Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκι ειναι το δικό μου. Σημερα ειμαι ακριβως στη μέση της εγκυμοσυνης...

Αντε και οι υπόλοιπες!!!

Με το καλό...το βλέπω το σκηνικό...ο Βασιλάκης σου να δέρνει όλα τα αγοράκια που θα την πλησιάζουν αύριο μεθαύριο για να την προστατεύσει...θα είναι ο big brother...περίεργο δε σου φαίνεται?

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

κοριτσια τι κανετε? λια τι κανεις καιρο εεχω να δω νεα σου

δεν σασ εγραψα χθες γιατι απο την κυρικη τα ξημερωματα ειχα αρρωστη την μαριστελλα με ιωση μοθ ειχε ανεβασει πυρετο και τρεχαμε σε γιατρους ολα καλα ομως τωρα εγω εκανα την αυχενικη ολα καλα περιμενουμε και το αιμα τωρα ελπιζω να ειναι και αυτα ολα καλα τελικα φυλλο δεν μου ειπε στην επομενη επισκεψη ειπε για να δουμε θα μας κανει την χαρη το μικρο?το μονο που ειπε ειναι οτι φαινεται ζωηροτερο απο την μαριστελλα τι εχω να περασω!!!!!!

στελλιτσα σε λιγο καιρο να δεις πως θα το συνηθισεις το κοριτσακι και ποσο διαφορετικα θα σου φανουν ολα !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Λες να το συνηθισω??? Εμενα παντως μου φαινεται πιο ησυχη από τον Βασιλάκη. Μαλλον αγόρι εχεις... χιχι Περαστικά στη μικρουλα σου. Μια χαρά θα ειναι και τα αποτελέσματα του αιματος. Ποτε σου εδωσε ΠΗΤ?

Διαφημίσεις

Λες να το συνηθισω??? Εμενα παντως μου φαινεται πιο ησυχη από τον Βασιλάκη. Μαλλον αγόρι εχεις... χιχι Περαστικά στη μικρουλα σου. Μια χαρά θα ειναι και τα αποτελέσματα του αιματος. Ποτε σου εδωσε ΠΗΤ?

λες? ασε να δουμε στισ 26 τι θα δειξει! σιγουρα καλε θα το συνιθησεις μολισ την παρεις αγκαλια ευχαριστω πολυ για τα περαστικα ! πητ εχω κανονικα στις 11/5 αλλα λογω καισαρικης δεν θα παμε με αυτη την ημερομηνια ειπαμε 2 εβδομαδες πιο νωρις αλλα και παλι θα το δουμε τον τελευταιο καιρο με βαση την αναπτυξη του ποτε θα κανονισουμε !ετσι οπως τα υπολογιζω εγω παντως θα ειναι πασχαλινο το μωρακι αυτο εσυ για ποτε εισαι?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!

Ωραία που είμαστε πάλι ήρεμες!

uNiQuE_mammy σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που μοιράστηκες μαζί μας και για τον κόπου που έκανες! Ο μικρούλης σου φαίνεται μεγάλος στη φωτογραφία, πολύ καλός!

Όσο για τον ύπνο, εμένα δεν ξυπνάει ποτέ το βράδυ. Κοιμάται κατά τις 9.30 και σηκώνεται πάντα στις 6.30! Είναι το ξυπνητήρι μας. Ούτως η άλλως αυτή την ώρα πρέπει να σηκωθούμε για να ετοιμαστούμε για τις δουλειές μας!

Κι εμένα με έσωσε ο υπνόσακος. Δεν έχει ποδαράκια είναι μακρύς σαν μεγάλη κουβέρτα κλείνει στο πλάι με φερμουάρ. Του τον έχω πάρει μεγάλο, για να εχει άνεση κίνησης. Πριν του τον βάλω ξύπναγε επειδή κρύωνε...Τώρα κοιμάται του καλού καιρού... Βέβαια δεν τον θέλει, του τον φοράω αφού κοιμηθεί....

