Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπράβο για την πρόοδο!

για το θέμα γιαουρτάκια... την βλακεία από τόσο νωρίς την μαθαίνουν εκπαιδευόμενα.

αν δει η μικρή μου τον άντρα μου να τρώει σαλάμια, λουκάνικα, πατατάκια, σοκολάτες... θα φάει κι αυτό τη βλακεία του, γιατί θα ζηλέψει και είναι κρίμα να μην φάει ό,τι και ο μπαμπάς.

αν όμως εγώ ως γονιός επιλέγω για τη διατροφή του το καλό για την υγεία του και τη γεύση του ταυτόχρονα, γιατί δεν είναι δύσκολος συνδυασμός, αν μπροστά στο παιδί τρώω υγιεινά, τότε το παιδί μου, όταν με δει να τρώω, θα τσιμπολογήσει από το πιάτο μου υγιεινά!

σήμερα τρώγαμε ποπ κορν βλεποντας ταινία. εφαγε και η Χρύσπα λίγο. ναι αλλά τα ποπ κορν ήταν από τα χεράκια μου.

αντί για πατατάκια με όλα τα Ε, το αλάτι, τα ... έχω κάνει σε άλλη φάση πατατάκια φούρνου με ελάχιστο αλάτι, ελαιόλαδο και ρίγανη επίσης ελάχιστη. τα τσακίσαμε οικογενειακώς.

νομίζω ότι όταν λες ας φάνε και καμια ακίνδυνη βλακεία, αδικείς τον κόπο σου για την ανατροφή του παιδιού σου. εκτός, αν δεν τρώει τίποτα άλλο, ή δυσκολεύεσαι από άποψη χρόνου-προετοιμασίας απογευματινού. υπάρχουν πολλές επιλογές για απόγευμα, που είναι υγιεινές, νόστιμες ή γλυκιές και κυρίως δεν υπονομεύουν τα διατροφικά γούστα του παιδιού στο μέλλον.

:cool:

δεν ειπα εγω να ταισεις το παιδι σου με οτι κυκλοφορει στο εμποριο και δεν ειπα επισης οτι δεν εχω χρονο να αφιερωσω στο παιδι μου για να του κανω κατι να φαει για τον λογο τησ ανατροφης του αλλωστε σταματησα την δουλεια αλλα το φαει ενα γιουρτακι με φρουτα δεν νομιζω οτι θα δωσει λαθος παραδειγματα στην ανατροφη του παιδιου ειναι δικαιωμα σου να δινεις στο παιδι σου οτι νομιζεις εσυ υγειινο και βιολογικο αλλα δεν ειναι επιλογη σου να λες βλακεια κατι που μπορει να δινει καποια αλλη μανουλα στο παιδι της δεν νομιζω οτι καμια απο εμας θελει το κακο του ουτε οτι αδιαφορει για την υγεια του και την διατροφη του. θα συμφωνησω με την νατασα οτι ο γραπτοσ λογοσ καποιες φορεσ δινει λαθος εντυπωσεις και δεν θα επεκταθουμε στο θεμα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και καλή εβδομάδα. Χρονισαμε και εμεις. Αντε 2 μωράκια μενουν το φορουμ.

Εμενα περπαταει κανονικα αλλα τρεχει και πεφτει κατω. Ειμαι απο πισω του γιατι πειραζει τα πάντα. Αν δει μια τριχουλα στο πατωμα σκυβει και τν πιανει. χαχαχα

Τρωει οτι και να του έχω δωσει να δοκιμάσει. Παμφαγο....

Κλαψ!!! Εμένα γιατί δεν τρώει τίποτα; Φαίνεται είχε να πάρει το παιδί και από τούς δύο του γονείς.

Εγώ επειδή γενικώς είμαι υπερβολική και αγχωτική, έχω καλύψει σχεδόν όλες τις γωνίες στο σπίτι με κάτι αφρώδη αυτοκόλλητα γιατί φοβάμαι πολύ τα πεσίματα. Στη μεγάλη μου όλο για ράμματα την έτρεχα.

Επίσης, ότι βρει μπαίνει στο στόμα (εκτός από ΦΑΙ). Στις κούνιες τρώει τα χαλίκια, στο σπίτι τρώει τις μοκέτες!

Χρόνια πολλά στα μωράκια που είχαν γενέθλια.

