Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα και καλό μήνα σε όλες!

Κορίτσια ούτε εγώ του έχω μαξιλάρι του μικρού, αφού όλη νύχτα κάνει τούμπες μέσα στην κούνια. Στον ύπνο το βράδυ του φοράω έναν βαμβακερό υπνόσακο mothercare με παδαράκια και χεράκια, σαν φορμάκι χοντρό, και κινείται πολύ άνετα, δεν τον ενοχλεί καθόλου. Από μέσα του έχω μόνο το κοντομάνικο φανελάκι και τα καλτσάκια. Ούτε ζεσταίνεται ούτε ιδρώνει έτσι.

Η θερμοκρασία στις κρεββατοκάμαρες είναι 21-22 βαθμούς, με λιγότερο παθαίνω κρυοπαγήματα και κάτω από το πάπλωμα. Υποθέτω ότι το ιδανικό των 18 βαθμών που προτείνει πχ ο κατάλογος της mothercare αφορά πιο βόρειες χώρες, που έξω κάνει μονίμως ψοφόκρυο, οπότε λογικό είναι να μην είναι ανεκτή ούτε ωφέλιμη η περισσότερη ζέστη μέσα στο σπίτι.

Τί να το κάνουν το μαξιλάρι αφού στριφογυρνάνε συνέχεια στο κρεβάτι, και άλλωστε δεν το χρειάζονται ακόμα.

Εμενα το παιρνει αγκαλια. Δεν κοιμαται χωρις αυτο... Οπου και να βρισκεται κοιμησμενος στην κουνια το έχει αγκαλιτσα.

γειά σας!

η Χρύσπα σήμερα είχε απίστευτη μίρλα, γκρίνια. κλάψα με το παραμικρό. δεν ξέρω αν βγάζουμε κι άλλο δόντι ή αν μας έχει πάρει τον αέρα, πάντως έπηξα σήμερα.

είχα και πάρα πολυ δύσκολη μέρα στο γραφείο το πρωί....

νιώθω ερείπιο!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σήμερα πρώτο βράδυ θα την αφήσω χωρίς καλτσάκια (πήραμε παντελόνι-μπλούζα πυζαμάκια) για να δούμε πως θα πάμε!

Στελλα κι εγώ dunlopillo μαξιλάρι και στρώμα της έχω αλλά ακόμη δεν το έχουμε βάλει.

Λοιπόν θα σας πω το εξής που με εξέπληξε σήμερα, να μου πείτε την γνώμη σας.

Σας έχω πει ότι "λέει" πάρα πολλές λέξεις πχ κάλτσες "κακ", παντόφλα "πα" κοκ. Τελευταία έχουμε ασρχίσει και διαβάζουμε βιβλία, πιο πολύ περιγραφή των εικόνων όχι ανάγνωση το κείμενο. Σήμερα διαβάζαμε τον Σποτ το σκυλάκι μαθαίνει να μετράει και στην πρώτη σελίδα λέει το σκυλάκι στον μπαμπά του ότι έμαθε να μετράει με το που βλέπει την σελίδα η κόρη μου πριν αρχίσω να μιλάω λεέι "μπαμπά" και δείχνει τον μπαμπά του σποτ!!:shock:

Στην επόμενη σελίδα λέει "1 ποιντικάκι", με το που βλέπει την σελίδα η κόρη μου λέει "ένα"!!!!!:shock:

Δεν σοκάρομαι για την λέξη (γιατί την λέει ως απάντηση στο πόσα παιδάκια έχει η μαμά) αλλά για το ότι εννοούσε "1 ποντίκι":tongue:

Τι να πω πολύ πλάκα τρελάθηκα η χαζοχαρούμενη μανούλα!!!!!

Καμιά μέρα θα ξυπνήσει και θα μου πει "μαμά μου έφτιαξες πρωινό?":D

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Σέβη υπομονή κάποιες μέρες είναι και για αυτά δύσκολες όπως και για εμάς! Αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις την βγάζω έξω βολτούλα (ή σούπερ μάρκετ :-( )

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Σήμερα πρώτο βράδυ θα την αφήσω χωρίς καλτσάκια (πήραμε παντελόνι-μπλούζα πυζαμάκια) για να δούμε πως θα πάμε!

Στελλα κι εγώ dunlopillo μαξιλάρι και στρώμα της έχω αλλά ακόμη δεν το έχουμε βάλει.

Λοιπόν θα σας πω το εξής που με εξέπληξε σήμερα, να μου πείτε την γνώμη σας.

Σας έχω πει ότι "λέει" πάρα πολλές λέξεις πχ κάλτσες "κακ", παντόφλα "πα" κοκ. Τελευταία έχουμε ασρχίσει και διαβάζουμε βιβλία, πιο πολύ περιγραφή των εικόνων όχι ανάγνωση το κείμενο. Σήμερα διαβάζαμε τον Σποτ το σκυλάκι μαθαίνει να μετράει και στην πρώτη σελίδα λέει το σκυλάκι στον μπαμπά του ότι έμαθε να μετράει με το που βλέπει την σελίδα η κόρη μου πριν αρχίσω να μιλάω λεέι "μπαμπά" και δείχνει τον μπαμπά του σποτ!!:shock:

Στην επόμενη σελίδα λέει "1 ποιντικάκι", με το που βλέπει την σελίδα η κόρη μου λέει "ένα"!!!!!:shock:

Δεν σοκάρομαι για την λέξη (γιατί την λέει ως απάντηση στο πόσα παιδάκια έχει η μαμά) αλλά για το ότι εννοούσε "1 ποντίκι":tongue:

Τι να πω πολύ πλάκα τρελάθηκα η χαζοχαρούμενη μανούλα!!!!!

