Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας !

νικ πως ειναι το κοριτσακι σου?

σεβουλα αν και ο αντρας μου ηθελε παλι κοριτσι μολις ακουσε για το αγορι αστραψε το προσωπο του και ειχε ολη την ημερα ενα χαμογελο μεχρι τα αφτια ! τωρα περιμενουμε με ανυπομονησια το παλικαρι μας

οσο για τα παιδια τις νατασας η αληθεια ειναι οτι ειναι ιδια ο στελιος εκτος απο τον αγγελο που μοιαζει λιγο και στην νατασα η κορουλα ομως που θα βαλει μπροστα να κανει σε λιγο καιρο θα μοιαζει στην νατασα!!!!!!!!!

στελλα οντως το ειχες πει!!!

ιωαννα αγνοω την ευχη σου να μου τα πεις απο αλλου εσυ :)

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας !

νικ πως ειναι το κοριτσακι σου?

σεβουλα αν και ο αντρας μου ηθελε παλι κοριτσι μολις ακουσε για το αγορι αστραψε το προσωπο του και ειχε ολη την ημερα ενα χαμογελο μεχρι τα αφτια ! τωρα περιμενουμε με ανυπομονησια το παλικαρι μας

οσο για τα παιδια τις νατασας η αληθεια ειναι οτι ειναι ιδια ο στελιος εκτος απο τον αγγελο που μοιαζει λιγο και στην νατασα η κορουλα ομως που θα βαλει μπροστα να κανει σε λιγο καιρο θα μοιαζει στην νατασα!!!!!!!!!

στελλα οντως το ειχες πει!!!

ιωαννα αγνοω την ευχη σου να μου τα πεις απο αλλου εσυ :)

χαίρομαι Κατερίνα για σας, με τη χαρά σας.:D

ο άντρας μου από τώρα μιλάει για τον .... γιό του, τον "Αρχίδαμο":oops::shock::tongue::lol: όταν ... θα κάνουμε 2ο, που δεν το σκέφτεται προς το παρόν, παρά το δικό μου μπίρι μπίρι.;):(

Στελλίτσα χρόνια πολλά με το καλό το νινί.

Κατερίνα να χαίρεσαι τη Στελλίτσα κι εσύ Νατάσσα το Στέλιο.

Μπράβο για τα καλά τα νέα. Τέλεια 1+1 για τη Στέλλα 1+1 για εσένα. Σούπερρρρρ.

Δεν ξέρω πώς είναι η κόρη αλλά ο γιος τρελός έρωτας.

Τένια μου σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.

Την Παρασκευή γυρίζω στη δουλειά κι έχω στενοχωρηθεί. Θα μου λείπουν τα μωρουδάκια μου....

Kαλησπερα σας μικρες μου!πως ηταν το Σκ? Εγω το Σαββατο ειχα μαραθωνια φασινα, αλλα την Κυριακη αραξα. Η μικρη ειναι καλα Κατερινα, ευτυχως γιατι οταν ειναι αρρωστη στενοχωριεμαι πολυ. Φροσω και εγω ειχα ψιλοφρικαρει πριν παω στην δουλεια και η αληθεια ειναι πως οταν ειμαι εκει την σκεφτομαι και μου λειπει πολυ, αλλα για να ειμαι ειλικρινης πηρα και μια ανασα. Ειδικα αν εγω καποιο κενο, πινω εναν καφε με την ησυχια μου πραγμα που δεν το κανω σπιτι γιατι ολο εχω μια δουλεια που ΠΡΕΠΕΙ να κανω. Καλη αρχη λοιπον και θα δεις πως δεν θα ειναι ασχημα. Φιλια!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Εγώ λέω ΟΤΑΝ το τονίζω, ΟΤΑΝ αποφασίσω για 2ο μπεμπε, γιατί δεν το βλέπω σύντομα με την φρίκη που έχω φάει, θα ήθελα πάλι αγοράκι. Να χω τους 2 αδερφούς, 2 αντρες μέχρι εκεί πάνω, να στηρίζει ο ενας τον αλλο, να βρίζουν, να συνωμοτούν πίσω απο την πλάτη μου...,,,και να με προστατεύουν κι ολας μμμμ ναι ναι καλο μου ακούγεται...και θα λεω οι γιοι μου....:cool:

(ή μήπως θα ήθελα και ενα κοριτσάκι?, να του βάζω ροζ φιογκάκια και φορεματάκια να μου κάνει ναζάκια...μμμμμ):D

α δεν είμαι σίγουρη !!!!!!!!

