Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

με την ευκαιρία της εθνικής εορτής, να γράψω κι εγώ δυο λογάκια.

Απ' ότι βλέπω υπάρχουν διχογνωμίες. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό, κατά τη γνώμη μου, ίσα-ίσα είναι δείγμα δημοκρατίας! Αυτό σημαίνει forum o καθένας λέει τη γνώμη του ανοιχτά, την υποστηρίζει και έχει δικαίωμα σε αυτό.

Δεν είναι δυνατό να συμφωνούμε όλες σε όλα, είτε πρόκειται για θέμα διατροφής, είτε για θέμα ανατροφής. Εξάλλου αυτό δεν είναι υγιές.

Η διατροφή είναι, όντως, ένα μεγάλο θέμα στις ημέρες μας! Πιστεύω κι εγώ με βάση συζητήσεις που κάνω με κάποιους φίλους-ειδικούς ότι, πραγματικά, ΔΕΝ ξέρουμε τι τρώμε. ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ έχει οδηγήσει τους συνανθρώπους μας σε τέτοια σημεία, που μπορεί να μας προσφέρουν δηλητήρια στο πιάτο μας χωρίς εμείς να το ξέρουμε βέβαια...

(Από πολύ έγκυρη πηγή έχω μάθει ότι π.χ. αχλάδια που προέρχονται από την Τουρκία και βαφτίζονται από Έλληνες αγρότες ελληνικά. Τα αχλάδια αυτά θεωρούνται ακατάλληλα για την αγορά, λόγω των υπερβολικών και ανεξέλεγκτων φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιούνται)

Διατροφικά σκάνδαλα υπάρχουν πάρα πολλά στη χώρα μας. Πώς μπορούμε να τα γνωρίζουμε, όμως;

Προσωπικά, πιστεύω ότι όσο μπορούμε καλό είναι να φυλαγόμαστε προτιμώντας δικά μας αγαθά, είτε από τον κήπο μας, είτε από το χωριό μας, είτε ό,τι φτιάχνουμε μόνοι μας. Αυτό δεν είναι, ωστόσο, πάντα δυνατή. Και οι γιατροί βέβαια λένε ότι όσο λιγότερη επεξεργασία και Ε έχουν τα τρόφιμα, τόσο καλύτερα. Ένα σκέτο γιαούρτι αγελάδας είναι θεωρητικά καλύτερο από το επιδόρπιο γιαουρτιού.

Από κει και πέρα ο καθένας κάνει την επιλογή του. Γενικά, πιστεύω ότι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι. Καλό είναι να συνηθίζουμε κι εμείς και τα παιδιά μας στα πιο υγιεινά, αλλά που και που κάνουμε όλοι και μια παρασπονδία και τρώμε κάτι πιο "νόστιμο" να το πούμε έτσι. Το ίδιο νομίζω ότι πρέπει να γίνεται και με τα μωράκια μας. Να μην τους τα αποκλείουμε τα πάντα απόλυτα γιατί μετά ίσως πέσουν στο άλλο άκρο. Εμείς π.χ. ποτέ ως παιδιά δεν είχαμε φάει γαριδάκια κτλ. Όταν πήγαμε με την αδερφή μου στο πανεπιστήμιο και μείναμε μόνες μας, τα ξεσκίσαμε για ένα χρόνο.... Την καημένη τη μαμά μας... Μετά όμως τα σιχαθήκαμε και τώρα δεν τα έχουμε στο διαιτολόγιό μας πια...Ε, καμιά σοκολάτα σίγουρα τρώμε που και που και στα γλυκάκια δεν λέμε όχι:)

Όσο για τα βιολογικά, κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι είναι πράγματι βιολογικά, πώς μπορώ όμως να είμαι απόλυτα σίγουρη; Κατερίνα, δούλευες σε εταιρία με βιολογικά;

Κορίτσια, ας ηρεμήσουμε! Η κάθε μητέρα αποφασίζει ελεύθερα για το μωρό της, αλλά ας μην είμαστε απόλυτες και ας είμαστε σε θέση να ακούμε, να σκεφτόμαστε να δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα και να αλλάζουμε εάν αυτό είναι αναγκαίο!

