Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σεβουλα συμφωνω με τους προλαλισαντες..καλε εσεις εχετε μαλλι..εμεις πεντε τριχες στον αερα..χαχαχα κοκκαλακι ακομα δεν στεκετε πανω της

Εμεις μια τουφιτσα εχουμε μονο... χιχιιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σεβουλα συμφωνω με τους προλαλισαντες..καλε εσεις εχετε μαλλι..εμεις πεντε τριχες στον αερα..χαχαχα κοκκαλακι ακομα δεν στεκετε πανω της

πήρε από την πεθερά μου;):tongue:

κοκκαλάκι ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που φόρεσε τότε. ποτέ ξανά, δυστυχώς. κι ας της έχω ένα καλαθάκι γεμάτο με τζιτζίρια!:-(

άσε που κάθε φορά που τα έβγαζε, τα έβαζε στο στόμα:o

τώρα την έχω παρακουρεμένη:-(. ανυπομονώ να μακρύνουν.

Χρόνια πολλά στης Κατερίνες μας, Κatval, astarti και catwoman.

Eμείς απο δοντάκια 4 κάτω και 4 πάνω, όσο για μαλλί ξανθά και πολύ μπούκλα, έτσι και ήταν κορίτσι θα έπεφτε πολύ κοκαλάκι.

sevoula και τα 3 τα παιδιά μου είναι ίδια ο μπαμπάς εγώ είχα φιλική συμμετοχή.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Γεια σας!! Πολλες γιορτες σημερα στο φορουμ! Astarti, Olive, katval, αν ξεχναω καμια συγγνωμη, χρονια σας πολλα!!! Ειμαστε καλα σημερα ευτυχως γιατι χθες εφτασε 39,6 πυρετο η καημενη. Σημερα τιποτα ,ουφ! Σεβουλα που σας καμαρωνουν τα κοριτσια? Θελω και εγω να δω :(.

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

σεβουλα πολυ ωραια η φωτο σας και εγω σας ειδα η μικρη κουκλιτσα νικ μου και εσενα κουκλιτσα ειναι λιγο μικρη η φωτο αλλα οσο μπορω να δω καλα ειχε να μοιασει κι ολας !:tongue:

α νικ τωρα που το θυμηθηκα σε μια φωτο που ειμαστε σε παιδικες χαρες ειναι ενα δημοτικο παρκο- καφετερια που εχουμε εδω στη ροδο συνεχως ξεχναω να σου απαντησω !

Σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια! Ροδος ε? Λιγο μακρυα μας πεφτουν, αλλα σουπερ.

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας...Να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε τις οικογένειες σας...

Εμείς και μαλλάκια και δοντάκια έχουμε μπόλικα...Από δόντια έχουμε 8 και 2 τραπεζίτες και μαλλί μπόλικο...Την έχω κουρέψει ήδη μία φορά...Αλλά κοκαλάκια γιοκ, τα βγάζει και τα βάζει στο στόμα της...Δεν τα θέλει με τίποτα!!!

Νικ μου περαστικά στην Εβελίνα μας...Να χετε μια ήσυχη και απύρετη βραδιά...

Φιλάκια σε όλες..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Ασταρτι και κατναλ χρόνια πολλά!

Κατερινούλα με το καλό και το δεύτερο μωράκι σας!

Οι δικοί μου μιλάνε πάρα πολύ μεταξύ τους. Τί λένε μόνο αυτοί ξέρουν :D.

Από τις λέξεις πάντως που καταλαβαίνω είναι παπάκια (το λένε κανονικά και μου κάνει εντύπωση) και μετά κάνουν παπαπα. Λένε εκτός των κλασικών μαμά, μπαμπά, γιαγιά, ατα, μαμ κτλ. αλά (φωνάζουν τον Αλέξανδρο), μπάλια, αυτό και δείχνουν και ο μικρός λέει συνέχεια τσάκα, τσάκα όταν κάνει ένα τρενάκι ή αυτοκινητάκι να περπατάει, ντέκα ντέκα στο αλογάκι και τόκο τόκο συνέχεια. Τί εννοεί πάλι δεν ξέρω.

