Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλως μας ήρθες Σύλια

όλα καλα θα πανε στο ταξιδι σας. μην ανησυχεις

Κορίτσια τι ειναι αυτο που λετε για το συγκαμα; Πρωτη φορα το ακουω...ουτε απο τους φιλους μου που εχουν μωρα πριν απο εμενα το ειχα ακουσει. Μελανι για συγκαμα; Ετσι το ζητατε στο φαρμακειο;

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!

Καλώς μας ήρθες Silia! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και ο μικρός σου ταλιμπάν! Κι εμένα όλη τη μέρα γυρίζει μέσα στο σπίτι και κάνει διάφορες "δουλειές". Το μόνο μέρος στο οποίο μπορεί να κάθεται για πολλή ώρα ήσυχος είναι ένα δωματιάκι που έχω δίπλα στη κουζίνα, όπου βρίσκεται το πλυντήριο ρούχων. Δέος!!! Μπορεί να κάθεται να το παρακολουθεί και στη μισή πλύση αποσβολωμένος:cool:! Είναι η ώρα που κάνω κι εγώ καμιά δουλίτσα.... Εννοείται ότι πάντα τον επιβλέπω...

Όσο για το μελάνι που λέτε, κορίτσια, πρώτη φορά το ακούω. Εγώ χρησιμοποιώ μία κρέμα Sudocrem και είμαι πολύ ευχαριστημένη. (Δεν το λέω για να κάνω διαφήμιση, δεν έχω δοκιμάσει όμως και κάποια άλλη). Μωρομάντηλα χρησιμοποιώ μόνο όταν είμαι έξω. Κι εγώ παρατήρησα, ότι η συχνή χρήση διευκολύνει το σύγκαμα, τουλάχιστον στο δέρμα του μικρούλη μου, οπότε τον πλένω κάθε φορά....

Καλό ΣΒΚ και καλή ψήφο! Θα πάρετε και τα μωράκια στην κάλπη;:wink:

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

καλημέρα!

καλώς ήρθες σίλια!

εμείς αυτή την εβδομάδα περπατάμε. 4-5 βηματάκια.

για το εοζίν, το κόκκινο μελάνι, γνωρίζω. είχαμε πάεθι σύγκαμα σοβαρό όταν ήταν ημερών. δοκιμάσαμε και μελάνι μπλε, ντακταρίν σκόνη, σούντοκρημ, πρώτα hydrovit. τίποτα ασν το ελαιόλαδο με το νισεστέ.

φιλιά!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες.. Αχ πηγα να ψηφισω και ειπα στα μπατσακια να με βοηθησουν να ανεβασω το καροτσι στον 1ο και γελασαν ειρωνικα και γυρισαν απ΄την άλλη..... Την κοιλια δεν την ειδαν? Τωρα ποναω κάπως αλλα θα περασει πιστευω... Εσεις πως ειστε?

Καλα , νευριασα τωρα!!! Επρεπε να τους πεις να φωναξουν τη δικαστικη αντιπροσωπο κατω και οταν θα ερχοταν να της ελεγες πως ζητησες βοηθεια και σε αγνοησαν να τους κοπει το γελιο.:mad::mad::mad:. Ντροπη!!!! Εγω δεν πηγα να ψηφισω. Εβγαλα την Εβελινα μια βολτα και τους κουνησαμε το μαντηλι.

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Γεια σας κοριτσια..και εγω την sudocream χρησιμοποιω σε καθε αλλαγη πανας και μια φορα το καλοκαιρι συγκαηκε μονο..Μερικες φορες το πωπουδακι μπορει να ερεθιστει και απο αυτα που τρωνε και να ειναι κοκκινο οπως πχ .απο το πορτοκαλι που ειναι οξινο... τα αλλα ολα που λετε δεν τα γνωριζω ως καινουρια μαμα...

Και εμεις ψηφισαμε γιατι ειχα συγγενη που κατεβαινε αλιωςςςς μαυρο στον Μαυρογιαλουρο ή Αλη Μπαμπα γιατι εχει μονο 40 κλεφτες( χαχαχα το διαβασα στο fb και πεθανα στο γελιο πολυ μου αρεσε)

Λοιπόν.. Έχω δύο παιδάκια (θα βάλω και τικεράκι), ένα κοριτσάκι 3μιση χρόνων και έναν ταλιμπάν 13 μηνών.. Ο μικρός δεν κάθεται δευτερόλεπτο και μας έχει τρελάνει. Ζηλεύει υπερβολικά την αδερ΄φη του και αν μπορούσε να μας φάει, θα το έκανε..

Καλως ορισες στην παρεα μας....

Καλα , νευριασα τωρα!!! Επρεπε να τους πεις να φωναξουν τη δικαστικη αντιπροσωπο κατω και οταν θα ερχοταν να της ελεγες πως ζητησες βοηθεια και σε αγνοησαν να τους κοπει το γελιο.:mad::mad::mad:. Ντροπη!!!! Εγω δεν πηγα να ψηφισω. Εβγαλα την Εβελινα μια βολτα και τους κουνησαμε το μαντηλι.

Αυτο θα κάνω την επομενη Κυριακη......

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες.. Αχ πηγα να ψηφισω και ειπα στα μπατσακια να με βοηθησουν να ανεβασω το καροτσι στον 1ο και γελασαν ειρωνικα και γυρισαν απ΄την άλλη..... Την κοιλια δεν την ειδαν? Τωρα ποναω κάπως αλλα θα περασει πιστευω... Εσεις πως ειστε?

Δεν έπρεπε να πας...

Καλημέρα μανούλες!

Καλώς μας ήρθες Silia! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και ο μικρός σου ταλιμπάν! Κι εμένα όλη τη μέρα γυρίζει μέσα στο σπίτι και κάνει διάφορες "δουλειές". Το μόνο μέρος στο οποίο μπορεί να κάθεται για πολλή ώρα ήσυχος είναι ένα δωματιάκι που έχω δίπλα στη κουζίνα, όπου βρίσκεται το πλυντήριο ρούχων. Δέος!!! Μπορεί να κάθεται να το παρακολουθεί και στη μισή πλύση αποσβολωμένος:cool:! Είναι η ώρα που κάνω κι εγώ καμιά δουλίτσα.... Εννοείται ότι πάντα τον επιβλέπω...

Όσο για το μελάνι που λέτε, κορίτσια, πρώτη φορά το ακούω. Εγώ χρησιμοποιώ μία κρέμα Sudocrem και είμαι πολύ ευχαριστημένη. (Δεν το λέω για να κάνω διαφήμιση, δεν έχω δοκιμάσει όμως και κάποια άλλη). Μωρομάντηλα χρησιμοποιώ μόνο όταν είμαι έξω. Κι εγώ παρατήρησα, ότι η συχνή χρήση διευκολύνει το σύγκαμα, τουλάχιστον στο δέρμα του μικρούλη μου, οπότε τον πλένω κάθε φορά....

Καλό ΣΒΚ και καλή ψήφο! Θα πάρετε και τα μωράκια στην κάλπη;:wink:

>>> Τι καλά! Μήπως ν' αγοράσω κι εγώ πλυντήριο "με οθόνη" ; :-))

>> Το μελάνι το συνταγογραφεί ο γιατρός γιατί δεν είναι τελείος ακίνδυνο! Εγώ πάντως δεν της βάζω ούτε αλοιφή και δε συγκαίεται. Καμιά φορά μόνο λίγο είναι ερεθισμένος ο πωπούλης της και με μιά φορά αν βάλω penaten είναι Ο.Κ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...