Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν εμένα δεν τα πήγαινε καθόλου τα βιβλία και λέω οκ δεν είναι ο τύπος της, αλλά τα είχα στο τραπεζάκι του καθιστικού σαν coffee table books! και άρχισε να τα περιεργάζεται σιγά-σιγά. Πολύ ενδιαφέρον έχει η σειρά "Ο κύριος Κροκ (κροκόδειλος!)" του Jo Lodge, ψάξτε τα!

Εμείς δεν κλειστήκαμε ποτέ σπίτι όποτε αισθανόμουν την ανάγκη την έβγαζα! Μολ, μαρίνα φλοίσβου που έχει τέλειες κούνιες, βόλτα στη θάλασσα, σε φίλους, βόλτα στη γειτονιά (έχουμε βολική γειτονιά για περιπάτους ξέρει η στέλλα!) Α! πάμε και athens heart που έχι στη μέση κάτι παιχνίδια αλογάκια κουνιστά, καρεκλίτσες, σπιτάκια και παίζει λίγο, δεν έχει και ποτέ πάνω από 2-3 παιδάκια οπότε οκ. Παιδότοπο και εμείς ποτέ αλλά πάμε κολυμβητήριο και gymboree. Ξέχασα και την βόλτα σε γιαγιαδες!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις μόνο παιδική χαρά εχουμε πάει. Προσπαθω να τον πηγαίνω όταν δεν δουλεύω πρωι, και πάντα τον πάω το Σάββατο. Γενικά όπου πάμε τον παίρνουμε μαζί μας.

Μόνο την περασμένη Κυριακη τον αφήσαμε στην μαμά μου και πήγαμε να φάμε οι 2 μας. Ηταν η πρώτη μας έξοδος γενικα ( για καφε φαγητο, δεν μιλαω για σ/μ) απο τότε που γέννησα! Το πιστεύετε?????:shock: Και δεν το ευχαριστήθηκα κι όλας. Είχα το νου μου στο παιδί. Κοίταζα στο πίσω κάθισμα να δω μήπως...θέλει κατι:D

Μόνο όταν είμαι στην δουλειά δεν το σκέφτομαι καθόλου!!! Ετσι ηρεμώ και λιγάκι. Δεν είναι κακό!!! Χρειαζεται να ξεφεύγουμε και λίγο απο τα της μητρότητας πού και πού. Τουλάχιστον εγώ!

Λοιπόν εμένα δεν τα πήγαινε καθόλου τα βιβλία και λέω οκ δεν είναι ο τύπος της, αλλά τα είχα στο τραπεζάκι του καθιστικού σαν coffee table books! και άρχισε να τα περιεργάζεται σιγά-σιγά. Πολύ ενδιαφέρον έχει η σειρά "Ο κύριος Κροκ (κροκόδειλος!)" του Jo Lodge, ψάξτε τα!

Εμείς δεν κλειστήκαμε ποτέ σπίτι όποτε αισθανόμουν την ανάγκη την έβγαζα! Μολ, μαρίνα φλοίσβου που έχει τέλειες κούνιες, βόλτα στη θάλασσα, σε φίλους, βόλτα στη γειτονιά (έχουμε βολική γειτονιά για περιπάτους ξέρει η στέλλα!) Α! πάμε και athens heart που έχι στη μέση κάτι παιχνίδια αλογάκια κουνιστά, καρεκλίτσες, σπιτάκια και παίζει λίγο, δεν έχει και ποτέ πάνω από 2-3 παιδάκια οπότε οκ. Παιδότοπο και εμείς ποτέ αλλά πάμε κολυμβητήριο και gymboree. Ξέχασα και την βόλτα σε γιαγιαδες!

σουρτούκες!!!!!!!!!:tongue:

ζήλεψα!;)

εμεις μόνο παιδική χαρά εχουμε πάει. Προσπαθω να τον πηγαίνω όταν δεν δουλεύω πρωι, και πάντα τον πάω το Σάββατο. Γενικά όπου πάμε τον παίρνουμε μαζί μας.

Μόνο την περασμένη Κυριακη τον αφήσαμε στην μαμά μου και πήγαμε να φάμε οι 2 μας. Ηταν η πρώτη μας έξοδος γενικα ( για καφε φαγητο, δεν μιλαω για σ/μ) απο τότε που γέννησα! Το πιστεύετε?????:shock: Και δεν το ευχαριστήθηκα κι όλας. Είχα το νου μου στο παιδί. Κοίταζα στο πίσω κάθισμα να δω μήπως...θέλει κατι:D

Μόνο όταν είμαι στην δουλειά δεν το σκέφτομαι καθόλου!!! Ετσι ηρεμώ και λιγάκι. Δεν είναι κακό!!! Χρειαζεται να ξεφεύγουμε και λίγο απο τα της μητρότητας πού και πού. Τουλάχιστον εγώ!

