Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πρωί-πρωί ξυπνάω, μπας και κάνω καμία δουλειά του σπιτιού, αλλά και διορθώσω τίποτα για τη δουλειά, γιατί με το που ξυπνήσει σε λίγο ο μικρός Κιμωνάκος, τέλειωσαν οι δουλειές....

Σας διάβασα και μπήκα στον πειρασμό να μπω να σας γράψω λίγο, γιατί μου λείπετε!

Αχ, μπράβο που στολίσατε! Εγώ δεν προλαβαίνω με τίποτα, καλέ κορίτσια, κάθε σαββατοκύριακο δίνω μάχη με τις στοίβες του σιδερώματος που δεν δείχνουν να τελειώνουν ποτέ! Μήπως είμαι υπερβολική με το πλύσιμο;

το μυστικό, γιατί κι εγώ έχανα την μπάλα με τα ρούχα, είναι να σιδερώνεις μόλις στεγνώνουν. δηλαδή καθημερινές. κι εμείς πάρα πολλά πλυντήρια.:(;)

Γενικά, δεν βλέπω να έχω τον έλεγχο του σπιτιού, όπως πρώτα. Ο άντρας μου, αν και με βοηθάει αρκετά, λέει να πάρουμε γυναίκα να μας βοηθήσει, αλλά εμένα δεν μου πάει.... Ξέρω, γω; Δεν μπορώ να τις δίνω εντολές τι να κάνει. :confused:

δουλεύεις; και αν ναι μέχρι ποιά ώρα;

εγώ όταν τελειώσει το μειωμένο, θα πάρω γυναίκα αναγκαστικά.

είχα μια όταν ήμουν έγκυος και τους πρώτους μήνες που γέννησα, αλλά σιγά σιγά μου ήταν άχρηστη. συν το ότι δεν μου αρέσει να δεσμεύομαι από μια ξένη στο σπίτι μου, για το σπίτι μου, όταν εγώ μπορώ να το χειριστώ καλύτερα και όπως εγώ θέλω, όταν θέλω. ιδιοτροπία βέβαια, αλλά ... η συγκεκριμένη ήταν πολύ αργή.

Όσο για το στόλισμα, εμείς έχουμε την συνήθεια να στολίζουμε πιο αργά, γιατί μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα, μας έχει φύγει η χαρά, το έχουμε ψιλοβαρεθεί...Γενικά δεν είμαι των πολλών στολιδιών. Όσο για φέτος, δεν ξέρω αν θα αντέξει το δέντρο ή θα του έρθει τούμπα στο κεφάλι, θα δοκιμάσουμε και θα πράξουμε αναλόγως!

Να φανταστείτε το τραπεζάκι του σαλονιού το έχουμε καταργήσει τελείως εδώ και δύο μήνες. Ανέβαινε επάνω και έκανε διάφορα. :D Την τύχη του δέντρου θα σας την πω....

εμείς το έχουμε "αφοπλίσει" από τότε που μπουσουλούσε.

Οlive μπράβο για την μικρούλα σου! Εμείς δεν τα λέμε ακόμα όλα αυτά, μόνο το σκυλάκι αναγνωρίζουμε...

εμείς ούτε το σκυλάκι. απλώς όταν το βλέπουμε λάηβ δείχνουμε την αγάπη μας.

Σεβούλα, αυτά που σκέφτεσαι περί κακομαθημένου, τα σκέφτομαι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο κι εγώ!!! Ελπίζω να μην χάσουμε τον έλεγχο! Παλαιότερα, το θεωρούσα δεδομένο, αλλά τώρα, έχω αρχίσει να αναθεωρώ πολλά και να τα βλέπω όλα πιο σχετικά, και άρα πιο ανεκτά, που έλεγε και ο Ρουσσώ, αν θυμάμαι καλά.

