Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, όσες θηλάζετε μπορείτε να μου πείτε τί πρόγραμμα έχουν τα μωράκια σας;

Εμένα τρώει και ξένο κάθε 4ώρες περίπου αλλά τώρα τελευταία για κάποιο λόγο το μπιμπερό δεν το θέλει και δε δείχνει και πότε πεινάει ή εγώ δε μπορώ να καταλάβω. Οπότε της δίνω το στήθος κάθε 3 ώρες περίπου, αλλά βγάζει γουλιές πολλές μετά σα να βαρυστομάχιασε. Έχω αγχωθεί γιατί νομίζω ότι μένει νηστικιά αφού δεν τρώει το μπιμπερό και τη ταίζω συνέχεια. Η μπέμπα τώρα είναι 50ημερών κι έχει γίνει 5350κ.

αχ αχ, σημερα το απογευμα παμε για το πρωτο εμβολιο. ΕΧω μια ανησυχια. Σκεφτομαι το τι θα τραβηξει ο νικολης μου και τρελαινομαι. Αραγε θα κοιμηθουμε το βραδυ ή θα τον εχουμε να κλαιει ολη νυχτα? Τα αποτελεσματα αυριο....

kpo44vsvb7d11lye.png

ANAPITA εγω δεν θηλαζω οποτε δεν μπορω να σου απαντησω σ αυτο τωρα για το αν μενει νηστικια δεν νομιζω πρεπει να τισ αρκει αυτο που τρωει αλλιως θα σου ζητουσε και δεν υπαρχει περιπτωση να μην το καταλαβεις! Το βαρος ειναι πολυ καλο πιστευω εμεις ειμαστε 2 μηνων και ειμαστε 4400 οποτε εσεις ειστε τελειες!!!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

εμενα κοριτσια δε μου ηρθε περιοδος ακομα. Γεννησα 6 οκτωβρη και δε θηλασα κιολας, οποτε περιμενα να μου εχει ερθει ως τωρα. Εχω αρχισει να ανησυχω. Οταν πηγα στις 40 μερες στο γυναικολογο μου ειπε οτι οπου να ναι θα μου ερθει, αλλα περασε ποσος καιρος απο τοτε και τιποτα. Παντως μου ειπε οτι σε αυτη την πρωτη περιοδο θα εχω πολυ αιμα, να το περιμενω...

kpo44vsvb7d11lye.png

dora27 σου ευχομαι να κοιμηθει αν και δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα εδω η δικια μου που δεν κοιματε πριν τις 4 χθες που εκανε το εμβολιο κοιμηθηκε στις 1 και για 8 ωρες!!!!!!!

εμενα κοριτσια δε μου ηρθε περιοδος ακομα. Γεννησα 6 οκτωβρη και δε θηλασα κιολας, οποτε περιμενα να μου εχει ερθει ως τωρα. Εχω αρχισει να ανησυχω. Οταν πηγα στις 40 μερες στο γυναικολογο μου ειπε οτι οπου να ναι θα μου ερθει, αλλα περασε ποσος καιρος απο τοτε και τιποτα. Παντως μου ειπε οτι σε αυτη την πρωτη περιοδο θα εχω πολυ αιμα, να το περιμενω...

αφου σου ειπε οτι θα ερθει κατι θα ειδε και εγω ειχα ανησυχηση μεχρι να μου ερθουν αλλα μετα το μετανοιωσα:wink: παρα πολυ αιμα και πολλες μερες,δεν ημουν συνηθισμενη ετσι τρεις μερες ειχα πριν και λιγα πραγματα :?

Κορίτσια, όσες θηλάζετε μπορείτε να μου πείτε τί πρόγραμμα έχουν τα μωράκια σας;

Εμένα τρώει και ξένο κάθε 4ώρες περίπου αλλά τώρα τελευταία για κάποιο λόγο το μπιμπερό δεν το θέλει και δε δείχνει και πότε πεινάει ή εγώ δε μπορώ να καταλάβω. Οπότε της δίνω το στήθος κάθε 3 ώρες περίπου, αλλά βγάζει γουλιές πολλές μετά σα να βαρυστομάχιασε. Έχω αγχωθεί γιατί νομίζω ότι μένει νηστικιά αφού δεν τρώει το μπιμπερό και τη ταίζω συνέχεια. Η μπέμπα τώρα είναι 50ημερών κι έχει γίνει 5350κ.

Καλέ θα το σκάσεις το μωρο, λοίπον άσε το ξένο γάλα και θα κατάλάβεις σίγουρα αν πεινάει. Ο δικός μου τρώει κάθε 3 με 4 ώρες καμιά φορά και 2, είναι 2 μηνών και 8 ημερών και 5600kgr.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Να σου ζησουν !!!!!!!!! χαμος θα γινετε ε? Αυτα ειναι τα ωραια ομως !!!!!!!!!!!!:wink:

Kατερίνα σ΄ευχαρίστω και συ να χαίρεσαι την μπέμπα σου, το σίγουρο είναι ότι γίνετε ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Ντόρα αν δεν σου έρθει της επόμενες μέρες κάνε ένα τεστάκι............. :P

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

βρε κοριτσια δεν εχει νοημα να συγκρίνουμε τα βαρη των μωρων, αυτο εχει να κανει με το ποσο γεννηθηκαν και το πως αναπτύσσονται. μπορει τωρα καποιο να ειναι 6 κιλα 2 μηνων, αλλα να γεννήθηκε 4 κιλα, οποτε ολα σχετικα ειναι!

περαστικα στα μικρουλια που ειναι ακομη αρρωστα!!!

εμεις καλα ειμαστε, μιλαμε πολυ οταν μας αλλαζουν πανα! τωρα τον εχω διπλα μου στο καροτσι, και μιλαει με κατι φρυγανιες που ειναι πανω στο ραφι!!! :D

απο σεχ ουτε κατα διανοια... με το μωρο στο ιδιο δωματιο, και τα τρελα ξενυχτια!!!

αχ αυτο το εμβολιο και γω το σκεφτομαι και με αγχωνει. θα το κανουμε γυρω στις 20 του μηνα!

τεναι και μενα η ιδεα του εμβολιου με χαλαει ουτε στον σκυλο μου δεν ειμαι παρουσα οταν του κανει ο γιατρος ποσο μαλλον στο παιδι μου!!!!αλλα ειναι για καλο!!συμφωνω απολυτα μαζι σου οσον αφορα το βαρος των μωρων!παιζει και το υψος ρολο!εμενα τωρα ειναι στην κουνια του και χαζοκοιμαται!!μαλλον με δουλευει θα ελεγα!!καθε 10 λεπτα παω μεσα και τον ταιζω με δοσεις!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...