Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπραβο κοπελα μου. Αχ και εγώ θα θηλαζα αν δε μου ελεγε ο γιατρος να το σταματησω στον 9ο. Ημουν ηδη 5 εβδομάδων. Τουλαχιστον δεν πηρα χαπι. Ελπιζω τη μπουμπου μου να τη θηλασω πανω από χρόνο. Θα εισαι το παραδειγμα μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο κοπελα μου. Αχ και εγώ θα θηλαζα αν δε μου ελεγε ο γιατρος να το σταματησω στον 9ο. Ημουν ηδη 5 εβδομάδων. Τουλαχιστον δεν πηρα χαπι. Ελπιζω τη μπουμπου μου να τη θηλασω πανω από χρόνο. Θα εισαι το παραδειγμα μου.

αυτά που μπορώ να σου πω είναι τα εξής:

1. μην ακούς κανέναν, είτε γιατρο είτε φίλο γνωστό συγγενή κλπ, αν θελεις να θηλάσεις. παιδίατροι και γυναικολόγοι, οι πλέον ακατάλληλοι για να μιλήσουν για θηλασμό.

2. πρεπει να είσαι αποφασισμένη, γιατί είναι δύσκολο, ειδικά μετά απο έναν χρόνο με ξενύχτια για να διατηρήσεις την παραγωγή σου. και εσύ θα εχεις και 2ο μωρό ουσιαστικά.

3. το γάλα δεν τελειώνει μετα΄απο ενα χρονικό διαστημα. εχεις για οσο καιρό θα θηλάζει το μωρό σου, τουλάχιστον 4-5 φορές το 24ωρο βέβαια. Με 2-3 θηλασμούς ίσως να σου μειωθεί πολύ και να μην φτάνει. Εκει θα χάσεις το παιχνιδι, γιατί θα αρχισεις συμπλήρωμα και τελος η παραγωγή! (Μιλάω για μετα το 6μηνο, που το παιδί τρώει πια και στερεές και δεν είναι ολη μερα πανω στο στήθος).

4, και σπουδαιότερο για μενα. Η σχέση που έχω αποκτήσει με τον γιο μου μέσω του θηλασμού, δεν υποκαθίσταται με τπτ!!! Το βλέμμα του την ώρα που καταπίνει αχόρταγα το γάλα που παράγει το σώμα μου για αυτόν, δεν μπορώ να το περιγράψω...είναι μοναδική η σχέση μανας παιδιού μέσω του θηλασμού! Σκέφτομαι οτι τους πρώτους 6 μήνες της ζωης του, ζούσε ουσιαστικά μέσω εμού, δλδ δεν ετρωγε τπτ ξένο. Μεσα απο το κορμί μου έπαιρνε ζωή! Αυτό και μόνο με συγκινεί αφάνταστα!

Τα ξερω Τενια μου αυτα. Τα ειχαμε ξανασυζητησει. Συμφωνω σε όλα. Ημουν εγκυος και το σταματησα σταδιακα. Ειχα πονους γαι ο θηλασμος δημιουργει συσπασεις και φοβηθηκε ο γιατρος για αποβολη. Αν το πιεσω εχω ακομα γαλα. Απιστευτο. Μερικες φορες ερχεται ο Βασιλάκης και μου σηκωνει την μπλουζα και το ψαχνει. Νιωθω αχρηστη που το σταματησα... Αν δεν ξαναμεινω εγκυος (λεμε τωρα) θα το πάω πάνω απο χρονο...

αυτά που μπορώ να σου πω είναι τα εξής:

1. μην ακούς κανέναν, είτε γιατρο είτε φίλο γνωστό συγγενή κλπ, αν θελεις να θηλάσεις. παιδίατροι και γυναικολόγοι, οι πλέον ακατάλληλοι για να μιλήσουν για θηλασμό.

2. πρεπει να είσαι αποφασισμένη, γιατί είναι δύσκολο, ειδικά μετά απο έναν χρόνο με ξενύχτια για να διατηρήσεις την παραγωγή σου. και εσύ θα εχεις και 2ο μωρό ουσιαστικά.

