Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια παω γυναικολογο τα λεμε!!φρωσο δεν ειναι μπουλουκος ειναι μακρυς!!!φιλακιαααααα

Ναι είναι μακρύς μπουλούκος. Εσένα πόσο είναι τώρα; Είναι και πιο μικρός από τους δικούς μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας και απο μενα!εγω ακομα δεν τα κατφερα να παω γυναικολογο!πηγαμε στην παιδιατρο σημερα γιατι ειχε πριστει χθες λιγακι το ματακι της και δακρυζε αλλα σημερα ολα οκ.ειναι 5200 το παιδακι μου!!!!!ολοκληρη γυναικα!

το σπιτι μου θυμιζει μαγαζι με χριστουγεννιατικα ειδη!παντου στολιδια και φωτακια.η μπεμπα τα κοιταζει και μαλλον της αρεσουν πολυ γιατι γελαει!παιδια ειμαι πολυ χαζομαμα αν σας πω οτι οταν την εχω στην κουνια και ξυπνησει ακουω να φωναζει μαμα!το ξερω οτι αποκλειεται να γινετααι αυτο αλλα μου αρεσει να το πιστευω!φανταζομαι και εσεις!θα μας τρελανουν!το παιδι χαζοχαρουμενο σαν και μενα!συνεχεια γελαει!μακαρι αυριο να εχει καλο καιρο να παμε βολτιτσα!

Γιαννενα εγω σπουδαζα και εχω τις καλυτερες αναμνησεις!ευτυχως εχω φιλους ακομα εκει και θα παμε μαλλον μετα τα Χριστουγεννα!τωρα ομως θα παω σαν μαμα!απιστευτο μου ακουγεται!γραψατε ακομα γραμμα στον αγιο βασιλη?εγω ακομα δεν εχω σκεφτει δωρο.μην γελατε....αγιος βασιλης υπαρχει!τι αν του ζητησω???? φωτο κατω απο?αν και φετος πηρα νωρις το καλυτερο δωρο!λεω να βγαλουμε τα παιδακια μας κατω απο το δεντρο και να τα δειξει η μια στην αλλη!πλακα θα εχει!

χριστινα καιρι εχω να σε βρισω!ηλιθια,βλαμμενη!χαχαχαχαχααχα

μακρι κοριτσια να συναντιομασταν ολες και εννοειται και τα παιδακια μας!

g598zf3jl7y3v3ns.png

ευτυχως την γλιτωσαμε ελαφρα χθες ηταν το ζορι σημερα ειμαι μια χαρα (σχεδον )με μεγαλη φαρμακευτικη υποστηριξη βεβαια!τωρα περιμενουμε τον γιατρο μας να μας κανει εμβολιο και να μας δει θα σας πω μετα την εμπειρια μας! αστα mariazante και εγω μια απο τα ιδια συνεχεια μαμα ακουω να με φωναζει τα ναι ναι ποθ λεει νομιζω οτι συμφωνει ,μαζι και αλλα τετοια οτι θα μας τρελλανουν ειναι το μονο σιγουρο !!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

frosobal αυτη ειναι η ομορφια τους τωρα να κανουν τισ διπλες τους να προγουλακια τους εμενα εκανε προγουλι και χαρηκα! και εμεις μιλαμε αρκετα αφου καμια φορα σκεφτομαι αν συνεχισει να μιλαει ετσι και οταν μεγαλωσει παει θα μασ παρει τα αυτια :P

unique_mammy=Λία, 34, καθηγήτρια αγγλικών, Θεσσαλονίκη

christinapgr=χριστινα, 30, βρεφονηπιαγωγος,Κρητη

stellitsa1978=Στέλλα, 31, προγραματίστρια Η/Υ, Αθήνα

Μπούλα=Έλενα,32, καθηγήτρια φυσικήςχω αγωγής, Θεσσαλονίκη

astarti=Κατερίνα, 28, Φιλόλογος, Λάρισα

katval = Κατερινα 25 δουλευω σαν πωλητρια (καλυτερα λεφτα )τελειωσα λογιστικα ασχοληθηκα λιγο κα μ αυτο και σπουδαζω στο ΕΑΠ Ελληνικο πολιτισμο, Ροδος

mariazante=Μαρία,28,φιλολογος,Ζακυνθος(αν και δυστυχως μενω Πυργο Ηλειας γιατι ερωτευτηκα!!!!!!!!αλλα μου αρεσει να γραφω Ζακυνθο γιατι αυτη ειναι η πατριδα μου!

filoudaki = Τένια, 32, χειρ. οδοντίατρος, Αθήνα

frosobal = Φρόσω, 34, καθηγήτρια, Αθήνα

dora27= Ντορα, 34, καθηγητρια γερμανικων, Θεσσαλονικη

Νatasa=Νατασα, 32, ιδ, υπάλληλος

joannakip=Iωαννα,25,Πωλητρια-Ταμιας σε γνωστη αλυσιδα S/M,Κατερινη(μενω Κιλκις λογω εργασιας του αντρα μου αλλα μαρεσει να γραφω την πατριδα)

βρε κοριτσια ολες κα8ηγητριες? μονο εγω ειμαι η αγραμματη του λυκειου? θα με παιζετε???

