Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχα η νατασα καλε ειναι εξπερ πλεον αστην να λεει με μια μικρη βοηθεια ολα τα κανει πια ! καλε το προγραμμα κανεις εγκαταστασεις δεν ειναι τιποτα ! και αυτο που δεν ξεχνιεται καλυτερα να στο πει η νατασα δεν ειναι σωστο να την εκθεσουμε εμεις :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κορίτσια!

Με τι σκεπάζετε τα μωράκια σας? Δεν μπορώ να καταλάβω πότε κρυώνει και σίγουρα φαίνεται να ζεστένεται συχνά. Της βάζω φανελάκι που κουμπώνει με φορμάκι ολόσωμο βαμβακερό και με μια κουβερτούλα είναι οκ ΑΛΛΑ μέσα στη νύχτα ξεσκεπάζεται και φαντάζομαι ότι θα κρυώνει αν και δεν παραπονιέται ποτέ (πχ με κλάμα). Από την άλλη για υπνόσακο δεν έχει αρκετή ζέστη ακόμη? Έχουμε και ζεστό σπίτι.....

Κάθε βράδυ το ίδιο άγχος και σηκώνομαι 3 φορές εγώ και 2-3 ο μπαμπάς να την σκεπάσουμε με την κουβερτούλα, όταν της βάζω υπνόσακο ιδρώνει τι να κάνω??

Εσείς τι κάνετε?

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Kαλημερα σε όλες. Εγώ του φοραω πυτζαμα. Εννοειται οτι ξεσκεπάζεται. Η κουβερτα ειναι διακοσμητικη. Ευτυχως που εχω συχνοουριες και σηκονομαι 1-2 φορες...

Μην στεναχωριεσαι. Δεν κρυωνουν.....

καλημέρα Κατερίνα!

στην αρχή την βάζω για ύπνο με τα πυτζαμάκια (2 πυτζαμούλες με λεπτό βαμβακερό ύφασμα και μία με βελουτέ για τα πολύ κρύα-μπλουζάκι, παντελονάκι) και τις καλτσούλες στο κρεβάτι της, ξεσκέπαστη, επειδή όταν πίνει το γάλα της ιδρώνει λιγάκι. πάντα φοράει φανελάκι κοντομάνικο ή αμάνικο ολόσωμο, που κουμπώνει από κάτω.

κατά τις 12.30 που ξυπνάει και την βάζω στο κρεβάτι μας της βγάζω τα καλτσάκια και κοιμόμαστε και οι τρεις με μία κουβέρτα. συνήθως δεν θέλει την κουβέρτα έως πάνω και γι' αυτό την σκεπάζω ως την μέση. έχει το συνήθειο να απλώνει τα ποδαράκια της σε μένα και το κεφάλι της να το στηρίζει στον μπαμπά της ή το αντίστροφο. πάντως κοιμάται πολλές φορές κάθετα ανάμεσά μας και μας χαϊδεύει στον ύπνο της, κουρνιάζοντας!

αυτό για τα καλτσάκια το έχει πει η παιδίατρος της αδερφής μου, ότι είναι καλό για τον ύπνο να μην τις φορούν.

επίσης για τον υπνόσακο έχω ακούσει διαφορετικές απόψεις από παιδιάτρους.

άλλοι δεν τους συνιστούν, για να αναπνέει το σώμα, να είναι ελεύθερο το παιδί στον ύπνο του, άλλοι τον συνιστούν έως μία ηλικία, άλλοι τον επιτρέπουν γενικά.

εγώ τον χρησιμοποίησα όταν ήταν νεογέννητη για λίγο καιρό και με τα χεράκια έξω, γιατί αλλιώς γκρίνιαζε.

το ύφασμα σίγουρα πρέπει να είναι από βαμβάκι.

το σίγουρο είναι πως αν σε μας τους μεγάλους η ζέστη είναι ενοχλητική, στα μικρά μας είναι αφόρητη, γιατί έχουν άλλη θερμοκρασία. ζεσταίνονται περισσότερο.

είχα διαβάσει ότι ιδανική θερμοκρασία ύπνου είναι 18-20 βαθμοί. εγώ σε αυτή τη θερμοκρασία παθαίνω πνευμονία. ενώ η πρώτη μας παιδίατρος μας είχε πει 22-23.

αυτή τη θερμοκρασία προσπαθούμε να έχουμε κι εμείς στο σπίτι.

μ' αρέσει η ζεστούλα.

αυτά τα λίγα....

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε όλες. Εγώ του φοραω πυτζαμα. Εννοειται οτι ξεσκεπάζεται. Η κουβερτα ειναι διακοσμητικη. Ευτυχως που εχω συχνοουριες και σηκονομαι 1-2 φορες...

Μην στεναχωριεσαι. Δεν κρυωνουν.....

μποντζόρνο Στέλλα! έτσι όπως τα λες. δεν κρυώνουν!

Δεν κρυώνουν? Δηλαδή να την αφήνω ξεσκέπαστη με το πυζαμάκι? Όσο για τις κάλτσες δεν μπορώ να αφήνω πατουσάκια έξω γιατί είναι ολόσωμο.

Σέβη μήπως εσάς δεν κρυώνει γιατί έχει και την θέρμη των σωμάτων σας?

