Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααααα!!!μετα απο αιτημα της κα κοκοβικου-νικ δηλωνω:

με λενε χριστινα ειμαι 31 παρα 2 μηνες,ειμαι παντρεμενη 2 χρονια θρησκευτικα 3 πολιτικοθρησκευτικα με ενα τρελο αντρα που γνωρισα και παντρευτικα σε 9 μηνες,εχω τελειωσει βρεφοκομος και εχω 10 χρονια ενεργα σε παιδικους σταθμους,ειμαι ξανθια με πρασινα μπιρμπιλωτα ματια 66 κιλα 1.72....για περισσοτερες πληροφοριες 09069696969...........δεκτα μονο σοβαρα τηλεφωνηματα....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για περισσοτερες πληροφοριες 09069696969...........δεκτα μονο σοβαρα τηλεφωνηματα....

Κοπελιά είσαι σπίτι γιατί σε πέρνω και μιλάς................

Καλημέρα, τι κάνετε;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

νατασακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.............ειμαι μαγαζι και ξεκουραζομαι χααχαχαχαχα!!!!ρε στειλε μου το κινητο σου γιατι εχει κλεισει το ενα κινητο που το εχω....σε προσωπικο μηνυμα

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

καλό μου κορίτσι, εγώ όταν ξεκίνησα τα της διατροφής δεν αναφέρθηκα στο τί έχω σπουδάσει ούτε στο τί δουλειά κάνω.

η Κατερίνα, αν διάβασες απαξίωσε τα βιολογικά αναφέροντας ότι έχει δουλέψει σε σχετικό χώρο και άρα έχει δίκιο.

από αυτό ορμώμενη, θεώρησα σκόπιμο να το γελοιοποιήσω κι εγώ αναφέροντας ότι έχω σπουδάσει, ότι δουλεύω και άρα γνωρίζω κατά πόσο είναι οφέλιμο-υγιεινό ένα τρόφιμο, εννοώντας ότι έχω μάθει να την ψάχνω γενικά.

ανέφερα και την καταγωγή μου, για να δείτε ότι δεν είμαι ανυποψίαστη για τις αγροτικές καλλιέργειες, τα κρέατα, γαλακτοκομικά. σε χωριό μεγάλωσα. δεν ψαρώνω στο βάπτισμα "βιολογικό", γι' αυτό δεν μου αρκεί.

στις σπουδές μου τοποθετήθηκες, στην καταγωγή μου γιατί όχι;

εκεί δεν έχει ενδιαφέρον;

μα δεν βλέπεις πόσο προφανές είναι ότι παγιδευτήκατε σε λέξεις κι έχει τραβηχτεί το θέμα σαν να ήταν το μεσανατολικό;

όταν λέμε τέλος και το συνεχίζετε...

δεν θα αφήσω ούτε λεξούλα να πέσει κατω.

πρώτα θα καταλάβετε πραγματικά ότι δεν είμαι εδώ για να σας την πω ότι δεν σας την είπα και μετά θα μπει τέλος.

δεν δέχομαι να πλανάται στον αέρα ότι έθιξα κάποια.

αφού συμφωνούμε με τη verolina είμαστε σε πολύ καλό δρόμο!:tongue:

τοποθετηθηκα στο θεμα σπουδων γιατι μου φανηκε τελειως ατοπο και ασχετο, καποιος που δεν εχει σπουδασει νομικη μπορει να κρινει σωστα και να ειναι ενημερωμενος...Ζουμε στην κοινωνια της πληροφοριας,εχουμε τηλεοραση,ιντερνετ, περιοδικα και πανω απ'ολα τα παιδια μας τα παρακολουθουν παιδιατροι..κατι θα ξερουν παραπανω...Αν μου ελεγες οτι εχεις σπουδασει ιατρικη ή κατι αλλο που να εχει σχεση με διατοφη και τροφιμα τοτε δεν θα εμπαινα καν στο κοπο να σου απαντησω.Αλλα οταν τελειωνεις νομικη μαθενεις να γινεσε επαγγελματιας ψευτης και οχι διατροφολογος.. Στα λεγομενα της Κατερινας δειχνω περισσοτερο εμπιστοσυνη

αντιθετα για τον τοπο καταγωγης σου δεν εχω να σχολιασω κατι γιατι οντως αφου καταγεσαι απο την Λαρισα εκει υπαρχουν πολλοι αγροτες και κτηνοτροφοι αρα κατι μπορει να ξερεις...

τελος παντων κουραστηκα με τα ιδια και τα ιδια βγαζω λευκο σημαιακι και τελος

Διαβάζω πού χαρακτηρίζετε όλες σχεδόν σκουπίδια τα παιδικά γιαούρτια.

