Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια την πατησα και εγω ελπιζω βεβαια να ειναι η κανονικη γριπη. τωρα με εχουν σε καραντινα μεχρι να δουμε τι ειναι ! το ποστ ειναι στο για ολουσ τυπους καφε... χωρις λογια αποχαιρετισμος
Εγώ είμαι σχεδον 10 μέρες κρυωμένη. Βάζω μάσκα όταν θηλάζω.

Κοριτσάκια μου περαστικούλια σας.Κι εμείς περάσαμε μια γριπούλα αλλά ευτυχώς την περάσαμε ελαφριά και τώρα είμαστε καλά...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδώ είμαι.................

Καλημέρα σε όλες, 4 μέρες τώρα δεν έχω σηκώσει κεφάλι, μπαίνω να δω τα νέα σας αλλά μέχρι εκεί. Κατερίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου αν και καθηστεριμένα. Περαστηκά σε όλες.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Μόλις γύρισα απο την παιδίατρο κάναμε τα πρώτα εμβόλια, πολύυυυυυυ κλάμα. Από 3200gr και 50cm είμαστε 5600gr και 60cm.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

unique_mammy=Λία, 34, καθηγήτρια αγγλικών, Θεσσαλονίκη

christinapgr=χριστινα, 30, βρεφονηπιαγωγος,Κρητη

stellitsa1978=Στέλλα, 31, προγραματίστρια Η/Υ, Αθήνα

Μπούλα=Έλενα,32, καθηγήτρια φυσικήςχω αγωγής, Θεσσαλονίκη

astarti=Κατερίνα, 28, Φιλόλογος, Λάρισα

katval = Κατερινα 25 δουλευω σαν πωλητρια (καλυτερα λεφτα )τελειωσα λογιστικα ασχοληθηκα λιγο κα μ αυτο και σπουδαζω στο ΕΑΠ Ελληνικο πολιτισμο, Ροδος

mariazante=Μαρία,28,φιλολογος,Ζακυνθος(αν και δυστυχως μενω Πυργο Ηλειας γιατι ερωτευτηκα!!!!!!!!αλλα μου αρεσει να γραφω Ζακυνθο γιατι αυτη ειναι η πατριδα μου!

filoudaki = Τένια, 32, χειρ. οδοντίατρος, Αθήνα

frosobal = Φρόσω, 34, καθηγήτρια, Αθήνα

dora27= Ντορα, 34, καθηγητρια γερμανικων, Θεσσαλονικη

Νatasa=Νατασα, 32, ιδ, υπάλληλος

Έχω σπουδάσει χρυσοχοεία, και σχέδιο μόδας (πολύ άνχος, και πολλές ώρες)

Τώρα είμαι στο περίπτερο του άντρα μου, και καλήτερα λεφτά και δεν έχω κανέναν στο κεφάλι μου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

νατασσα και εμεις περιπτερο εχουμε(ειχαμε τωρα γιναμε μινι μαρκετ)αλλα εγω δουλευω σε σχολειο!οπως λες το περιπτερο μια χαρα τα λεφτα!!και αφεντικα εμεις!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

σήμερα το βραδυ ο μικρός μου δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου, ηταν βουλωμένη η μυτούλα του.

τί ορο του έβαλα, τί τον σήκωνα να ανασάνει, τπτ

και όταν ήθελε να θηλασει το καημένο βασανιζόταν ...

τώρα είναι κάπως καλύτερα και τον πήρε ο ύπνος...

εσείς πώς τα πάτε?

έχουν μπει σε κανένα πρόγραμμα τα μωρά σας?

ο δικός μου απλά θηλάζει πια σχεδόν ανα δίωρο. και σαν να είναι καπως πιο ησυχο ς κατα την διάρκεια της μέρας.

οταν τον σηκώνω να τον αλλάξω, το τί μου λέει και τί χαμόγελα μου ρίχνει! Αλλο πραγμα! Ολο αγκου και αγκου! :-)

filoudaki εμείς έχουμε μπει καιρό τώρα σε πρόγραμμα γιατί δεν γινόταν αλλιώς με 3 μωρά θα λαλούσαμε.

astari σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Να χαίρεσαι τον άνδρα σου.

katval & stellitsa περαστικά και γρήγορα. Προσοχή στα μωράκια σας.

Χριστίνα έχω βασίσει τις ελπίδες μου πάνω σου ότι ο μπέμπης ο δικός σου τουλάχιστον είναι μπουλούκος όπως οι δικοί μου. Αυτός ο μεγάλος μου κοντεύει τα 7 κιλά και είναι 65πόντους. Πάνε και τα 1-3 φορμάκια. Δεν ψωνίζω πάλι τίποτα.

Οι δικοί μου γιοι είναι πολυλογάδες. Έχουν βέβαια και παρέα και μιλάνε μεταξύ τους. Λένε αγκού, άου, άνια, άντε και ναι. Φοβερό λεξιλόγιο! Πάει κι ο μεγάλος και τους λέει : πέστε ΑΓΚΟΥρι! Κι αυτά τα σκατούλια γελάνε και του μιλάνε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...