Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωχ! Και πανω που εφυγε ο κοσμος, στο σπιτι εχει πεσει βομβα, η Εβελινα ξυπναει καθε 3 και λιγο με κλαμα και ζηταει αγκαλιες και εγω σκεφτηκα "κατσε να χαλαρωσω λιγο πριν παω για υπνο" μπαινω και τι να δω? Πολεμος στο σαιτ! Δεν πειραζει ολοι οσοι αγαπιουνται τσακωνονται που και που, ας το δουμε σαν φυσιολογικη εξελιξη της σχεσης μας και ας το αφησουμε να εκτονωθει . Στελλα Τεταρτη- Παρασκευη -ΣΚ- Δευτερα ερχομενη εχω κενο, οποτε αν θες βρισκομαστε. Εννοειται και οποια αλλη κορασιδα θελει. Αναριτα εγω ειμαι η Νικολ, νομιζα πως το ειχες καταλαβει αλλιως θα σου εστελνα μηνυμα, συγγνωμη για την παραλειψη. Θελω να σας γραψω κι αλλα, αλλα δεν αντεχω, παω να καταρρευσω. Καληνυχτα!!:P

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες του Οκτωβρίου καλημέρα και ειρήνη υμίν!

Αχ, μπήκα και διάβασα τις εξελίξεις και ειλικρινά στενοχωρήθηκα, για να μην πω ότι απογοητεύτηκα λιγουλάκι!

Γιατί τόση ειρωνεία, γιατί τόση καχυποψία, γιατί τόση συζήτηση για τις σπουδές και τα σωματικά προσόντα; Τί σχέση έχουν όλα αυτά με την μητρότητα και την αγάπη;

Δεν θα σας πω ούτε πόσα κιλά είμαι, ούτε εάν έχω ψηλά πόδια, ούτε πόσες σπουδές έχω κάνει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ούτε πού εργάζομαι. Δεν το θεωρώ αναγκαίο υπό τις παρούσες συνθήκες. Άλλο βέβαια να λέγαμε "κορίτσια, ας γνωριστούμε να δούμε ποιες είμαστε" στο χαλαρό. Τώρα όμως έχει καταντήσει κάπως ανταγωνιστικό, υποπτεύομαι. Μου φαίνεται ότι η κάθε μία από εμάς έχει βγάλει τα όπλα τις και πολεμάει. Μπορεί και να είμαι λάθος, συγχωρέστε με!

Ελάτε, βρε κορίτσια, ας γίνουμε και πάλι όλες μία παρέα ΜΗΤΕΡΩΝ και τίποτε παραπάνω. Στα forum μας λείπει η εικόνα του συνομιλητή μας (δεν εννοώ μόνο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά) και μπορεί πολύ πιο εύκολα να παρεξηγηθούμε. Μπορεί υπό άλλες περιστάσεις η Sevoula και η Natasa να ταίριαζαν πολύ, εάν συναντιόνταν π.χ. σε ένα πάρτυ και να θεωρούσαν πολύ ευχάριστη η μία την παρέα της άλλης.

Ας τα ξεχάσουμε, ας δώσουμε τόπο στην οργή και τις κακίες. Ας προσπαθήσουμε να μην είμαστε απόλυτες και υπερβολικές. Η αλήθεια κρύβεται μάλλον κάπου στη μέση. Όλα αυτά που λέω ισχύουν και για τον εαυτό μου. Μη με θεωρήσετε την έξυπνη που θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, που το παίζω ειρηνοποιός. Απλά κάνω μια προσπάθεια να μείνουμε ενωμένες, αν όχι αγαπημένες. Πιστεύω, ότι είμαι κι εγώ αρκετά μαχητική και αγωνιστική σε ό,τι αφορά θέματα της καθημερινότητάς μας, τα σκουπίδια στο δρόμο, τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια κ.α.Σε τέτοιες περιπτώσεις νευριάζω κι εγώ πολύ.

Κορίτσια, ας ευχόμαστε να έχουν υγεία τα μωράκια μας, μου έρχεται να κλαίω όταν διαβάζω σε άλλα topic του forum πόσο υποφέρουν άλλα αγγελουδάκια και οι γονείς τους με διάφορες αρρώστιες που τα ταλαιπωρούν.

