Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στελιτσα μου να χαιρεσαι και τον βασιλακη σου για την κυριακη ! η κοιλιτσα φουσκωνει συνεχως πιο γρηγορα απο την πρωτη εγκυμοσυνη παρ ολο που δεν εχω παρει κιλα την καρδουλα την ακουσαμε απο τισ 6 εβδομαδες τωρα θα παμε για αυχενικη να φυγει και αυτο το βαρος και ελπιζω να δουμε και φυλλο και να μην μας το παιζει και αυτο δυσκολο σαν την μαριστελλα εσυ τι κανεις ο βασιλης το μωρακι το νιωθεις η ακομα?

Ευχαριστώ για τις ευχες. Εννοειται οτι η κοιλια πεταει πιο νωρις. Τη ΄νιωθω την μικρουλα μου εδώ και καιρό. Θα δεις οτι και εσυ πιο νωρις θα το νιωσεις. ΠΗΤ πότε έχεις? Εγώ 20/03.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες μου, τι κανετε?????

χαθηκα ξερω αλλα εχω ενα προβλημα με το ιντερνετ και τωρα κατεβηκα στο μαγαζι να γραψω!!!εμεις μεγαλωνουμε τρωμε απο ολα πλεον και ειμαστε 10 κιλα και 86 ποντακια...

διαβαζω αυτα που λετε για τα βιολογικα...ουτε εγω τα εμπιστευομαι να πω την αληθεια αλλα ουτε ειμαι και υστερικη στο τι θα φαει...ειμαι τυχερη ομως μιας και εχουμε κοτες και εχουμε φρεσκα αυγα, ο αντρας μου παει για ψαρεμα και τρωμε σουπερ ψαρακι...ομως δεν σημαινει αυτο οτι οι υπολοιπες που δεν εχετε αυτη την δυνατοτητα πρεπει να προβληματιζεστε...αν ημουν και εγω αθηνα θα τρωγαμε αυγα απο σουπερ μαρκετ και ψαρι απο την καταψυξη ..και???τι εγινε???με αυτα μεγαλωσαμε και εμεις...ελεος ας μην υπερβαλουμε!!ο,τι μπορουμε ν αποφυγουμε καλο ειναι αλλα οχι υπερβολες...οσο για χαζολοιδια τυπου γαριδακια τα τρωει αλλα 4 γαριδακια 1 φορα στο τοσο δεν ειναι φοβερο...

σας ευχοαμαι χρονια πολλα στα παιδακια σας και στις εγκυουλες να πανε ολαααααααα τελεια!!!!!!!!!

σας σκεφτομαι......

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

όπως μου είπες από ενδιαφέρον και όχι από ξερολίαση για την υπερβολή για τις κουταλιές του γλυκού μέλι στο γιαούρτι, που εννοείται πως το κατάλαβα κι εγώ κατόπιν εορτής δυστυχώς, έτσι κι εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι τα παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού είναι σκουπίδια.

:confused::confused::confused::confused::confused:

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλημέρες.

μ' αρέσει που συνεννοούμαστε!!!!!!!!!!!!

που δεν παρεξηγούμαστε, που δεν το τραβάμε από τ' αυτιά!

είμαι Λαρισαία, μεγαλωμένη σε χωριό από γονείς αγρότες, έχω σπουδάσει Νομική, έχω κάνει και μεταπτυχιακό, εργάζομαι ως νομικός σύμβουλος σε όμιλο, έχω μία κόρη και είμαι 34!

να είστε όλες καλά, πολύχρονα τα μπουμπουκια μας, γερά κ ευτυχισμένα!

στα νομικά υπάρχει στο ποινικό κομμάτι μια διαβάθμιση στην πρόθεση-συνείδηση να το πω απλά: δόλος άμεσος ή ενδεχόμενος, αμέλεια.

άλλο το να γνωρίζω και να επιδιώκω κάτι,

άλλο το να γνωρίζω και να μην επιδιώκω, αλλά να αδιαφορώ,

άλλο το να μη γνωρίζω, αλλά να επιφέρω το ίδιο αποτέλεσμα με το να γνώριζα, και άλλο το να μη γνωρίζω, ενώ θα όφειλα και το αποτέλεσμα το ίδιο.