3. το γάλα δεν τελειώνει μετα΄απο ενα χρονικό διαστημα. εχεις για οσο καιρό θα θηλάζει το μωρό σου, τουλάχιστον 4-5 φορές το 24ωρο βέβαια. Με 2-3 θηλασμούς ίσως να σου μειωθεί πολύ και να μην φτάνει. Εκει θα χάσεις το παιχνιδι, γιατί θα αρχισεις συμπλήρωμα και τελος η παραγωγή! (Μιλάω για μετα το 6μηνο, που το παιδί τρώει πια και στερεές και δεν είναι ολη μερα πανω στο στήθος).

4, και σπουδαιότερο για μενα. Η σχέση που έχω αποκτήσει με τον γιο μου μέσω του θηλασμού, δεν υποκαθίσταται με τπτ!!! Το βλέμμα του την ώρα που καταπίνει αχόρταγα το γάλα που παράγει το σώμα μου για αυτόν, δεν μπορώ να το περιγράψω...είναι μοναδική η σχέση μανας παιδιού μέσω του θηλασμού! Σκέφτομαι οτι τους πρώτους 6 μήνες της ζωης του, ζούσε ουσιαστικά μέσω εμού, δλδ δεν ετρωγε τπτ ξένο. Μεσα απο το κορμί μου έπαιρνε ζωή! Αυτό και μόνο με συγκινεί αφάνταστα!

είσαι αξιέπαινη. και με τα λόγια σου με συγκίνησες!

να είστε πάντα καλά!

καλημέρα μανούλες Οκτωβρίου. πώς είστε; τα μπουμπούκια σας;

Κατερίνα Στελλίτσα πώς είστε;

Στελλίτσα, επειδή ήμουν δικαστικός αντιπρόσωπος την Κυριακή και θα ξαναείμαι λόγω επαναληπτικών, μπορείς να ζητήσεις από τους αστυνομικούς ή σε κάποιον που είναι πρόθυμος να μεταφέρει το αίτημά σου, να πουν στον δικαστ. αντιπρόσωπο να έρθει να σε βοηθήσει λόγω της κατάστασής σου. έχουν υποχρέωση αμφότεροι.

σε άλλες εκλογές, είχα κλείσει το τμήμα, πήγα ψηφοδέλτια και φάκελο στο προαύλιο, αφού είχα δει ταυτότητα. ήταν ένας ηλικιωμένος που δυσκολευόταν απίστευτα.

το προβλέπει η νομοθεσία.

Διαφημίσεις

η Χρύσπα πέρα πό το ότι περπατάει σαν πιγκουίνος, 5-6 βήματα, κάνει και μαμουνιές.

όταν καπνίζω στη βεράντα, έρχεται στο τζάμι, από μέσα και παίζουμε τα πέτρινα χρόνια. κολλημένες στο τζάμι, χεράκια, χειλάκια, μυτούλα...

το χθεσινό αστείο ήταν ότι κολλούσε τη μουρίτσα της και έγλειφε με τη γλώσσα της το τζάμι, από τη μία άκρη στην άλλη.

κατά τα άλλα χθες για πρώτη φορά είχε μυξούλες. της έκανα ζεστό μπανάκι,, της έβαλα ορό και αποφρακτήρα. ευτυχώς προς το παρόν δεν έκανε πυρετό. την κόλλησε ο πατέρας της, όπως κι εμένα.

πονάει το κεφάλι μου.

και εμένα ο Αλέξανδρος πιάνει και γλύφει τα τζάμια! Τά χει κάνει χάλια...

Επίσης και τους τοίχους... Οσο φτάνει με τα χεράκια του, βλέπεις βρώμικα τζάμια και τοιχους!!!

Εμεις δεν ειμαστε αρρωστα, ευτυχώς, αλλά έχουμε μύξούλες λίγες το βράδυ, και όταν ξυπνάει για θηλασμό του βάζω ορο. Δεν του αρέσει καθόλου! Ανακουφίζεται όμως και νομίζω πως καταλαβαίνει πως το κάνω για το καλό του.

Ο αντρας μου αρρωστος και μενα. Συνάχι, λίγο βήχα, ειναι και καπνιστής, και λαιμός που ποναει. Εγώ την γλίτωσα ως τώρα. Κοιμάται στο σαλόνι. Εχω το διπλό ολόδικό μου!!!