τώωωωωωωωωωωωρα;;;;;; τον έχω χάσει προ πολλού! θα τον αποκτήσω όταν γίνει μάνα και η ίδια, ελπίζω :tongue::rolleyes:

Κοριτσάκια μου καλή Κυριακή να περάσετε με τα μωράκια σας! Να τα χαίρεστε και να τα βλέπετε να μεγαλώνουν και να γελούν!

καλή Κυριακή κι εσύ βερολίνα μου να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις ευτυχισμένο!:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε όλες. Μπραβο νοικοκυρουλες και του χρονου να ειστε καλά να ξαναστολίσετε! Εγω δε θα στολίσω ευτυχως.

Πηγαμε χτες στο athens heart και οπως καθομασταν για καφε με χτυπουσε αερας στην πλατη και σε συνδιασμο με τον Βασιλάκη που τον κυνηγουσα γυρω γυρω εχω πιαστει, μαλλον ψυξη. Αχ τα πλευρακια μου.

Παρολο που περπαταει κανονικα στο παρκο καθετε και παιζει ωρες. Στην κατασταση μου δεν μπορω νατον εχω να τρεχει μεσα στο σπιτι γιατι δν μπορώ να σκυβω. Μονο σε άλλα σπιτια και στις κουνιες που τον πάω συχνα ευτυχως.

Ολιβ και Νικ παμε κουνιες μεσα στην εβδομαδα εκτος Τριτης που εχει λαικη και γινεται χαμος....

Καλημερα σε όλες. Μπραβο νοικοκυρουλες και του χρονου να ειστε καλά να ξαναστολίσετε! Εγω δε θα στολίσω ευτυχως.

Πηγαμε χτες στο athens heart και οπως καθομασταν για καφε με χτυπουσε αερας στην πλατη και σε συνδιασμο με τον Βασιλάκη που τον κυνηγουσα γυρω γυρω εχω πιαστει, μαλλον ψυξη. Αχ τα πλευρακια μου.

περαστικά Στελλίτσα μου. να προσέχεις! έχει πόνο! να ντύνεσαι ζεστά και να μένεις στα ζεστά!

Παρολο που περπαταει κανονικα στο παρκο καθετε και παιζει ωρες. Στην κατασταση μου δεν μπορω νατον εχω να τρεχει μεσα στο σπιτι γιατι δν μπορώ να σκυβω. Μονο σε άλλα σπιτια και στις κουνιες που τον πάω συχνα ευτυχως.

Ολιβ και Νικ παμε κουνιες μεσα στην εβδομαδα εκτος Τριτης που εχει λαικη και γινεται χαμος....

και η Χρύσπα παίζει μόνη της στο πάρκο με ή χωρίς την τηλεόραση ανοιχτή. αρκεί να της μιλάω, να με βλέπει.

όταν κάνω δουλειές έξω, πηγαίνω και της μιλάω κάθε λίγο να μην νιώθει μόνη της.

στο σιδέρωμα είμαστε μαζί. εγώ σιδερώνω και η Χρύσπα παίζει με τις ομπρέλες, με το καλάθι που έχουμε τις ομπρέλες, την ηλ. σκούπα, το σκουπάκι, κοπαναει τη σιδερώστρα...

βάζουμε πλυντήριο μαζί, βγάζουμε το πλυντήριο μαζί, αλλά απλώνω μόνη τώρα το χειμώνα, λόγω καιρού. εκεί ρίχνει κλάμα, γιατί τελειώνει νωρίς το παιχνίδι της.

χθες πάντως που κοιμήθηκε κατά τις 12 το πρωί ξύπνησε με κλαματάκια. την πήρα αγκαλιά και ξεράθηκε στην αγκαλιά μου, όρθια:eek:.

λυπήθηκα να την ξυπνήσω, κι έτσι μείναμε αγκαλιά για 15 λεπτάκια, λικνίζοντάς την. απλά κάθησα στο σαλόνι αμίλητη να την χαϊδεύω και να την λικνίζω. έχω χαζέψει από ευτυχία. μου κρατουσε το χέρι όσο κοιμόταν:D.

