Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στις 10/10 σαββατο !

επειδή κι εγώ 11/10 γεννήθηκα, και η ανηψιά μου 4/10 και η Χρύσπα 9/10, Ζυγοί, πρέπει να το πάρεις απόφαση. ;)

τον καλό λόγο τον θέλει για τα πάντα και σε όλα, όπως και την αρμονία στα πάντα (γι' αυτό δεν αντέχει ούτε φωνές ούτε εντάσεις ούτε αδικίες),

έχει πολύ καλό γούστο, θα είναι κοκέτα είτε με λίγα είτε με πολλά,

θα χρειάζεται επιβεβαίωση, κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σεβαστείς, αλλιώς δεν γίνεται. είναι ανάγκη, δεν είναι ψώνιο.:) σοβαρά μιλάω!

άμα ζηλέψει, υποφέρει, γιατί δεν είναι άδικη ως προς τον άλλο, αλλά προς τον εαυτό της. θέλει όμως όλα τα φώτα πάνω της, να είναι πρώτη.

άμα το κουβαλήσει αυτό και στο κολείο, ετοιμάσου για δύσκολα.

εγώ ήθελα μπουλντόζα για ανύψωση ηθικού. όσα αριστεία κι αν μάζευα, χρειαζόμουν συνέχεια παλαμάκια. και δεν το λέω για παίνεμα. το λέω ως αυτογνωσία της πίκρας που έφαγα.

πάντως θα είναι πολύ καλό παιδί και θα σε κάνει περήφανη!

ελπίζω να μην παρανοηθεί το σεντόνι. δεν περιαυτολογώ, αναφέρομαι και στα κορίτσια μου.:-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα σεβουλα αν σου πω οτι ειναι ετσι ακριβως οπου δει το ειδωλο της το φιλαει και το χαιδευει μετα οταν κανει κατι χειροκροτιεται μονη της ασε ! καλα να σου πω και την αληθεια ειμαι και εγω λιγο " βαρεμενη " και την ενθαρρινω σ αυτο μ αρεσει να την βλεπω ετσι και να κανει διαφορα οπωσ και μ αρεσει να ειναι παντα στολισμενη με μετρο φυσικα και περιποιημενη ειδικα οταν βγαινουμε εξω ενταξει στο σπιτι μπορει να κυκλοφορει και λιγο ατημελητη προς το παρον ! ρε σεβουλα να σου πω εχεις φβ ? να δουμε την χρυσπα να δεις και εσυ τα δικα μας! σχεδον με ολες ειμαστε φιλες ! η μσν εχεις?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Χεχε! Είμαστε χαζομαμάδες τελικά. Εγώ έχω ένα κόλλημα με τα παιχνίδια, κύβους, ζωάκια. Όλα αγοράζω...μ΄αρέσει να βλέπω το ύφος της όταν τα πρωτοβλέπει!

Από λογάκια λέει το όνομα της ΝΑΝΑΗ, MΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑ, ΓΙΑΓΙΑ, ΕΛΑ, ΑΝΤΕ, ΝΤΑΝΤΑ, ΚΑΚΑ (όταν τα κάνει στην πάνα της), ΕΛΕ ή ΛΕΛΕ (την αδερφή της), ΑΤΑ, ΜΑΜ, ΚΟΥΚΟΥ-ΤΑ, ΝΑΙ (στο τηλέφωνο) και διάφορα ζωάκια τις φωνές τους.

πολλές λεξούλες, μπράβο!:D

στελλιτσα οι αντρες ειναι λιγο διαφορετικη απο τις γυναικες εκτος και αν παιζουν ρολο και αλλα δεν τα εχω και πολυ καλα με τα ζωδια η αληθεια ο αδερφος μου ειναι ζυγος και ειναι καμια σχεση με την μικρη μου γι αυτο το λεω

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια καιρό έχω να μπώ.

Εμείς δεν λέμε και πολλά, μαμά, μπαμπά, μπη = πιπίλα, αϊη = Βασίλης ο big brather,

τι = η απάντηση όταν τον μαλώνουμε, μαμ = όταν είμαι στην κουζίνα και όταν θέλει γάλα.

Εγώ όταν τον αλάζω μαζί με πάνα και τα σχετικά έχω πάντα και κάτι καινούργιο γι΄αυτόν όπως φυσούνα, κάνα κουτάκι με χρυσαφικά και ότι άλο βρίσκεται στο συρτάρι μου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

εμενα να πω την αληθεια πιστευω θα αργησει πολυ να πει το ονομα της και εχω επισης την ετυπωση πωσ δεν ξερει πως με λενε ενω τον πατερα της ξερει αφου τους λεω να με φωναζουν με το ονομα μου μπας και το μαθει !