Νομίζω, τέλος, ότι είμαστε όλες αξιόλογες, η κάθε μία ένα χρόνο τώρα προσφέρει τις δικές της γνώσεις, την δική της υποστήριξη, σε ώρες ανάγκης, όλες είχαμε τον καλό και ζεστό λόγο, την ξεχωριστή εμπειρία. Δεν σας αλλάζω, νομίζω ότι έχουμε πλέον γίνει η μία κομμάτι στη ζωή της άλλης, έστω και με την διαφορετικότητά μας και με τις αντιρρήσεις μας.

Καλή μας συνέχεια κορίτσια! Σας παρακαλώ μην με παρεξηγήσετε!!!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Από ποια έννοια το λέτε; Τα παιδικά γιαούρτια αποτελούνται από κανονικό γιαούρτι και έχουν εμπλουτιστεί με σίδηρο και βιταμίνες. Αντίθετα δεν έχουν προσθήκη ζάχαρης.

το έχεις ψάξει; είσαι σίγουρη; μη βάλω ψαχτήρι και ... για πες μάρκα. έχει ενδιαφέρον. ο παιδίατρος σου το πρότεινε το επιδόρπιο;

έχεις διαβάσει για τα εμπλουτισμένα τρόφιμα γενικά και φαντάζομαι και για τα μωρά. εγώ με αυτά που διάβασα, τα αποφεύγω για μένα.

Βάλε και κοριούς. Μιλώ για το δέλτα Advance. Ψάξτο όσο θες. Μπες και στην Greeepeace. Έχω ένα κάρο έρευνες αλλά δεν μπαίνω στον κόπο. Ψάξτο μόνη σου για να πειστείς κιόλας.

Α ναι και φυσικά μου το πρότεινε ο παιδίατρος. Όσο αφορά τα παιδιά μου δεν κάνω του κεφαλιού μου.

Γι'αυτό και τα μικρά δεν πίνουν φρέσκο γάλα κι όσες το δίνετε νομίζω πώς βιάζεστε.

στην κόρη μου δίνω φρέσκο γιατί μας το είπε η παιδίατρος, ότι λόγω πολύ καλής ανάπτυξης, είμαστε στην πάνω πάνω καμπύλη, μπορούμε να πίνουμε φρέσκο, γιατί δεν έχουμε ανάγκη τα εμπλουτισμένα γάλατα.

σε εσένα ποιός είπε ότι όσες δίνουν φρέσκο βιάζονται; και ότι γενικά είναι προτιμότερα τα εμπλουτισμένα από το φρέσκο;

Οι δικοί μου είναι πιο πάνω από τις καμπύλες, πάντα ήταν και η παιδίατρος όταν της είπα για φρέσκο γάλα γούρλωσε τα μάτια. Και όταν το ένα μωρό μπήκε στο νοσοκομείο όποιος παιδίατρος περνούσε τον ρωτούσα και ήταν όλοι κατηγορηματικοί. Δεν έχει να κάνει με την ανάπτυξη αλλά με τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα. Τα μωρά έχουν ανάγκη από μεγάλες ποσότητες σιδήρου και φολικού οξέος. Εσύ αν εμπιστεύεσαι τυφλά την παιδίατρο σου καλά κάνεις….

Τα μωρά μας έχουν ανάγκη από σίδηρο και φολικό οξύ σε ποσότητες που δεν υπάρχουν στο φρέσκο γάλα.

το γάλα είναι πλούσιο σε πολλά θρεπτικά στοιχεία για τα παιδιά μας. βάλε τον γούγλη.

τα στοιχεία που αναφέρεις δεν εμπεριέχονται μόνο στο γάλα. κατά κύριο λόγο εμπεριέχονται σε άλλα τρόφιμα. βάλε επίσης γούγλη.

γιατί δεν παίρνεις κι εσύ βιταμινούλες κ ιχνστοιχεία από κάψουλες. απορώ γιατί τρώμε. με τα χαπάκια κεδρίζουμε χρόνο από το μαγείρεμα, το πλύσιμο, το μάσημα...