επίσης χθες εφάρμοσα αυτό που είχα διαβάσει στο δίπλα φόρουμ για το πώς να κόβουμε τα νύχια.

η Χρύσπα πλέον είναι πολύ ζωηρή και δεν την κουμαντάρω. στο άλλαγμα μου κοιμήθηκε. έτσι της έκοψα τα νυχάκια που είχαν μεγαλώσει επικίνδυνα. είχε γρατσουνιστεί ανάμεσα στα μάτια και τη μύτη, το είχε ματώσει.:(

από δω και πέρα μόνο κοιμισμένη.

και κάτι άλλο. πώς στεγνώνετε τα μαλλάκια τους; δεν κάθεται με τίποτα να της τα στεγνώσω με πετσέτα. γι' αυτό, αν και δεν το προτιμώ της τα στεγνώνω στην μεσαία ταχύτητα με πιστολάκι από μακριά.

όχι ότι και πάλι δεν φεύγει από τα χέρια μου, τρέχοντας να πάρει το γιογιό της, να βάλει στο στόμα της ό,τι βρίσκει στο κομοδίνο, να κατεβάσει και να σύρει στο πάτωμα το καρέ... αλλά τουλάχιστον της τα στεγνώνω γρηγορότερα, χωρίς κλάματα και ακροβατικά.

τελικά ο καφές μεταφέρθηκε για το σπίτι το σπόγευμα. πάλι δεν βγήκα έξω μόνη.:roll:;)

μ' έπιασε η πάρλα και σας ζάλισα;):rolleyes::mrgreen:

μάκι μούκι!

γεια σας,

εμείς θα στολίσουμε, απλά δεν ξέρω πότε...ίσως μετά τα χριστούγεννα???χαχαχα

απο δουλειές κανω μόνο τα βασικά. Σφουγγαρισμα με τον μικρό μες τα πόδια μου. Ξεκινάω και πηγαίνω προς την πόρτα κάθε δωματίου, ωστε να τον απομακρύνω ταυτόχρονα προς τα πίσω! σκούπισμα μαζί κάνουμε. Αυτός καθεται δίπλα στην σκούπα και προσπαθεί να πατήσει τα κουμπιά! Πολλές φορες αναγκάζομαι οταν αρχιζει την κλάψα και τον οδυρμό, τον βάζω στο μει τάι για να σκουπισω και να σφουγγαρισω. Δεν είναι τυχαίο που πονάει συνέχεια η μεση μου...

Για να μαγειρέψω, όταν το κάνω, είναι αφήστε τα. Μες τα πόδια μου κλαψουρίζει να τον πα΄ρω αγκαλια. ε δεν γίνεται. με τπτ.

τελειώνω το μαγείρεμα κααι είμαι ετοιμη για τρελλάδικο. Τετοιες φωνές δν αντέχονται...

Πάρκο, γουάτ ις δις??? το έχουμε καταργήσει εδώ και μήνες. Δεν κάθησε ποτέ με΄σα για ώρα. Επειδή περπάτησε πολύ νωρις, τον είχα δίπλα μου ό,τι και να έκανα. Ακόμα και όταν απλώνω, τον παίρνω μαζί μου. Παίζει με τα μανταλάκια.

Τα μαλλάκια του τα στεγνώνω εδώ και καιρό με πιστολάκι, στην αρχή δεν ήθελε βέβαια και έκλαιγε, αλλά τω΄ρα συνήθισε. Ειναι απαραίτητο, τωρα που κρύωσε ο καιρός.

χτες του έδωσα κοκκινιστο κοτόπουλο με τηγ. πατάτες και το έφαγε. Χαρηκα πολύ. Μέχρι τώρα δεν έτρωγε κοκκινιστά.