Τί λέτε;

τα σέβη μου. το έθεσες πάρα πολύ ωραία! συμφωνώ και επαυξάνω.:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχ,μωρε Σεβουλα ενταξει επετρεψε και σε μας τις αμορφωτες χωρις μεταπτυχιακο να πουμε την γνωμη μας...ειπαμε ο καθενας την γνωμη του και τελος...Τι νοημα εχει η δουλεια που κανεις και μας τα αναλυεις τοσο;;;

verolina συμφωνω απολυτα μαζι σου...

καλό μου κορίτσι, εγώ όταν ξεκίνησα τα της διατροφής δεν αναφέρθηκα στο τί έχω σπουδάσει ούτε στο τί δουλειά κάνω.

η Κατερίνα, αν διάβασες απαξίωσε τα βιολογικά αναφέροντας ότι έχει δουλέψει σε σχετικό χώρο και άρα έχει δίκιο.

από αυτό ορμώμενη, θεώρησα σκόπιμο να το γελοιοποιήσω κι εγώ αναφέροντας ότι έχω σπουδάσει, ότι δουλεύω και άρα γνωρίζω κατά πόσο είναι οφέλιμο-υγιεινό ένα τρόφιμο, εννοώντας ότι έχω μάθει να την ψάχνω γενικά.

ανέφερα και την καταγωγή μου, για να δείτε ότι δεν είμαι ανυποψίαστη για τις αγροτικές καλλιέργειες, τα κρέατα, γαλακτοκομικά. σε χωριό μεγάλωσα. δεν ψαρώνω στο βάπτισμα "βιολογικό", γι' αυτό δεν μου αρκεί.

στις σπουδές μου τοποθετήθηκες, στην καταγωγή μου γιατί όχι;

εκεί δεν έχει ενδιαφέρον;

μα δεν βλέπεις πόσο προφανές είναι ότι παγιδευτήκατε σε λέξεις κι έχει τραβηχτεί το θέμα σαν να ήταν το μεσανατολικό;

όταν λέμε τέλος και το συνεχίζετε...

δεν θα αφήσω ούτε λεξούλα να πέσει κατω.

πρώτα θα καταλάβετε πραγματικά ότι δεν είμαι εδώ για να σας την πω ότι δεν σας την είπα και μετά θα μπει τέλος.

δεν δέχομαι να πλανάται στον αέρα ότι έθιξα κάποια.

αφού συμφωνούμε με τη verolina είμαστε σε πολύ καλό δρόμο!:tongue:

όπως μου είπες από ενδιαφέρον και όχι από ξερολίαση για την υπερβολή για τις κουταλιές του γλυκού μέλι στο γιαούρτι, που εννοείται πως το κατάλαβα κι εγώ κατόπιν εορτής δυστυχώς, έτσι κι εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι τα παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού είναι σκουπίδια.

:confused::confused::confused::confused::confused:

σε αυτό κι εγώ με :confused: σου απαντώ.

γιατί ήμουν ξεκάθαρη ότι συμφώνησα μαζί σου. ήταν υπερβολή τα 3 κουταλάκια μέλι. να το ζωγραφίσω;

αλήθεια λέω.

συμφωνώ.

και το βρίσκω όμορφο να ανταλλάσσουμε απόψεις γιατί βελτιώνομαι ως μανούλα.

μέσα από τη διαφορετική άποψη είτε συνεχίζω πιο σίγουρη σε αυτό που ήξερα είτε τροποποιώ τα έως τώρα.

από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα είναι παρεξήγηση.