σε καταλαβάινω απόλυτα. κι εμείς έτσι.

όταν έκλεινε η πόρτα έριχνα κλάμα.

στη δουλειά είναι αλλιώς. όπως τα λες!

Μη στενοχωριέστε κορίτσια, στο πρώτο είναι αυτά τα προβλήματα-έννοιες κλπ.

Όταν έρθει με το καλό το δεύτερο, καθε φορά που θα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεμυτίσετε...θα χυμάτε στην πόρτα φωνάζοντας "αέραααααααα"!!!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Όταν έρθει με το καλό το δεύτερο, καθε φορά που θα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεμυτίσετε...θα χυμάτε στην πόρτα φωνάζοντας "αέραααααααα"!!!!!!!:D:D:D

:lol::lol:

χαχαχα πολυ καλο

Εγώ είμαι όλη την ημέρα μαζί της και είμαστε μια χαρά και πλήρεις..όσο για δεύτερο και με δουλεια?....χμμμμμμμ:rolleyes:

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Εντάξει κι εμείς την πάμε βόλτες αλλά αν κάτσουμε χωρίς να κινείται το καρότσι θέλει να κατέβει και τότε αρχίζει το μαρτύριο. Την κυνηγάμε και όλο κάτω κάθεται και τρώει τα πάντα!

:):):)!!!!

καλημέρα Αγγελίνα!

καλημέρα μανούλες!

από το πρωί κάνω δουλειές, η μικρή στο πάρκο, γιατί καθάριζα βεράντες, κάγκελα, τζάμια, παντζούρια, άπλωσα ρούχα της, τώρα κάνω τάημ άουτ κι επιτέλους είναι ελεύθερη στο σπίτι, παίζει με τα βιβλία της, ακούει μουσική άλτερ....

το μεσημέρι θα την αφήσουμε στα πεθερικά μου, να τελειώσω τις δουλειές μου και το απόγευμα επιτέλους να στολίσω. αύριο το μπουμπούκι μου θα αντικρύσει το δέντρο μας και τα στολίδια μας.

πάντως είχαμε ένα υπέροχο ξημέρωμα. κοιμηθήκαμε μάνα και κόρη μέχρι τις 8παρά 10. ξύπνησα με τα χαδάκια της στο πρόσωπό μου. μέχρι τις 8.30 αγκαλιαζόμασταν, χαιδευόμασταν, κάναμε φιλάκια!

ευτυχία μου, χαρά μου, αγάπη μου, ψυχή μου! καλό μου παιδάκι!

Διαφημίσεις

Ολιβ οντως ειναι ωραια στο Μοσχατο για βολτες. Φαντασου εγώ που μενω΄πάνω στο ποταμι και εχει πεζοδρομους με κουνιες και δεντρα. Athens heart παμε και εμεις.

στόλισα και το αστεράκι στο δέντρο μας φέτος είναι η Χρύσπα σε φωτογραφία.

έρχονται Χριτούγεννα!

χρειάζομαι αυτοκόλητα για τα παράθυρα κι ένα.. δύο ελαφάκια πλαστικά.

είχα κι εγώ μικρή και μου άρεσε πολύ!

ρούντολφ το ελαφάκι... λα λα λα λα λα!

καλημέρα μανούλες!

από το πρωί κάνω δουλειές, η μικρή στο πάρκο, γιατί καθάριζα βεράντες, κάγκελα, τζάμια, παντζούρια, άπλωσα ρούχα της, τώρα κάνω τάημ άουτ κι επιτέλους είναι ελεύθερη στο σπίτι, παίζει με τα βιβλία της, ακούει μουσική άλτερ....

το μεσημέρι θα την αφήσουμε στα πεθερικά μου, να τελειώσω τις δουλειές μου και το απόγευμα επιτέλους να στολίσω. αύριο το μπουμπούκι μου θα αντικρύσει το δέντρο μας και τα στολίδια μας.

