Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίστσια!

Sevoula πολύ καλές οι συνταγές που μας προτείνεις! Απ΄ ότι φαίνεται είσαι πολύ καλή μαγείρισσα! Μπράβο! Εμένα επειδή τα τρώει όλα, δεν πολυασχολούμαι με τις γεύσεις και δεν πολυπειραματίζομαι, μου έδωσες όμως ωραίες ιδέες! Σ ευχαριστούμε!

Όσο για το γάλα, η παιδίατρος μου είπε να συνεχίσω να του δίνω σκόνη (του δίνω Holle Bio2) γιατί ο δικός μου κάνει λόγω λευκού και ευαίσθητου δέρματος πολλές δερματίτιδες. Δεν του δίνω επίσης γιαούρτι. Αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσω και δεν ξέρω κι εγώ ποιο είναι το καλύτερο, εβαπορέ ή το λεγόμενο φρέσκο.

Ο παθολόγος μας αλλά και ένας χημικός γνωστός μας, μας είπε ότι το αγελαδινό φρέσκο γάλα, υφίσταται τόση επεξεργασία που τελικά δεν κάνει και τόσο καλό στον οργανισμό μας. Δυστυχώς...

Οπότε είμαι σκεπτική. Για το εβαπορέ δεν ξέρω. Δυστυχώς, είναι κάτι που τα μωράκια μας χρειάζονται και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, δεν ξέρω τί είναι το καλύτερο....:(

Ο δικός μου πίνει 240 ml το πρωί και άλλα τόσα το βράδυ.

Αυτά για την ώρα!

Φιλάκια και πολλα πολλά χρόνια στα μωράκια

ευχαριστώ για το κοπλιμέντο.

μου κάνει εντύπωση αυτό που λες για το φρέσκο.

κάποτε εγώ ως παιδί έπινα γάλα αγελάδας, από το άρμεγμα, βράσιμο και στο στομαχάκι μου. δυστυχώς η κόρη μου δεν θα το ζήσει αυτό.

όλυμπος φρέσκο παίρνουμε. το βιολογικό είναι μακράς διαρκείας και το φοβάμαι χειρότερα.

γιαούρτι ούτε η δική μου τρώει. δεν το θέλει. δεν την ζορίζω. ό,τι τρώει θέλω να το απολαμβάνει.

με κανονικό γιαούρτι ξεκίνα, όχι τα χαζά τα παιδικά.

φιλιά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα κορίτσια. χρόνια πολλά σε όσα μωράκια είχαν γενέθλια, χαρά και υγεία.

Χθές κάναμε εξετάσεις αίματος και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά, ευτυχός έλλειψη ενζύμου, δεν έχουμε.

Μπράβο σας!

ΑΝΑΡΙΤΑ να χαίρεσαι τη Δανάη σου!

Το βιβλίο αυτό του Γκρην μάλλον πρέπει να το πάρω κι εγώ. Θέλω να μελετήσω το θέμα της διαπαιδαγώγησης, γιατί ήδη διαπιστώνω ότι έχω κενά στο θέμα της "πειθαρχίας", να το πω έτσι.

Για παράδειγμα, του λέω με πολλούς τρόπους, ήρεμο, πιο έντονο, πιο αυστηρό, πιο παιχνιδιάρικο να μην παίζει με την ηλεκτρική κουζίνα, να μην την πλησιάζει και στρίβει τους διακόπτες και αυτός ούτε που με ακούει, γελάει και ξαναπάει....

Από τώρα;

Έχει επίσης μανία με καλώδια, μπρίζες και γενικά όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Ξέρει να ανοίγει την TV με τηλεκοντρολ, παρόλο που στο σπίτι ελάχιστα βλέπουμε ΤV. Μπορεί να περάσει και 5 λεπτά παρακολουθώντας το πλυντήριο να πλένει... Μεγάλη μανία...

Εσείς πώς αντιμετωπίζετε τέτοιες καταστάσεις;

Εγώ μία λύση έχω βρεί:

Απόσπαση προσοχής

δλδ, αν παει πχ στην πριζα ( που την έχεις κλεισει με το προστατευτικό κάλυμμα εννοείται!) θα του πεις, εκει είναι κακό!!! κανει τζιζ!

να μαθει οτι δεν κάνει να πηγαίνει εκει, το λες ήρεμα και σταθερα να μην το δει σαν παιχνίδι ή αστείο.