Διαφημίσεις

κοριτσι τι κανετε? εμεις στολισαμε δεντρο απο τις 22 περιπου νοεμβριου νωρις νωρις φετος οχι για μενα αλλα για το παιδι :tongue: και μπορω να πω οτι την αφηνει παγερα αδιαφορη χαρηκε την πρωτη μερα αλλα δεν το αγγιζει καθολου το αγγιζουν βεβαια οι φιλοι της ειχαμε μερικες απωλειες στου γλομπους αλλα ενταξει τωρα ειμαι στην φαση να κανω μπισκοτακια χριστουγενιατικα και τετοια σαν πρωτη δοση ! τωρα για βολτουλες εμεις παμε βολτες απο 18 ημερων εχει γυρισει τις καφετερειες τισ ροδου! σε παιδοτοπους για φαγητο δεν καθετε πλεον ιδιαιτερα στις καφετερειες τις αλωνιζει και εχει γινει πολυ διασημη μπορω να πω αφου παει χαιρεταει τον κοσμο τους παει μπισκοτα και οτι αλλο μπορει να κραταει και επειδη ειναι παντα χαμογελαστη την φωναζουν ολοι απο μονοι τους ! οσο για τις δουλειες παραπονο δεν εχω θα μαζευω εγω θα πεταει αυτη απο πισω στο μονο που με βοηθαει ειναι στο ξεσκονισμα πιανει χαρτακι και ξεκιναει και ξεσκονιζει και αυτη ! ααααα και στο μεγειρεμα θελει να την κραταω και να βλεπει και αυτη και κανει οτι μαγειρευει!ετοιμη για μαστερ σεφ χαχαχαχα αυτα απο εμας καθε μερα λεμε και απο κατι καινουριο

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλησπερα φιλεναδες μου! Βρηκα λιγη ωρα να σας γραψω, αλλα σας διαβαζω ανελλιπως. Ολιβ πως ειναι τα ματια σου? Η μικρη σου αστερι, δεν το συζητω. Στελλα περαστικα! Ατιμο πραγμα η ψυξη, το εχω παθει και εκανε 15 μερες να περασει. Σε λακουβα πεφταμε με το αμαξι και ουρλιαζα. Για κουνιες τωρα το πρωι δεν μπορω γιατι δουλευω, αλλα μολις κλεισουν τα σχολεια για διακοπες ειμαι μεσα! Κοριτσια και εγω με τις δουλειες δυσκολα την παλευω. Την μια μαζευω, την αλλη παλι ολα χαλια! Που και που ερχεται η κοπελα που βοηθα τη μαμα μου, αλλα οχι σε σταθερη βαση, τουλαχιστον κανει τις πιο "χοντρες " δουλειες,παντζουρια, πλακακια κτλ. Να σκεφτειτε ακομη στη ντουλαπα μου εχω τα καλοκαιρινα!!! Η μονη λυση ειναι τελικα να μην μας γινεται εμμονη ιδεα, στην τελικη ο,τι μπορουμε κανουμε. Παντως το ιδανικο ειναι να κανω τις δουλειες οταν η μικρη κοιμαται, αλλιως στο παρκο με κανενα DVD ή στο καρεκλακι της να με επιθεωρει (λιγο πιο δεξια μανουλα, σου ξεφυγε ενα σημειο). Κατα τα αλλα η δικη μου ειναι τυφωνας! Παει παντου, ψαχνει τα παντα απο τη σακουλα της ανακυκλωσης ως τα ντουλαπια, συρταρια κτλ. Αν δε ξεχασουμε την πορτα του μπανιου ανοιχτη παει στο καλαθακι των χαρτιων,το ανοιγει και αρχιζει το.....ψαρεμα!! Ασε που το "μη" δεν φτανει στα αυτια της, εχει επιλεκτικη κωφωση!. Οποτε καταλαβαινετε οτι οπου την προλαβουμε.. Φιλακια!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