Αναρίτα είσαστε πολύ όμορφη οικογένεια!

sevoula με όλο το θάρρος ΜΗ δίνεις ποπκορν στο μωρό γιατί κολλάει στον ουρανίσκο και μπορεί να πνιγεί.

Γελάω με αυτά που γράφεται πραγματικά! Η Νατάσα ξέρει τί μας περιμένει γι'αυτό και γράφει αυτό που έγραψε :tongue:.

Άντε στα 2 χρόνια και στα 3 κτλ. να του πεις όχι δεν θα φας πατατάκια θα φας δημητριακά. Να δείτε γλέντια έξω από το περίπτερο :lol: που θα τσιρίζει και θα χτυπιέται. Εδώ οι δικοί μου σήμερα τρώγανε και μόλις μυρίστηκαν πατάτες τηγανιτές έγινες Ο χαμός. Τελικά τις τσακίσανε.

Δεν είναι η γεύση είναι η ψυχολογία του να αγοράσουν απέξω, το σακουλάκι κτλ.

Η εκπαίδευση με την τουαλέτα πώς πάει;

sevoula καλησπέρα η αλήθεια είναι οτι το πήρα κάπως αλλά οκ όπως λες και εσύ δεν μπορούμε με τον γραπτό λόγο να καταλάβουμε και το ύφος είμαι σίγουρη οτί δεν ήθελες να προσβάλεις καμία μανούλα, θα πρέπει να σου πω οτι με τα Ε έχω ένα θεματάκι.

Όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαίρομαι πραγματικά που κατάλαβες ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου η προσβολή.:)

τί θέμα έχεις με τα Ε;

εγώ ομολογώ ότι είμαι ψιλοαγχωμένη. μα ό,τι και να διαβάζω στα συστατικά είναι ....ααααχχχ!:-(

θέλω αγνά τρόφιμα για την οικογένειά μου, ρε γμτ, αλλά ο κόσμος μας είναι πλαστκός!:mad:

Διαφημίσεις

Ωχ βρε κοριτσια κι εμενα πεισματαρα μου βγηκε. Λεω "μη" και εκεινη συνεχιζει κοιτωντας με. Παω την παιρνω μακρια και μολις γυρισω το κεφαλι μου τσουπ! επιστρεφει ταχυτατη ! Ολα τα βουταει, οταν δεν κανει το δικο της φωναζει, τι να πω, πολυ ζορικη. Σεβουλα την κρεμα δεν την εκανα ακομη, αυριο θα παω να παρω υλικα. Γιαουρτακι της εδινα και εγω παιδικο το Νουλακ και ενω το ετρωγε, ξαφνικα σταματησε. Βρε καλη μου, τιποτα. Δεν την πιεσα κι εγω, αλλωστε ματαιος θα ηταν ο κοπος. Οταν δεν θελει δεν τρωει με ΤΙΠΟΤΑ!!! Ξεφωνιζει μεχρι να την αφησεις στην ησυχια της. :rolleyes: Γκρρρρρ......

για δοκιμάστε κι εσείς γιαούρτι κανονικό με μέλι. εγώ στο 200άρι τοτάλ πλήρες έβαλα 3 κουτ. του γλυκού μέλι. ;)

παραέφαγε το μικρούλι μου. δεν θα την αφήσω ξανά να το φάει όλο.:tongue:

το βράδυ ήπιε το μισό γάλα. φυσικό ήταν!:lol:

Αναρίτα πράγματι είστε πολύ όμορφη οικογένεια.

Φρόσω εμείς έχουμε περίπτερο χαχαχα αλλά δεν τους δίνω περιθώρια, υπάρχουν όμως φορές που θα φάνε και κανένα χαζό.

sevoula καλά κάνεις με τα βιολογικά για μένα όμως είναι υπερβολή όπως και τα 3 κουταλάκια μέλι ένα αρκεί.

Ο λόγος για τον οποίο στράβωσα είναι αυτό που είπε και η κατερίνα:

ειναι δικαιωμα σου να δινεις στο παιδι σου οτι νομιζεις εσυ υγειινο και βιολογικο αλλα δεν ειναι επιλογη σου να λες βλακεια κατι που μπορει να δινει καποια αλλη μανουλα στο παιδι της δεν νομιζω οτι καμια απο εμας θελει το κακο του ουτε οτι αδιαφορει για την υγεια του και την διατροφη του.