Μετά, αν συνεχίσει να πηγαίνει και δεν σε ακούσει για 2 ή 3 φορες, τον παίρνεις και τον πηγαίνεις δίπλα σε ένα παιχνίδι και τον απασχολείς με κάτι αλλο. Πχ Αααααα κοίτα εδω΄αγάπη μου ένα ωραίο αυτοκινητάκι!!! πωπω πώς τρεχει! βζουν βζουν βζιν..... Θα ξεχαστει τουλαχιστον για λίγο.

Δεν πιάνει πάντα, αλλα είναι ενας τρόπος!

Στον δικό μου, που είναι διάλος, τα καταφέρνω έτσι τις περισσότερες φορες.

Τένια το κάνω και εγώ αυτό αλλά ειναι το πείσμα του μεγάλο.

Sevoula εγώ και τα 3 τα παιδάκια μου τα δίνω απο τα χαζά γιαουρτάκια, οκ θα τρώνε υγιείνα αλλά ως ένα σημείο, δεν μπορούμε να τους στερήσουμε τα πάντα.

Φιλάκια και καλό βράδυ.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?Να σας ζησουν τα παιδακια σας και να τα χαρεστε ευχαριστω και ολεσ τις κοπελες για τισ ευχες σας :D

Εμεις προχωραμε πια κανονικα και τρεχουμε και ολη μετα θελει να ασχολοθμαστε μαζι της ξερει πως κανουν τα σκυλια και αλλα τετοια και μας μιμητε παρα πολυ σε οτι και να κανουμε μεγαλωσανε πια

Εμεις απο γαλα πινουμε εβαπορε μας ειπε ο γιατρος να δωσουμε πια οτι θελουμε ειτε φρεσκο ειτε εβαπορε και προτιμησα το εβαπορεθα δοκιμασουμε βεβαια και το φρεσκο αλλα ενα ενα σιγα σιγα και να επιλεξει πιο τισ αρεσει καλυτερα.Γιουρτακια τρωμε τα παιδικα εμεις θα συμφωνησω με την νατασα καλα τα υγειηνα αλλα θελουν και αυτα να φανε και καμια βλακεια οποτε ασ φανε την πιο ακινδυνη ;)

τωρα για τις ζημειες και τισ βλακειες οσο μπορω και εγω τισ αποφευγω αλλα δεν γινεται οπου ζημεια και αυτα μεσα :tongue: υπομονη και προσοχη θελει φιλακια κοριτσακια και φιλακια στα μωρακια σας

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Κι εμείς εχθές 20/10 γεννέθλια κι εγώ στις 18/10. Χρόνια πολλά για όλα τα παιδάκια!!

Όσο για το γάλα έχω ακούσει ότι το εβαπορέ είναι το καλύτερο αλλά δε ξέρω από ποιά ηλικία. Εμείς στον παιδίατρο θα πάμε στις 26/10 κι έχει να τη δει από τον Ιούλιο!

Πάντως συνεχίζει να μη τρώει καθόλου φαγητό! Που και που μόνο λίγο ζυμαρικό...

Υ.Γ. Έβαλα & φώτο στο fb από τη βάπτιση μας.

χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα με υγεία και αγάπη!:D

με όλο το θάρρος, αυτή τη συνταγή με τις νιφάδες βρόμης, αν έχετε θέμα με τα κιλάκια να την δοκιμάσετε. είναι γλυκιά κρέμα και θρεπτική με θερμιδούλες από αγνά συστατικά.

αυτό που γράφετε για το εβαπορέ δεν το καταλαβαίνω.:confused:

ΑΝΑΡΙΤΑ να χαίρεσαι τη Δανάη σου!

Το βιβλίο αυτό του Γκρην μάλλον πρέπει να το πάρω κι εγώ. Θέλω να μελετήσω το θέμα της διαπαιδαγώγησης, γιατί ήδη διαπιστώνω ότι έχω κενά στο θέμα της "πειθαρχίας", να το πω έτσι.

Για παράδειγμα, του λέω με πολλούς τρόπους, ήρεμο, πιο έντονο, πιο αυστηρό, πιο παιχνιδιάρικο να μην παίζει με την ηλεκτρική κουζίνα, να μην την πλησιάζει και στρίβει τους διακόπτες και αυτός ούτε που με ακούει, γελάει και ξαναπάει....

