Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια τι κανετε?στελλα μια χαρα ειναι φουσκωνει η κοιλια την παρασκευη θα παω να δω το μωρακι μου μπασ και δουμε τι ειναι !Τωρα για το μαγειρευτο εχεις και αυτη την δυνατοτητα αλλα οχι πως ειναι απαραιτητο απ οσο ξερω εγω τις δινω μιαα φορα μαγειρευτω μετα το θεωρω πως θα της πεσεις λιγο βαρυ βεβαια αν δεν φαει καλα το μεσημερι μπορει να τις βαλω μια μικρη ποσοτητα το απογευμα για το γιαουρτι τωρα οντως δεν ειναι απαραιτητο μπορει να φαει οτιδηποτε αλλο πλεον για απογευμα αλλα οχι οτι του κανει και κακο και δεν υπαρχει λογοσ να το κοψεις απλα μπορεις να το αντικαταστισεις καποιες μερες με κατι αλλο ρωτα βεβαια και τον γιατρο σου εγω δεν τισ δινω καθε απογευμα γιαουρτι αλλα τισ δινω αυτη βεβαια ειναι η γνωμη μου τωα δεσ τι θα σου πουν και οι αλλες μανουλες !

εσυ τι κανεις η κορακλα πως ειναι ?εχει κανει αισθητη την παρουσια της η ακομα?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κριτσακια μου ,ακομα δεν εχω ινερνετ και δεν μπορω να μπαινω συχνα τωρα εδιωξα τον αντρα μου απο το μαγαζι να παει βολτα με τον μικρο προκειμενου να κατσω και να σας διαβασω....

οι κοιλιτσες σας μεγαλωνουν μπραβο σας.....να ειστε καλα και εσεις και να εμβρυακια σας....

μεις ειμαστε καλα και μεγαλωνουμε....αλλα δεν περπαταμε....αυτα...φιλακιαααα

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Αχ Χριστινακι καλύτεα που δεν περπαταει ακομα... Θα το πεις και εσυ οταν με το καλό περπατησει.

Παω για Β επιπεδου σημερα. Θα σα πω νεα.

Αντε να εχεις γιο τωρα Κατερινα.

Εγω Στέλλα του δίνω το μεσημεριανό του και για απογευματινό του δίνω μπανάνα με βρώμη και λίγο μέλι, ή μπανάνα με ρυζόγαλο που φτιάχνω εγώ, ή κανένα τοστάκι. ¨Οχι αλλο μαγειρευτό.

Εμεις βέβαια δεν μπορούμε να φάμε γιαουρτακι λόγω των αλλεργιών, οπότε οι επιλογές μας περιορίζονται. ¨

Οχι όμως οτι είναι κακό να δίνεις γιαούρτι. Εμπλούτισέ το αν θες με δημητριακά ή φρούτα ή λίγο μέλι... Απλά θα γίνει πιο θρεπτικό!

Διαφημίσεις

καλημέρα!

εμείς το απόγευμα τρώμε γιαούρτι με μέλι ή κρέμα δική μου (γάλα, αβγά, αλεύρι, βανίλιες- γάλα, βρόμη, μέλι) ή κρέμα δημητριακών.

μετά τρώει κέηκ ή κουλουράκια μου ή ψωμάκι ή ό,τι τρώμε, αλλά κυρίως το σέρνει παντού. δεν το αφήνει από τα χέρια της, ακόμα κι όταν πέφτει.

και κάτι ακόμα. κρύβει το φαγητό της στις πιο απίθανες γωνιές.

χθες αρχίσαμε να γλείφουμε και τα πόδια του τραπεζιού της κουζίνας, ίνοξ, τα πόμολα της κουζίνας, το πόμολο της ηλεκτρικής κουζίνας. γενικώς εξερευνούμε το σπίτι με τη γλώσσα.

και όταν περπατάει, δεν περπατάει, τρέχει, σαν πιγκουίνος. χάππυ φητ.

εγώ είμαι η μαμάη, ο πατέρας της ο μπαμπ ή αλλιώς μπαμπούα.

έχει γίνει ταλιμπανάκι στο άλλαγμα.

έχουμε 10 δοντάκια. 4 πάνω μπροστά, 4 κάτω μπροστά και ένα πάνω δεξιά, αλλά τραπεζίτης (;), κι ένα κάτω δεξιά τραπεζίτης. δηλαδή αυτά που έβγαλε τελευταία δεν είναι στην σειρά. περιμένουμε τα ενδιάμεσα, αλλά στο μεταξύ έχουν πρηστεί τα ουλάκια της από αριστερά. πολλά σάλια.

και πολλές αγκαλιές, σφιχτές, χάδια!

Ο γιατρος μου ειπε οχι μελι ακόμα. Τι να πω? Του παιρνω νουλακ και αντβανς με φρουτα και δημητριακα...

γιατί? πώς στο δικαιολόγησε? το μέλι υποτίθεται επιτρέπεται μετά τον χρόνο.

εγώ σήμερα θα του πάρω μια κρέμα με γάλα ρυζιού, απο ενα μαγαζί με βιολογικά και αν δω πως του αρέσει, θα πάρω σκέτο γάλα ρυζιού και θα του φτιάξω μόνη μου.

Αιντε να δούμε, γιατί γενικά οι κρέμες είναι ευκολία, τις συνδυάζεις με φρούτα, δημητριακά, μέλι, βρώμη. Ολο και κάτι απο αυτά θα φάει...

απο λεξούλες τί λενε τα μικρά σας?

εμεις λεμε:

τατά (κακά)

τσσσσσσσς (τσίσα)

μπαμπά

γιαγιά

μαμα (δεν το λεει συχνα)

μπα ( θα κανω μπαμ το κεφάλι αν πεσω)

πα (χτυπάω το κουνούπι στον τοίχο)

μαμ ( φαΐ!!!)

