Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε Κατερινα μου να δειτε και φυλο. Ψωνισα λιγα ροζ. Μου φαινεται περιεργο...

Εσυ θα παρεις γαλαζια αυτη τη φορα....

λεσ ρε στελλα? καλα και ροζ να παρω δεν εχω κανενα προβλημα απο την μια θα μου αρεσε για την μαριστελλα να ηταν κοριτσι να ειναι κοντα σε ηλικες να κανουν παρεα και ρωρα και οταν μεγαλωσουν σαν διδυμακια θα ειναι αλλα και εναν αντρα ακομη θα τον ηθελα στο σπιτι να ειναι το παλικαρακι μου :tongue: ασε να δουμε καλα να ειναι πανω απο ολα !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν μια και μιλάτε για φύλο παιδιού η αδερφή μου γέννησε πριν απο μια βδομάδα ένα γλυκό κοριτσάκι, χθές το άλλαζε και μόλις άνοιξε την πάνα έπαθα πλάκα, εγώ συνήθισα να ανοίγω πάνα και να βλέπω τσουτσουνάκι. Όπως και να΄χει γερά να είναι.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Λοιπόν μια και μιλάτε για φύλο παιδιού η αδερφή μου γέννησε πριν απο μια βδομάδα ένα γλυκό κοριτσάκι, χθές το άλλαζε και μόλις άνοιξε την πάνα έπαθα πλάκα, εγώ συνήθισα να ανοίγω πάνα και να βλέπω τσουτσουνάκι. Όπως και να΄χει γερά να είναι.

χαχαχαχαχα ελα κανε υπομονη και μπορει και εσυ σε λιγο καιρο να ανοιγεις πανα και να μην βλεπεις τσουτσουνακι χαχαχαχαχαχα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Και εγώ το ιδιο θα πάθω....

Διαφημίσεις

Καλημερα Στελιτσα πως παει η εγκυμοσυνη..δεν νομιζω να σε παιδευει η κουκλαρα σου..Εμας εδω στα βορεια δροσισε παραπανω απότι θα επρεπε..αφου εδω και 2 βδομαδες αναβουμε καλοριφερ..Ναι θα στολισουμε δεντρο και ανυπομονω να δω την αντιδραση της Μαριας..αφου περυσι δεν καταλαβαινε και πολλα..Αλλα οχι ακομη μου φενετε αρκετα νωρις.Θελω να μπει πρωτα το πνευμα των Χριστουγεννων και μετα..

Verolina μου γλυκια δεν ξερεις ποσο μα ποσο συμφωνω με τα λεγομενα σου..τοσο καιρο που μιλαμε δεν υπηρξε αυτος ο ανταγωνισμος για το μορφωτικο και κοινωνικο μας επιπεδο..Αλλα τωρα μου φανηκε οτι ενα ατομο ηθελε ντε και καλα να το κανει γιαυτο και αντεδρασα ετσι και απαντησα.Ο χρονος,ο τοπος και το συγκεκριμενο θεμα που συζητουσαμε δεν ειχε καμια σχεση με το αναφερθουν η δουλεια ,το μεταπτυχιακο κτλπ.Ο ψυχρος γραπτος λογος μου εδειξε οτι η συγκεκριμενη αυτο ηθελε να πετυχει..και γιαυτο τα πηρα! μαρεσει η ταπεινοτητα και η μετριοφροσυνη σε εναν ανθρωπο..

Και εγω Φροσω μου απαντησα γιατι με ρωτησε και το συνεχισε αλλα τωρα δεν προκειτε να ασχοληθω αλλο...