Από τώρα;

Έχει επίσης μανία με καλώδια, μπρίζες και γενικά όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Ξέρει να ανοίγει την TV με τηλεκοντρολ, παρόλο που στο σπίτι ελάχιστα βλέπουμε ΤV. Μπορεί να περάσει και 5 λεπτά παρακολουθώντας το πλυντήριο να πλένει... Μεγάλη μανία...

Εσείς πώς αντιμετωπίζετε τέτοιες καταστάσεις;

τα λέμε και τα ξαναλέμε, άλλοτε της μιλάμε σταθερά με αυστηρό ύφος, άλλοτε πιο δυνατά και αργά, την παίρνω από τα επικίνδυνα σημεία και της αποσπώ την προσοχή με κάτι άλλο, αλλά η Χρύσπα όταν θέλει κάτι δεν το ξεχνάει με τίποτα.;):mad::-(:tongue:

μερικές φορές, σπάνια, πιάνει, το να της εξηγήσω ήρεμα. αλλά τόσο σπάνια, που κι εγώ το ξεχνάω:rolleyes:

Kαλησπέρα κορίτσια. χρόνια πολλά σε όσα μωράκια είχαν γενέθλια, χαρά και υγεία.

Χθές κάναμε εξετάσεις αίματος και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά, ευτυχός έλλειψη ενζύμου, δεν έχουμε.

χρόνια πολλά και πανέμορφα, ό,τι καλύτερο για τη ζωή του!:D

Διαφημίσεις

Sevoula εγώ και τα 3 τα παιδάκια μου τα δίνω απο τα χαζά γιαουρτάκια, οκ θα τρώνε υγιείνα αλλά ως ένα σημείο, δεν μπορούμε να τους στερήσουμε τα πάντα.

Φιλάκια και καλό βράδυ.

γειά σου καλή μου. η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω το ύφος με το οποίο γράφεις το σχόλιό σου, όπως ούτε εσύ το δικό μου, όταν έγραφα για τα χαζά γιαούρτια.

ούτε η δική μου έτρωγε γιαούρτι. αφού είχα δοκιμάσει τα πάντα από βιολογικά, κανονικά,αγελαδινά, πρόβειο, με φρούτα, της είχα δώσει κι εγώ επιδόρπιο γιαουρτιού. σχεδόν τα δοκμάσαμε όλα. ούτε αυτά της άρεσαν κι έτσι δεν επέμεινα.

από το ολότελα, θα προτιμούσα, αφού εγώ επιλέγω για εκείνη, να φάει έστω επιδόρπιο.

χθες έφαγε κανονικό γιαούρτι με μέλι βιολογικό.

το γιαούρτι ήταν τοτάλ. το μέλι όμως βιολογικό, για λόγους υγείας, για λόγους ηλικίας.

το τί είναι καλύτερο για τα παιδιά λίγο πολύ το γνωρίζουμε όλες.

το ότι η κάθε μανούλα επιλέγει σύμφωνα με τα κριτήριά της, επίσης δεδομένο.

με τη φράση χαζά, σίγουρα δεν ήθελα να θίξω τις επιλογές καμίας μανούλας, αλλά να δείξω την υπεροχή του κανονικού γιαουρτιού, έναντι του επιδορπίου, που είναι μέσα στη ζάχαρη, .....κλπ

σίγουρα θα έρθει κάποια στιγμή που θα επιλέγουν μόνα τους, αρκεί να εκπαιδευτούν από τώρα στο να φροντίζουν τον εαυτό τους με τις καλύτερες δυνατες επιλογές, έχοντας εθιστεί σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο διατροφής πουθα καλύπτει όχι μόνο την υγεία, αλλά και τη γεύση, ως απόλαυση, όχι ως καταναγκασμό.

δεν θα στερηθεί το γλυκο, αν της δίνω φρούτα, μέλι, κρέμες με ελάχιστη ζάχαρη, δική μου, όχι ό,τι να 'ναι, όχι, συντηρητικά, όχι Ε.

όχι ακόμα.