Όσο για τις κάλτσες και τα παπούτσια, αφήστε. Ρεζίλι έχω γίνει στον κόσμο. Όποτε βγαίνουμε έξω με το καρότσι βγάζει τα παπούτσια και τα πετάει στο δρόμο. (Τα έχουμε χάσει πολλές φορές και όλο τα ψάχνουμε). Μετά βγάζει και τις κάλτσες και τις πετάει στο δρόμο και του αρέσει να κάθεται ξυπόλυτος. Μετά αρχίζω να παρατηρώ τις κυρίες που κοιτάνε τα γυμνά του ποδαράκια και μετά εμένα, άλλες με απορία, άλλες με αυστηρότητα. Οι περισσότερες μου το λένε αμέσως "Καλέ γιατί το έχεις ξεκάλτσωτο το παιδί μέσα στο χειμώνα;;;;!!!!" Άντε, να εξηγήσεις.....

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

λες? ασε να δουμε στισ 26 τι θα δειξει! σιγουρα καλε θα το συνιθησεις μολισ την παρεις αγκαλια ευχαριστω πολυ για τα περαστικα ! πητ εχω κανονικα στις 11/5 αλλα λογω καισαρικης δεν θα παμε με αυτη την ημερομηνια ειπαμε 2 εβδομαδες πιο νωρις αλλα και παλι θα το δουμε τον τελευταιο καιρο με βαση την αναπτυξη του ποτε θα κανονισουμε !ετσι οπως τα υπολογιζω εγω παντως θα ειναι πασχαλινο το μωρακι αυτο εσυ για ποτε εισαι?

Καλημερα σε όλες! Εμενα μου ειπε 29/03 αλλα θα περιμενουμε να με πιασουν οι πονοι η να σπασουν τα νερα. Λογικα αφου ειναι 2ο θα ειναι πιο νωρίς.

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!

Ωραία που είμαστε πάλι ήρεμες!

uNiQuE_mammy σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που μοιράστηκες μαζί μας και για τον κόπου που έκανες! Ο μικρούλης σου φαίνεται μεγάλος στη φωτογραφία, πολύ καλός!

Όσο για τον ύπνο, εμένα δεν ξυπνάει ποτέ το βράδυ. Κοιμάται κατά τις 9.30 και σηκώνεται πάντα στις 6.30! Είναι το ξυπνητήρι μας. Ούτως η άλλως αυτή την ώρα πρέπει να σηκωθούμε για να ετοιμαστούμε για τις δουλειές μας!

Κι εμένα με έσωσε ο υπνόσακος. Δεν έχει ποδαράκια είναι μακρύς σαν μεγάλη κουβέρτα κλείνει στο πλάι με φερμουάρ. Του τον έχω πάρει μεγάλο, για να εχει άνεση κίνησης. Πριν του τον βάλω ξύπναγε επειδή κρύωνε...Τώρα κοιμάται του καλού καιρού... Βέβαια δεν τον θέλει, του τον φοράω αφού κοιμηθεί....

Όσο για τις κάλτσες και τα παπούτσια, αφήστε. Ρεζίλι έχω γίνει στον κόσμο. Όποτε βγαίνουμε έξω με το καρότσι βγάζει τα παπούτσια και τα πετάει στο δρόμο. (Τα έχουμε χάσει πολλές φορές και όλο τα ψάχνουμε). Μετά βγάζει και τις κάλτσες και τις πετάει στο δρόμο και του αρέσει να κάθεται ξυπόλυτος. Μετά αρχίζω να παρατηρώ τις κυρίες που κοιτάνε τα γυμνά του ποδαράκια και μετά εμένα, άλλες με απορία, άλλες με αυστηρότητα. Οι περισσότερες μου το λένε αμέσως "Καλέ γιατί το έχεις ξεκάλτσωτο το παιδί μέσα στο χειμώνα;;;;!!!!" Άντε, να εξηγήσεις.....

Αχ πες τα.... Τα νευρα μου... Καλε το παπουτσακι... Καλε το παιδι θα κρυωσει... ΚΑΛΑΜΙΑ!!!!

καλημερα μανουλες..ειμαι και παλι στο μαγαζι γιαθτο και γραφω...εμενα δεν βγαζει παπουτσια ουτε καλτσες...μιλαμε πολυ λεμε μαμα μπαμπα ενταξει ναι οχι χαρτι εγω παπουτσια(αλλα το λεει παπου.....τσιααααααααα) ειμαστε πολυ καλα αν και καμια φορα γκρινιαζει και μαλλον βγαζει και αλλα δοντια , κοιμαται κατα τις 8,5-9 και ξυπναμε κατα τις 7...πινουμε γαλα σκονη 3 και το πινει μονο στον υπνο γιατι δεν το θελει με την καμια...αυταααααααααααααααα φιλακιααααααααα....αααααα δεν περπαταμε.....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας κοπελιέςςςςςςςςςςςςςς!!!!

Διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι. Στις εγκυμονούσες όλα καλά πάνε, απίστευτη χαρα. Παρότι έχει περάσει μόνο 1 χρόνος, μου φαίνονται μακριά κιόλας οι φάσεις που περιγράφετε. Τι χαρα όμως.....απίστευτη χαρα....και τα μωράκια σας θα έχουν και αδερφακια......Με το καλόοοοοοοοοοοοοοοο :D

Σχετικά με το γάλα ο παιδίατρος δεν μας είπε ακόμα για φρέσκο ή εβαπορέ, παρά περάσαμε στο γάλα βρεφικής ηλικίας 3....και για την ακρίβεια ρόφημα γάλακτος. Μας αύξησε και την ποσότητα, πριν έπινε 180, ενω τώρα 240 και της αρέσει πάρα πολύ. Τον άλλον μήνα που θα ξαναπάμε για εμβόλιο θα τον ρωτήσω την άποψη του για το φρέσκο και το εβαπορέ και θα σας πω. Όσο για τον ύπνο, προς το παρόν δεν τα βγάζει, αλλά επειδή δεν ήθελα να της φοράω κάλτσες και στον ύπνο, της πήρα 2 πυτζαμάκια, φορμάκια βελουτε είναι στην ουσία, που έχουν κλειστα τα πατουσάκια. Οπότε και να ξεσκεπαστεί, τουλάχιστον δεν θα είναι κρύα τα πατουσάκια της. Το Μελινάκι μας περπατάει κανονικά πια.....και είναι πολύ χαρούμενη. Συνεχίζει να είναι λιγουράκι , χιχιχιχιχ. ΤΟ βράδυ δεν ξυπνάει, σπάνια, καμμια φορά. Φανταστείτε ότι κατα τις 830-900 που την βάζουμε για ύπνο, κοιμάται πολύ γρήγορα, γιατί από την ώρα που γυρίζουμε από τον βρεφικό, παίζουμε χορεύουμε, γελάμε, κλαίμε, περπατάμε κάνουμε και καμμια σκανταλίτσα, οπότε είναι πολύ κουρασμένη....μαζί και η μαμά της βεβαια.......αχ

Τα παπούτσια τα έχει συνηθίσει γιατι της φόραγα από το καλοκαίρι όταν προσπαθούσε να περπατήσει.

Χριστινάκι, πολύ καλός............λετε πολλες λεξουλες. Μπράβο!!!!!!!!!!!

Κατερίνα περαστικά στην Μαριστέλλα σου και γρήγορη ανάρρωση!!!

Unique mammy πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου και σε ευχαριστούμε πολύ. Πολύ εκτιμάω ανθρώπους που μοιράζονται τις πληροφορίες και τις γνώσεις τους.

Πολλά φιλιά σε όλες σας.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Καλημέρα μανουλίτσες...

Καιρό είχα να μπω και πάντα διαβάζω συνήθως τις τελευταίες σελίδες για να μάθω νέα σας. Οι τελευταίες "διαμάχες" με προβλημάτισαν πολύ και μπήκα στο trip να ψάξω λίγο για το γάλα και το γιαούρτι (advance) που δίνω στο παιδάκι μου.

Να σημειώσω ότι (μπορεί κάποιες και να το θυμάστε) είναι η 3η παιδίατρος που έχουμε και την εμπιστεύομαι απόλυτα. Το 3ο της παιδάκι είναι 1 μέρα μικρότερο από το δικό μου άρα είναι στη θέση μας. Είναι κατά των πολλών φαρμάκων, το κάθε ραντεβού της είναι 1,5 ώρα (κάθεται και μας εξηγεί τα πάντα με επιχειρήματα για να είμαστε ήσυχοι και δεν φεύγουμε ποτέ με απορία).