όταν λέω που είναι πχ ο Χριστόφορος ο Φίλιππος πηγαίνει στα δωμάτια και τον ψάχνει. Τον βρίσκει και έρχονται παρέα γελώντας. Τους λέω μπράβο και χοροπηδάνε.

Παίζουν πολύ μεταξύ τους. Το αγαπημένο τους είναι να κρύβονται και να κάνουν ταααααα.

Καλά εγώ έχω πάθει πλάκα με τα δίδυμα. Είναι τέλεια!

Από μικρή είχα πάθος με τα δίδυμα και τώρα που τα απέκτησα τα χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ.

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στης Κατερίνες μας, Κatval, astarti και catwoman.

Eμείς απο δοντάκια 4 κάτω και 4 πάνω, όσο για μαλλί ξανθά και πολύ μπούκλα, έτσι και ήταν κορίτσι θα έπεφτε πολύ κοκαλάκι.

sevoula και τα 3 τα παιδιά μου είναι ίδια ο μπαμπάς εγώ είχα φιλική συμμετοχή.

3 στα 3;:o

θα πρέπει να είναι κουκλί ο αγαπούλης σου, αν κρίνω από τον μικρότερο που βλέπω:D.

ξανθός και με μπούκλες ακούω... μμμμμ, κι άλλος γαμπρούλης!;)

Γεια σας!! Πολλες γιορτες σημερα στο φορουμ! Astarti, Olive, katval, αν ξεχναω καμια συγγνωμη, χρονια σας πολλα!!! Ειμαστε καλα σημερα ευτυχως γιατι χθες εφτασε 39,6 πυρετο η καημενη. Σημερα τιποτα ,ουφ! Σεβουλα που σας καμαρωνουν τα κοριτσια? Θελω και εγω να δω :(.

στο προφίλ μου έχω βάλει, ούτε εγώ κατάλαβα πώς το έκανα, μια φωτό με την Χρύσπα.

Ασταρτι και κατναλ χρόνια πολλά!

Κατερινούλα με το καλό και το δεύτερο μωράκι σας!

Οι δικοί μου μιλάνε πάρα πολύ μεταξύ τους. Τί λένε μόνο αυτοί ξέρουν :D.

Από τις λέξεις πάντως που καταλαβαίνω είναι παπάκια (το λένε κανονικά και μου κάνει εντύπωση) και μετά κάνουν παπαπα. Λένε εκτός των κλασικών μαμά, μπαμπά, γιαγιά, ατα, μαμ κτλ. αλά (φωνάζουν τον Αλέξανδρο), μπάλια, αυτό και δείχνουν και ο μικρός λέει συνέχεια τσάκα, τσάκα όταν κάνει ένα τρενάκι ή αυτοκινητάκι να περπατάει, ντέκα ντέκα στο αλογάκι και τόκο τόκο συνέχεια. Τί εννοεί πάλι δεν ξέρω.

όταν λέω που είναι πχ ο Χριστόφορος ο Φίλιππος πηγαίνει στα δωμάτια και τον ψάχνει. Τον βρίσκει και έρχονται παρέα γελώντας. Τους λέω μπράβο και χοροπηδάνε.

Παίζουν πολύ μεταξύ τους. Το αγαπημένο τους είναι να κρύβονται και να κάνουν ταααααα.

Καλά εγώ έχω πάθει πλάκα με τα δίδυμα. Είναι τέλεια!

Από μικρή είχα πάθος με τα δίδυμα και τώρα που τα απέκτησα τα χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ.

τι καλά! διπλή χαρά!:D

Καλημερα σε όλες. Πως ειστε? Ολιβ πειραζει να το αφησουμε? Το παει για βροχη. Απο Δευτερα οποτε θελεις....

χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα, με υγεία και αγάπη!

με το καλό το μικρούλι σου!

ό,τι επιθυμείς!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...