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Δεν κρυώνουν? Δηλαδή να την αφήνω ξεσκέπαστη με το πυζαμάκι? Όσο για τις κάλτσες δεν μπορώ να αφήνω πατουσάκια έξω γιατί είναι ολόσωμο.

Σέβη μήπως εσάς δεν κρυώνει γιατί έχει και την θέρμη των σωμάτων σας?

όχι Κατερίνα μου, δεν είναι μόνο αυτό.

αφού στις 12.30 που την παίρνω στο κρεβάτι μας είναι ήδη ζεστή. η κουβέρτα της έχει διακοσμητικό χαρακτήρα. διακοσμεί το κρεβάτι της, δεν την σκεπάζει. όσες φορές την σκέπαζα στο παρελθόν την πετούσε στον ύπνο της.

εμπιστεύσου τις αντιδράσεις της. αν ξεσκεπάζεται κι έχει καλυμμένο το σώμα της, και τα πόδια με το πυτζαμάκι που λες, αφού φοράει και φανελάκι από μέσα, μην ανησυχείς. πιάσε το σβέρκο της. από εκεί καταλαβαίνεις τη θερμοκρασία του σώματός τους, αν ζεσταίνεται ή αν κρυώνει. έτσι διάβασα.

επίσης, στο δωμάτιό της Χρύσπας, στην κρεβατοκάμαρά μας, στο σαλόνι έχουμε πάντα θερμόμετρο, να το ελέγχουμε. και η ενδοεπικοινωνία δείχνει θερμοκρασία και υγρασία. έτσι έχω ήσυχο το κεφάλι μου.

βέβαια κάθε παιδί έχει τις ιδιαιτερότητές του.

π.χ. η ανηψιά μου 3 χρόνων, από μωρό ιδρώνει. χειμώνα καλοκαίρι. γίνεται μούσκεμα. όπότε η αδερφή μου την κοιμίζει με φανελάκι και βρακάκι. και πάλι σηκώνεται 2 φορές τη νύχτα για να την αλλάξει, γιατί μουσκεύει μαξιλάρι, σεντόνια, εσώρουχα. τα μαλλιά της στάζουν.:roll:

τί να πεις! και να φανταστείς ότι σκεπάζεται μόνο με σεντόνι χειμωνιάτικα με 19-20 βαθμούς.

το ίδιο χαρακτηριστικό έχει και ο μπαμπάς της, γαμπρός μου.;)

Διαφημίσεις

Καλημερα Καλο Μηνα και Καλο Χειμωνα... σε 25 μερες εχουμες Χριστουγεννα!!!!! τελεια...ευχομαι σε ολες μας να μην βαλουμε πολλα κιλα απο τις Χριστουγεννιατικες λιχουδιες:lol:

Τι δωρο θα φερει ο Αγιος Βασιλης στα μωρακια σας;; εγω περυσι της πηρα Φωτουλη...φετος θελω να της παρω το σκυλακι της fisher price γιατι τρελενετε για τα αληθινα σκυλακια...

και εγω κοριτσια προσεξα οτι ζεστενετε περισσοτερο απο εμας! και εμεις εχουμε διακοσμητικο στοιχειο την κουβερτα γιατι μονιμως ξεσκεπαζετε..εγω τις φοραω καλτσες ,φανελακι που κουμπωνει απο κατω και τις πυζαμες..οπως και η Σεβουλα εχω διαφορα ειδη πυζαμας τις πιο χοντρες τις φοραω αν κανει λιγο πιο κρυο..βεβαια το καλοριφερ ειναι στους 22 γιατι εχουμε και κρυο εδω στα βορεια.. μεχρι στιγμης δεν κρυωσε.. για τον υπνοσακο συμφωνω εγω δεν τον προτιμω γιατι το μωρο ετσι που γυρναει νιωθω οτι θα ειναι πιο αβολα εκει μεσα και θα νιωθει φυλακισμενο...

Καλημερα Καλο Μηνα και Καλο Χειμωνα... σε 25 μερες εχουμες Χριστουγεννα!!!!! τελεια...ευχομαι σε ολες μας να μην βαλουμε πολλα κιλα απο τις Χριστουγεννιατικες λιχουδιες:lol:

Τι δωρο θα φερει ο Αγιος Βασιλης στα μωρακια σας;; εγω περυσι της πηρα Φωτουλη...φετος θελω να της παρω το σκυλακι της fisher price γιατι τρελενετε για τα αληθινα σκυλακια...

ωραία ιδέα! και η Χρύσπα τρελαίνεται για σκυλάκια!:-D

δεν έχουμε πάει ακόμα τζάμπο και δεν έχουμε σκεφτεί. ο Στεφανος σκεφτόταν για τουβλάκια, γιατί παίζει με τα τουβλάκια της ανηψιάς μου στη μαμά μου.:-)

η κουνιάδα μου θα της παρει μια κούκλα από Γερμανία.:-D

Εγώ μαξιλάρι πηρα ενα αντιπνηκτικο καλό dunlopillo. Eπισης επειδη το πρωι δεν φορουσε ποτε παντελόνι του βαζω καλσον και το παντελόνι της πυτζαμας και δεν το βγάζει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...