Κοριτσια ειρηνη ημιν!!! Κοντευουμε να γιαουρτωθουμε με τα γιαουρτια!:P

Προσωπικα νομιζω πως οσο καλη προθεση κι αν εχουμε εμεις οι μαμαδες, στο τελος το μικρο ζουζουνι αποφασιζει. Για παραδειγμα η Εβελινα μεχρι και τις διακοπες ετρωγε φρουτοκρεμα ωραια και καλα. Οχι καμια τρελη ποσοτητα, αλλα με τα φρεσκα της τα φρουτακια ,μιαμ μιαμ, αφου τη λιγουρευα και εγω. Ξαφνικα ουτε να τη δει. Πολεμος κανονικος σας λεω, με φυσικα εμενα αρχικως να παθαινω κριση και κατοπιν να ηττωμαι ολοσχερως ( τριτοδεσμιτισσα κι εγω ). Μια ωραια μερα της εφτιαξα σκονη την οποια την εφαγε ησυχα και ωραια. Δεν μου αρεσε ομως η ιδεα να τρωει 2 κρεμες την ημερα, μια και το απογευμα τρωει βανιλια ή φαριν λακτε και δεν το ξαναεκανα. Την επομενη φρεσκα. Τζιφος:mad:

Την μεθεπομενη πηρα φρουτοκρεμες ετοιμες , οχι σκονη τις αλλες. Μια χαρα! Πειτε μου τωρα τι να κανω? Αφου θελει τζανκ φουντ εγω φταιω? Πλεον της κανω πρωτα φρεσκια, αν θα φαει 5 κουταλιες κανω παρτυ και στη συνεχεια δοκιμαζω τα βαζακια. Οδυσσεια κανονικη δηλαδη!!!! Για τα γιαουρτια εχω γραψει σε παλιοτερο ποστ. Αυτα και σορρυ αν μακρυγορησα.

Νατασσα αληθεια 55 κιλα? Εγω ειμαι 57,5 και δεν μπορω με τιποτα να τα χασω τα ατιμα τα 2,5 (γκρρρρ). Τελικα εισαι και μικρη !!!!

Σε ολα τα μωρακια που χρονισαν χρονια πολλα!!! Εμεις εχουμε σημερα γενεθλια, μαζι με τον Μιχαηλ-Μαριο! Σας φιλω ολες!!!

χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα με υγεία και αγάπη!

ό,τι καλύτερο για τη ζωή του!:D

Εγώ θέλω να πω σε όλες μια όμορφη ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑ.

Και να ζητήσω συγνώμη απ΄ολα τα κορίτσια γι΄αυτό που ίσως ξεκίνησα εγώ.

Νικ να σου ζήσει η μικρούλα πάντα να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη με πολύ πολύ υγεία.

Χριστίνα να τον χαίρεσαι τον ΜΜ χθες είδα της foto και ένα έχω να σε πω μ΄αυτά τα μάτια θα κάψει πολλές καρδιές.

Lucky star εδώ κάποια μαγαζιά τα έχουν στολίσει............. πολύ μ΄αρέσουν τα χριστούγεννα.

Αstarti o μπεμπάκος μας περπατάει εδω και καιρό, ένας χαμός στο σπίτι όλη μέρα τρέχουν και τα 3 χαράς την υπομονή της απο κάτω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα τι κανετε?

χθες πηγαμε την μικρη στο παιδοτοπο πρωτη φορα την πηγα και μπορουσε να μπει να παιξει περασε παρα πολυ ωραια μπορω ειχαμε και μια κατακτηση απο ενα λιγο μεγαλυτερο θα ηταν και 3 :tongue: ο μπαμπας μας αλλαξε χιλια χρωματα δεν πειραζει να συνιθιζει χαχαχα:tongue:

κατερινα και εμενα προχωραει τρεχει την κυνηγαμε εχουν γινει πια παιδακια

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Θέλω να πω σε όσες μαμάδες δεν ευχήθηκα για τα γενέθλια των ζουζουνιών τους, να είναι πολύχρονα και πολύχρωμα ;) , αλλα να τα έχω χάσει λίγο....και έχασα τον λογαριασμό.