γεια σας,

εμείς θα στολίσουμε, απλά δεν ξέρω πότε...ίσως μετά τα χριστούγεννα???χαχαχα

απο δουλειές κανω μόνο τα βασικά. Σφουγγαρισμα με τον μικρό μες τα πόδια μου. Ξεκινάω και πηγαίνω προς την πόρτα κάθε δωματίου, ωστε να τον απομακρύνω ταυτόχρονα προς τα πίσω! σκούπισμα μαζί κάνουμε. Αυτός καθεται δίπλα στην σκούπα και προσπαθεί να πατήσει τα κουμπιά! Πολλές φορες αναγκάζομαι οταν αρχιζει την κλάψα και τον οδυρμό, τον βάζω στο μει τάι για να σκουπισω και να σφουγγαρισω. Δεν είναι τυχαίο που πονάει συνέχεια η μεση μου...

στο 2ο παιδί, όταν λέμε..., δεν θα είμαι τόσο ψάρακλας και θα πάρω κι εγώ μέι τάι. έχω ακούσει τα καλύτερα.

Για να μαγειρέψω, όταν το κάνω, είναι αφήστε τα. Μες τα πόδια μου κλαψουρίζει να τον πα΄ρω αγκαλια. ε δεν γίνεται. με τπτ.

τελειώνω το μαγείρεμα κααι είμαι ετοιμη για τρελλάδικο. Τετοιες φωνές δν αντέχονται...

μια από τα ίδια!:)

Πάρκο, γουάτ ις δις??? το έχουμε καταργήσει εδώ και μήνες. Δεν κάθησε ποτέ με΄σα για ώρα. Επειδή περπάτησε πολύ νωρις, τον είχα δίπλα μου ό,τι και να έκανα. Ακόμα και όταν απλώνω, τον παίρνω μαζί μου. Παίζει με τα μανταλάκια.

και η δική μου το καλοκαίρι, αλλά τώρα κάνει κρύο. μήπως είμαι φοβιτσιάρα;:confused:

Τα μαλλάκια του τα στεγνώνω εδώ και καιρό με πιστολάκι, στην αρχή δεν ήθελε βέβαια και έκλαιγε, αλλά τω΄ρα συνήθισε. Ειναι απαραίτητο, τωρα που κρύωσε ο καιρός.

χαίρομαι που το κάνεις κι εσύ.:)

χτες του έδωσα κοκκινιστο κοτόπουλο με τηγ. πατάτες και το έφαγε. Χαρηκα πολύ. Μέχρι τώρα δεν έτρωγε κοκκινιστά.

δηλαδή του δίνεις το φαγητό κανονικά μαγειρεμένο; όπως το ετοιμάζεις και για εσάς; μπράβο το πουλάκι μου!

μάλλον είμαι πολύ φοβιτσιάρα τελικά.;)

κοριτσι τι κανετε? εμεις στολισαμε δεντρο απο τις 22 περιπου νοεμβριου νωρις νωρις φετος οχι για μενα αλλα για το παιδι :tongue:

αααααα κι εγώ για το παιδί στόλισα!:tongue:

και μπορω να πω οτι την αφηνει παγερα αδιαφορη χαρηκε την πρωτη μερα αλλα δεν το αγγιζει καθολου το αγγιζουν βεβαια οι φιλοι της ειχαμε μερικες απωλειες στου γλομπους αλλα ενταξει τωρα ειμαι στην φαση να κανω μπισκοτακια χριστουγενιατικα και τετοια σαν πρωτη δοση !

κι εγώ περίμενα να ασχολείται μόνο με το δέντρο, τα λαμπάκια. χάρηκε στην αρχή, την άφησα για λίγο μπροστά στο δέντρο... κοίταζε.

αυτό που την ενθουσίασε ήταν ο μεγάλος άγιος βασίλης. κάνανε τούμπες, αγκαλιές,...