όχι όλες καλέ! εγώ είπα ότι είναι βλακείες. τώρα μπορείς να με φτύσεις. δεν θα είσαι η πρώτη πάντως.:tongue:

Από ποια έννοια το λέτε; Τα παιδικά γιαούρτια αποτελούνται από κανονικό γιαούρτι και έχουν εμπλουτιστεί με σίδηρο και βιταμίνες. Αντίθετα δεν έχουν προσθήκη ζάχαρης.

το έχεις ψάξει; είσαι σίγουρη; μη βάλω ψαχτήρι και ... για πες μάρκα. έχει ενδιαφέρον. ο παιδίατρος σου το πρότεινε το επιδόρπιο;:roll:

έχεις διαβάσει για τα εμπλουτισμένα τρόφιμα γενικά και φαντάζομαι και για τα μωρά. εγώ με αυτά που διάβασα, τα αποφεύγω για μένα.:roll:

Γι'αυτό και τα μικρά δεν πίνουν φρέσκο γάλα κι όσες το δίνετε νομίζω πώς βιάζεστε.

στην κόρη μου δίνω φρέσκο γιατί μας το είπε η παιδίατρος, ότι λόγω πολύ καλής ανάπτυξης, είμαστε στην πάνω πάνω καμπύλη, μπορούμε να πίνουμε φρέσκο, γιατί δεν έχουμε ανάγκη τα εμπλουτισμένα γάλατα.

σε εσένα ποιός είπε ότι όσες δίνουν φρέσκο βιάζονται; και ότι γενικά είναι προτιμότερα τα εμπλουτισμένα από το φρέσκο;:roll:

Τα μωρά μας έχουν ανάγκη από σίδηρο και φολικό οξύ σε ποσότητες που δεν υπάρχουν στο φρέσκο γάλα.

το γάλα είναι πλούσιο σε πολλά θρεπτικά στοιχεία για τα παιδιά μας. βάλε τον γούγλη.

τα στοιχεία που αναφέρεις δεν εμπεριέχονται μόνο στο γάλα. κατά κύριο λόγο εμπεριέχονται σε άλλα τρόφιμα. βάλε επίσης γούγλη.:roll:

γιατί δεν παίρνεις κι εσύ βιταμινούλες κ ιχνστοιχεία από κάψουλες. απορώ γιατί τρώμε. με τα χαπάκια κεδρίζουμε χρόνο από το μαγείρεμα, το πλύσιμο, το μάσημα...:roll:

Κύρια τροφή εξακολουθεί να αποτελεί το γάλα και δεν αναπληρώνεται από τίποτα.

δεν πίνουν μόνο γάλα τα δίδυμά σου Φροσάκι. από όσο θυμάμαι, μια χαρά παίδαροι είναι. άρα τρώνε καλά, άρα από όλα! κύρια τροφή δεν το λες. απαραίτητη ναι.:roll:

Αν και θα σηκώσω κύμα αντιδράσεων,

μην ανησυχείς. είμαι ο άνθρωπός σου. σε καλύπτω.:roll:

αλλά με ξέρετε πάνω από 1,5 χρόνο οι περισσότερες και δεν θέλω ούτε να την πω ούτε τίποτα,

κουβέντα κανουμε και μ' αρέσει. δεν χαλιέμαι από τη διαφορετικότητα.:roll:

χαίρομαι που γνωρίζω μια απόφοιτη Χαροκοπείου. τί ακριβώς σπουδάζετε;:roll:

σοβαρή ερώτηση, όχι ειρωνείες.

και τα γάλατα με την ίδια λογική αποτελούν σκουπίδια.

δεν σε καταλαβαίνω τί θέλεις να πεις.:roll:

Άρα οι μητέρες που δεν θήλασαν έδωσαν στα παιδιά τους κατωτέρας μορφής υποκατάστατα.

εννοείται. έχει κανείς αντίρρηση σε αυτό; αν προσέξεις, το γάλα που δίνεται στα μικρά έως 6 μηνών, το προμηθευόμαστε από φαρμακείο. ο λόγος είναι ότι το μητρικό είναι ανώτερο και ασύγκριτο. η νομοθεσία επιβάλλει πολλά προστατευτικά για το μωρό, αλλά δυστυχώς η άγνοια, η συμφεροντολογία, το τρύπιο ασφαλιστικό σύστημα κάνουν πολλές μανούλες να εγκαταλείπουν.:roll:

Τα γάλατα σε σκόνη για τα νεογέννητα έχουν μέσα και γλυκόζη που είναι πιο συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας από ότι η ζάχαρη.

και πολλά άλλα, αλλά μη λέμε ανατριχιαστικά βραδιάτικο.:roll:

Η λίγη ζαχαρίτσα δεν έκανε ποτέ κακό.