Μπουλα μακαρι να μπορουσα να ερθω...ειμαι απο Κατερινη αλλα μενω στο Κιλκις γιατι ειναι στρατιωτικος ο αντρας μου και δεν εχω κανεναν να μου κρατησει το μωρο,ασε που ο αντρας μου δουλευει παντα πρωι μεχρι τις 15:00.........

Φροσω τα μωρα σου ειναι κουκλια και τα 3............. περαστικα στις αρρωστουλες μας

katval δεν ξερω αν το προσεξες αλλα ημαστε οι πιο μικρες θα πρεπει να μας εχουν στα ωπα ωπα!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by joannakip

Διαφημίσεις

unique_mammy=Λία, 34, καθηγήτρια αγγλικών, Θεσσαλονίκη

christinapgr=χριστινα, 30, βρεφονηπιαγωγος,Κρητη

stellitsa1978=Στέλλα, 31, προγραματίστρια Η/Υ, Αθήνα

Μπούλα=Έλενα,32, καθηγήτρια φυσικήςχω αγωγής, Θεσσαλονίκη

astarti=Κατερίνα, 28, Φιλόλογος, Λάρισα

katval = Κατερινα 25 δουλευω σαν πωλητρια (καλυτερα λεφτα )τελειωσα λογιστικα ασχοληθηκα λιγο κα μ αυτο και σπουδαζω στο ΕΑΠ Ελληνικο πολιτισμο, Ροδος

mariazante=Μαρία,28,φιλολογος,Ζακυνθος(αν και δυστυχως μενω Πυργο Ηλειας γιατι ερωτευτηκα!!!!!!!!αλλα μου αρεσει να γραφω Ζακυνθο γιατι αυτη ειναι η πατριδα μου!

filoudaki = Τένια, 32, χειρ. οδοντίατρος, Αθήνα

frosobal = Φρόσω, 34, καθηγήτρια, Αθήνα

dora27= Ντορα, 34, καθηγητρια γερμανικων, Θεσσαλονικη

Νatasa=Νατασα, 32, ιδ, υπάλληλος

joannakip=Iωαννα,25,Πωλητρια-Ταμιας σε γνωστη αλυσιδα S/M

βρε κοριτσια ολες κα8ηγητριες? μονο εγω ειμαι η αγραμματη του λυκειου?θα με παιζετε???

Μπουλα μακαρι να μπορουσα να ερθω...ειμαι απο Κατερινη αλλα μενω στο Κιλκις γιατι ειναι στρατιωτικος ο αντρας μου και δεν εχω κανεναν να μου κρατησει το μωρο,ασε που ο αντρας μου δουλευει παντα πρωι μεχρι της 15:00.........

Φροσω τα μωρα σου ειναι κουκλια και τα 3............. περαστικα στις αρρωστουλες μας

δεν νομιζω να παιζει σημαντικο ρολο η δουλεια μας αρκει που ειμαστε ολες μανουλες με τους ιδιους προβληματισμους.ευχαριστουμε για τα περαστικα .Εγω ακομα περιμενω τον γιατρο με εστησε :-( χαλασα και το τικερακι μου και δεν θυμαμαι να το φτιαξω :mad::cry:

λοιπον ολα καλα!!!!μπορω να σεξουαλιστω οσο θελω!!!σε 2 μηνες να παω να κανω τεστ παπ!!!περαστικα στα νινακια!!!!!!φρωσο ειμαστε 61 μονους 5400!

πιστευω παντως οτι τα διδυμακια σου ειναι τα μασκοτ του φορουμ!!!!!!τα λατρευω!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

ηρθε και εμας ο γιατρος μας βρηκε παρα πολυ καλες πονεσαμε στο εμβολιο η αληθεια αλλα μολις της εβαλα το μπιμπερο σταματησε.Αφηστε που με εκανε ρεζιλη :P εκανε κακα τησ την ωρα της εξετασει και κατουρησε κι ολας και ετρεχα να τα μαζεψω!!!!!!!!! Εμεις απ οτι καταλαβα ειμαστε τα πιο μικρα ειμαστε 4400 και 54 ποντους που θα παει θα μεγαλωσουμε και εμεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ κοριτσάκια μου κι εμείς σε λίγες μέρες θα πάμε για το εμβόλιο και το σκέφτομαι πως το σκέφτομαι που θα τρυπήσουν το μωράκι μου και θα κλαίει...Αχχχ:-(:sad: Εσάς σας έκανε πυρετό μετά το εμβόλιο???

Μαρία όταν πάτε για Γιάννενα δεν κάνετε και καμιά στάση Λάρισα να σας δούμε??? :):)

Πάντως μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα παιδάκια μας καλέ...Να δούμε η δικιά μας πόσο θα έχει πάει τώρα..Τα φορμάκια στο ύψος μας είναι ίσα ίσα!!!