τί μπισκοτάκια θα κάνεις; έχεις ξανακάνει; δώσε τα φώτα σου πληζζζζζζ!!!

τωρα για βολτουλες εμεις παμε βολτες απο 18 ημερων εχει γυρισει τις καφετερειες τισ ροδου! σε παιδοτοπους για φαγητο δεν καθετε πλεον ιδιαιτερα στις καφετερειες τις αλωνιζει και εχει γινει πολυ διασημη μπορω να πω αφου παει χαιρεταει τον κοσμο τους παει μπισκοτα και οτι αλλο μπορει να κραταει και επειδη ειναι παντα χαμογελαστη την φωναζουν ολοι απο μονοι τους !

δημόσιες σχέσεις!:)

οσο για τις δουλειες παραπονο δεν εχω θα μαζευω εγω θα πεταει αυτη απο πισω στο μονο που με βοηθαει ειναι στο ξεσκονισμα πιανει χαρτακι και ξεκιναει και ξεσκονιζει και αυτη ! ααααα και στο μεγειρεμα θελει να την κραταω και να βλεπει και αυτη και κανει οτι μαγειρευει!ετοιμη για μαστερ σεφ χαχαχαχα αυτα απο εμας καθε μερα λεμε και απο κατι καινουριο

εμείς γιατί δεν λέμε τίποτα καινούργιο;:( ζήλεψα!

Καλησπερα φιλεναδες μου! Βρηκα λιγη ωρα να σας γραψω, αλλα σας διαβαζω ανελλιπως. Ολιβ πως ειναι τα ματια σου? Η μικρη σου αστερι, δεν το συζητω. Στελλα περαστικα! Ατιμο πραγμα η ψυξη, το εχω παθει και εκανε 15 μερες να περασει. Σε λακουβα πεφταμε με το αμαξι και ουρλιαζα. Για κουνιες τωρα το πρωι δεν μπορω γιατι δουλευω, αλλα μολις κλεισουν τα σχολεια για διακοπες ειμαι μεσα! Κοριτσια και εγω με τις δουλειες δυσκολα την παλευω. Την μια μαζευω, την αλλη παλι ολα χαλια! Που και που ερχεται η κοπελα που βοηθα τη μαμα μου, αλλα οχι σε σταθερη βαση, τουλαχιστον κανει τις πιο "χοντρες " δουλειες,παντζουρια, πλακακια κτλ. Να σκεφτειτε ακομη στη ντουλαπα μου εχω τα καλοκαιρινα!!! Η μονη λυση ειναι τελικα να μην μας γινεται εμμονη ιδεα, στην τελικη ο,τι μπορουμε κανουμε. Παντως το ιδανικο ειναι να κανω τις δουλειες οταν η μικρη κοιμαται, αλλιως στο παρκο με κανενα DVD ή στο καρεκλακι της να με επιθεωρει (λιγο πιο δεξια μανουλα, σου ξεφυγε ενα σημειο). Κατα τα αλλα η δικη μου ειναι τυφωνας! Παει παντου, ψαχνει τα παντα απο τη σακουλα της ανακυκλωσης ως τα ντουλαπια, συρταρια κτλ. Αν δε ξεχασουμε την πορτα του μπανιου ανοιχτη παει στο καλαθακι των χαρτιων,το ανοιγει και αρχιζει το.....ψαρεμα!! Ασε που το "μη" δεν φτανει στα αυτια της, εχει επιλεκτικη κωφωση!. Οποτε καταλαβαινετε οτι οπου την προλαβουμε.. Φιλακια!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φιλάκια!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

η Χρύσπα όταν κοιμάται δεν κουνιέται φύλλο. καλή ώρα. τηλεόραση βλέπουμε με ακουστικά.