Όσο για τα Ε ένας φιλος χημικός μου ειπε όσο μπορώ να τα αποφεύγω είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζω κατα τάλα δεν την ψάχνω για βιολογικά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

δεν ειπα εγω να ταισεις το παιδι σου με οτι κυκλοφορει στο εμποριο

όντως δεν το είπες. γιατί το είπα εγώ;:confused:

και δεν ειπα επισης οτι δεν εχω χρονο να αφιερωσω στο παιδι μου για να του κανω κατι να φαει για τον λογο τησ ανατροφης του

όντως δεν το είπες. γιατί το είπα εγώ;:confused:

αλλωστε σταματησα την δουλεια

συγχαρητήρια. πραγματικά μπράβο σου.

αλλα το φαει ενα γιουρτακι με φρουτα δεν νομιζω οτι θα δωσει λαθος παραδειγματα στην ανατροφη του παιδιου

και σου είπα εγώ ότι το να δώσεις γιαουρτάκι με φρούτα είναι λάθος; πότε; εσένα ή σε κάποια άλλη μανούλα; :confused:

εγώ είπα τί θεωρώ χαζό γιαούρτι, κατά τη γνώμη μου, και τί δίνω και μάλιστα ξεκαθάρισα τους λόγους που θα έδινα επιδόρπιο γιαουρτιού. το δοκίμασα στην Χρύσπα, τελευταίο ως επιλογή. χαίρομαι που δεν της άρεσε.;)

ακόμα και να δίνεις στο μωρό σου ένα τρόφιμο, που εγώ θεωρώ σκουπίδι, δεν αναφέρθηκα ποτέ σε εσένα, ή σε κάποια μαμά προσωπικά.:cool:

κάποια κοπέλα ρώτησε για επιδόρπια γιαουρτιού, κι εγώ εξέφρασα την άποψή μου. φαντάζομαι ότι μου το αναγνωρίζεις Κατερίνα μου το δικαίωμα. αν δεν μου το αναγνωρίζεις, πάλι εγώ θα εκφράζομαι ελεύθερα. στο μέτρο και στο βαθμό που δεν βάλλομαι εναντίον προσώπων, στο μέτρο και στο βαθμό που εκφράζω την άποψή μου για τρόφιμα, που επιχειρηματολογώ τις επιλογές μου ως μαμά δεν καταλαβαίνω το λόγο που θίγεσαι εσύ προσωπικά, ιδίως μετά τις εξηγήσεις μου.:confused::cool:

ειναι δικαιωμα σου να δινεις στο παιδι σου οτι νομιζεις εσυ υγειινο και βιολογικο

θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; να επιλέγω εγώ για το δικό σου παιδί, κι εσύ για το δικό μου;:lol:

αλλα δεν ειναι επιλογη σου να λες βλακεια κατι που μπορει να δινει καποια αλλη μανουλα στο παιδι της

δεν το είπα έτσι. είπα ότι σε σχέση με τα κανονικά γιαούρτια, τα επιδόρπια είναι βλακείες. για να ακριβολογώ είναι σκουπίδια. και το εννοώ. αυτό δεν θίγει τη μαμά, αλλά τα κριτήρια επιλογής της.:cool:

δεν νομιζω οτι καμια απο εμας θελει το κακο του ουτε οτι αδιαφορει για την υγεια του και την διατροφη του.

γιατί είπα εγώ τα παραπάνω;:confused:

θα συμφωνησω με την νατασα οτι ο γραπτοσ λογοσ καποιες φορεσ δινει λαθος εντυπωσεις και δεν θα επεκταθουμε στο θεμα

ναι, να μην επεκταθούμε, γιατί καταλάβαμε!:cool::-)

Καλημερα και καλή εβδομάδα. Χρονισαμε και εμεις. Αντε 2 μωράκια μενουν το φορουμ.

Εμενα περπαταει κανονικα αλλα τρεχει και πεφτει κατω. Ειμαι απο πισω του γιατι πειραζει τα πάντα. Αν δει μια τριχουλα στο πατωμα σκυβει και τν πιανει. χαχαχα

Τρωει οτι και να του έχω δωσει να δοκιμάσει. Παμφαγο....

χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!να είναι γερός και να έχει πολλή αγάπη στη ζωή του!:D

Χρόνια πολλά στα μωράκια που είχαν γενέθλια.