αν θέλετε να το τραβήξουμε, είμαι μέσα.

εσεις γιατί δεν τρώτε επιδόρπιο γιαουρτιού και τρώτε κανονικό γιαούρτι;

εγω τρώω κανονικό γιαούρτι γιατί είναι αυθεντικό γιαούρτι και όχι γλυκό, γιατί είναι πιο υγιεινό. γνωρίζω και επιδιώκω ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

αν γνωρίζω τα παραπάνω, αλλά το δίνω το επιδόρπιο στο παιδί μου, πού το κατατάσσετε ως επιλογή;

όλο απορίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρες.

μ' αρέσει που συνεννοούμαστε!!!!!!!!!!!!

που δεν παρεξηγούμαστε, που δεν το τραβάμε από τ' αυτιά!

είμαι Λαρισαία, μεγαλωμένη σε χωριό από γονείς αγρότες, έχω σπουδάσει Νομική, έχω κάνει και μεταπτυχιακό, εργάζομαι ως νομικός σύμβουλος σε όμιλο, έχω μία κόρη και είμαι 34!

να είστε όλες καλά, πολύχρονα τα μπουμπουκια μας, γερά κ ευτυχισμένα!

στα νομικά υπάρχει στο ποινικό κομμάτι μια διαβάθμιση στην πρόθεση-συνείδηση να το πω απλά: δόλος άμεσος ή ενδεχόμενος, αμέλεια.

άλλο το να γνωρίζω και να επιδιώκω κάτι,

άλλο το να γνωρίζω και να μην επιδιώκω, αλλά να αδιαφορώ,

άλλο το να μη γνωρίζω, αλλά να επιφέρω το ίδιο αποτέλεσμα με το να γνώριζα, και άλλο το να μη γνωρίζω, ενώ θα όφειλα και το αποτέλεσμα το ίδιο.

εσεις γιατί δεν τρώτε επιδόρπιο γιαουρτιού και τρώτε κανονικό γιαούρτι;

εγω τρώω κανονικό γιαούρτι γιατί είναι αυθεντικό γιαούρτι και όχι γλυκό, γιατί είναι πιο υγιεινό. γνωρίζω και επιδιώκω ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

αν γνωρίζω τα παραπάνω, αλλά το δίνω το επιδόρπιο στο παιδί μου, πού το κατατάσσετε ως επιλογή;

όλο απορίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατί το κάνεις αυτό βρε κορίτσι μου........

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα,

με την ευκαιρία της εθνικής εορτής, να γράψω κι εγώ δυο λογάκια.

Απ' ότι βλέπω υπάρχουν διχογνωμίες. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό, κατά τη γνώμη μου, ίσα-ίσα είναι δείγμα δημοκρατίας! Αυτό σημαίνει forum o καθένας λέει τη γνώμη του ανοιχτά, την υποστηρίζει και έχει δικαίωμα σε αυτό.

Δεν είναι δυνατό να συμφωνούμε όλες σε όλα, είτε πρόκειται για θέμα διατροφής, είτε για θέμα ανατροφής. Εξάλλου αυτό δεν είναι υγιές.

Η διατροφή είναι, όντως, ένα μεγάλο θέμα στις ημέρες μας! Πιστεύω κι εγώ με βάση συζητήσεις που κάνω με κάποιους φίλους-ειδικούς ότι, πραγματικά, ΔΕΝ ξέρουμε τι τρώμε. ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ έχει οδηγήσει τους συνανθρώπους μας σε τέτοια σημεία, που μπορεί να μας προσφέρουν δηλητήρια στο πιάτο μας χωρίς εμείς να το ξέρουμε βέβαια...

(Από πολύ έγκυρη πηγή έχω μάθει ότι π.χ. αχλάδια που προέρχονται από την Τουρκία και βαφτίζονται από Έλληνες αγρότες ελληνικά. Τα αχλάδια αυτά θεωρούνται ακατάλληλα για την αγορά, λόγω των υπερβολικών και ανεξέλεγκτων φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιούνται)

Διατροφικά σκάνδαλα υπάρχουν πάρα πολλά στη χώρα μας. Πώς μπορούμε να τα γνωρίζουμε, όμως;

Προσωπικά, πιστεύω ότι όσο μπορούμε καλό είναι να φυλαγόμαστε προτιμώντας δικά μας αγαθά, είτε από τον κήπο μας, είτε από το χωριό μας, είτε ό,τι φτιάχνουμε μόνοι μας. Αυτό δεν είναι, ωστόσο, πάντα δυνατή. Και οι γιατροί βέβαια λένε ότι όσο λιγότερη επεξεργασία και Ε έχουν τα τρόφιμα, τόσο καλύτερα. Ένα σκέτο γιαούρτι αγελάδας είναι θεωρητικά καλύτερο από το επιδόρπιο γιαουρτιού.