Καμιά μέρα θα ξυπνήσει και θα μου πει "μαμά μου έφτιαξες πρωινό?":D

μπράβο σας!

εγώ θα χρειαζόμουν πάμπερ από τη χαρά!!!;):tongue::D

αστέρι η μικρή!:D

Σέβη υπομονή κάποιες μέρες είναι και για αυτά δύσκολες όπως και για εμάς! Αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις την βγάζω έξω βολτούλα (ή σούπερ μάρκετ :-( )

χθες είχε χάλια καιρό κι εγώ δεν είχα κουράγιο για τίποτα.

ούτε απέναντι στο σούπερ δεν θα πήγαινα.;):(

έχει γίνει λίγο ζόρικη πάντως. τσαμπουκαλεύεται με τη μία, χτυπάει όταν δεν της αρέσει κάτι, βάζει τα κλάματα.... αν υποψιαστώ ότι το παιδί μου θα γίνει κακομαθημένοοοοοοοο.... θα πεθάνωωωωωωωωωωωωωω!!!:tongue:

Διαφημίσεις

...ΚΑΙ δε μου λέτε βρε κορίτσια, εσείς πώς πού πηγαίνετε με τα μωρά σας εκτός από κούνιες;

Εγώ μπορώ να πω ότι έχω πήξει από την κλεισούρα. Τώρα που περπατάει και δεν κάθεται με τίποτα στο καρότσι, ούτε σε ταβέρνα, ούτε για καφέ ούτε πουθενά δεν πάμε,\...αφού συνέχεια κυνηγάω! Φυσικά ούτε σε σπίτια φίλων γιατί τους λυπάμαι.

Εγώ απο 40 ημερων τον έχω κάθε μερα εξω. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ όμως. Παμε για ψωνια στις κουνιες για καφε με τον μπαμπα και για φαι.

Στην επισκεψη μια χαρα κάθεται, τον προσεχουν οι αλλοι τωρα που εχω και την κοιλάρα. Παιδοτοπο δεν τον πάω.

εμείς δεν πάμε κούνιες, γιατί στις 3.20 που φτάνουμε στο περίπου στο σπίτι τρώμε με τον Στεφ και κοιμόμαστε και οι τρεις.

το απόγευμα που ξυπνάμε έχει σχεδόν νυχτώσει. θα φάει και θα πάμε βόλτα στην αγορά ή στην αδερφή μου, ανηψιά μου ή θα μείνουμε σπίτι. το να μείνουμε μέσα είναι το πλέον σύνηθες.

σήμερα την πήγα οφθαλμίατρο για να μας πει για το αιμαγγείωμα που έχει στο αριστερό φρυδάκι. ευτυχώς μας διαβεβαίωσε ότι δεν έχει να κάνει με το μάτι της, ευτυχώς, ότι είναι καθαρά αισθητικό το θέμα. μας ενημέρωσε για τις επιλογές μας.

από τη χαρά μου πήγα και της πήρα 3 βιβλιαράκια, γιατί ζήλεψα από την όλιβ. ένα για χρώματα, ένα για ζωάκια κι ένα για τα παιχνιδάκια.

Στέλλα μου αυτό έλειπε να μην προσέχουν τον Βασιλάκη!

στο καρότσι κάθεται η Χρύσπα μια χαρά. βόλτα να είναι και όπου να είναι.

μόνο που ενώ έχει ζεστό καιρό, στο γυρισμό μας έβγαλε δυνατό αέρα και ψιχάλιζε μέχρι να γυρίσουμε.τρεχοντας σχεδόν φτάσαμε σπιτάκι μας.

παιδότοπο δεν έχουμε πάει ποτέ.

και γω του παιρνω τέτοια βιβλιαράκια!

Εχω ενα για χρώματα, ενα για αντικείμενα του σπιτιού, ενα για θάλασσα, ενα για ζώα, και ενα για σχήματα. Τα λατρεύουμε!!!

και γω του παιρνω τέτοια βιβλιαράκια!

Εχω ενα για χρώματα, ενα για αντικείμενα του σπιτιού, ενα για θάλασσα, ενα για ζώα, και ενα για σχήματα. Τα λατρεύουμε!!!

το διάβασα στο πίσω φύλλο. δεν είχε αυτό με τα αντικείμενα του σπιτιού, για τα σχήματα.

θα το αναζητήσω στις επόμενες βόλτες μας. ήδη πάντως τα έχει λατρέψει...

τα έγλειψε, τα δάγκωσε,γελούσε όταν της έλεγα τα χρώματα, τα πήγε σέρνοντάς τα σε όλο το σπίτι, μέχρι και στο άλλαγμα;):D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...