Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας...σας ερχομαι απο το καφε του σεπτεμβριου με μια ερωτησουλα...

ειδα καποια κοπελα ειχε προτεινει για το συγκαμα του μωρου της το ΕΟSIN σε αυτο το καφε...εχετε ακουσει η χρησιμοποιησει αυτο το πραγμα ? κανει δουλεια? μαλλον δεν ειχανε μελανι στο φαρμακειο που ζητησα κ μου δωσαν αυτο...

Ευχαριστω αν γνωριζετε εκ των προτερων...Καλο βραδακι να εχετε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια γεια σας...σας ερχομαι απο το καφε του σεπτεμβριου με μια ερωτησουλα...

ειδα καποια κοπελα ειχε προτεινει για το συγκαμα του μωρου της το ΕΟSIN σε αυτο το καφε...εχετε ακουσει η χρησιμοποιησει αυτο το πραγμα ? κανει δουλεια? μαλλον δεν ειχανε μελανι στο φαρμακειο που ζητησα κ μου δωσαν αυτο...

Ευχαριστω αν γνωριζετε εκ των προτερων...Καλο βραδακι να εχετε!

Καλησπέρα εγώ το χρησιμοποιώ και είναι πάρα πολύ καλό, μια φορά που έστειλα τον μπαμπα μου να φερει μελάνι για τα συγκάματα γιατί έτσι το ζητάω μου έφερε ενα μπλε μπουκαλάκι το οποίο δεν χρησιμοποίησα, γιατί δεν ήξερα τι είναι, αυτό που αναρωτιέσ και συ. Για μένα είναι το καλήτερο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

σε ευχαριστω πολυ! βεβαια αυτο ειναι κατακοκκινο, πωςθα δω εγω διαφορά οτι φευγει η κοκκινιλα? τελοσπαντων για βραδυ επειδη θα μεινει πολλες ωρες χωρις αλλαγμα της εβαλα και κρεμα μηπως σωθει καθολου η κατασταση...λετε να εχει σχεση με τα δοντια? βγαζουμε το πρωτο μας 13+ μηνων!

Διαφημίσεις

Λοιπόν.. Έχω δύο παιδάκια (θα βάλω και τικεράκι), ένα κοριτσάκι 3μιση χρόνων και έναν ταλιμπάν 13 μηνών.. Ο μικρός δεν κάθεται δευτερόλεπτο και μας έχει τρελάνει. Ζηλεύει υπερβολικά την αδερ΄φη του και αν μπορούσε να μας φάει, θα το έκανε..

Μενεις Αθηνα? Εδώ θα βρεις από ολη την Ελλαδα. Ειμαστε από Μακεδονια ως Κρητη.

Αθήνα δυστηχώς αλλά σήμερα ετοιμάζομαι να φύγω για Λευκάδα μιας και εκεί ψηφίζω (το χωριό της μαμάς), και πετάω στα σύννεφα.. Ο μικρός μόνο να μην γκρινιάζει στο ταξίδι και όλα καλά θα πάνε..

Εσύ που μένεις?

Διαφημίσεις

Αθήνα δυστηχώς αλλά σήμερα ετοιμάζομαι να φύγω για Λευκάδα μιας και εκεί ψηφίζω (το χωριό της μαμάς), και πετάω στα σύννεφα.. Ο μικρός μόνο να μην γκρινιάζει στο ταξίδι και όλα καλά θα πάνε..

Εσύ που μένεις?

Μοσχατο. Να σου ζησουν τα μωρά σου..... Μια χαρά θα ειναι ο μικρος στο ταξιδι.

σε ευχαριστω πολυ! βεβαια αυτο ειναι κατακοκκινο, πωςθα δω εγω διαφορά οτι φευγει η κοκκινιλα? τελοσπαντων για βραδυ επειδη θα μεινει πολλες ωρες χωρις αλλαγμα της εβαλα και κρεμα μηπως σωθει καθολου η κατασταση...λετε να εχει σχεση με τα δοντια? βγαζουμε το πρωτο μας 13+ μηνων!

Εγώ αν συγκαεί του βάζω μια φορά την ημέρα για 2 μέρες και αμέσως ηρεμέι εχείς δίκιο οτι το κολαράκι ειναι κόκκινο αλλά το καταλαβένεις.

Είναι το μόνο που έχει κάνει δουλειά και στα 3 παιδάκια μου, η αλήθεια είναι οτι ο μικρός μου που είναι 13 μηνών έχει 2 βδομάδες που δεν λέει να ηρεμήσει και υποψιάζομαι οτι φταίνε τα μωρομάντηλα τώρα τον πλένω και του βάζω σπαθόλαδο και άπο χθές είδα μεγάλη βελτίωση.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλημέρα κορίστια. Είμαι και εγώ μανούλα Οκτωβρίου και έλεγα να μπω στην παρέα σας.. (Αν με θέλετε βέβαια!!!!)

Γειά σου silia να σου ζήσουν τα παιδάκια σου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...