Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

πρίν από 12 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επέλεξα το Play & Learn επίπεδο 3 (10-16μηνών) γιατί είναι καθαρά παιχνίδι, χαρά & διασκέδαση. Αν πάνε όλα καλά του χρόνου θα επιλέξω το music.

Για τιμές, πού να αναφέρουν στο σαιτ τέτοιες που είναι!

Πάντως μπορείς να κάνεις ένα δωρεάν δοκιμαστικό χωρίς άλλη επιβάρυνση εμείς αυτό έχουμε κάνει μέχρι τώρα.

Σου στέλνω πμ τις τιμές

Τετάρτη δεν μπορώ το πρωί έχουμε κολυμβητήριο.............. :-(

Αχ μπορείς να μου στείλεις τις τιμές και εμένα γιατί με ενδιαφέρει??

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια και καλή εβδομάδα...

Καλημερα και καλή εβδομαδα και από εμενα. Εγώ ποναω καπως και κουραζομαι. Ο Βασιλάκης μια χαρα. Εσυ τι κάνεις?

Καλα ειμαι Στελιτσα..εφτιαξε ο καιρος και βγαινουμε βολτουλες οπως το καλοκαιρακι... Κανε υπομονη εξαλλου τα ξερεις τα περι εγκυμοσυνης αυτα εχει..

Ρε Στελλα ηθελα να σε ρωτησω πριν μερες,δεν εχεις facebook πλεον; Eβλεπα φωτο των παιδιων μας και δεν σε εβλεπα στους φιλους μου..

Κοριτσια ποια αλλη εχειι fb και δεν γιναμε φιλοι; στειλτε πμ να μιλαμε και απο εκει..

Αυριο θα παμε παιδιατρο για εμβολιο ξερετε ποτε σταματαμε με τα εμβολια;; την λυπαμε την καημενη με το που τον βλεπει κλαιει δεν χρειαζετε καν να την ακουμπησει

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

Ιωάννα σιγά σιγά τα εμβόλια θα αραιώνουν, αν θυμάμαι θα είναι 2 - 3 τον χρόνο, μέχρι τα 5.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλημέρα!

τί κάνετε? οι εγκυούλες πώς τα πάτε?

εμείς είχαμε πρωινή έγερση... στις 5μιση ξύπνησε και δεν βολευόταν λόγω βουλωμένης μύτης... του έβαλα ορο, αλλά στις 7 ξανακοιμηθήκαμε...:mad:

γενικά ξυπνάει μεταξύ 8μιση και 9μιση. τον θηλάζω αν είμαι σπίτι, μετά φρούτο και πάμε βόλτα. γυρνάμε στη μια με μιαμιση, οποτε τον ξαναθηλάζω και κοιμάται. δυστυχώς μόνο μισή ώρα συνήθως.

μετά μεσημεριανό κατά τις 3μιση με 4, παιχνίδι μέχρι τις 7μιση οπου τρωει επιδόρπιο, παιχνιδι πάλι, και κατα τις 9μιση με 10 μπανιο, ντύσιμο, χαλάρωμα στο δωμάτιο με χαμηλό φως και θηλασμός. Ετσι κοιμόμαστε...

Οταν λείπω στη δουλειά, τις ώρες αυτές δεν θηλάζει βέβαια, αλλά συμπληρώνουμε όταν επιστρέφω.

Αυτάαααα

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε?

καλα ειμαατε τενια μεγαλωνουμε απ οτι βλεπω απο την κοιλια μου !!!!! :tongue:

εμεις εχουμε ακομα ενα μπουκωματακι ελπιζω να φυγει συντομα !

ιωαννα τι εγινε με τον γιατρο? ναι τα εμβολια αραιωνουν σιγα σιγα εμας ηδη εχουν αραιωση και δεν παμε καθε μηνα για εμβολιο αντε γιατι η μαριστελλα δε τα θελει καθολου καταλαβενει πια και μολις δει τον γιατρο να ετοιμαζει την βελονα αρχιζει το πανηγυρι !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

κοριτσακια τι κανετε?

καλα ειμαατε τενια μεγαλωνουμε απ οτι βλεπω απο την κοιλια μου !!!!! :tongue:

εμεις εχουμε ακομα ενα μπουκωματακι ελπιζω να φυγει συντομα !

ιωαννα τι εγινε με τον γιατρο? ναι τα εμβολια αραιωνουν σιγα σιγα εμας ηδη εχουν αραιωση και δεν παμε καθε μηνα για εμβολιο αντε γιατι η μαριστελλα δε τα θελει καθολου καταλαβενει πια και μολις δει τον γιατρο να ετοιμαζει την βελονα αρχιζει το πανηγυρι !

Τι να γινει Κατερινα μου εσκασε στο κλαμα ....

εγινε 10 κιλα η μικρη και 81 ποντους.. αντε με φτανει σιγα σιγα:oops:

Γεία σας κορίτσια με τα ομορφά μοράκια.

Ρε Στέλλα και μένα με έβγαλες απο το fb έγινε κάτι;

Αν όχι οκ όλα καλά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Γεία σας κορίτσια με τα ομορφά μοράκια.

Ρε Στέλλα και μένα με έβγαλες απο το fb έγινε κάτι;

Αν όχι οκ όλα καλά.

Οχι οχι. Τι να εγινε????? Εχουν χαθει οι μισοι μου φιλοι και τα σκορ μου σε καποια παιχνιδια...... Βλακεια θα εχω κανει....:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Τι να γινει Κατερινα μου εσκασε στο κλαμα ....

εγινε 10 κιλα η μικρη και 81 ποντους.. αντε με φτανει σιγα σιγα:oops:

χαχαχαχαχαχα τι σε φτανει ρε ιωαννα σχεδον σε περασε το μαρακι παλι καλα που τα πηρε ολα απο τον πατερα της !!!!!!!!!!! χαχαχχαχαχα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

καλημερα σε όλες. Τι κάνετε? Χτες εψαχνα στν Καλλιθεα το ενα παπουτσι του... Τα βγαζει. Πάνω απο ενα τεταρτο εψαχνα. Το βρηκα ευτυχως.

Κατερινα πως ειναι η κοιλιτσα σου? Ποτε εχεις υπερηχο? Εγω εχω Β επιπεδου τη Δευτερα.

Τι κανουν τα μωρα σας?

χαχαχαχαχαχα τι σε φτανει ρε ιωαννα σχεδον σε περασε το μαρακι παλι καλα που τα πηρε ολα απο τον πατερα της !!!!!!!!!!! χαχαχχαχαχα

79 ποντοι ακομη και θα ημαστε το ιδιο..χαχαχα

πρωτο μποι Κατερινα

Καλησπερα σε όλες. Να σας ρωτησω κάτι γιατι ειχα μια μεγαλη διαφωνια με μια φιλη μου. Μου ειπε λοιπον οτι πρεπει να τρωει το παιδι 2 φορες την ημερα μαγειρευτο φαγητο......

Μηπως κανω βλακεια και του δινω 1 φορα? Επισης μου ειπε οτι το γιαουρτι δεν ειναι απαραιτητο και να το κόψω και στη θεση του να βαλω φαγητο....

Πειτε μου τη γνώμη σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...