Για πες για το Αntvance; Ειναι καλο; αυτο δινω..και εγω στην λιστα της GREENPEACE ειδα οτι η Δελτα VIVARTIA που εχει το συγκεκριμενο προιον,ειναι πρασινο και πληρει ολες τις προδιαγραφες για ασφαλες και οτι δεν χρεισιμοποιει μεταλλαγμενα αντιθετα για τον Ολυμπο που εχω διαβασει εδω μεσα σε πολλα τοπικ οτι ειναι το καλυτερο δεν ειχε την πληρη εγκριση

Σχετικά με το γάλα, εμείς ξεκινήσαμε με Noulac, αν και η παιδίατρος πρότεινε και το advance αλλά με επιφύλαξη λόγω της ζάχαρης που περιέχει.

Ξυπνάνε κι εσάς στη διάρκεια της νύχτας με κλάμα; Νομίζω ότι πρέπει να την ενοχλεί δόντι...βέβαια τη βρίσκω και συνέχεια ξεσκέπαστη και σήμερα θα πάω να της αγοράσω υπνόσακο να ησυχάσω.

Σχετικά με το γάλα, εμείς ξεκινήσαμε με Noulac, αν και η παιδίατρος πρότεινε και το advance αλλά με επιφύλαξη λόγω της ζάχαρης που περιέχει.

Ξυπνάνε κι εσάς στη διάρκεια της νύχτας με κλάμα; Νομίζω ότι πρέπει να την ενοχλεί δόντι...βέβαια τη βρίσκω και συνέχεια ξεσκέπαστη και σήμερα θα πάω να της αγοράσω υπνόσακο να ησυχάσω.

Εγώ του δίνω ακόμα advance, θα το σταματίσω σε λίγους μήνες και θα του δώσω φρέσκο.

ΑΝΑΡΙΤΑ εμένα ξυπνάει αλλά όχι απο δόντι, τον ενοχλει η κοιλίτσα που θέλει γάλα χαχα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Και εγω νουλακ του δινω. Ο παιδιατρος επιμενει στο εβαπορε. Θα του παρω το νουνου κιντ σε λιγο καιρό.

Εννοειται οτι ξεσκεπαζεται. Κλαιει με τον υπνοσακο. Εμενα όμως βγάζει και το παντελονι. Ολη μερα τσιτσιδι. Στον υπνο του φοράω χοντρο καλσον και βρηκα την υγεια μου. Δεν το βγαζει.

Εσας γδυνονται? Βγαζουν κάλτσες και παπουτσια?

Εγώ του δίνω ακόμα advance, θα το σταματίσω σε λίγους μήνες και θα του δώσω φρέσκο.

ΑΝΑΡΙΤΑ εμένα ξυπνάει αλλά όχι απο δόντι, τον ενοχλει η κοιλίτσα που θέλει γάλα χαχα.

Λάθος όχι advans, το almiron.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Και εγω νουλακ του δινω. Ο παιδιατρος επιμενει στο εβαπορε. Θα του παρω το νουνου κιντ σε λιγο καιρό.

Εννοειται οτι ξεσκεπαζεται. Κλαιει με τον υπνοσακο. Εμενα όμως βγάζει και το παντελονι. Ολη μερα τσιτσιδι. Στον υπνο του φοράω χοντρο καλσον και βρηκα την υγεια μου. Δεν το βγαζει.

Εσας γδυνονται? Βγαζουν κάλτσες και παπουτσια?

Ναι καλη μου. Τελευταια τα εβγαλε μεσα στο Μαρινοπουλο και τη βλεπω ξαφνικα ξυπολυτη και παθαινω σοκ! Ευτυχως ειχα βαλει τον ποδοσακο του καροτσιου και επεσαν εκει. Την αλλη φορα της εβαλα τη πυτζαμα και ωσπου να στριψω ειχε βγαλει καλτσες, το ενα μανικι και ανεμιζε το παντελονι! Αν εχουμε απο τωρα τετοια σκεψου να μπουν στην εφηβεια!!:D. Εννοειται πως ξυπνα τη νυχτα για φαι και καμια φορα την πιανει το στριμμενο της και θελει και παρεα. Παντως αν φτασουμε στο οριο μας ο καλος μου και εγω, πραγμα που εχει συμβει 3-4 φορες ως τωρα, την αφησαμε μονη, εκλαψε για κανα δυο λεπτα και μετα κοιμηθηκε αμεσα. Αφου μας ειχε καμια ωρα διπλα της και εκανε πως κοιμοταν και μολις πλησιαζαμε στην πορτα αρχιζε το κλαμα. Τον υπνοσακο τον σκεφτηκα και εγω αλλα δεν ξερω αν θα τη βολεψει.