Φροσω πώς θα τα κανονίσεις με τα μικρά, ποιος θα στα κρατάει? Αντε καλή αρχή! Πίστεψέ με θα ξελαμπικάρεις λίγο με την δουλειά, δεν είναι κακό, η αρχή ειναι δύσκολη.

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε πως ειναι τα μωρακια σας;; εμενα απο τοτε που αρχισε να περπαταει ειναι το μεγαλυτερο αγχος μου εχει φαει πολλες τουμπες και συνεχεια χτυπαει στο κεφαλι..πολυ φοβαμαι! ποτε ενα χτυπημα ειναι επικυνδυνο ;

οατν χτυπαει να φοβαμαι ή δεν τρεχει κατι;

χαχαχχαχαχαχαχαχα τενια ειδες παλι καλα που δεν αποφασιζουμε εμεις μεχρι τελευταια στιγμη θα αλλαζαμε συνεχως γνωμες και εγω ελεγα και ενα ακομη κοριτσακι να ειναι φιλες να κανουν παρεα δεν θα εχουν και ιδιαιτερη διαφορα και απο την αλλη ελεγα ναι αλλα ενα γιο ν μην εχω και εχω να ειναι το αντρακι μου και τα σχετικα τελικα αποφασισε αλλος για μενα και με εκανε πολυ ευτυχισμενη μπορω να πω !!!!!ολα καλα ειναι καλα να ειναι πανω απ ολα

τι κανετε εσεις κοριτσακια?

Σεβουλα κοπελα μου χαζευα πριν στο parents και ειδα οτι σε απεκλεισαν γιτι εγινε αυτο; ελπιζω εδω να μπορεις να γραψεις ε; δεν υσχιει και εδω ο αποκλεισμος;

ενταξει πριν μερες και εμεις ειχαμε μια διαφωνια αλλα ειναι τραβηγμενο να φτανεις σε αυτο το σημειο αλλωστε ειναι υγιες να διαφωνεις που και που δεν ημαστε ολοι το ιδιο; τι ειπες και εγινε αυτο;

Κοριτσια τι κανετε πως ειναι τα μωρακια σας;; εμενα απο τοτε που αρχισε να περπαταει ειναι το μεγαλυτερο αγχος μου εχει φαει πολλες τουμπες και συνεχεια χτυπαει στο κεφαλι..πολυ φοβαμαι! ποτε ενα χτυπημα ειναι επικυνδυνο ;

ιωαννα μεχρι να γινει επικυνδυνο χαχαχαχχααχαχα ο γιατρος μου ειπε οτι θα φαει πολλες τουμπες ακομα σημερα μονο επεσε 2 φορες για να καταλαβεις απλα αν χτυπησει στο κεφαλι προσεχε μην κομηθει μην κανει εμετους και τα σχετικα

Διαφημίσεις

σεβουλα ναι το ειδα και εγω το θεμα και δεν ειδα τιποτα που να δικαιολογει αποκλεισμο τι εγινε?

ιωαννα εδω ειναι ψιλοασχετο το αλλο παρεντσ πια αν σε αποκλεισουν απο το ενα δεν το κανουν και στο αλλο και ιωαννα μπες μσν βρε να τα πουμε που τα λεμε απο εδω σε περιμενω!

χαχαχχαχαχαχαχαχα τενια ειδες παλι καλα που δεν αποφασιζουμε εμεις μεχρι τελευταια στιγμη θα αλλαζαμε συνεχως γνωμες και εγω ελεγα και ενα ακομη κοριτσακι να ειναι φιλες να κανουν παρεα δεν θα εχουν και ιδιαιτερη διαφορα και απο την αλλη ελεγα ναι αλλα ενα γιο ν μην εχω και εχω να ειναι το αντρακι μου και τα σχετικα τελικα αποφασισε αλλος για μενα και με εκανε πολυ ευτυχισμενη μπορω να πω !!!!!ολα καλα ειναι καλα να ειναι πανω απ ολα

τι κανετε εσεις κοριτσακια?

παιδι να'ναι και οτι να'ναι...υπαρχουν πολλα ζευγαρια που δεν μπορουν να κανουν ή κανουν με πολυ κοπο ενα παιδι....αρκει που μας εδωσε ο θεος παιδακι

σεβουλα ναι το ειδα και εγω το θεμα και δεν ειδα τιποτα που να δικαιολογει αποκλεισμο τι εγινε?