πάντως είχαμε ένα υπέροχο ξημέρωμα. κοιμηθήκαμε μάνα και κόρη μέχρι τις 8παρά 10. ξύπνησα με τα χαδάκια της στο πρόσωπό μου. μέχρι τις 8.30 αγκαλιαζόμασταν, χαιδευόμασταν, κάναμε φιλάκια!

ευτυχία μου, χαρά μου, αγάπη μου, ψυχή μου! καλό μου παιδάκι!

Μπράβο νοικοκυρούλα!

Εγώ φέτος έκανα ελάχιστες δουλειές, έτσι στόλισα, καλά έχω και γυναίκα που με βοηθάει αλλά αλλιώς είναι να τα κάνεις μόνος σου!

Είχα και την μικρούλα να τριγυρίζει, το πάρκο το έχουμε καταργήσει από το καλοκαίρι :roll:

Ωραίο πρωινό ξύπνημα είχατε! Εμένα δεν είναι χαδιάρα (δυστυχώς μου έμοιασε σε αυτό αλλά με την κόρη μου θα ήθελα πολύ :-D)

Άντε και του χρόνου να το χαρείτε το δενδράκι σας και εσείς και κυρίως το μπουμπούκι σας! Ωραία ιδέα η φωτό, εμείς δεν έχουμε κορυφή γιατί δεν μας άρεσε τίποτα......:?

Α! εγώ τραπεζάκι καθιστικού δεν στόλισα γιατί τα φτάνει και δεν θα υπήρχε νόημα να της λέω μη και μη θα έχουμε τα βιβλία μας!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πρωί-πρωί ξυπνάω, μπας και κάνω καμία δουλειά του σπιτιού, αλλά και διορθώσω τίποτα για τη δουλειά, γιατί με το που ξυπνήσει σε λίγο ο μικρός Κιμωνάκος, τέλειωσαν οι δουλειές....

Σας διάβασα και μπήκα στον πειρασμό να μπω να σας γράψω λίγο, γιατί μου λείπετε!

Αχ, μπράβο που στολίσατε! Εγώ δεν προλαβαίνω με τίποτα, καλέ κορίτσια, κάθε σαββατοκύριακο δίνω μάχη με τις στοίβες του σιδερώματος που δεν δείχνουν να τελειώνουν ποτέ! Μήπως είμαι υπερβολική με το πλύσιμο; Γενικά, δεν βλέπω να έχω τον έλεγχο του σπιτιού, όπως πρώτα. Ο άντρας μου, αν και με βοηθάει αρκετά, λέει να πάρουμε γυναίκα να μας βοηθήσει, αλλά εμένα δεν μου πάει.... Ξέρω, γω; Δεν μπορώ να τις δίνω εντολές τι να κάνει. :confused:

Όσο για το στόλισμα, εμείς έχουμε την συνήθεια να στολίζουμε πιο αργά, γιατί μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα, μας έχει φύγει η χαρά, το έχουμε ψιλοβαρεθεί...Γενικά δεν είμαι των πολλών στολιδιών. Όσο για φέτος, δεν ξέρω αν θα αντέξει το δέντρο ή θα του έρθει τούμπα στο κεφάλι, θα δοκιμάσουμε και θα πράξουμε αναλόγως!

Να φανταστείτε το τραπεζάκι του σαλονιού το έχουμε καταργήσει τελείως εδώ και δύο μήνες. Ανέβαινε επάνω και έκανε διάφορα. :D Την τύχη του δέντρου θα σας την πω....

Οlive μπράβο για την μικρούλα σου! Εμείς δεν τα λέμε ακόμα όλα αυτά, μόνο το σκυλάκι αναγνωρίζουμε...

Σεβούλα, αυτά που σκέφτεσαι περί κακομαθημένου, τα σκέφτομαι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο κι εγώ!!! Ελπίζω να μην χάσουμε τον έλεγχο! Παλαιότερα, το θεωρούσα δεδομένο, αλλά τώρα, έχω αρχίσει να αναθεωρώ πολλά και να τα βλέπω όλα πιο σχετικά, και άρα πιο ανεκτά, που έλεγε και ο Ρουσσώ, αν θυμάμαι καλά.

Κοριτσάκια μου καλή Κυριακή να περάσετε με τα μωράκια σας! Να τα χαίρεστε και να τα βλέπετε να μεγαλώνουν και να γελούν!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Μπράβο νοικοκυρούλα!

Εγώ φέτος έκανα ελάχιστες δουλειές, έτσι στόλισα, καλά έχω και γυναίκα που με βοηθάει αλλά αλλιώς είναι να τα κάνεις μόνος σου!