Κατερίνα μπράβο σας που πήγατε σε παιδότοπο....Τέλεια θα πέρασε η Μαριστέλλα σου. Πώς είσαι εσυ; Πώς προχωράει η εγκυμοσύνη σου;

Νατασσούλα επειδή δεν φημίζομαι για την μνήμη σου και μπορεί να έχεις πει ήδη που μένεις, που έχουν στολίσει; Αχ φέτος χαίρομαι πάρα πολύ για αυτες τις γιορτες, γιατι φαντάζομαι την Μελίνα πόσοθα χαρεί με τα λαμπακια και το δέντρο και τα στολίδια, και ότι θα τα ρίξει όλα κάτω... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Sevoula αυτό που λές ισχύει και για μένα, ότι δηλαδή διαβάζοντας και ακούγοντας τις απόψεις των ανθρώπων γύρω μου γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, όλοι μας νομίζω.

Astarti μου και η Μελίνα μας τις τελευταίες ημέρες έκανε τα πρώτα της βηματάκια.....και ακόμα φαντάσου δεν εχει φύγει τελειώς. Απλα μην αγχώνεσαι, όποτε νιώσει εκείνη έτοιμη και σίγουρη για τον εαυτό της, θα της βγει.

Nik χρόνια πολλά στην όμορφη κορούλα σου, να ζήσει γερή και χαρούμενη

Χριστίνακι χρόνια πολλά και στον Μιχαήλ-Μάριο, όμορφος γερός και χαρούμενος.

Όλοι σας να είσαστε καλά.

Πολλά φιλιά σε όλες σας και καλη συνέχεια

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαβάζω πού χαρακτηρίζετε όλες σχεδόν σκουπίδια τα παιδικά γιαούρτια.

Από ποια έννοια το λέτε; Τα παιδικά γιαούρτια αποτελούνται από κανονικό γιαούρτι και έχουν εμπλουτιστεί με σίδηρο και βιταμίνες. Αντίθετα δεν έχουν προσθήκη ζάχαρης. Γι'αυτό και τα μικρά δεν πίνουν φρέσκο γάλα κι όσες το δίνετε νομίζω πώς βιάζεστε.

Τα μωρά μας έχουν ανάγκη από σίδηρο και φολικό οξύ σε ποσότητες που δεν υπάρχουν στο φρέσκο γάλα. Κύρια τροφή εξακολουθεί να αποτελεί το γάλα και δεν αναπληρώνεται από τίποτα.

Αν και θα σηκώσω κύμα αντιδράσεων, αλλά με ξέρετε πάνω από 1,5 χρόνο οι περισσότερες και δεν θέλω ούτε να την πω ούτε τίποτα, και τα γάλατα με την ίδια λογική αποτελούν σκουπίδια. Άρα οι μητέρες που δεν θήλασαν έδωσαν στα παιδιά τους κατωτέρας μορφής υποκατάστατα.

Τα γάλατα σε σκόνη για τα νεογέννητα έχουν μέσα και γλυκόζη που είναι πιο συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας από ότι η ζάχαρη.

Η λίγη ζαχαρίτσα δεν έκανε ποτέ κακό. Η στέρηση αντίθετα κάνει τα παιδιά να ποθούν πιο πολύ τα απαγορευμένα.

Φιλικά από απόφοιτη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Διαβάζω πού χαρακτηρίζετε όλες σχεδόν σκουπίδια τα παιδικά γιαούρτια.

Από ποια έννοια το λέτε; Τα παιδικά γιαούρτια αποτελούνται από κανονικό γιαούρτι και έχουν εμπλουτιστεί με σίδηρο και βιταμίνες. Αντίθετα δεν έχουν προσθήκη ζάχαρης. Γι'αυτό και τα μικρά δεν πίνουν φρέσκο γάλα κι όσες το δίνετε νομίζω πώς βιάζεστε.

Τα μωρά μας έχουν ανάγκη από σίδηρο και φολικό οξύ σε ποσότητες που δεν υπάρχουν στο φρέσκο γάλα. Κύρια τροφή εξακολουθεί να αποτελεί το γάλα και δεν αναπληρώνεται από τίποτα.