Άσχετο του ασχέτου….. Και δεν εμπιστεύομαι τη διατροφή των παιδιών μου στον γούγλη.

Κύρια τροφή εξακολουθεί να αποτελεί το γάλα και δεν αναπληρώνεται από τίποτα.

δεν πίνουν μόνο γάλα τα δίδυμά σου Φροσάκι. από όσο θυμάμαι, μια χαρά παίδαροι είναι. άρα τρώνε καλά, άρα από όλα! κύρια τροφή δεν το λες. απαραίτητη ναι.

αλλά με ξέρετε πάνω από 1,5 χρόνο οι περισσότερες και δεν θέλω ούτε να την πω ούτε τίποτα,

κουβέντα κανουμε και μ' αρέσει. δεν χαλιέμαι από τη διαφορετικότητα.

Τι εννοείς διαφορετικότητα; Κι ο χαζός του χωριού διαφορετικότητα έχει.

χαίρομαι που γνωρίζω μια απόφοιτη Χαροκοπείου. τί ακριβώς σπουδάζετε;

σοβαρή ερώτηση, όχι ειρωνείες.

Διαιτολογία, απόφοιτος και τεφαα και μεταπτυχιακά και διοίκηση επιχειρήσεων και ξέρω πώς δουλεύει και το μάρκετινγκ για να πείθει όλους εμάς ότι είμαστε ελέφαντες…

και τα γάλατα με την ίδια λογική αποτελούν σκουπίδια.

δεν σε καταλαβαίνω τί θέλεις να πεις.

Η σύσταση του μητρικού γάλακτος είναι κατάλληλη για τα μωρά μας. Η σύσταση του αγελαδινού είναι κατάλληλο για τα μοσχάρια. Στην επόμενη φάση θα τα βάζουμε να βόσκουν στα λιβάδια..

Άρα οι μητέρες που δεν θήλασαν έδωσαν στα παιδιά τους κατωτέρας μορφής υποκατάστατα.

εννοείται. έχει κανείς αντίρρηση σε αυτό; αν προσέξεις, το γάλα που δίνεται στα μικρά έως 6 μηνών, το προμηθευόμαστε από φαρμακείο. ο λόγος είναι ότι το μητρικό είναι ανώτερο και ασύγκριτο. η νομοθεσία επιβάλλει πολλά προστατευτικά για το μωρό, αλλά δυστυχώς η άγνοια, η συμφεροντολογία, το τρύπιο ασφαλιστικό σύστημα κάνουν πολλές μανούλες να εγκαταλείπουν.

Δεν είναι μόνο μέχρι τον 6ο απαραίτητο το ειδικό γάλα.

Η λίγη ζαχαρίτσα δεν έκανε ποτέ κακό.

είσαι σίγουρη; σου το είπε παιδίατρος, το διάβασες από παιδιατρική πηγή;

και μιλάς παντα για νεογέννητα ή για ενός χρόνου; για να ξέρω τί εμότικον θα βάλω.

Για τα δικά μας μωρά μιλάω. Και ναι είμαι σίγουρη.

Οκ μπες όποτε θες, εμείς δεν παρεξηγούμαστε :wink:. Απλά δεν μπορείς να λες την τελευταία λέξη και να εγκαταλείπεις.

Ούτε εγώ ξανασχολούμαι με τα λεγόμενά σου στο συγκεκριμένο θέμα.

Μανούλες του Οκτωβρίου καλημέρα και ειρήνη υμίν!

Αχ, μπήκα και διάβασα τις εξελίξεις και ειλικρινά στενοχωρήθηκα, για να μην πω ότι απογοητεύτηκα λιγουλάκι!