ναν (νανι)

νενέ (ακόμα δεν ξέρω τί εννοεί με αυτό!)

γενικά λεει συνέχεια ααα και δειχνει με το δάχτυλο τα πάντα. Επίσης καταλαβαίνει απίστευτα πολλά πράγματα! Του λες φέρε μου το αυτοκινητάκι σου που είναι στο καρότσι! και γυρνάει το κεφάλι, το βλέπει και παει να το φέρει! Ή του λεω παμε να βάλουμε πλυντήριο? Ε τρέχει στο πλυντήριο και περιμένει να βάλω το πρόγραμμα! χαχαχα:D

ποσο γρήγορα μεγαλώνουν!

μαμάη ή μαμά, το τελευταίο όταν θέλει κάτι επειγόντως, τότε της βγαίνει αβίαστα.

μπαμπ ή μπαμπούα πιο σπάνια. γενικά τον μπαμπά δεν τον φωνάζει, τον παίρνει από πίσω, τον αγκαλιάζει και θέλει ό,τι πιάνει και ο μπαμπάς, κινητό, ποντίκι η/υ, κλπ

γιαγιά

μαμ

κακά, αλλά όχι καθαρά, κάπως σαν τατά το λέει. κυρίως κάνει τον ήχο του ζορίσματος. χαχαχα!

τα τσίσα τα καταλαβαίνω γιατί πάει στο γιογιό και μου το δείχνει.

γενικά δεν λέμε και πολλά ελληνικά. κυρίως επικοινωνούμε με τη γλώσσα του σώματος ή των μωρουδιακών.

από μωρουδιακά, μάλλον για δικηγόρος το πάει, αν και το απεύχομαι. δεν βάζει γλώσσα μέσα, όχι μόνο για να γλείψει, αλλά για να μιλάει, για να κάνει χειρονομίες με τα χεράκια, να στρέφει το κεφαλάκι της με ύφος.... αγορεύοντας.

τέη τέη, γκαγκάη, ντε ντέντι, και άλλα παρόμοια, που αδυνατώ να μεταφράσω προς το παρόν.

Διαφημίσεις

μόλις με ενημέρωσε ο σύζυγος για τα κατορθώματα της Χρύσπας.

την κρατάει η πεθερά μου. την υπεραγαπάει. αλλά είναι λίγο.... εντάξει πολύ αργή.

οπότε αφού ήδη έχουμε θέμα με το άλλαγμα, τα έγραψα και προηγουμένως, το παιδί σηκώθηκε τσιτσίδι κι άρχισε να τρέχει ξεβράκωτο στο σπίτι της γιαγιάς, με την πεθερά μου να της φωνάζει "στάσου, στάσου, να σου βάλω το πάμπερ" και η μικρή να μην φτάνεται.

αυτά από το ταλιμπανάκι μου.

εμεις όλη μέρα λέμε μπαμπά! μπαμπά!

και του λέω ο μπαμπάς είναι στην δουλειά, θα έρθει το βράδυ! και μου λεει ναν!

οχι βρε δεν κανει νάνι! δουλεύει!! χαχαχαχα:D

το ναν το λεμε επίσης συνέχεια. Παιρνει το γατάκι του το βάζει στο πλυντήριο, λεει ναν

του βάζω τα παιχνίδια σε ενα κουτι που τα μαζευω, λεει ναν

δλδ όλα κανουν νανι οπως καταλαβαίνετε! χαχαχαχα

το τί γλύψιμο ρίχνουμε στα τζάμια και στο πάτωμα.... αφήστε τα.....

και απο δόντια τώρα βγάζει ακομα 2 κυνόδοντες και σίγουρα 1 γομφίο... υποφέρει πολυ...

Καλησπέρα κι από εμένα!

Εμείς λέμε (όσα θυμάμαι)

Πως κάνει το σκυλάκι; "Γαβ"

Πως φωνάζουμε την γάτα; "άτα" και ψψψψ με το χεράκι

Πως κάνει το πουλάκι; "Τσσσ"

Πως κάνει το γαιδουράκι; "Ντέι-ντέι"

η κοτούλα; "Κο-κο"

η πάπια; "πά-πα"

Πως φωνάζουν τα παιδάκια στις κούνιες; Βγάζει Τσιρίδα "Ααααα"

Επίσης

"Μπαμπά"

"μαμά" και πως λένε την μαμα; "Κακ"

"Νάνι"

"Μαμ"

"Άλφα" το γράμμα και κάνει πως γράφει σε χαρτί με μολυβάκι!

"Μπέμπ" ή "νινί" για άλλα μωράκια

"Πφφφφφφ" για την πιπίλα!

"Ναιαιαιαιαι" τραβηγμένο όταν σηκώνει τηλέφωνο

Λέει και το επίθετο της ολοκάθαρα γιατί είναι πολύ εύκολο (2 ίδιες συλαββές)

"Τάτα" για βόλτα

"Μπά" για μπάλα.......

Δεν θυμάμαι άλλα, αλλά έχει πολύ πλάκα γιατί μιλάει συνέχεια στην γλώσσα της και ανοίγει ολόκληρους διαλόγους με τα παιχνίδια της τους μιλάει με τις ώρες!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλέ τι εξυπνη μπουμπου που εχεις!!!!

Σημερα στις γνωσες κουνιες ο Βασιλάκης περπατουσε μονος του χωρις βοηθεια για αρκετη ωρα και εφαγε μονο 1 τουμπα....

Πως ειστε? Τα μωρα σας τι κανουν?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...