είσαι σίγουρη; σου το είπε παιδίατρος, το διάβασες από παιδιατρική πηγή;

και μιλάς παντα για νεογέννητα ή για ενός χρόνου; για να ξέρω τί εμότικον θα βάλω.:confused::roll:

Η στέρηση αντίθετα κάνει τα παιδιά να ποθούν πιο πολύ τα απαγορευμένα.

συμφωνούμε.:D

Φιλικά από απόφοιτη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

τί επαγγέλεσαι; διατροφολόγος; παιδίατρος;:confused:

μπορούμε να γελάμε με όσα μας κάνουν κέφι, φαντάζομαι.;):)

φιλικά Σέβη:rolleyes:

Διαφημίσεις

Διαβάζω πού χαρακτηρίζετε όλες σχεδόν σκουπίδια τα παιδικά γιαούρτια.

Από ποια έννοια το λέτε; Τα παιδικά γιαούρτια αποτελούνται από κανονικό γιαούρτι και έχουν εμπλουτιστεί με σίδηρο και βιταμίνες. Αντίθετα δεν έχουν προσθήκη ζάχαρης. Γι'αυτό και τα μικρά δεν πίνουν φρέσκο γάλα κι όσες το δίνετε νομίζω πώς βιάζεστε.

Τα μωρά μας έχουν ανάγκη από σίδηρο και φολικό οξύ σε ποσότητες που δεν υπάρχουν στο φρέσκο γάλα. Κύρια τροφή εξακολουθεί να αποτελεί το γάλα και δεν αναπληρώνεται από τίποτα.

Αν και θα σηκώσω κύμα αντιδράσεων, αλλά με ξέρετε πάνω από 1,5 χρόνο οι περισσότερες και δεν θέλω ούτε να την πω ούτε τίποτα, και τα γάλατα με την ίδια λογική αποτελούν σκουπίδια. Άρα οι μητέρες που δεν θήλασαν έδωσαν στα παιδιά τους κατωτέρας μορφής υποκατάστατα.

Τα γάλατα σε σκόνη για τα νεογέννητα έχουν μέσα και γλυκόζη που είναι πιο συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας από ότι η ζάχαρη.

Η λίγη ζαχαρίτσα δεν έκανε ποτέ κακό. Η στέρηση αντίθετα κάνει τα παιδιά να ποθούν πιο πολύ τα απαγορευμένα.

Φιλικά από απόφοιτη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Φροσω συμφωνω... και κατι αλλο οι περισσοτερες γνωριζομαστε 1,5 χρονο απο τους πρωτους μηνες της εγκυμοσυνης και ειναι η πρωτη φορα που τσακονομαστε... ΤΥΧΑΙΟ ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Νικ και Χριστινα να χαιρεστε τα μωρά σας!!! Πολυχρονα!

Νικ θελω να τα πω από κοντά στην Εβελίνα.χιχι

Εμενα λοιπον με λένε Στελλα (!!!) ειμαι στα 32 και εχω σπουδασει Προγραμματιστρια Η/Υ και πολυμεσων. Αρα δεν ξερω απο γιαουρτια. χιχι

Νικ και εγώ μετα από 7 χρονια αρραβωνα παντρευτικα...

7 χρόνια!

χαρά στο κουράγιο σου! πρέπει να αξίζει πολλά για να τον περιμένεις!:)

είσαι είδωλο. εγώ από Η/Υ/ ούτε νήπια!;)

τοποθετηθηκα στο θεμα σπουδων γιατι μου φανηκε τελειως ατοπο και ασχετο, καποιος που δεν εχει σπουδασει νομικη μπορει να κρινει σωστα και να ειναι ενημερωμενος...

μαρή, μύγα σε τσίμπησε;

είπα εγώ ότι διαθέτω την αποκλειστικότητα στο να ψάχνομαι ως μάνα; γιατί τόση χολή πιά με την ειδικότητά μου; είπα εγώ ότι λόγω σπουδών έχω την απόλυτη γνώση παιδιατρικής; :confused:

Ζουμε στην κοινωνια της πληροφοριας,εχουμε τηλεοραση,ιντερνετ, περιοδικα και πανω απ'ολα τα παιδια μας τα παρακολουθουν παιδιατροι..κατι θα ξερουν παραπανω...

συμφωνούμε.

Αν μου ελεγες οτι εχεις σπουδασει ιατρικη ή κατι αλλο που να εχει σχεση με διατοφη και τροφιμα τοτε δεν θα εμπαινα καν στο κοπο να σου απαντησω.

θα σεβόσουν το λόγο μου; αμφιβάλλω αν μπορείς να σεβαστείς οτιδήποτε διαφορετικό.

Αλλα οταν τελειωνεις νομικη μαθενεις να γινεσε επαγγελματιας ψευτης και οχι διατροφολογος..