ιωαννα εδω ειναι ψιλοασχετο το αλλο παρεντσ πια αν σε αποκλεισουν απο το ενα δεν το κανουν και στο αλλο και ιωαννα μπες μσν βρε να τα πουμε που τα λεμε απο εδω σε περιμενω!

πιασε κοκκινο το ιδιο γραψαμε

καλημέρα Ιωάννα.

και η Χρύσπα μου πέφτει και χτυπάει συνέχεια. και στο κεφάλι. το χαϊδεύει και συνεχίζει ακάθεκτη. εγώ μένω έτσι:shock:. αλλά η μικρή χαμπάρια!

τα ποδαράκια της έχουν μελανιές από τις πτώσεις, αλλά το καλό είναι που δεν διαμαρτύρεται:confused:.

πολλές φορές της λέμε μπράβο Χρύσπα που έπεσες και δεν πόνεσες κ μετά τα παλαμάκια, αυτοθαυμάζεται το μαμούνι μου, συνεχίζει σαν να μη συνέβη τίποτα:eek::cool:.

εγώ ομολογώ πως καρδιοχτυπώ με κάθε γκντουπ. ο άντρας μου είναι πιο ψύχραιμος και λέει ότι έχει εμπιστοσύνη στο καραγκουνοκέφαλο:tongue:. είναι εγγύηση;)

εγώ είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα:(. αλλά επειδή με κοιτάζει, χαζογελάω για να κρύψω τον πανικό μου:wink:.

στις πρώτες πτώσεις φώναζα "Παναγία μου, Στέφανε, παιδί μου...." και η μικρή τρόμαζε από εμένα. μετά πήρα μπρος και προσαρμόστηκα.:wink:

όπως θα έχετεήδη καταλάβει είμαι μια γυναίκα με πάθος, εγώ και η μαρή κλερ!:tongue:

που σημαίνει ότι δεν το κλείνω το ρημάδι, ούτε μασάω τα λόγια μου.

λέω ό,τι μου έρχεται , ό,τι σκέφτομαι. αυτό είναι και καλό, γιατί δεν λέω ψέμματα, κοιμάμαι χωρίς τύψεις το βράδυ, αλλά καταντάει ελάττωμα, όταν δεν συγκρατούμαι και δεν επεξεργάζομαι τις σκέψεις μου. είμαι μονοκόμματη-απόλυτη. τρανή απόδειξη η παρεξήγηση που φάγαμε όλ τουγκέδερ τις προάλλες;).

έφαγα που λές την σπίνα λόγκα δίπλα, γιατί σε θέμα που άνοιξε μια κοπέλα με ερώτηση για ελάχιστη αμοιβή δικηγόρου, απαντήσαμε κάποιες δικηγορίνες.

μετά με την αλέκα αρχίσαμε τα περί καθηγητών νομικής και περί ευχών για τα πιτσιρίκια μας. κοινώς άσχετα, αλλά δίπλα, όπως κι εδώ, από άσχετα να φάνε και οι κότες. κανείς όμως δεν έκανε ως εκείνη τη στιγμή αναφορά για κάτι τέτοιο.

κάποια είχε ΠΡΟΒΛΗΜΑ και έκανε αναφορά.

εγώ τα πήρα κρανίο και είπα ό,τι σκεφτόμουν, με τους πιο ήπιους χαρακτηρισμούς που μπορούσα. ειλικρινά βρίζω άσχημα στο λάηβ. το κουσούρι αυτό το κόλλησα από τη δουλειά.

ξαναέφαγα αναφορά, ξανά είπα τους ίδιους χαρακτηρισμούς (συνειδητά ότι πάω για ΜΠΑΝιο) και πλέον έφαγα την προσωρινή πόρτα.

έλαβα πάρα πολλά π.μ. από πάρα πολλά κορίτσια που έδειξαν ενδαφέρον.

αυτό που δεν με εξέπληξε ήταν η χαρά της Αγλαίας. άλλο κεφάλαιο κι αυτό.

γενικά δεν έχω κάνει αναφορά, παρά μόνο μία φορά που κάποιος μου επιτέθηκε προσωπικά με ...

δεν το θεωρώ άδικο που έφαγα αποκλεισμό. άλλωστε τα έλεγα και τα εννοούσα.

θα ήθελα όμως να γνωρίζω από ποιόν ακριβώς την έφαγα. γιατί τώρα μόνο υποψιάζομαι και δεν μου αρέσει να αδικώ ούτε με την σκέψη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...