ελπίζω να έγινα κατανοητή.:cool:

κοριτσια τι κανετε?Να σας ζησουν τα παιδακια σας και να τα χαρεστε ευχαριστω και ολεσ τις κοπελες για τισ ευχες σας :D

Εμεις προχωραμε πια κανονικα και τρεχουμε και ολη μετα θελει να ασχολοθμαστε μαζι της ξερει πως κανουν τα σκυλια και αλλα τετοια και μας μιμητε παρα πολυ σε οτι και να κανουμε μεγαλωσανε πια

Εμεις απο γαλα πινουμε εβαπορε μας ειπε ο γιατρος να δωσουμε πια οτι θελουμε ειτε φρεσκο ειτε εβαπορε και προτιμησα το εβαπορεθα δοκιμασουμε βεβαια και το φρεσκο αλλα ενα ενα σιγα σιγα και να επιλεξει πιο τισ αρεσει καλυτερα.Γιουρτακια τρωμε τα παιδικα εμεις θα συμφωνησω με την νατασα καλα τα υγειηνα αλλα θελουν και αυτα να φανε και καμια βλακεια οποτε ασ φανε την πιο ακινδυνη ;)

μπράβο για την πρόοδο!

για το θέμα γιαουρτάκια... την βλακεία από τόσο νωρίς την μαθαίνουν εκπαιδευόμενα.

αν δει η μικρή μου τον άντρα μου να τρώει σαλάμια, λουκάνικα, πατατάκια, σοκολάτες... θα φάει κι αυτό τη βλακεία του, γιατί θα ζηλέψει και είναι κρίμα να μην φάει ό,τι και ο μπαμπάς.

αν όμως εγώ ως γονιός επιλέγω για τη διατροφή του το καλό για την υγεία του και τη γεύση του ταυτόχρονα, γιατί δεν είναι δύσκολος συνδυασμός, αν μπροστά στο παιδί τρώω υγιεινά, τότε το παιδί μου, όταν με δει να τρώω, θα τσιμπολογήσει από το πιάτο μου υγιεινά!

σήμερα τρώγαμε ποπ κορν βλεποντας ταινία. εφαγε και η Χρύσπα λίγο. ναι αλλά τα ποπ κορν ήταν από τα χεράκια μου.

αντί για πατατάκια με όλα τα Ε, το αλάτι, τα ... έχω κάνει σε άλλη φάση πατατάκια φούρνου με ελάχιστο αλάτι, ελαιόλαδο και ρίγανη επίσης ελάχιστη. τα τσακίσαμε οικογενειακώς.

νομίζω ότι όταν λες ας φάνε και καμια ακίνδυνη βλακεία, αδικείς τον κόπο σου για την ανατροφή του παιδιού σου. εκτός, αν δεν τρώει τίποτα άλλο, ή δυσκολεύεσαι από άποψη χρόνου-προετοιμασίας απογευματινού. υπάρχουν πολλές επιλογές για απόγευμα, που είναι υγιεινές, νόστιμες ή γλυκιές και κυρίως δεν υπονομεύουν τα διατροφικά γούστα του παιδιού στο μέλλον.

:cool:

η Χρύσπα εκτός από το γιαούρτι που επιτέλους έφαγε με μέλι, έφαγε και ψάρι, το οποίο κατασπάραξε, όπως μας είπε η πεθερά μου.

από αβγό, ούτε σε ομελέτα μας κάνει κέφι, οπότε δεν επιμένω για βραστό ούτε για ομελέτα. μας μένει η αβγοφέτα, το μελάτο, ... πώς το τρώνε το αβγουλάκι τα δικά σας;

sevoula καλησπέρα η αλήθεια είναι οτι το πήρα κάπως αλλά οκ όπως λες και εσύ δεν μπορούμε με τον γραπτό λόγο να καταλάβουμε και το ύφος είμαι σίγουρη οτί δεν ήθελες να προσβάλεις καμία μανούλα, θα πρέπει να σου πω οτι με τα Ε έχω ένα θεματάκι.

Όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Ωχ βρε κοριτσια κι εμενα πεισματαρα μου βγηκε. Λεω "μη" και εκεινη συνεχιζει κοιτωντας με. Παω την παιρνω μακρια και μολις γυρισω το κεφαλι μου τσουπ! επιστρεφει ταχυτατη ! Ολα τα βουταει, οταν δεν κανει το δικο της φωναζει, τι να πω, πολυ ζορικη. Σεβουλα την κρεμα δεν την εκανα ακομη, αυριο θα παω να παρω υλικα. Γιαουρτακι της εδινα και εγω παιδικο το Νουλακ και ενω το ετρωγε, ξαφνικα σταματησε. Βρε καλη μου, τιποτα. Δεν την πιεσα κι εγω, αλλωστε ματαιος θα ηταν ο κοπος. Οταν δεν θελει δεν τρωει με ΤΙΠΟΤΑ!!! Ξεφωνιζει μεχρι να την αφησεις στην ησυχια της. :rolleyes: Γκρρρρρ......

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...