πόσο αγενής μπορείς να γίνεις;

επαγγελματίας λασπολόγος και διαστρεβλωτής των λόγων του συνομιλητή σου είσαι σίγουρα. από δικηγόρους είσαι επίσης νυχτωμένη. και καμμένη. σε μπάζα θα απευθύνθηκες για προφανείς λόγους.

Στα λεγομενα της Κατερινας δειχνω περισσοτερο εμπιστοσυνη

καλά κανεις. keep walking!

αντιθετα για τον τοπο καταγωγης σου δεν εχω να σχολιασω κατι γιατι οντως αφου καταγεσαι απο την Λαρισα εκει υπαρχουν πολλοι αγροτες και κτηνοτροφοι αρα κατι μπορει να ξερεις...

οι γονείς μου είναι αγρότες. μεγάλωσα σε χωριό. έπινα αγελαδινό φρέσκο. ξέρω από ζιζανιοκτόνα, από λιπασματα, από κοτέτσια, από αρνάκια...

ακόμα και κοτέτσι με κοτέτσι έχει διαφορά;)

τελος παντων κουραστηκα με τα ιδια και τα ιδια βγαζω λευκο σημαιακι και τελος

αφού έβγαλες τη χολή σου... ελπίζω να ξέσπασες τουλάχιστον, μη έχεις άλλα απωθημένα, έβγαλες σημαία και λευκή. γιατί εγώ την βλέπω κατακκόκινη; θα φταίει το δικηγορηλίκι, σίγουρα.:mrgreen:

μπορώ να σας ζητήσω μια χαρη;

να συνεχίσετε όμορφα κι ωραία όπως πριν από εμένα μια χαρά κάνατε, χωρίς καμία αναφορά στα λεγόμενά μου.

πού και πού μπορεί να ξαναμπώ για να σας ρωρήσω αν έχω απορίες σε θέματα που αντιμετωπίζετε κι εσείς. μέχρι τότε να είστε όλες καλά, ακόμα καλύτερα τα παιδάκια σας!

καληνύχτα!

Διαφημίσεις

Κοπελια δεν εχω χολη για κανεναν ανθρωπο ουτε αποθημενα ,ουτε κομπλεξ ,ουτε ανασφαλιες..οπως απαντας εσυ ειρωνικα και μας την λες με τον ιδιο τροπο σου απαντω.. Το τραβας απο τα μαλλια,παραποιεις τις κουβεντες μας και θες να εχεις ΕΣΥ δικιο και την λες σε ολες....

Δεν εχω χολη για την ειδικοτητα σου μπραβο σου που σπουδασες και μου ειναι εντελως αδιαφορο..Σε δικια σου ερωτηση απαντησα.. εδω μεσα μιλαμε ολες με την ιδιοτητα της μανας ολα τα υπολοιπα με αφηνουν παντελως αδιαφορη...Σε ολους τους κλαδους υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι επαγγελματιες..Λες τους συναδελφους σου μπαζα,εμενα νυχτωμενη,βγαζεις συμπερασματα για τον χαρακτηρα μου... Ειλικρινα ομως δεν θα πεσω στο επιπεδο σου να σου απαντησω σε ολα αυτα και να ξεκατινιαζομαι σε ενα φορουμ με μια αγνωστη,το ιντερνετ ειναι για διασκεδαση οχι να μπαινεις και να στραβωνεις..Σεβομαι τις αποψεις των ανθρωπων που σεβονται τις δικες μου,αγενης δεν ημουν και δεν θα γινω ποτε δοξα τω θεω εχω καλη ανατροφη απο το σπιτι μου..και το εχω αποδειξει στο οτι εχω αποκτησει πολυ καλες φιλες απο δω μεσα.. Κοριτσια σας αγαπω και χαιρομαι που σας γνωρισα απο την εγκυμοσυνη και περασε τοσο ωραια παρεα..

επαγγελματίας λασπολόγος και διαστρεβλωτής των λόγων του συνομιλητή σου είσαι σίγουρα (οσο γιαυτο πιστεψε με οτι ακριβως αυτη την εντυπωση εχεις δωσει εσυ σε πολλες εδω μεσα)

Δεν ειναι δικο μου το φορουμ ουτε το τοπικ μπορεις να κανεις οτι θες...δεν ειχα σκοπο να σε κανω να φυγεις αλλα εσυ εισαι εκεινη που δεν ξερει να σεβετε ..

αυτα... ΤΕΛΟΣ

αααααααααααααα καλαααααααααααα

ρε ιωαννα να ησουν και καμια ψιλη να το καταλαβω οτι την εχεις καπου βαλει αλλα αν θυμαμαι καλα δεν φημιζεται για το υψος σου :tongue:

:-D:grin::-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...