δικά του, τα ακαταλαβίστικα. Όχι ότι ανυπομονώ κι όλας βέβαια...:roll: Αυτά τα είχα με τον μεγάλο, κι όταν άρχισε να τρώει τούμπες κάθε μέρα, μαρτύρησα...άσε η λογοδιάρροιά του, από τότε που μίλησε...στιγμή δεν σταματάει!

δικός μας! συνάδελφος!:tongue: να τον βάλουμε μαζί με την Χρύσπα να δούμε ποιός θα κάνει πίσω. η δικιά μου βέβαια στα μωρουδίστικα;)

Τα μαλλιά του μωρού είναι πολλά και μπουκλωτά, οπότε το πιστολάκι είναι εκ των ουκ άνευ. Να σας ρωτήσω κάτι άλλο-με τα δόντια πώς πάτε?

εμάς πρασέ.

βγάλαμε προχτές το 11ο. μήπως είναι καιρός να της χοντροαλέθω το κρέας; το κάνω αλοιφή ως τώρα.:roll: μάλλον άργησα. η Τένια-φιλουδάκι δίνει κοκκινιστό φαγητό.

εσύ;

καλημερα κοριτσια νικολ χρονια σου πολλα οτι επιθυμεις κατερινακι ν χαιρεσαι τον αντρα σου σεβουλα γιορταζες χθες ετσι δεν ειναι ? χρονια πολλα και σε εσενα και σορρυ.

όχι αγάπη μου, δεν γιόρταζα, αλλά σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες!:D

γιορτάζω 24 Οκτωβρίου, της Αγίας Σεβαστιανής.:) κι εγώ αργά το έμαθα στη ζωή μου, 4η δημοτικού. μέχρι τότε γιόρταζα του Αγίου Σάββα.:tongue:

Εμενα περπαταει απο τον 11ο αλλα ευτυχως οταν τον βαζω στο παρκο καθεται.

Δοντια εχουμε 7 αλλα μονο τα 2 κατω ειναι ολοκληρα,

Φαγητο και εγώ του δινω και κοκκινιστα και λεμονατα αλλα χωρις αλάτι. Σχεδον οτι τρωμε εμεις σε 2η κατσαρολα χωρς αλατι.

nik Χρόνια Πολλά και σε όποιον άλλο/η γιορτάζει!

Εμένα γιορτάζει ο αντρούλης μου! Δεν θα κάνουμε γιορτή όμως λόγω φόρτου εργασίας (του).

Για κούνιες δεν είμαι αυτήν την εβδομάδα είμαι "κλεισμένη" όλα τα πρωινά και το απόγευμα έχει κρυούλι

......Πολλές δουλειες σπιτιού βρε κορίτσια και μέσα σε όλα αυτά δεν έχω τελειώσει και αυτά που ήθελα να στολίσω (όλα).

Πέρισυ και πιο πολύ διάθεση είχα και περισσότερα στόλισα!

Κι εμένα η κόρη μου πλήρης αδιαφορία για το δένδρο (το δικό μας, της γιαγιας, της θειας. της νονας. όλα)

Τον δε αη βασίλη (επειδή έχω έναν μεγάλο-είχα βάλει φωτό στο "χριστούγεννα 2010") τον φοβάται και δεν πλησιάζει!!!

Είχαμε δει και έναν live στο golden hall και βούρκωσε το κακομοιράκι μου, ενώ γενικά δεν είναι φοβιτσιάρα...τι να πώ!

Joanna μια χαρά η μικρούλα πάντως αν παρατήρησες τις λέξεις από "κ" τις "εχετε" όλες!!!!!!!!!!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

εμάς πρασέ.

βγάλαμε προχτές το 11ο. μήπως είναι καιρός να της χοντροαλέθω το κρέας; το κάνω αλοιφή ως τώρα.:roll: μάλλον άργησα. η Τένια-φιλουδάκι δίνει κοκκινιστό φαγητό.

εσύ;

Κι εγώ τα αλέθω μέχρι τελικής διάλυσης :roll:, αλλά του δίνω και μπουκίτσες ψωμάκι, τσουρέκι κλπ, μια χαρά τα τρώει με τα 8 προς το παρόν δοντάκια του...παλεύει να βγάλει τους κυνόδοντες ο δόλιος, ενώ είναι τόσο ήσυχο, χαρωπό και καλόβολο μωρό, τις τελευταίες μέρες έχει υπερένταση και δυσκολεύεται στον ύπνο το καημενούλι μου. :(

Πάντως γεγονός είναι ότι τα μωρά θέλουν άλλα μωρα. Ευτυχώς ο δικός μου έχει τον μεγάλο και ξεδίνει. Τον λατρεύει μιλάμε! Μόλις τον δει τσιρίζει από τη χαρά του, ορμάει επάνω του, του τραβάει μαλλιά, γυαλιά...ολέ ο ταύρος! Τι να πρωτοκάνει δεν ξέρει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...