Αν και θα σηκώσω κύμα αντιδράσεων, αλλά με ξέρετε πάνω από 1,5 χρόνο οι περισσότερες και δεν θέλω ούτε να την πω ούτε τίποτα, και τα γάλατα με την ίδια λογική αποτελούν σκουπίδια. Άρα οι μητέρες που δεν θήλασαν έδωσαν στα παιδιά τους κατωτέρας μορφής υποκατάστατα.

Τα γάλατα σε σκόνη για τα νεογέννητα έχουν μέσα και γλυκόζη που είναι πιο συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας από ότι η ζάχαρη.

Η λίγη ζαχαρίτσα δεν έκανε ποτέ κακό. Η στέρηση αντίθετα κάνει τα παιδιά να ποθούν πιο πολύ τα απαγορευμένα.

Φιλικά από απόφοιτη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

;);););););) σωστη !!!!!!!!!!!

Κατερίνα μπράβο σας που πήγατε σε παιδότοπο....Τέλεια θα πέρασε η Μαριστέλλα σου. Πώς είσαι εσυ; Πώς προχωράει η εγκυμοσύνη σου

Η Μαριστελλα ξετραλαθηκε η αληθεια πηγεναμε σε παιδικεσ χαρες αλλα ειναι διαφορετικα αποτον παιδοτοπο εκει παιζανε ολα μαζι και της αρεσε παρα πολυ μια χαρα ειμαι και εγω και το αλλο το μωρακι ελπιζω και αυτο καλα την δευτερα θα το δουμε δεν εχω ενοχλησεις παλι καλα εσυ

τι κανεις? χαθηκαμε καιρο εχουμε να τα πουμε !

και εγω ξερεις πωσ τα περιμενω αυτα τα χριστουγεννα που καταλαβαινει πλεον ειμαι περιεργη να δω πωσ θα αντιδρασει με το δεντρο και με ολα τα σχετικα υπομονη ουτε ενας μηνασ δεν εμεινε για να ξεκινησουμε τις προετοιμασιες!!!!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Η Μαριστελλα ξετραλαθηκε η αληθεια πηγεναμε σε παιδικεσ χαρες αλλα ειναι διαφορετικα αποτον παιδοτοπο εκει παιζανε ολα μαζι και της αρεσε παρα πολυ μια χαρα ειμαι και εγω και το αλλο το μωρακι ελπιζω και αυτο καλα την δευτερα θα το δουμε δεν εχω ενοχλησεις παλι καλα εσυ

τι κανεις? χαθηκαμε καιρο εχουμε να τα πουμε !

και εγω ξερεις πωσ τα περιμενω αυτα τα χριστουγεννα που καταλαβαινει πλεον ειμαι περιεργη να δω πωσ θα αντιδρασει με το δεντρο και με ολα τα σχετικα υπομονη ουτε ενας μηνασ δεν εμεινε για να ξεκινησουμε τις προετοιμασιες!!!!!!!!:tongue:

Κατερίνα μου όπως λένε και οι παλιοί γονείς, δηλαδή νυν γιαγιαδες και παππουδες, το παιδί θέλει παιδι. Και το καταλαβαίνω πολύ τώρα που η Μελίνα πήγε βρεφονηπιακό....αληθινά το παιδί θέλει παιδι. Η Μαριστέλλα θα ξετρελαθεί με όλα αυτά τα στολίδια, τα χρώματα, τα φωτάκια....όπως όα τα μωράκια άλλωστε....:P . Εϊμαι καλά, απλά χωμένη στην καθημερινότητα και δεν μπαίνω πολύ συχνα στο πισι μου.....κούραση μωρε, την οποία προσπαθώ να διαχειριστώ.

Frosobal έχεις απόλυτο δίκιο, όλα χρειάζονται, αλλα βασικό - πολύ βασικό - είναι η ψυχολογία και η έλλειψη συνδρόμων στέρησης....