Γιατί τόση ειρωνεία, γιατί τόση καχυποψία, γιατί τόση συζήτηση για τις σπουδές και τα σωματικά προσόντα; Τί σχέση έχουν όλα αυτά με την μητρότητα και την αγάπη;

Δεν θα σας πω ούτε πόσα κιλά είμαι, ούτε εάν έχω ψηλά πόδια, ούτε πόσες σπουδές έχω κάνει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ούτε πού εργάζομαι. Δεν το θεωρώ αναγκαίο υπό τις παρούσες συνθήκες. Άλλο βέβαια να λέγαμε "κορίτσια, ας γνωριστούμε να δούμε ποιες είμαστε" στο χαλαρό. Τώρα όμως έχει καταντήσει κάπως ανταγωνιστικό, υποπτεύομαι. Μου φαίνεται ότι η κάθε μία από εμάς έχει βγάλει τα όπλα τις και πολεμάει. Μπορεί και να είμαι λάθος, συγχωρέστε με!

Ελάτε, βρε κορίτσια, ας γίνουμε και πάλι όλες μία παρέα ΜΗΤΕΡΩΝ και τίποτε παραπάνω. Στα forum μας λείπει η εικόνα του συνομιλητή μας (δεν εννοώ μόνο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά) και μπορεί πολύ πιο εύκολα να παρεξηγηθούμε. Μπορεί υπό άλλες περιστάσεις η Sevoula και η Natasa να ταίριαζαν πολύ, εάν συναντιόνταν π.χ. σε ένα πάρτυ και να θεωρούσαν πολύ ευχάριστη η μία την παρέα της άλλης.

Ας τα ξεχάσουμε, ας δώσουμε τόπο στην οργή και τις κακίες. Ας προσπαθήσουμε να μην είμαστε απόλυτες και υπερβολικές. Η αλήθεια κρύβεται μάλλον κάπου στη μέση. Όλα αυτά που λέω ισχύουν και για τον εαυτό μου. Μη με θεωρήσετε την έξυπνη που θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, που το παίζω ειρηνοποιός. Απλά κάνω μια προσπάθεια να μείνουμε ενωμένες, αν όχι αγαπημένες. Πιστεύω, ότι είμαι κι εγώ αρκετά μαχητική και αγωνιστική σε ό,τι αφορά θέματα της καθημερινότητάς μας, τα σκουπίδια στο δρόμο, τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια κ.α.Σε τέτοιες περιπτώσεις νευριάζω κι εγώ πολύ.

Κορίτσια, ας ευχόμαστε να έχουν υγεία τα μωράκια μας, μου έρχεται να κλαίω όταν διαβάζω σε άλλα topic του forum πόσο υποφέρουν άλλα αγγελουδάκια και οι γονείς τους με διάφορες αρρώστιες που τα ταλαιπωρούν.

Νομίζω, τέλος, ότι είμαστε όλες αξιόλογες, η κάθε μία ένα χρόνο τώρα προσφέρει τις δικές της γνώσεις, την δική της υποστήριξη, σε ώρες ανάγκης, όλες είχαμε τον καλό και ζεστό λόγο, την ξεχωριστή εμπειρία. Δεν σας αλλάζω, νομίζω ότι έχουμε πλέον γίνει η μία κομμάτι στη ζωή της άλλης, έστω και με την διαφορετικότητά μας και με τις αντιρρήσεις μας.

Καλή μας συνέχεια κορίτσια! Σας παρακαλώ μην με παρεξηγήσετε!!!

Έχεις δίκαιο αλλά μου έγιναν κάποιες ερωτήσεις και θα ήταν αγένεια να μην απαντούσα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλλες.

Verolina έχεις δίκιο, αλλά δεν χρειάζετε να στεναχωριέσαι συμβένουν κι΄αυτά, όσο για τα προσόντα και της συστάσεις εγώ το ξεφτίλισα, μπας και ηρεμίσουν τα πράγματα και δεν το ξεφτιλίσω περισότερο.

Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν............

Όπως λέει και η Φρόσω δεν γίνετε ένα άτομο να έχει την τελευταία λέξη και όλοι η άλλοι να το βουλώνουν.

Στέλλα εγώ θα στολίσω 30/11 είναι τα γενέθλια του Βασίλη μου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημέρα σε όλες. Πως ειστε? Τι κάνουν τα μωράκια σας?

Ευτυχω δρόσισε λιγάκι.

Δεντρακι θα στολισετε?