είμαι πολυ στενοχωρεμένη. κατάλαβα ότι η μικρή μου θέλει παιδάκια να παίζει, έχει ανάγκη από παιδάκια:(. ήρθε το απόγευμα αργά μια ένοικος της πολυκατοικίας για μια συμβουλή και είχε το κοριτσάκι της, μεγαλύτερο της Χρύσπας. ακίνητη, αμίλητη, ανέκφραστη η κόρη της, ήσυχο όμορφο κορίτσι.

η δικιά μου με το που την είδε πήρε φόρα και τρέχοντας έπεσε πάνω της, της τραβούσε το μπουφάν, την έσυρε κατω μαζί της στο χαλί για να παίξουν:(. εκείνο τρόμαξε, μαζεύτηκε. ξανά η Χρύσπα να επιμένει να την τραβάει να πάιξουν, να την αγκαλιάζει και να την χαιδεύει με ορμή, άγαρμπα, φωνάζοντας από χαρά, σχεδόν τραγουδώντας. έδειχνε τη χαρά της με όλους τους δυνατούς τρόπους.

όταν έφυγαν, γιατί δεν κράτησε πολύ όλο αυτό, έριξε το κλάμα της αρκούδας:cry:.

εγώ έχω γίνει κομμάτια. δεν την έχω πάει παιδότοπο ποτέ. δεν πήγαμε εδώ και καιρό στην ξαδερφη της, επειδή ήταν άρρωστη η εβελίνα για πολύ καιρό, στην άλλη ξαδερφούλα το ίδιο. μπούχτισε το μανάρι μου με μας και τους παππούδες:(.

να είχε αδερφάκια, να την πήγαινα παιδότοπο.

πώς είναι σε παιδότοπο; πείτε οι έμπειρες. δεν έχω πάει ποτέ.

Κοριτσια τι κανετε; εμεις δεν στολισαμε ακομη γιατι το ψιλοβαριεμαι η αληθεια..αλλα μεσα στην εβδομαδα θα στολισω οπωσδηποτε..

καλα και η Μαρια απο κουβεντουλες ,ναζακια ,χαδακια δεν παιζετε..με τρελενει...

και εμεις λεμε αρκετα πραγματα και αναγνωριζει τον παππου και τον φωναζει ,την γιαγια και την λεει "ιαια" εμας εννωειτε αλλα και εμενα με φωναζει μπαμπα..(ποτε θα πει μαμα;; καημο θα το εχω χαχαχα).. επισης οταν πινω καφε δειχνει με το χερακι και λεει ''πουπα" δηλ. "κουπα",οατν την ρωτας τι εισαι εσυ; απανταει "κουκα" δηλ. "κουκλα".Στο μπαλκονι μας εχουμε μια κουνια και καθε πρωι που ανοιγω το παντζουρι την δειχνει και λεει "κουτα" αλλα εννοει κουνια..επισης ανταποκρινετε σε εντολες..της λεω χτενισε τα μαλλακια και περνει την βουρτσα της και χτενιζετε...και πολλα πολλα αλλα μην σας ζαλιζω με τα κουκουβαγιστικα που με επιασαν χαχαχα

Αλλη καμια δεν γεννησε ...μονο η Μαριω το Γιαννη χαχαχαχα

η Χρύσπα όταν κοιμάται δεν κουνιέται φύλλο. καλή ώρα. τηλεόραση βλέπουμε με ακουστικά.

είμαι πολυ στενοχωρεμένη. κατάλαβα ότι η μικρή μου θέλει παιδάκια να παίζει, έχει ανάγκη από παιδάκια:(. ήρθε το απόγευμα αργά μια ένοικος της πολυκατοικίας για μια συμβουλή και είχε το κοριτσάκι της, μεγαλύτερο της Χρύσπας. ακίνητη, αμίλητη, ανέκφραστη η κόρη της, ήσυχο όμορφο κορίτσι.