Αναρίτα είσαστε πολύ όμορφη οικογένεια!

sevoula με όλο το θάρρος ΜΗ δίνεις ποπκορν στο μωρό γιατί κολλάει στον ουρανίσκο και μπορεί να πνιγεί.

Γελάω με αυτά που γράφεται πραγματικά! Η Νατάσα ξέρει τί μας περιμένει γι'αυτό και γράφει αυτό που έγραψε :tongue:.

Άντε στα 2 χρόνια και στα 3 κτλ. να του πεις όχι δεν θα φας πατατάκια θα φας δημητριακά. Να δείτε γλέντια έξω από το περίπτερο :lol: που θα τσιρίζει και θα χτυπιέται. Εδώ οι δικοί μου σήμερα τρώγανε και μόλις μυρίστηκαν πατάτες τηγανιτές έγινες Ο χαμός. Τελικά τις τσακίσανε.

Δεν είναι η γεύση είναι η ψυχολογία του να αγοράσουν απέξω, το σακουλάκι κτλ.

Η εκπαίδευση με την τουαλέτα πώς πάει;

της κρατούσα το ποπ κορν κι έτρωγε στην ακρούλα!

είναι μαφία στο φαγητό, ξέρει ότι ό,τι δεν το καταφέρνει, το φτύνει.;):tongue:

εδώ χθες έφαγε λάχανο από τον πατέρα της, από τη σαλάτα του.;)

όσο επιλέγω εγώ, κοιτάζω το καλύτερο, με τα κριτήριά μου.

όταν θα έρθει η στιγμή να επιλέγει εκείνη, εύχομαι να της έχω ήδη περάσει μηνύματα σωστής διατροφής.

συνεχίζουμε το συγχρονισμό μας. ;):D

το πρωί ξυπνάει πολλές φορές ολόστεγνη, κάνει μισό κιλό τσισάκια στο γιογιό, μετά από μισή με μία ώρα από το γάλα κάνει κακάκια, τσίσα, όποτε την πετύχουμε, κυρίως μετά το πλύσιμο στην αλλαγή της πάνας, μετά το κάθε γεύμα, το βράδυ πριν το γάλα.

δεν της βγάζω την πάνα, γιατί δεν κάνουμε εκπαίδευση τουαλέτας. ακόμα και έτοιμη που είναι, δεν έχουμε τόση ζέστη στο σπίτι, ώστε να την έχω μόνο με βρακάκι. κυρίως λόγω του ότι ακόμα μπουσουλάει και κάθεται εκεί που είναι το μάρμαρο. δεν στέκεται στα χαλιά:-(.

Διαφημίσεις

Αναρίτα πράγματι είστε πολύ όμορφη οικογένεια.

Φρόσω εμείς έχουμε περίπτερο χαχαχα αλλά δεν τους δίνω περιθώρια, υπάρχουν όμως φορές που θα φάνε και κανένα χαζό.

sevoula καλά κάνεις με τα βιολογικά για μένα όμως είναι υπερβολή όπως και τα 3 κουταλάκια μέλι ένα αρκεί.

Ο λόγος για τον οποίο στράβωσα είναι αυτό που είπε και η κατερίνα:

ειναι δικαιωμα σου να δινεις στο παιδι σου οτι νομιζεις εσυ υγειινο και βιολογικο αλλα δεν ειναι επιλογη σου να λες βλακεια κατι που μπορει να δινει καποια αλλη μανουλα στο παιδι της δεν νομιζω οτι καμια απο εμας θελει το κακο του ουτε οτι αδιαφορει για την υγεια του και την διατροφη του.

Όσο για τα Ε ένας φιλος χημικός μου ειπε όσο μπορώ να τα αποφεύγω είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζω κατα τάλα δεν την ψάχνω για βιολογικά.

όπως μου είπες από ενδιαφέρον και όχι από ξερολίαση για την υπερβολή για τις κουταλιές του γλυκού μέλι στο γιαούρτι, που εννοείται πως το κατάλαβα κι εγώ κατόπιν εορτής δυστυχώς, έτσι κι εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι τα παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού είναι σκουπίδια.

