Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σήλια κι εμένα τα ίδια όλη μέρα αύπνη (σχεδόν) αλλά κοιμάται 12 ώρες συνεχόμενες το βράδυ, χωρίς κλάμα, χωρίς κούνημα και στο κρεβατάκι της.

Ένα βράδυ που έλειπε ο μπαμπάς μας σε επαγγελματικό ταξίδι έκλαψε στις 3 τη νύχτα και την πήρα στο κρεβάτι.....ε αυτό ήταν νόμιζε ότι ξημέρωσε (γιατί την παίρνω όατν ξυπνάει τα σκ στο κρεβάτι) άρχισε να γελάει να φωνάζει να λέει μπαμπά και έτσι την έστειλα πάλι πίσω στο δικό της!!

Σεβούλα, κολυμβητήριο αρχίσαμε από 6 μηνών. Ξεκινήσαμε σαν παιχνίδι και συνεχίσαμε γιατί την έβλεπα πολύ χαρούμενη στα μαθήματα και μετά. Ωστόσο είναι και εκπαιδευτικό το πρόγραμμα γιατί κάνουμε κολυμβητικές ασκήσεις. Είναι μια φορά την εβδομάδα μισή ώρα.

Τώρα λέω να ξεκινήσουμε και δημιουργικό παιχνίδι στο gymboree ήδη κάναμε ένα δοκιμαστικό και πήγε πολύ καλά!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια τι κανετε? εχω καιρο να μπω δεν εχω προλαβει ολες αυτες τις μερες τωρα βρηκα λιγο χρονο και σας διαβασα η εγκυμοσυνη ειναι μια χαρα προς το παρον δεν ενοχλει καθολου το παιδακι περιμενω σε λιγο ομως να ξεκινησει και αυτο !!!!!

εμεις κοριτσια ξυπναμε στις 8 περιπου μπορει και 9 καποιες φορες πινει το γαλα της κατα τις 11 τρωμε ενα τοστ και πινουμε και χυμο γιατι φρουτοκρεμα δεν θελει ουτε να την δει στο ενδιαμεσο τρωει κανενα φρουτο ετσι μωρε για την λιγουρα μεχρι να φαμε στις 3 κοιμαται καμια ωριτσα στις 6 τρωει ενα γιαουρτακι αν ειναι μερα αυγου κανουμε αυγοφετες γιατι αλλιως δεν της αρεσει καποιες φορες τρωει κρεμα και κατα τις 8 πινει το γαλα της και κοιματε α το μπανιο ξεχασα το κανουμε γυρω στις 7 εχω ενα θεμα μετα δεν μπορουμε να ντυθουμε αμεσως πρεπει να κυκλοφορησουμε λιγο γυμνες! και φυσικα ολη μερα παιζουμε τρεχουμε χορευουμε σκαρφαλωνουμε παντου παμε τις βολτες απ ολα !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Το δικό μας πρόγραμμα έχει ως εξής...Το πρωί όταν σηκώνομαι να φύγω για την δουλειά στις 9 ή θα ξυπνήσει και θα θέλει γάλα ή δεν θα ξυπνήσει και θα την ταίσω κοιμισμένη 240-270ml γάλα, ξυπνάει στις 12 και τρώει φρουτόκρεμα αναλόγως την όρεξη της, πότε πολύ, πότε λίγο επίσης πριν την φρουτόκρεμα κάνουμε μια προσπάθεια για αβγό αλλά δεν το θέλει με τίποτα οπότε το βάζουμε μέσα στη φρουτόκρεμα κάποιες φορές, μετά έχει βόλτα στις κούνιες και κατά τις 3-4 μεσημεριανό πάλι αναλόγως την όρεξη της και ύπνο ως τις 5-6, ξυπνάει τρώει κρέμα της Γιώτης αυτή την βραστή την άνθος αραβοσίτου ή γιαουρτάκι, παίζουμε, πηγαίνουμε καμιά βόλτα και κατά τις 23:00 μπανάκι και μετά γάλα άλλα 240ml συνήθως και νάνι κατά τις 23:30 μέχρι το πρωί...