Καλημέρα.

Sevoula και εμείς το κάνουμε αυτό, όσο για τζάμια, τα τελευταία χρόνια είναι συνέχεια χάλια, ακόμα και τα μεγάλα τα γλύφουν :mad:

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

πρώτη φορά το είδα. ούτε η ανηψιά μου που είναι ταλιμπάν δεν το είχε κάνει αυτό με τη γλώσσα.

είχε μια ευχαρίστηση, μια ικανοποίηση στο βλέμμα...

ευτυχώς πέρα από τις μυξούλες χθες, ήταν καλά. ορεξάτη στο φαγητό, στο παιχνίδι, στην πάρλα.

πολύ πάρλα όμως. δεν έχει στοπ το θέατρο. κάνει και χειρονομίες ταυτόχρονα, κουνάει τα χεράκια της, κάνει τους μορφασμούς όσο μιλάει, κοιτώντας πότε ψηλά, πότε πέρα στο άπειρο...

μιλάμε για Κονιόρδου και βάλε!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες Οκτωβρίου. πώς είστε; τα μπουμπούκια σας;

Κατερίνα Στελλίτσα πώς είστε;

Στελλίτσα, επειδή ήμουν δικαστικός αντιπρόσωπος την Κυριακή και θα ξαναείμαι λόγω επαναληπτικών, μπορείς να ζητήσεις από τους αστυνομικούς ή σε κάποιον που είναι πρόθυμος να μεταφέρει το αίτημά σου, να πουν στον δικαστ. αντιπρόσωπο να έρθει να σε βοηθήσει λόγω της κατάστασής σου. έχουν υποχρέωση αμφότεροι.

σε άλλες εκλογές, είχα κλείσει το τμήμα, πήγα ψηφοδέλτια και φάκελο στο προαύλιο, αφού είχα δει ταυτότητα. ήταν ένας ηλικιωμένος που δυσκολευόταν απίστευτα.

το προβλέπει η νομοθεσία.

Τα ξερω Σεβουλα μου αλλα μου γυρισαν τα μουτρα... Τι μπορώ να κάνω αν δεν με βοηθησουν?

πρώτη φορά το είδα. ούτε η ανηψιά μου που είναι ταλιμπάν δεν το είχε κάνει αυτό με τη γλώσσα.

είχε μια ευχαρίστηση, μια ικανοποίηση στο βλέμμα...

ευτυχώς πέρα από τις μυξούλες χθες, ήταν καλά. ορεξάτη στο φαγητό, στο παιχνίδι, στην πάρλα.

πολύ πάρλα όμως. δεν έχει στοπ το θέατρο. κάνει και χειρονομίες ταυτόχρονα, κουνάει τα χεράκια της, κάνει τους μορφασμούς όσο μιλάει, κοιτώντας πότε ψηλά, πότε πέρα στο άπειρο...

μιλάμε για Κονιόρδου και βάλε!!!!!

χαχαχα ολα ιδια τα παιδακια. Εμενα κοπαναει και ο κεφαλι του στο τζαμι. Φοβηθηκα. Τον ξαναφησα και δεν το έκανε. :mad:

Τα ξερω Σεβουλα μου αλλα μου γυρισαν τα μουτρα... Τι μπορώ να κάνω αν δεν με βοηθησουν?

σου γύρισε την πλάτη ο αστυνομικός;:mad:

να στείλεις κάποιον στο εκλογικό τμήμα να μεταφέρει το αίτημά σου στον δικ. αντιπρόσωπο, εξηγώντας την κατάστασή σου.

αποκλείεται να αρνηθεί.

Καλημερα σε όλες. Και εμεις εχουμε παραγωγη μυξουλας. Μυ ειπε ο γιατρος αν δεν εχει πυρετο μονο ορο.

Πως ειστε? Χτες τελειωσαν οοοοοοοολες οι αδειες που θα μπορουσε να μου δωσει η δουλεια.... 12.5 μηνες μετα τη γεννα. χιχιχι Απο σημερα ΙΚΑ. Εστειλα την πεθερα μου να πει οτι ειμαι στο κρεβατι. Για να δουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...