η δικιά μου με το που την είδε πήρε φόρα και τρέχοντας έπεσε πάνω της, της τραβούσε το μπουφάν, την έσυρε κατω μαζί της στο χαλί για να παίξουν:(. εκείνο τρόμαξε, μαζεύτηκε. ξανά η Χρύσπα να επιμένει να την τραβάει να πάιξουν, να την αγκαλιάζει και να την χαιδεύει με ορμή, άγαρμπα, φωνάζοντας από χαρά, σχεδόν τραγουδώντας. έδειχνε τη χαρά της με όλους τους δυνατούς τρόπους.

όταν έφυγαν, γιατί δεν κράτησε πολύ όλο αυτό, έριξε το κλάμα της αρκούδας:cry:.

εγώ έχω γίνει κομμάτια. δεν την έχω πάει παιδότοπο ποτέ. δεν πήγαμε εδώ και καιρό στην ξαδερφη της, επειδή ήταν άρρωστη η εβελίνα για πολύ καιρό, στην άλλη ξαδερφούλα το ίδιο. μπούχτισε το μανάρι μου με μας και τους παππούδες:(.

να είχε αδερφάκια, να την πήγαινα παιδότοπο.

πώς είναι σε παιδότοπο; πείτε οι έμπειρες. δεν έχω πάει ποτέ.

Το παιδι θελει παιδι λενε και δεν εχουν και αδικο...

και εμενα επισης τρελενετε για παιδακια ευτυχως οι φιλες μου γεννησαν λιγους μηνες πριν απο εμενα και ετσι εχουμε παιδακια να κανουμε παρεα

σε παιδοτοπο δεν την εχω παει ακομη ιδιως τωρα που χειμωνιασε κυκλοφορουν πολλες ιωσεις και υπαρχουν και ανευθυνες μανες(sorry για τον χαρακτηρισμο)..που πανε τα μικρα τους αρρωστα και κολλανε οποιον βρεθει διπλα τους.. ε δεν εχω σκοπο να ταλαιπωρω αδικα το μωρο..της φιλης μου το παιδακι κολλησε ιωση απο τον παιδοτοπο παρα πολλες φορες

ιωαννα παρτο αλλιως

αλλη καμια παιδι δεν εκανε μονο η γιαννα την μαριω!!!!!!!!

οσο για τους παιδοτοπους και εμεις παμε αλλα προτιμω καθημερινες που δεν εχει πολυ κοσμο γιατι και εμεις ετσι την πατησαμε απο τον παιδοτοπο και μαζι με εμασ και τα υπολοιπα παιδακια που ειχαμε παει μαζι

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Κοριτσια τι κανετε; εμεις δεν στολισαμε ακομη γιατι το ψιλοβαριεμαι η αληθεια..αλλα μεσα στην εβδομαδα θα στολισω οπωσδηποτε..

καλα και η Μαρια απο κουβεντουλες ,ναζακια ,χαδακια δεν παιζετε..με τρελενει...

και εμεις λεμε αρκετα πραγματα και αναγνωριζει τον παππου και τον φωναζει ,την γιαγια και την λεει "ιαια" εμας εννωειτε αλλα και εμενα με φωναζει μπαμπα..(ποτε θα πει μαμα;; καημο θα το εχω χαχαχα).. επισης οταν πινω καφε δειχνει με το χερακι και λεει ''πουπα" δηλ. "κουπα",οατν την ρωτας τι εισαι εσυ; απανταει "κουκα" δηλ. "κουκλα".Στο μπαλκονι μας εχουμε μια κουνια και καθε πρωι που ανοιγω το παντζουρι την δειχνει και λεει "κουτα" αλλα εννοει κουνια..επισης ανταποκρινετε σε εντολες..της λεω χτενισε τα μαλλακια και περνει την βουρτσα της και χτενιζετε...και πολλα πολλα αλλα μην σας ζαλιζω με τα κουκουβαγιστικα που με επιασαν χαχαχα

Αλλη καμια δεν γεννησε ...μονο η Μαριω το Γιαννη χαχαχαχα

μπράβο το Μαράκι! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...