Όλιβ για πες για το gymboree κι εγώ το σκέφτομαι...Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και ειδικά τώρα που μεγάλωσε και της αρέσει το παιχνίδι και καταλαβαίνει και περισσότερο...Μόνο στην Ερυθραία δεν έχει???Μας πέφτει λίγο μακρυά βρε παιδί μου...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Κοριτσια καλημερα ειμαι απο τον ...προηγουμενο μηνα(αν και θα μπορουσα να μαι και σαυτον παρα 4 μερες)...τελικα το εοσιν για το συγκαμμα εκανε δουλεια παραλληλα με τη σεμπα τη κρεμα...ευχαριστω την κοπελα που μου ειπε να το χρησιμοποιησω αφοβα! φιλακια σε ολες!

Το δικό μας πρόγραμμα έχει ως εξής...Το πρωί όταν σηκώνομαι να φύγω για την δουλειά στις 9 ή θα ξυπνήσει και θα θέλει γάλα ή δεν θα ξυπνήσει και θα την ταίσω κοιμισμένη 240-270ml γάλα, ξυπνάει στις 12 και τρώει φρουτόκρεμα αναλόγως την όρεξη της, πότε πολύ, πότε λίγο επίσης πριν την φρουτόκρεμα κάνουμε μια προσπάθεια για αβγό αλλά δεν το θέλει με τίποτα οπότε το βάζουμε μέσα στη φρουτόκρεμα κάποιες φορές, μετά έχει βόλτα στις κούνιες και κατά τις 3-4 μεσημεριανό πάλι αναλόγως την όρεξη της και ύπνο ως τις 5-6, ξυπνάει τρώει κρέμα της Γιώτης αυτή την βραστή την άνθος αραβοσίτου ή γιαουρτάκι, παίζουμε, πηγαίνουμε καμιά βόλτα και κατά τις 23:00 μπανάκι και μετά γάλα άλλα 240ml συνήθως και νάνι κατά τις 23:30 μέχρι το πρωί...

Όλιβ για πες για το gymboree κι εγώ το σκέφτομαι...Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και ειδικά τώρα που μεγάλωσε και της αρέσει το παιχνίδι και καταλαβαίνει και περισσότερο...Μόνο στην Ερυθραία δεν έχει???Μας πέφτει λίγο μακρυά βρε παιδί μου...

Astarti, στη φρουτόκρεμα όταν βάζεις μέσα το αυγό, έχεις βάλει και πορτοκάλι; Γιατί φοβάμαι μήπως δεν κάνει καλό συνδυασμό. Επίσης στην κρέμα Γιώτης πόσο ζάχαρη βάζεις για ένα φακελάκι; Μήπως παχαίνει;

Astarti, στη φρουτόκρεμα όταν βάζεις μέσα το αυγό, έχεις βάλει και πορτοκάλι; Γιατί φοβάμαι μήπως δεν κάνει καλό συνδυασμό. Επίσης στην κρέμα Γιώτης πόσο ζάχαρη βάζεις για ένα φακελάκι; Μήπως παχαίνει;

Να σου πω, 2 φορές που της έβαλα μέσα στη φρουτόκρεμα το αβγό δεν έτυχε να βάλω πορτοκάλι οπότε δεν το ξέρω...Απλά έχω παρατηρήσει πως όταν της το έβαλα δεν την πολυέφαγε την φρουτόκρεμα και μάλλον το κατάλαβε...Τώρα λέω να της το δοκιμάσω μέσα στο μεσημεριανό της...Στη κρέμα Γιώτης βάζω μια κουταλιά κοφτή του γλυκού ζάχαρη και δεν βγαίνει πολύ γλυκιά...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Αναριτα το gymboree είναι ένα κέντρο όπου η θεωρία τους είναι πως μέσα από το παιχνίδι, την μουσική και την τέχνη (με συγκεκριμένη μεθοδολογία) αναπτύσσεται καλύτερα στο παιδί η αυτοπεποίθεση, κοινωνικοποίηση, ομαδικότητα κλπ (ελπίζω να γίνομαι αντιληπτή γιατί είναι και προχωρημένη ώρα για μένα!)

