Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?

olive μου περαστικα σου! καλε εσενα λεει πολλα μπραβο της μπουμπου !

εμεις λεμε μαμα οταν θελουμε κατι η μας ενοχλει καποιος αλλιως δεν λεμε μπαμπα συνεχεια και γιαγια ειναι οι αγαπημενες της λεξεις αυτες και οχι μονο!

μολις ακουσουμε σκυλο η την ρωτησουμε πως κανουν τα σκυλακια μας κανει γουβ γουβ τα παπακια παπαπαπαπα και τα χορευουμε ντου ντου ντου απο το ακαντου γεια οταν φευγει η ερχεται καποιος ναι στο τηλεφωνο και συμπληρωνει αναλογα ναι γιαγια η ναι μπαμπα παπου τον παππου κουκου τσα μαμ καποια στιγμη ελεγε και κακα καηκα αλλα πλεον δεν τα πολυ λεει και τα υπολοιπα ειναι δικα της τα οποια ουτε εγω μπορω να εξηγησω φωναζει συνεχως ενα τετραγωνο πιο κατω ακουγομαστε !!!!!!! το αγαπημενο μας παιχνιδι εκτος απο τους υπολογιστες ειναι το κυνηγητο και το κρυφτο να ανεβαινουμε στους καναπεδες ν κανουμε βουτια απο εκει και στο τραπεζι να σηκωνεται να χορευει :(αααα οταν την ρωταω πως μυριζει το παμπερσ της μου λεει πουφου και το ιδιο με τισ καλτσες της ειναι φορες που μου τις φερνει και στην μυτη μου και κανει πουφου !

σεβουλα και εμεις εχουμε μεγαλο θεμα με το αλλαγμα εδω και καιρο για να βαλουμε το παμπερς γινεται πολεμος και για το ντυσιμο το ιδιο αλλα πλεον το κανουμε σαν παιχνιδι και καθετε με το παμπερς δεν βρηκα ακομα τροπο να καθετε :(

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

καλημέρα!

τις προάλλες στο άλλαγμα προκειμένου να σταματήσει τη μίρλα και το πέρα δώθε της έδωσα τη χτένα της να παίζει όσο την αλλάζω. μέχρι να γυρίσω το βλέμμα είχε δαγκώσει τη χτένα, είχε ματώσει τα ουλάκια της.

αντί να τσιρίζει η Χρύσπα, τσίριζα εγώ. ευτυχώς ήταν μαζί μου η αδερφή μου, πιο ψύχραιμη και πιο έμπειρη σε ταρζανιές λόγω της ανηψιάς μου, 3 χρόνων, και την πήρε στο νιπτήρα, της έριξε νεράκι και φάνηκε ότι δεν ήταν κάτι το σοβαρό.

εγώ έφυγα σφαίρα για τσιγάρο. είχα χεστεί από το φόβο μου. είμαι κλασσομπανιέρα, το παραδέχομαι.

πάντως τα παιδάκια σας λένε πολλές λεξούλες. μπράβο. εμείς αργούμε.

αυτό που με ικανοποιεί στο κοριτσάκι μου είναι ότι όταν πάει σε επικίνδυνα σημεία με το που θα της πω "Χρύσπα" κοκκαλώνει, με κοιτάζει, έχει εξαφανιστεί από εκεί. έρχεται σε μένα, με παίρνει από το χέρι και με πάει ξανά εκεί να το κάνουμε μαζί.

λες κι έχω καμιά όρεξη να παίζω με τον καλόγηρο τραβώντας τα πανωφόρια, την ηλ. σκούπα, το σκουπάκι, την πόρτα της κουζίνας....

Καλημερα σε όλες. Ο δικος μου λεει οοοοοοολη μερα μαμα και μαμα μου και γεια. Και θελει και απαντηση να του λεω και εγώ γεια σου.....

Οταν τον αλλαζω του δινω τα μωρολαντηλα η το τηλεκοντρολ και καθεται...

Καλημερα σε όλες. Ο δικος μου λεει οοοοοοολη μερα μαμα και μαμα μου και γεια. Και θελει και απαντηση να του λεω και εγώ γεια σου.....