όσο για το σχόλιο ότι η επιλογή επιδορπίων γιαουρτιού δείχνει ότι η μαμά αυτή θέλει το κακό του παιδιού και ότι αδιαφορεί για την υγεία και τη διατροφή του παιδιού.... είναι κουβέντες ξένες προς εμένα. :-)

δυστυχώς όμως τις αναπαράγετε, σαν δικές μου! γιατί;:confused:

sevoula για να λυθει η παρεξηγηση δεν σου ειπα οτι τα ειπες εσυ αλλα πωσ τα εκλαμβανω εγω και οχι μονο και αλλες που μπορει να διαβασαν το ποστ σου δεν εγω διαθεση να διαπλικτισω μαζι σου ουτε με καμια αλλη μαμα ειμαστε εδω για να λεμε την γνωμη και να συζηταμε τισ ανησιες μας απλα καποια πραγματα που μπορει να πουμε γραψουμε μπορει να τα καταλαβουμε με λαθος τροπο.Εγω στο παιδι μου δεν εχω δωσει ποτε βιολογικα γιατι δεν τα εμπιστευομαι εγω δουλεψει σε εταιρεια εισαγωγης τροφιμων και εχω δει τι ακριβως γινεται για τον λογω αυτο ειμαι 2 φορες τουλαχιστον πιο υποψιασμενη απο εσας σε καποια πραγματα τισ τα περνω απο το χωριο και απο ατομα που δεν το εχουν σαν επαγγελμα και δεν χρησιμοποιουν ουτε φυτοφαρμακα ουτε τιποτα πιστεψε οτι το επιδορπιο ειναι οτι πιο ακινδυνο μπορει να υπαρχει χωρις να στο λεω για να σε μεταποισω και να τισ δωσει εξαλου και εμας δεν ειναι το βασικο μας απογευματινο τελος παντων απλα πολλες φορες δεν μπορουμε να κατανοησουμε τελειως το υφος του γραψιματος και σε αυτο που λεει η φροσω εχει απολυτο δικιο εδω εμεις παμε στο σουπερ και αρπαζει οτι βλακεια δει μπροστα τις λες και τι ειναι αυτα

στελιτσα μου να χαιρεσαι και τον βασιλακη σου για την κυριακη ! η κοιλιτσα φουσκωνει συνεχως πιο γρηγορα απο την πρωτη εγκυμοσυνη παρ ολο που δεν εχω παρει κιλα την καρδουλα την ακουσαμε απο τισ 6 εβδομαδες τωρα θα παμε για αυχενικη να φυγει και αυτο το βαρος και ελπιζω να δουμε και φυλλο και να μην μας το παιζει και αυτο δυσκολο σαν την μαριστελλα εσυ τι κανεις ο βασιλης το μωρακι το νιωθεις η ακομα?

Κοριτσια τι κανετε;; καιρο εχω να σας γραψω.. και εμεις χρονισαμε καναμε τα γενεθλια μας ...Ειμαστε 9800 και 80 ποντους

κοριτσια βλεπω υπηρξε μια ενταση στο θεμα των βιολογικων και της διατροφης.Εγω ενα εχω να πω οτι στην εποχη μας δεν υπαρχει πια τιποτα το υγειινο και το βιολογικο... για να εισαι σιγουρος το τι τρωει το παιδι σου πρεπει να εχεις το δικο σου κηπο..και παλι η μολυνση της ατμοσφαιρας ,του νερου κτλπ.δεν μας εξασφαλιζει υγειινο τροπο ζωης....ακριβοπληρωνεις τα βιολογικα και ειναι πιο εμφανισημα και απο τα συμβατικα.επειδη στο οικογενειακο μου περιβαλλον εχω αγροτες και το γνωριζω.. (πχ ο θειος μου εχει μηλιες ραντιζει τα μηλα του για να μην χαλασουν καποιες μερες πριν ερθει ο γεωπονος και κανει τον ελεγχο,περναει η επιδραση του φαρμακου το πανε για εξεταση στο χημειο,το βρισκουν οκ,το πουλανε για βιολογικο,το αγοραζω εγω και νομιζω οτι τρωω υγειινα,στην Ελλαδα ζουμε..) οσο για την εταιρεια Ολυμπος που εχει υγειινα και βιολογικα αν κανετε τον κοπο να ριξετε μια ματια στην καινουρια λιστα της GREENPEACE θα δειτε οτι δεν εχει δωσει τα πληρη πισοποιητικα ωστε να θεωρουντε τελειως υγειινα και οτι δεν δινουν μεταλλαγμενες τροφες.( η Δελτα ηταν στο πρασινο δηλαδη οτι ειναι οκ και ο Ολυμπος κοκκινιζε )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...