Ωστόσο εμείς πηγαίνουμε γιατί μας αρέσει να παίζουμε με παιδάκια(πέρα από των φίλων μας), με καινούρια, ιδιαίτερα παιχνίδια, με απόλυτη ασφάλεια και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον έτσι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε!

Είναι μόνο στην ερυθραία αλλά εγώ δεν εργάζομαι οπότε δεν μου είναι δύσκολο να πηγαίνω αν και μακρια.

V&A καλώς ήρθες! Όμορφα τα κοριτσάκια σου! Πόσο μου αρέσουν τα κορίτσια!!!!!

:-)

Στέλλα προχωράει η εγκυμοσύνη σου ε? Χαίρομαι που όλα πάνε καλά. Πείτε πότε να βρεθούμε και είμαι μέσα!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Olive μπηκα και το ειδα στο site. Φαινεται πολυ ωραιο. Εσυ ποιο προγραμμα επελεξες? Επισης δεν ειδα πουθενα καποια πληροφορια για το κοστος. Κοριτσια Τεταρτη πρωι αν ο καιρος ειναι καλος θα μπορουσαμε να κανονισουμε κατι, εκτος απροοπτου. Κατ μην πειραζεις τη Νατασουλα! Στο τριτο σου μωρακι θα εισαι και εσυ υποψηφια . Ετσι για να υπαρχει και καποιο κινητρο :P:p

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Επέλεξα το Play & Learn επίπεδο 3 (10-16μηνών) γιατί είναι καθαρά παιχνίδι, χαρά & διασκέδαση. Αν πάνε όλα καλά του χρόνου θα επιλέξω το music.

Για τιμές, πού να αναφέρουν στο σαιτ τέτοιες που είναι!

Πάντως μπορείς να κάνεις ένα δωρεάν δοκιμαστικό χωρίς άλλη επιβάρυνση εμείς αυτό έχουμε κάνει μέχρι τώρα.

Σου στέλνω πμ τις τιμές

Τετάρτη δεν μπορώ το πρωί έχουμε κολυμβητήριο.............. :-(

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Αναριτα το gymboree είναι ένα κέντρο όπου η θεωρία τους είναι πως μέσα από το παιχνίδι, την μουσική και την τέχνη (με συγκεκριμένη μεθοδολογία) αναπτύσσεται καλύτερα στο παιδί η αυτοπεποίθεση, κοινωνικοποίηση, ομαδικότητα κλπ (ελπίζω να γίνομαι αντιληπτή γιατί είναι και προχωρημένη ώρα για μένα!)

Ωστόσο εμείς πηγαίνουμε γιατί μας αρέσει να παίζουμε με παιδάκια(πέρα από των φίλων μας), με καινούρια, ιδιαίτερα παιχνίδια, με απόλυτη ασφάλεια και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον έτσι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε!

Είναι μόνο στην ερυθραία αλλά εγώ δεν εργάζομαι οπότε δεν μου είναι δύσκολο να πηγαίνω αν και μακρια.

V&A καλώς ήρθες! Όμορφα τα κοριτσάκια σου! Πόσο μου αρέσουν τα κορίτσια!!!!!

:-)

Στέλλα προχωράει η εγκυμοσύνη σου ε? Χαίρομαι που όλα πάνε καλά. Πείτε πότε να βρεθούμε και είμαι μέσα!

Απο Τριτη να κανονισουμε. Θα δουμε τον καιρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...