εμενα να πω την αληθεια πιστευω θα αργησει πολυ να πει το ονομα της και εχω επισης την ετυπωση πωσ δεν ξερει πως με λενε ενω τον πατερα της ξερει αφου τους λεω να με φωναζουν με το ονομα μου μπας και το μαθει !

Πως σε φωνάζουν;

Γιατί για να τους λες να σε φωνάζουν με τ΄ονομά σου κάπως αλλιώς θα σε φωνάζουν.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Πως σε φωνάζουν;

Γιατί για να τους λες να σε φωνάζουν με τ΄ονομά σου κάπως αλλιώς θα σε φωνάζουν.

ε εσυ πως αλλιως λες να με φωναζουν ? κουκλα μου ομορφια μου και τετοια χαχαχαχαχαχαχαχα παλι καλα να λεο που δεν ακουει το παιδι πως με λες εσυ θα το νομιζε για ονομα χαχαχαχαχα

ο βαλ με λεει αγαπη μου και τετοια η μαμα μου το ιδιο το κατερινα το ακουει αλλα οχι συνεχεια και δεν μπορει να καταλαβει που απευθυνεται οταν ερχονται οι φιλοι μας συνηθως κοιματε και δεν το ακουει απο αυτους τουλαχιστον !

επειδή κι εγώ 11/10 γεννήθηκα, και η ανηψιά μου 4/10 και η Χρύσπα 9/10, Ζυγοί, πρέπει να το πάρεις απόφαση. ;)

τον καλό λόγο τον θέλει για τα πάντα και σε όλα, όπως και την αρμονία στα πάντα (γι' αυτό δεν αντέχει ούτε φωνές ούτε εντάσεις ούτε αδικίες),

έχει πολύ καλό γούστο, θα είναι κοκέτα είτε με λίγα είτε με πολλά,

θα χρειάζεται επιβεβαίωση, κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σεβαστείς, αλλιώς δεν γίνεται. είναι ανάγκη, δεν είναι ψώνιο.:) σοβαρά μιλάω!

άμα ζηλέψει, υποφέρει, γιατί δεν είναι άδικη ως προς τον άλλο, αλλά προς τον εαυτό της. θέλει όμως όλα τα φώτα πάνω της, να είναι πρώτη.

άμα το κουβαλήσει αυτό και στο κολείο, ετοιμάσου για δύσκολα.

εγώ ήθελα μπουλντόζα για ανύψωση ηθικού. όσα αριστεία κι αν μάζευα, χρειαζόμουν συνέχεια παλαμάκια. και δεν το λέω για παίνεμα. το λέω ως αυτογνωσία της πίκρας που έφαγα.

πάντως θα είναι πολύ καλό παιδί και θα σε κάνει περήφανη!

ελπίζω να μην παρανοηθεί το σεντόνι. δεν περιαυτολογώ, αναφέρομαι και στα κορίτσια μου.:-)

Λοιπόν αυτό που λες το παρατήρησε η αδερφή μου χωρίς να ξέρουμε οτι είναι στοιχείο του ζωδίου. Θέλει ισορροπία και αρμονία πχ είμασταν παρέα ο μπαμπάς, εγώ η αδερφή μου και ο άντρας της. Οι γυναίκες στο δωμάτιο οι άνδρες καθιστικό και η μικρή πηγαινοερχόταν μια στη μία παρέα μία στην άλλη, έπαιζε λίγο εδώ και λίγο εκεί και όταν ήταν με εμάς φώναζε "μπαμπαααά" ενώ όταν ήταν μέσα φώναζε "μαμαααά"!!! Σαν να ήθελε να εξισορροπήσει τα πράγματα. Αυτόήταν ένα παράδειγμα, από τότε την έχουμε παρατηρήσει και σε άλλες καταστάσεις, είναι πολύ δίκαιη!

Όσο για το κοκετέ....μάλλον το δικό μου παιδί δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία ή δεν το έχει εκδηλώσει ακόμη! Εγώ την ντύνω, τη στολίζω κλπ εκείνη δεν θέλει με τίποτα! Ομολογουμένως όταν είναι απλά ντυμένη πχ ροζ fleece φορμίτσα gap και απλό μπλουζάκι είναι κουκλάκι!!:mrgreen: :mrgreen:

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

δεν νομιζω να παιζει ρολο αν ειναι φορεμα η φορμα αρκει να το θεωρουν ωραιο και εμενα με τισ φορμιτσες τις μου αρεσει πολυ και τισ πανε αλλα πρεπει μολις τις βαλει να τις πουμε οτι ειναι ομορφη !