Καλημερα Στελιτσα πως παει η εγκυμοσυνη..δεν νομιζω να σε παιδευει η κουκλαρα σου..Εμας εδω στα βορεια δροσισε παραπανω απότι θα επρεπε..αφου εδω και 2 βδομαδες αναβουμε καλοριφερ..Ναι θα στολισουμε δεντρο και ανυπομονω να δω την αντιδραση της Μαριας..αφου περυσι δεν καταλαβαινε και πολλα..Αλλα οχι ακομη μου φενετε αρκετα νωρις.Θελω να μπει πρωτα το πνευμα των Χριστουγεννων και μετα..

Verolina μου γλυκια δεν ξερεις ποσο μα ποσο συμφωνω με τα λεγομενα σου..τοσο καιρο που μιλαμε δεν υπηρξε αυτος ο ανταγωνισμος για το μορφωτικο και κοινωνικο μας επιπεδο..Αλλα τωρα μου φανηκε οτι ενα ατομο ηθελε ντε και καλα να το κανει γιαυτο και αντεδρασα ετσι και απαντησα.Ο χρονος,ο τοπος και το συγκεκριμενο θεμα που συζητουσαμε δεν ειχε καμια σχεση με το αναφερθουν η δουλεια ,το μεταπτυχιακο κτλπ.Ο ψυχρος γραπτος λογος μου εδειξε οτι η συγκεκριμενη αυτο ηθελε να πετυχει..και γιαυτο τα πηρα! μαρεσει η ταπεινοτητα και η μετριοφροσυνη σε εναν ανθρωπο..

Και εγω Φροσω μου απαντησα γιατι με ρωτησε και το συνεχισε αλλα τωρα δεν προκειτε να ασχοληθω αλλο...

Για πες για το Αntvance; Ειναι καλο; αυτο δινω..και εγω στην λιστα της GREENPEACE ειδα οτι η Δελτα VIVARTIA που εχει το συγκεκριμενο προιον,ειναι πρασινο και πληρει ολες τις προδιαγραφες για ασφαλες και οτι δεν χρεισιμοποιει μεταλλαγμενα αντιθετα για τον Ολυμπο που εχω διαβασει εδω μεσα σε πολλα τοπικ οτι ειναι το καλυτερο δεν ειχε την πληρη εγκριση

Καλημερα σας! Μια ωρα επιπλεον σημερα και ενα εχω να πω: Γιουπιιιιι!!!!!!! Ενα 24ωρο με 25 ωρες! Λοιπον, κοιμηθηκα, ξεκουραστηκα και επιστρεφω δριμυτερη. Verolina εχεις πολυ δικιο και εγω οταν ειπα να γνωριστουμε καλυτερα με χαλαρη διαθεση το προτεινα και χωρις κανεναν ανταγωνισμο. Σιγουρα δεν θα βγαλουμε τα "προσοντα" μας να τα μετρησουμε, αυτο το κανουν συνηθως οι αντρες :tongue:

Στελλιτσα δεντρακι φετος μικρο επανω στο μπουφε, διοτι ο ανεμοστροβιλος "Εβελινα" δεν θα επιτρεψει στο κανονικο να ζησει για πανω απο 20 δευτερολεπτα. Ακομη ομως δεν εχω μπει στο πνευμα των Χριστουγεννων. Σας φιλω πολυ!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

κορίτσια καλημέρα.

με όλο το σεβασμό, ειλικρινά, ζητώ συγνώμη αν έθιξα τις επιλογές μανάδων με το χαρακτηρισμό "χαζά γιαούρτια".

το θέμα ξεκίνησε με ερώτηση της βερολίνας που ήταν προβληματισμένη στο τί να δώσει.

εγώ μίλησα κρίνοντας εξ ιδίων. όπως δίνω στο δικό μου παιδί. δεν απευθύνθηκα σε καμία μανούλα, δεν προσέβαλλα καμία μανούλα.

η νατάσα θεώρησε προσβλητική τη ξέξη "χαζά". παρά τις εξηγήσεις μου, η κατερίνα θεώρησε σωστό να απαξιώσει τα βιολογικά επειδή δούλεψε σε εργασία εισαγωγής τροφίμων.