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Καλησπερα κοριτσακια! Πως ειστε? Αρχιζω και δεν πολυδιαβαζω για γιαουρτια και χαιρομαι :P. Μεγαλη μερα για μας σημερα, σβησαμε (εγω δηλαδη) το πρωτο μας κερακι. Σας ευχαριστουμε για τις ευχες σας και θελω να δηλωσω πως μετα απο ενα χρονο νιωθω πως εχω ενα σωρο διαδυκτιακες φιλεναδες! Πλακα πλακα μου αρεσει που "συστηνομαστε" και εκ νεου. Ετσι μαθαμε πως η Σεβουλα ειναι δικηγορος απο τη Λαρισα, η Φροσω αποφοιτη του Χαροκοπειου, η Νατασα Σταρ-Ελλας ( το λεω για χιουμορ, μην με παρεξηγησεις), αν ξεχασα καποια συγγνωμη.

Λοιπον εγω ειμαι 35 , διδασκω μουσικη στο δημοτικο, εχω τελειωσει το τμημα μουσικων σπουδων της Φιλοσοφικης αλλα και το παιδαγωγικο νηπιαγωγων και ειμαι παντρεμενη 1,5 χρονο με τον καλο μου που μετα απο 7 χρονια σχεσης αποφασισε να με κανει κα Κοκοβικου (βοηθησε και λιγο η Εβελινα σε αυτο).

Γραψτε και οι υπολοιπες!! Ειναι ωραια! Ασταρτη η μικρη μου πιανεται απο τα επιπλα και σαρωνει ο,τι βρει στο δρομο της. Μονη της ακομη δεν εχει φυγει θελει ομως γιατι το προσπαθει. Χανει την ισορροπια της στο τελος και πεφτει. Χριστιναααααα να χαιρεσαι τον παιδαρο. Χαθηκες καλε!

Αυριο εχουμε τα γενεθλια μερος β΄,αυτη τη φορα ΜΕ παιδακια. Κατερινα θα γραψω τι συνεβη.Απο Δευτερα επιστροφη στη δουλεια :-(. Ναι, ειμαι αχαριστη το ξερω ,αλλα :-(. Σας φιλω πολυ πολυ!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Νικ και Χριστινα να χαιρεστε τα μωρά σας!!! Πολυχρονα!

Νικ θελω να τα πω από κοντά στην Εβελίνα.χιχι

Εμενα λοιπον με λένε Στελλα (!!!) ειμαι στα 32 και εχω σπουδασει Προγραμματιστρια Η/Υ και πολυμεσων. Αρα δεν ξερω απο γιαουρτια. χιχι

Νικ και εγώ μετα από 7 χρονια αρραβωνα παντρευτικα...

καλημεραααααα!!!!!!ναι ναι ειμαι και παλι στο μαγαζι!!!χτες γιορτασαμε τα γενεθλια μας και περασαμε σουπερ ηρθαν πολλα παιδακια και ηταν σαν 2η βαπτιση...τα καναμε εξω σε μαγαζι και ηταν πολυ ωραια!!!!ευχαριστω για τις ευχεςσας....σε ολες ευχομαι τα καλυτερα για τα βλασταρακια σας....

οσο για το θεμα των γιαουρτιων ελεος ρε παιδι μου..........μα ελεος.........τι σχεση εχουν οι σπουδες???????????????????????τι να πω????????χασαμε επιπεδο εστω και με μεταπτυχιακα......ντροπη δηλαδη.....

νατασα κατερινα εχω θεμα με το ιντερνετ και δεν μπορω να μπω απο το σπιτι....

φιλακια κοριτσακια μου.........

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Εγώ είμαι από την Αθήνα ("βέρα"), 43 ετών, 8 χρόνια με τον καλό μου (δευτεροπαντρεμένη), με μιά ακόμα κόρη από τον πρώτο γάμο και είμαι ΚΑΛΑ! Τίτλους σπουδών δεν έχω...κάτι ναυτιλιακά είχα σπουδάσει αλλά δεν μου δίνουν το δικαίωμα να ομιλώ περί γιαουρτιών. Χιχιχι!

Φιλάκια & πολλές ευχές στα τελευταία χρονιάρικα μωράκια του Οκτωβρίου!

Υ.Γ. Nic, εσύ είσαι η Nicole στο fb?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...