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Υπνόσακο τον έχω και εγώ. Με έχει βολέψει. Δεν μπορεί να βγεί απο κεί μέσα με τπτ! :D Τσατίζεται βέβαια που δεν μπορεί να σηκωθεί στο κρεβατι.

Παπούτσια, τα εβγαζε στις βόλτες μερικές φορές. Μια φορά κοντέψαμε να χάσουμε το ένα...

Κατερίνα, μάθατε το φύλο??????????

Καλημέρα μανουλίτσες...

Καιρό είχα να μπω και πάντα διαβάζω συνήθως τις τελευταίες σελίδες για να μάθω νέα σας. Οι τελευταίες "διαμάχες" με προβλημάτισαν πολύ και μπήκα στο trip να ψάξω λίγο για το γάλα και το γιαούρτι (advance) που δίνω στο παιδάκι μου.

Να σημειώσω ότι (μπορεί κάποιες και να το θυμάστε) είναι η 3η παιδίατρος που έχουμε και την εμπιστεύομαι απόλυτα. Το 3ο της παιδάκι είναι 1 μέρα μικρότερο από το δικό μου άρα είναι στη θέση μας. Είναι κατά των πολλών φαρμάκων, το κάθε ραντεβού της είναι 1,5 ώρα (κάθεται και μας εξηγεί τα πάντα με επιχειρήματα για να είμαστε ήσυχοι και δεν φεύγουμε ποτέ με απορία).

Όταν λοιπόν χρονίσαμε μας έδωσε οδηγίες για τη διατροφή όπως σε όλες σας. Η άποψή της λοιπόν, χωρίς να μου πει συγκεκριμένες μάρκες για να επιλέξω, ήταν

ή φρέσκο παιδικό γάλα (το μοναδικό που βρήκα είναι το advance-όχι τόσο συχνά μακράς διάρκειας αλλά δεν τρέχει και κάτι αν δε βρούμε φρέσκο),

-ή σκόνη Νο3,

-όχι εβαπορέ (μόνο αν βρεθούμε κάπου που δε βρίσκουμε φρέσκο ή δεν έχουμε σκόνη-το εβαπορέ περιέχει 7% λιπαρά σε σχέση με 3% που περιέχει το φρέσκο). Πάντως σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι 3ης βρεφικής ηλικίας για να είναι εμπλουτισμένο και να αποφευχθεί ο κίνδυνος σιδηροπενίας.

Αυτό δε σημαίνει ότι όποια μανούλα έχει επιλέξει εβαπορέ κάνει λάθος, η άποψη είναι της παιδιάτρου μας και ξέρετε ότι οι παιδίατροι δε συμφωνούν πάντα σε όλα. Ψάχνοντας λοιπόν και λίγο σε sites εξωτερικού (σε πολλές περιπτώσεις τα εμπιστεύομαι περισσότερο από ελληνικά) καταλήξαμε στο γάλα που ανέφερα για να μην το ξαναγράφω και θεωρηθεί διαφήμιση.

Σήμερα λοιπόν (σας διάβασα από χθες βράδυ αργά και μου δημιουργήθηκαν αμφιβολίες) πήρα στη γραμμή καταναλωτών της vivartia και μου εξήγησαν γιατί γράφει ρόφημα γάλακτος και επιδόρπιο γιαουρτιού πάνω στα προϊόντα τους και τι γίνεται με τη γλύκα που έχουν.