Από κει και πέρα ο καθένας κάνει την επιλογή του. Γενικά, πιστεύω ότι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι. Καλό είναι να συνηθίζουμε κι εμείς και τα παιδιά μας στα πιο υγιεινά, αλλά που και που κάνουμε όλοι και μια παρασπονδία και τρώμε κάτι πιο "νόστιμο" να το πούμε έτσι. Το ίδιο νομίζω ότι πρέπει να γίνεται και με τα μωράκια μας. Να μην τους τα αποκλείουμε τα πάντα απόλυτα γιατί μετά ίσως πέσουν στο άλλο άκρο. Εμείς π.χ. ποτέ ως παιδιά δεν είχαμε φάει γαριδάκια κτλ. Όταν πήγαμε με την αδερφή μου στο πανεπιστήμιο και μείναμε μόνες μας, τα ξεσκίσαμε για ένα χρόνο.... Την καημένη τη μαμά μας... Μετά όμως τα σιχαθήκαμε και τώρα δεν τα έχουμε στο διαιτολόγιό μας πια...Ε, καμιά σοκολάτα σίγουρα τρώμε που και που και στα γλυκάκια δεν λέμε όχι:)

Όσο για τα βιολογικά, κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι είναι πράγματι βιολογικά, πώς μπορώ όμως να είμαι απόλυτα σίγουρη; Κατερίνα, δούλευες σε εταιρία με βιολογικά;

Κορίτσια, ας ηρεμήσουμε! Η κάθε μητέρα αποφασίζει ελεύθερα για το μωρό της, αλλά ας μην είμαστε απόλυτες και ας είμαστε σε θέση να ακούμε, να σκεφτόμαστε να δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα και να αλλάζουμε εάν αυτό είναι αναγκαίο!

Τί λέτε;

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

ωχ,μωρε Σεβουλα ενταξει επετρεψε και σε μας τις αμορφωτες χωρις μεταπτυχιακο να πουμε την γνωμη μας...ειπαμε ο καθενας την γνωμη του και τελος...Τι νοημα εχει η δουλεια που κανεις και μας τα αναλυεις τοσο;;;

verolina συμφωνω απολυτα μαζι σου...

Ποιός το τραβάει;

Έκατσα και διάβασα ποιός το συνέχισε αν λες για την Κατερίνα απ΄οτι κατάλαβα ρωτούσες και απλά σου απάντησε.

όντως δεν το είπες. γιατί το είπα εγώ;:confused:

Άν λες για εμένα.

όπως μου είπες από ενδιαφέρον και όχι από ξερολίαση για την υπερβολή για τις κουταλιές του γλυκού μέλι στο γιαούρτι, που εννοείται πως το κατάλαβα κι εγώ κατόπιν εορτής δυστυχώς, έτσι κι εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι τα παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού είναι σκουπίδια.

:confused::confused::confused::confused::confused:

Εγώ απλά σου είπα οτι 3 κουταλιές μέλι είναι πολλές, και εσύ για άλλη μια φορά χαρακτήρησες σκουπίδια αυτά που δίνω στα παιδιά μου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλησπέρα κορίτσια και μωράκια του Οκτώβρη!!!!!

Καταρχην ηρεμήστε! Μην τα παίρνετε στο κρανίο! Καμμια δεν είπε κάτι για να προσβάλλει προσωπικα την άλλη, όποιους χαρακτηρισμους κι αν χρησιμοποιησε....Όπως προελέχθη είμαστε σε ένα forum, στο οποίο έχει το δικαίωμα η καθεμιά μας να γράφει την αποψη της ελεύθερα και χωρίς πέριορισμούς. Δεν πρέπει να θεωρούμε την άποψη ή την διαπεδαγώγηση ή τον τρόπο διατροφης ενος γονεα σουπιδι ή λανθασμένο....Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και το νιώθει διαοφρετικα την κάθε στιγμη της ημερας. Και απλά όταν κάποιος λέει την γνώμη του, δεν σημαίνει ότι η άλλη γνώμη είναι και λάθος.