ολιβ εσυ εχεις φβ?η μσν ?ουτε εσενα δεν εχω νομιζω

Όχι φόρεμα απαραίτητα... αλλά την βλέπεις ότι τον καθρέφτη τον αγνοεί επιδεικτικά!

Φεις μπουκ έχω το έχω δώσει και στα άλλα κορίτσια αλλά δεν ασχολούμε το βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Έχω καιρό να μπω, σας διάβασα σήμερα και μπράβο για τις προόδους των μικρών μας!

Περπατήσαμε κι εμείς, από τη μία εβδομάδα στην άλλη, δεν το περίμενα τόσο ξαφνικά. Έχει σταθερό βήμα και το διασκεδάζει, νομίζω!

Λεξούλες δεν λέμε και τόσες πολλές. Ξέρουμε να κάνουμε τον ήχο του πλυντηρίου, της ηλεκτρικής σκούπας και των αυτοκινήτων. Έχει, βλέπω, μανία με τις μηχανές γενικά... Παίρνει επίσης τα ρούχα του από το δωμάτιό του ένα ένα και τα πάει και τα βάζει μέσα στον κάδο του πλυντηρίου, κλείνει και την πόρτα, μόνο σκόνη δεν βάζει....

Λέει μαμ για το φαγητό, ντάντι για τον μπαμπα, άτα για βόλτα, γαβ για το σκυλί και κάνει μια αστεία γκριμάτσα δυσαρέσκειας για τα κακά του...

Εδώ και τρεις μέρες μας έχει κρύψει το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και δεν το βρίσκουμε με τίποτα. Του αρέσει να κρύβει μικροπράγματα.

Στο άλλαγμα της πάνας δίνω κι εγώ μάχη κάθε φορά. Σκέφτηκα και του πήρα πάνες βρακάκια και του τα φοράω ενώ είναι όρθιος. Μπορώ να πω ότι είναι κάπως καλύτερα.

Όσο για το φαγητό, ευτυχώς εξακολουθούμε να τρώμε τα πάντα, χθες έφαγε και φασολάδα και την ευχαριστήθηκε....Το απόγευμα του δίνω κουάκερ (βρώμη) και το τρώει και αυτό. Επίσης ξεσκίζει και τα μανταρίνια. Μέλι του δίνω.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

|Γεια σας κουκλες! Διαβαζω με χαρα τις "κατακτησεις" των μικρων σας! Εμεις περπαταμε και ξεπροβαλουμε απο παντου, αλλα για την ωρα εχουμε δικο μας λεξιλογιο ακαταλαβιστικο. Απο τα "κανονικα" λεμε μαμα ( οταν ειμαστε σε δυσκολη στιγμη), μπα (μπαμπας) ,γιαγια (μονο την μια , την αλλη οχι ακομη) και τααααα οταν κρυβεται και εμφανιζεται ξαφνικα. Γενικα γελαω πολυ μαζι της, θελει να βουτηξει τα παντα, πιανει το τηλεκοντρολ και τεντωνει το χερι της για να αλλαξει καναλι και για να της βαλω αλλη πανα της δινω για δολωμα μια καθαρη που τη δαγκωνει. Σημερα ειμαστε αρρωστουλες, την κολλησα εγω που εδω και 3 μερες ειχα συναχι και λιγα δεκατα. Ελπιζω να της περασει γρηγορα γιατι ειναι πολυ καημενουλα.Ευτυχως δεν ειχα μαθημα σημερα και ημουν σπιτι. Ολιβ περαστικα εγω εκανα λειζερ πριν 4 χρονια και απο τοτε βρηκα το φως μου!! Τελεια αισθηση. Η πρωτη βδομαδα θελει προσοχη και μετα ολα οκ. Στελλιτσα και εμενα μου ειπε ο Τσιλι μελι απο 18 μηνων. Αληθεια τι εγινε με τη β επιπεδου? Ολα καλα? Φιλια σε ολες!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Νικ κατ'αρχην αλλαξε τικερακι. χιχιχι

Ο Λυμπ μου ειπε να το καθηστερησω το μελι... Εισαι μεσα για την Παρασκευη αν δεν βρεχει να πάμε στις κουνιες? Θα ειναι και η Ολιβ και 1-2 μανουλες ακομα απο Μοσχατο... Αν δει την κορη σου ο Βασιλάκης θα της λεει γεια συνεχεια και θα την πιασει ααπο το χερι να περπατησουν. Το εκανε προχτες στις κουνιες με ενα αγνωστο κοριτσακι ιδιου μεγεθος και την πηγε βολτα.... χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...