Τα διδυμάκια της παρεούλας μας είναι απίστευτα!!!Και της Φρόσως και της Σοφίας είναι κουκλάκια!!!Πως να μην τις τρελλάνουν με τα απίστευτα φατσουλίνια τους???

Εμένα αυτές τις μέρες η μπέμπα κοιμάται συνέχεια...Αφού ούτε για να φάει δεν ξυπνάει καλέ...!!!Και σήμερα όταν ξύπνησε κατά το μεσημέρι μου έκανε κάτι χαρές μα κάτι χαρές...Τι μου μιλούσε, τι μου γελούσε αφήστε τα με τρέλλανε το ζουζούνι μου...Όταν βγάζουν αυτές τις φωνούλες δεν είναι σκέτη τρέλλα και γλύκα???

Νατασούλα μου μας έλειψες αλλά αν ήσουν στο τρέξιμο καταλαβαίνω...

Χριστινάκι μου πως πάει ο μπέμπης σου???Βγαίνετε βολτούλες τώρα???

Katval χαίρομαι που είσαι καλύτερα τώρα...Ευτυχώς την πέρασες κι εσύ ελαφριά..

Ιωάννα φυσικά και θα σε παίζουμε καλέ γιατί μας πέρασες για τίποτα ψωνάρες??? :) :) Όπως είπε και η Katval όλες μανούλες είμαστε και αυτό μας ενώνει!!!

Στελλίτσα μου ακόμη άρρωστοι είσαστε???Σου στέλνουμε περισσότερες ευχές για περαστικά!!!

Τένια μου τα μωράκια είναι λίγο δύσκολο ακόμα να μπουν σε πρόγραμμα...Εμένα πότε τρώει κάθε 5 ώρες, πότε κάθε 3 αναλόγως...Υπάρχουν φορές που πεινάει πιο γρήγορα και δεν την κάνεις με τίποτα καλά και άλλες που περνούν και 5 και 6 ώρες για να φάει...Αυτές τις μέρες κοιμάται τόσο πολύ που χάνει και γεύματα..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

καλημερα κοριτσια ! οντως τα διδυμακια ειναι σκετη γλυκα frosobal δεν σου ερχετε να τα φας?

astarti εμεις χθες που καναμε το εμβολιο δεν ανεβασαμε πυρετο ουτε γκρινια ειχαμε μας ειπε αν ειναι εχουμε κατι θα ειναι μεσα σε ενα εικοσιτετραορο ελπιζω να το περασαμε ετσι.Ειναι παντως αρκετα δυσκολο να το βλεπεις εμενα η κακομοιρα πεταχτηκε πανω και εσκασε στο κλαμα την λυπηθηκα αλλα τι κανουμε αφου ειναι για το καλο τους!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Κατερίνα καναμε πριν απο 24 ώρες το εμβόλιο και δεν έχει ανεβάσει καθόλου πυρετό. Χρηστίνα μην το παρακάνεις με το sex, αν τελικά σας αφήσει ο μπέμπης γιατί εμάς μας μυρίζει.....

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

χαχαχαχχααχαχα και εμενα μου το εκανε αλλα τωρα μαλλον καταλαβε και μας αφηνει ελευθερους !!!!!!!! ρε κοριτσια να σας ρωτησω σας ηρθε περιοδος? εμενα κρατησε 12 μερες μου ειχε πει ο γιατρος οτι θα εχω πολυ αλλα δεν φανταστηκα οτι εννοουσε κατι τετοιο εσας ποσο κρατησε ?

νατασσα με δουλευεις???????????????????ακομα τπτ!!!!!!!αφηστε περιμενω την καταληλη στιγμη!!!!!!απο την πειρα μου στα σχολεια δεν συχνο φαινομενο ο πυρετος μετα το εμβολιο οποτε μην αγχωνεστε!!!!!!!!!

κατερινακι βγηκαμε χτες πρωτη μερα με καροτσι κ ολοι επεσαν πανω μας!!ειμαστε ρε κοριτσια τρελα γκομενακια!!χαχαχα!!

μαρια σε βριζω καθε μερα χιχι!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Εμένα αυτή την φορά μου κράτησε 40 μέρες, στης άλλες περίπου 20 με 25, τον πρώτο τον θήλαζα 11 μήνες και στους 6 μήνες άρχισε να μου έρχετε κανονικά περίοδος (νόμιζα οτι όσο θήλαζα δεν θα είχα καθόλου περίοδο)

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Εμένα αυτή την φορά μου κράτησε 40 μέρες, στης άλλες περίπου 20 με 25, τον πρώτο τον θήλαζα 11 μήνες και στους 6 μήνες άρχισε να μου έρχετε κανονικά περίοδος (νόμιζα οτι όσο θήλαζα δεν θα είχα καθόλου περίοδο)

παρα πολυ κρατησε ! ποσα παιδια εχεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...