Για να πάρω μέρος στο θέμα με το γιαούρτι, κι εγω ήθελα να σταματήσω να της δίνω το επιδόρπιο γιαουρτιού, μόνο και μόνο γιατί δεν είναι το κανονικό γιαούρτι. Βέβαια και της έχω ξαναδώσει, εκτός από το κανονικό γιαουρτι, το οποίο παρεπιπτόντως της το δίνω με μια κουταλιά γλυκου με μέλι, και έτσι το τρώει πολύ ευχάριστα. Κι εγω πιστεύω ότι που και που να δίνουμε και καμμια βλακεία στα παιδακια δεν βλάπτει.....Άλλωστε, δυστυχως, όπως προείπατε, ακόμα και τώρα, αν δεν έχεις τον δικό σου κήπο, την δική στάνη, το δικό σου κοτέτσι, το δικό σου περιβόλι, δεν ξέρεις τι πραγματικά τρως.... Πάντως το θέμα με το απογευματινό κι εγω το εχω....σκεφτηκα να της φτιάξω αυτη την απιστευτη κρεμούλα που αναφερθηκε, αλλα δισταζω ακομα σχετικα με την ζαχαρη.....:-/.... Μπορει να της δωσω παλι σε εναλλαγη με το γιαουρτι καμμια απο τις παιδικες κρεμες.....

Η Μελινα μας εκανε και τα πρωτα της βηματακια και χαιρεται παρα πολυ οταν το κανει....δεν παει ακομα τελειως μονη της, αλλα τα παει πολυ καλα. Βεβαια ακομα δεν εχουμε βαλει ολες τις προφυλαξεις που χρειαζονται στο σπιτι....αλλα συντομα θα το κανουμε......

Βρε κοριτσια, πλησιαζουν τα χριστουγεναννναααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Αν μπειτε στο parents θα δειτε και θεμα που εχουν ανοιξει.......εχω χαρει πολυ και αναμενω πως και πως.....

Πολλα φιλια σε ολες σας και ολες να σκεφτεστε οτι καθεμια μας ειναι μοναδικη.....:-)

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Πολύ καλή η ιδέα σου, ας γνωριστούμε λοιπόν, με λένε Νατάσα είμαι 32, 55 κιλά ναι ναι έχασα τα περιττά, παντρεμένη 8 χρόνια με έναν υπέροχο άντρα έχουμε 3 παιδιά που τα λατρεύω και θέλω το καλύτερο, εχω σπουδάσει σχέδιο μόδας και είμαι απο Θεσσαλονίκη.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειρηνη ημιν!!! Κοντευουμε να γιαουρτωθουμε με τα γιαουρτια!:P

Προσωπικα νομιζω πως οσο καλη προθεση κι αν εχουμε εμεις οι μαμαδες, στο τελος το μικρο ζουζουνι αποφασιζει. Για παραδειγμα η Εβελινα μεχρι και τις διακοπες ετρωγε φρουτοκρεμα ωραια και καλα. Οχι καμια τρελη ποσοτητα, αλλα με τα φρεσκα της τα φρουτακια ,μιαμ μιαμ, αφου τη λιγουρευα και εγω. Ξαφνικα ουτε να τη δει. Πολεμος κανονικος σας λεω, με φυσικα εμενα αρχικως να παθαινω κριση και κατοπιν να ηττωμαι ολοσχερως ( τριτοδεσμιτισσα κι εγω ). Μια ωραια μερα της εφτιαξα σκονη την οποια την εφαγε ησυχα και ωραια. Δεν μου αρεσε ομως η ιδεα να τρωει 2 κρεμες την ημερα, μια και το απογευμα τρωει βανιλια ή φαριν λακτε και δεν το ξαναεκανα. Την επομενη φρεσκα. Τζιφος:mad:

Την μεθεπομενη πηρα φρουτοκρεμες ετοιμες , οχι σκονη τις αλλες. Μια χαρα! Πειτε μου τωρα τι να κανω? Αφου θελει τζανκ φουντ εγω φταιω? Πλεον της κανω πρωτα φρεσκια, αν θα φαει 5 κουταλιες κανω παρτυ και στη συνεχεια δοκιμαζω τα βαζακια. Οδυσσεια κανονικη δηλαδη!!!! Για τα γιαουρτια εχω γραψει σε παλιοτερο ποστ. Αυτα και σορρυ αν μακρυγορησα.