Σύμφωνα λοιπόν με την ελληνική νομοθεσία ονομασίας προϊόντων, γιαούρτι θεωρείται μόνο ότι περιέχει γάλα και μαγιά για να μετατραπεί σε γιαούρτι. Από τη στιγμή που προστεθεί οτιδήποτε μέσα (είτε φρούτο, είτε δημητριακά, είτε κάποιο στοιχείο όπως σίδηρος κτλ) οφείλουν από το νόμο να το ονομάσουν επιδόρπιο (για τα γιαούρτια) και ρόφημα (για τα γάλατα) αντίστοιχα. Η συγκεκριμένη σειρά περιέχει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται τα μικρά μας σε αυτή τη φάση της ζωής τους. Όσο για τη γλυκιά γεύση που οφείλεται στη ζάχαρη όπως νομίζουν κάποιες μανούλες, ΔΕΝ περιέχουν ζάχαρη (σε περίπτωση που περιέχουν οφείλουν πάλι σύμφωνα με τη νομοθεσία να το αναγράφουν στα συστατικά πάνω στην ετικέτα διαφορετικά το προϊόν δεν έχει άδεια να κυκλοφορήσει).

Η γλυκιά γεύση και οι υδατάνθρακες που αναγράφει στη συσκευασία είναι υδατάνθρακας καλαμποκιού (όλη η σειρά βασίζεται στο καλαμπόκι) και είναι εμπλουτισμένο με άρωμα βανίλιας (όπως και όλα τα γάλατα ακόμη και οι σκόνες Νο3 δηλαδή στο στάδιο ανάπτυξης που βρίσκονται τα μικρά μας).

Άρα σίγουρα αυτά που δίνουμε, όσες έχουμε επιλέξει τα συγκεκριμένα προϊόντα για τα μικρά μας, σίγουρα δεν είναι σκουπίδια (δεν το λέω για να ξεσηκώσω πάλι αντιδράσεις), ότι επιλέγει η κάθε μανούλα είναι σύμφωνα με τη δική της έρευνα και πάντα με γνώμονα το καλό του παιδιού της.

Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά με έβαλαν σε μεγάλο προβληματισμό τα όσα διάβασα και είπα να καταθέσω την άποψή μου με στοιχεία της έρευνάς μου.

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Από τότε που έχω να γράψω έχω ξεχάσει αν έχω ευχηθεί στις εγκυούλες μας...

Στελλίτσα και Κατερίνα σας εύχομαι το ίδιο υπέροχες εγκυμοσύνες με τις προηγούμενες σας, να το ευχαριστηθείτε όσο μπορείτε και τον επόμενο χρόνο να κρατήσετε στα χέρια σας 2 υπέροχα υγιή μωράκια...:)

Όσο για το θέμα του ύπνου εγώ του πήρα υπνόσακο (με ποδαράκια) από το γνωστό παιχνιδοκατάστημα (που μετράει ανάποδα τις μέρες για τα Χριστούγεννα για να μην πω όνομα και θεωρηθεί διαφήμιση) και κοιμάται μια χαρά (αλλιώς ξεσκεπαζόταν συνέχεια), το πρωί σηκώνεται και ανάβει και το φως που είναι δίπλα στην κούνια του και περιμένει να πάμε να τον παραλάβουμε για το πρωινό του. Μάλιστα το έχει ταυτίσει με τον ύπνο του οπότε ξέρει ότι όταν το βάζουμε, πίνουμε γάλα και μετά νάνι. Ελπίζω να λύσει το θέμα και σε άλλες από σας.

Εμείς εξακολουθούμε να έχουμε θέμα με τις κάλτσες. Τις βγάζει συνέχεια μπορεί να επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και 20 φορές τη μέρα και γι' αυτό τον αφήνω σε περιορισμένο χώρο στο μεγάλο χαλί στο σαλόνι γιατί αλλιώς στα πλακάκια κρυώνουν τα πόδια του σε μηδενικό χρόνο.

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...