εγώ πάλι, είμαι δύσπιστη εξαρχής και ως άνθρωπος και ως διεστραμμένη δικηγόρος. το λέω χιουμοριστικά, γιατί έχουν δει τα ματια μου πολλά στραβά.

αυτό το σχόλιο το έκανα χιουμοριστικά, όχι υποτιμητικά. το διευκρινίζω, κι ας το είχα ξαναεξηγήσει.

ιωάννα, καλή μάνα είναι η μάνα μου, όπως και κάθε μάνα. και για ενημέρωση, η μάνα μου έβγαλε το δημοτικό. αν καταφερω να την φτάσω, θα είμαι περήφανη. προς το παρόν, έχω δρόμο ακόμα.

γενικώς δηλώνω ότι είμαι πολύ αγχωμένη με το θέμα διατροφή και της Χρύσπας αλλά και της οικογένειας γενικότερα.

Φρόσω, και διατροφολογία που έχεις σπουδάσει, πάλι δεν πείθομαι. ελπίζω να μη το δεις στραβά. απλά διαφέρουμε.

δεν εμπιστεύομαι τυφλά κανένα παιδίατρο, έχω αλλάξει μία. έχω φάει τα ματάκια μου να διαβάζω.

κυρίως εμπιστεύομαι το βιβλιο της αμερικανικής παιδιατρικής ακαδημίας.

σε άλλα ακολουθώ τα της παιδιάτρου, σε άλλα ακολουθώ τη λογική μου, κατόπιν έρευνας, όχι στον γούγλη μόνο και όχι κυρίως.

κατά τα άλλα, πραγματικά έχουμε ξεφύγει και βάζω και την πάρτη μου μέσα!

καλημέρα και πάλι!

Διαφημίσεις

Καλε εγώ πηγα να αλλαξω θεμα.... Σσσσσσσσσσ!

Λοιπον η κοιλια μια χαρά και η μπουμπου καλά. Σε 3 εβδομάδες εχω Β επιπεδου.

Δεντρο δεν θα στολισω μαλλον γιατι δεν πολυσυμπαθω τα χριστουγεννα. Εχω χρονια να στολισω. Ασε που αν στολισω το δεντρο μου θα΄έχει την ιδια τυχη με το δεντρο της Νικ.....

σεβουλα εγω δεν απαξιωσα τα βιολογικα αν διβασεις καλυτερα θα δεις οτι δεν σου λεω αυτο απλα λεω οτι δεν πιστευω οτι ολα οσα λεγονται βιολογικα ειναι κι ολας για αυτο προτιμω να δινω στο παιδι πραγματα που ξερω τι εχουν και τι οχι το παραδειγμα με την δουλεια μου δεν το ανεφερα για να δειξω κατι με τις περισσοτερες γνωριζομαστε εδω και καιρο και εχουμε αναπτυξη σχεσεις και σε πιο προσωπικο επειπεδο το ανεφερα απλα και μονο για να σου πω οτι γινονται παρα πολλα πραγματα σε αυτους τουσ χωρους που ουτε καν το μυαλο μας δεν παει

βερολινα συμφωνω μαζι σου αλλωστε ποτε μασ δεν δωσαμε αφορμη η μια στην αλλη ουτε εχουμε ερθει σε κοντρα και ας ειχαμε με πολλες διαφορετικες αποψεις η μια παντα σεβοταν την αποψη της αλλης και η περισσοτερες παλι γνωριζουμε τι δουλεια κανει η καθεμια και οχι για να δειχτουμε αλλα εχουμε περασει ατελειωτα βραδια μιλωντας ολες μεταξυ μαζι σε μσν και τα σχετικα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

στελλα εγω αυριο εχω αυχενικη :D εμεις θα στολισουμε και εγω κατι τετοιο φανταζομαι αλλα θελεω να στολισω παντα στολιζω τωρα αν δεω οτι δεν θα τα καταφερει να επιβιωσει θα παρω ενα μικροτερο να το βαλω και θα στολισω αλλιως το σπιτι εγω συνηθως στολιζω στα μεσα του νοεμβρη να το χαρω :D

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...