Οταν τον αλλαζω του δινω τα μωρολαντηλα η το τηλεκοντρολ και καθεται...

γειά σου Στέλλα, αυτό με το τηλεκοντρόλ τρελή ιδέα!

θα της έχω κι εγώ το τηλεκοντρόλ από το ντιβιντί, που έτσι κι αλλιώς το έχει τεζάρει, για αντιπερισπασμό:tongue:.

ό,τι έχει να κάνει με κινητά, ηλεκτρονικά, πρίζες, καλώδια, ηλεκτρικές συσκευές, της δίνει χαρά.:D

καλημερα κοριτσια !

μπα σε εμας δεν πιανουν αυτα αν και τις αρεσουν σαν παιχνιδια μαλλον το σκεφτεται αφου αν φυγω θα παω να τα πιασω μονη μου γιατι να κατσω?ο μονος τροπος ειναι την ωρα που θελουμε να φυγουμε για βολτουλα καθετε ησυχα για να τελειωνουμε να φυγουμε :tongue: την χτενα και εμεις την πιανουμε και χτενιζεται και μολις τελειωσει λεει και ααααααααααααααα και καλα τι ομορφη που εγινα και μετα χτενιζει και εμας :D

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !

μπα σε εμας δεν πιανουν αυτα αν και τις αρεσουν σαν παιχνιδια μαλλον το σκεφτεται αφου αν φυγω θα παω να τα πιασω μονη μου γιατι να κατσω?ο μονος τροπος ειναι την ωρα που θελουμε να φυγουμε για βολτουλα καθετε ησυχα για να τελειωνουμε να φυγουμε :tongue: την χτενα και εμεις την πιανουμε και χτενιζεται και μολις τελειωσει λεει και ααααααααααααααα και καλα τι ομορφη που εγινα και μετα χτενιζει και εμας :D

:D:D:D:D κορίτσια αγάπη μου!:D:D:D;)

τι να πω δεν ξερω αν το κανουν ολα τα κοριτσακια παντως εχω την εντυπωση οτι μου βγηκε λιο παραπανω ψωνιο απ οτι θα επρεπε και αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση γιατι ειναι παραααα πολυυυυυ ταλιμπαν αλλα παραλληλα προσεχει και την εμφανιση της μολις ντυθουμε παμε στον καθρεφτη να δουμε πως ειμαστε και μετα κανουμε και μια πασαρελα στον μπαμπα η σε οποιον ειναι σπιτι να δει πως ειμαστε και αν δεν ακουσει θετικα σχολια βαζει τισ φωνεσ χαχαχαχαχ

τι να πω δεν ξερω αν το κανουν ολα τα κοριτσακια παντως εχω την εντυπωση οτι μου βγηκε λιο παραπανω ψωνιο απ οτι θα επρεπε και αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση γιατι ειναι παραααα πολυυυυυ ταλιμπαν αλλα παραλληλα προσεχει και την εμφανιση της μολις ντυθουμε παμε στον καθρεφτη να δουμε πως ειμαστε και μετα κανουμε και μια πασαρελα στον μπαμπα η σε οποιον ειναι σπιτι να δει πως ειμαστε και αν δεν ακουσει θετικα σχολια βαζει τισ φωνεσ χαχαχαχαχ

πότε γεννήθηκε ακριβώς;

Χεχε! Είμαστε χαζομαμάδες τελικά. Εγώ έχω ένα κόλλημα με τα παιχνίδια, κύβους, ζωάκια. Όλα αγοράζω...μ΄αρέσει να βλέπω το ύφος της όταν τα πρωτοβλέπει!

Από λογάκια λέει το όνομα της ΝΑΝΑΗ, MΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑ, ΓΙΑΓΙΑ, ΕΛΑ, ΑΝΤΕ, ΝΤΑΝΤΑ, ΚΑΚΑ (όταν τα κάνει στην πάνα της), ΕΛΕ ή ΛΕΛΕ (την αδερφή της), ΑΤΑ, ΜΑΜ, ΚΟΥΚΟΥ-ΤΑ, ΝΑΙ (στο τηλέφωνο) και διάφορα ζωάκια τις φωνές τους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...