Νατασσα αληθεια 55 κιλα? Εγω ειμαι 57,5 και δεν μπορω με τιποτα να τα χασω τα ατιμα τα 2,5 (γκρρρρ). Τελικα εισαι και μικρη !!!!

Σε ολα τα μωρακια που χρονισαν χρονια πολλα!!! Εμεις εχουμε σημερα γενεθλια, μαζι με τον Μιχαηλ-Μαριο! Σας φιλω ολες!!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

sevoula απ οτι θυμαμαι ειπα να λυθει η παρεξηγησει και σου εξηγησα απλα τι εγραψα τωρα αν εσυ θες να το συνεχισουμε δεν ειμαι διατεθιμενη να το κανω και ειδικα μεσα σε εναχωρο που μπηκαμε για να μιλαμε για τα παιδια μας και οχι για τις καταναλωτικες μας προτιμησεις θεωρω πως δεν υπαρχει λογος να χαλαμε μια παρεα για αυτα και ειδικα οταν οι περισσοτερες απο εμας περασανε μια εγκυμοσυνη μαζι αλλα και μοιραστικαμε την πρωτη μας ημερα με το παιδι μας !

νατασα τι κανουμε εδω γνωριζομαστε !!!!!!!! ωραια εγω ειμαι η κατερινα ειμαι 26 χρονων εχω τελειωσει λογιστικα και σπουδαζω ελληνικο πολιτισμο εχω την μαριστελλα μου και περιμενω ακομη ενα (ελπιζω την δευτερα να μαθω τι ειναι )ειμαι και εγω παντρεμενη με ενα εξαισιο αντρα τον οποιο λατρευω και με λατρευει εχω γεννηθει και εχω μεγαλωσει απο στην ροδο αυτα ειναι καλα ???????????

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

nik να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου να τα εκατοστισει και οτι επιθυμει αντι να λεμε τι καναμε για τα γενεθλια των μωρων μας λεμε για τα βιολογικα (λεσ και περνουμε ποσοστα τεσπα )

χριστινααααααααααααααααααααααααααααα να σου ζησει ο κουκλος να τα εκατοστισει :tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Βρε κοριτσάκια ηρεμήστε καλέ....Εγώ πιστεύω πως η κάθε μανούλα κάνει ότι θεωρεί καλύτερο για το παιδάκι της και ανάλογα πράττει....Εγώ προσωπικά ως προς την διατροφή συμφωνώ με την Νικ...Δηλαδή η δικιά μου άλλοτε τρώει την φρέσκια φρουτόκρεμα και άλλοτε μουλαρώνει, τότε της δίνω κι εγώ βαζάκι και το κάνει να...Μπορώ να κάνω κάτι????Αφού εκείνη προτιμάει το βαζάκι...Φυσικά πάντα προσπαθώ με φρέσκια και αν δεν την φάει της δίνω το βαζάκι...

Για μένα όλες οι απόψεις δεκτές και σεβαστές αλλά αυτό δε σημαίνει ότι συμφωνώ με όλες γι αυτό μην μπαίνετε στο τρυπάκι των παρεξηγήσεων, κρίμα είναι...

Για πέστε ποιά παιδάκια περπατάνε???Εμένα η δικιά μου δεν αφήνει το χέρι με τίποτα...Είναι φοβιτσιάρα...Αλλά γενικά μπουσουλάει, σηκώνεται και πάει μόνη της από την μιά μεριά του καναπέ στην άλλη..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

γιατί το κάνεις αυτό βρε κορίτσι μου........

βρε Τένια, βρε Τένια!

σου είπα χρόνια πολλά για το παιδί σου και δεν απάντησες

και θυμήθηκες να μου πεις τώρα τί;

βρε κορίτσι μου!!!!!!!!!:eek:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...