Όταν λοιπόν χρονίσαμε μας έδωσε οδηγίες για τη διατροφή όπως σε όλες σας. Η άποψή της λοιπόν, χωρίς να μου πει συγκεκριμένες μάρκες για να επιλέξω, ήταν

ή φρέσκο παιδικό γάλα (το μοναδικό που βρήκα είναι το advance-όχι τόσο συχνά μακράς διάρκειας αλλά δεν τρέχει και κάτι αν δε βρούμε φρέσκο),

-ή σκόνη Νο3,

-όχι εβαπορέ (μόνο αν βρεθούμε κάπου που δε βρίσκουμε φρέσκο ή δεν έχουμε σκόνη-το εβαπορέ περιέχει 7% λιπαρά σε σχέση με 3% που περιέχει το φρέσκο). Πάντως σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι 3ης βρεφικής ηλικίας για να είναι εμπλουτισμένο και να αποφευχθεί ο κίνδυνος σιδηροπενίας.

Αυτό δε σημαίνει ότι όποια μανούλα έχει επιλέξει εβαπορέ κάνει λάθος, η άποψη είναι της παιδιάτρου μας και ξέρετε ότι οι παιδίατροι δε συμφωνούν πάντα σε όλα. Ψάχνοντας λοιπόν και λίγο σε sites εξωτερικού (σε πολλές περιπτώσεις τα εμπιστεύομαι περισσότερο από ελληνικά) καταλήξαμε στο γάλα που ανέφερα για να μην το ξαναγράφω και θεωρηθεί διαφήμιση.

Σήμερα λοιπόν (σας διάβασα από χθες βράδυ αργά και μου δημιουργήθηκαν αμφιβολίες) πήρα στη γραμμή καταναλωτών της vivartia και μου εξήγησαν γιατί γράφει ρόφημα γάλακτος και επιδόρπιο γιαουρτιού πάνω στα προϊόντα τους και τι γίνεται με τη γλύκα που έχουν.

Σύμφωνα λοιπόν με την ελληνική νομοθεσία ονομασίας προϊόντων, γιαούρτι θεωρείται μόνο ότι περιέχει γάλα και μαγιά για να μετατραπεί σε γιαούρτι. Από τη στιγμή που προστεθεί οτιδήποτε μέσα (είτε φρούτο, είτε δημητριακά, είτε κάποιο στοιχείο όπως σίδηρος κτλ) οφείλουν από το νόμο να το ονομάσουν επιδόρπιο (για τα γιαούρτια) και ρόφημα (για τα γάλατα) αντίστοιχα. Η συγκεκριμένη σειρά περιέχει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται τα μικρά μας σε αυτή τη φάση της ζωής τους. Όσο για τη γλυκιά γεύση που οφείλεται στη ζάχαρη όπως νομίζουν κάποιες μανούλες, ΔΕΝ περιέχουν ζάχαρη (σε περίπτωση που περιέχουν οφείλουν πάλι σύμφωνα με τη νομοθεσία να το αναγράφουν στα συστατικά πάνω στην ετικέτα διαφορετικά το προϊόν δεν έχει άδεια να κυκλοφορήσει).

Η γλυκιά γεύση και οι υδατάνθρακες που αναγράφει στη συσκευασία είναι υδατάνθρακας καλαμποκιού (όλη η σειρά βασίζεται στο καλαμπόκι) και είναι εμπλουτισμένο με άρωμα βανίλιας (όπως και όλα τα γάλατα ακόμη και οι σκόνες Νο3 δηλαδή στο στάδιο ανάπτυξης που βρίσκονται τα μικρά μας).

Άρα σίγουρα αυτά που δίνουμε, όσες έχουμε επιλέξει τα συγκεκριμένα προϊόντα για τα μικρά μας, σίγουρα δεν είναι σκουπίδια (δεν το λέω για να ξεσηκώσω πάλι αντιδράσεις), ότι επιλέγει η κάθε μανούλα είναι σύμφωνα με τη δική της έρευνα και πάντα με γνώμονα το καλό του παιδιού της.

Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά με έβαλαν σε μεγάλο προβληματισμό τα όσα διάβασα και είπα να καταθέσω την άποψή μου με στοιχεία της έρευνάς μου.

:idea::idea: ευχαριστουμε για την ενημερωση ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...