Είχα και την μικρούλα να τριγυρίζει, το πάρκο το έχουμε καταργήσει από το καλοκαίρι :roll:

Ωραίο πρωινό ξύπνημα είχατε! Εμένα δεν είναι χαδιάρα (δυστυχώς μου έμοιασε σε αυτό αλλά με την κόρη μου θα ήθελα πολύ :-D)

Άντε και του χρόνου να το χαρείτε το δενδράκι σας και εσείς και κυρίως το μπουμπούκι σας! Ωραία ιδέα η φωτό, εμείς δεν έχουμε κορυφή γιατί δεν μας άρεσε τίποτα......:?

Α! εγώ τραπεζάκι καθιστικού δεν στόλισα γιατί τα φτάνει και δεν θα υπήρχε νόημα να της λέω μη και μη θα έχουμε τα βιβλία μας!

καλημέρα!

και για σήμερα το πρωί άφησα δουλειές, τουαλέτες, πλυντήριο δικό μας και σιδέρωμα ρούχων Χρύσπας.

μετά θα πάω για καφέ μόνη μου. δεν το έκανα ποτέ ως τώρα, αλλά ήρθε επιτέλους η ώρα να δω φίλες μου με ησυχία;).

στο πάρκο την αφήνω όταν σφουγγαρίζω, όταν κάνω εξωτερικές δουλειές π.χ. άπλωμα, βεράντες, για να μην ανησυχώ τί θα αντικρύσω όταν επιστρέψω.

για την κορυφή του δέντρου δεν μου άρεσε τίποτα ως τώρα, όπως εσύ. είναι τέλεια η Χρύσπα πάνω πάνω!:tongue:

το τραπεζάκι του σαλονιού το έχουμε τοποθετήσει εδώ και καιρό μπροστά στη σύνθεση του σαλονιού ακριβώς μπροστά από την 42άρα τηλεόραση, έτσι ώστε να μην την φτάνει και την ρίξει πάνω της.

το τραπεζάκι το έχουμε καλύψει με κουβερλί διπλωμένο στα δύο, έτσι ώστε να μην χτυπάει.

όλα τα στολίδια τα έχω ψηλά, το δέντρο δεν είναι προσβάσιμο για την Χρύσπα, γιατί μπροστά έχω το τραπεζάκι και το πάρκο;):roll:. δεν θα επιβίωνε αλλιώς.

τα μόνα προσβάσιμα είναι ένας αγιοβασίλης χοντρούλης υφασμάτινος, κι ένας χιονάνθρωπος επίσης υφασμάτινος.

έβαλα και δυο αγγελάκια κοριτσάκια στη ραφιέρα της.

είναι χαδιάρα σαν εμένα, ψοφάει για γούτσου γούτσου!!!!!!!!:-D

χθες με το που έφυγαν οι γονείς μου που ήρθαν κι έφεραν φρούτα, λαχανικά, με το κλείσιμο της πόρτας πλάνταξε στο κλάμα. δεν έπαιρνε ανάσα.

αααα.. χθες έπλυνα τα παλιά της παιχνιδάκια που πλεον δεν ασχολείται και τα αποθήκευσα σε κούτα πλαστική ροζ με τις πριγκίπισσες. της έβαλα πολλά λούτρινα που είχα φυλαγμένα. τα δικά σας παίζουν με λούτρινα ή είναι νωρίς ακόμα;

λούτρινα εννοώ τα παιχνίδια που δεν έχουν χνούδια, είναι σαν βελουτέ.:confused::roll:

βρε όλιβ, πώς σφουγγαρίζεις με την μικρή; εγώ το προσπάθησα και πέρα από το ότι βουτάει τα χέρια της στα βρωμόνερα, πέρα από το ότι γίνεται μουσκίδι, θέλει να πιάνει το σφουγγαρόπανο και καταλήγει να ισοπεδώνεται στο μάρμαρο.

τις προάλλες εγώ είχα σκούπα ηλεκτρική. δεν την πήρα πρέφα ότι πέρασε από πίσω μου, είναι και γρήγορη βλέπεις, και σε sec την βλέπω κυρία να βγαίνει από την τουαλέτα καμαρωτή κρατώντας το εξάρτημα που έχουμε στη λεκάνη για απολύμανση. περπατούσε κι έσταζε παντού.:shock::lol::mad:

το τί άκουσε μετά δεν λέγεται. σαν κουτάβι με κοιτούσε.:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...