Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σεβούλα μου να χαίρεσαι την Χρύσπα σου...Να ναι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να την καμαρώνετε!!!!

Βερολίνα μου να χαίρεσαι κι εσύ το αγοράκι σου, να ναι καλότυχος και γερός και να τον δείτε όπως επιθυμείτε...

ευχαριστούμε πολύ Κατερίνα μου.και συ να χαίρεσαι την Ανναλένα σου!

μας λείψατε!

να μου την γλυκοφιλήσεις τη νεράιδα σου!

πραγματικά είναι νεραϊδάκι η μικρή σου!:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ!

Να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας, υγεία, αγάπη και φώτιση!

Καλημέρα σας κορίτσια!!!!

Είναι απίστευτο, αλλά κατάφερα να βρω λίγο χρόνο και σας γράφω από την δουλειά ... μετά από τόσο καιρό....

Καταρχήν Sevoula μου να σου ζήσει η Χρύσπα σου, να είναι γερή και ευτυχισμνένη. Να είσαστε όλοι σας πάντα καλά.

Verolina μου να σου ζήσει ο κούκλος σου, να τα εκατοστήσει και να περνάει πάντα καλά όπως και στα πρώτα του γενέθλια.

Κατερίνααααααααααααααααα

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ! ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ! ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Η ΜΑΡΙΣΤΕΛΛΑ ΣΑΣ! ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!!!!!

Με το καλο και το αλλο σας παιδακι!!!!!

Τι κάνετε βρε κορίτσια; Βασικά κάθε φορά που μπαινω εδω μέσα χαίρομαι που σας διαβάζω, και ταυτοχρονα νιώθω ασχήμα που δεν μπορω να μπαινω πια τοσο συχνα οσο πριν. Δεν πειραζει ομως.

Τα νεα μας ειναι μια χαρα, το Μελινακι μας ειναι καλα, θελει συνεχεια να ειναι ορθια, να πιανετε και να περπαταει να ανακαλυπτει διαφορα καινουργια πραγματα γύρω της. Ακόμα βέβαια είναι διστακτική στο να περπατήσει μόνη της....όταν νιώσει καλά θα το κάνει. Είμαι σίγουρη. Εχει αρχίσει και διεκδικει γενικά όταν έχει κάποιο παιχνίδι και πάει κάποιο άλλο παιδακι να το παρει, στελνει φιλια σε όλους πιανει τα αυτια της, την κοιλια της, το κεφαλι της, οταν τις κανεις τις αντιστοιχες ερωτησεις.

Όσο για το φαγηρό αρχίσαμε κι εμείς αυγο και το τρωει, και τις επομενες ημερες θα φαμε και ψαρι. Εχουμε αρχισει γιαουρτι αγελαδος κανονικο με μελι μεσα, γιατι αλλιως ηταν ξυνο για να το φαει. Όσο για το γαλα περάσαμε στο Frisogrow και αυξησαμε και την ποσοτητα....Ακόμα όχι φρέσκο...αν και θα ρωτήσω τον παιδιατρο την αλλη φορα....

Αυτα ......

Φιλιά πολλά σε όλες σας και στα παιδάκια σας!!!!!!

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Γεια σας μωράκια και μαμάδες!

Πώς πάτε; Ποια μωράκια είχαν αυτή τη βδομάδα γενέθλια; Να ζήσουν ευτυχισμένα!

Βροχερές μέρες και δεν μπορούμε να βγάζουμε τα μωράκια μας βόλτα....:-(

Πώς περνάτε;

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Εμείς έχουμε σήμερα γενέθλια!!! πωπω πέρασε κι΄όλας ένας ολόκληρος χρόνος!!! Δεν το πιστεύω κορίτσια!!!

χτες κάναμε το πάρτυ γενεθλιων! Περάσαμε τέλεια! Ημασταν γύρω στα 25 άτομα, συγγενείς και φίλοι με τα πιτσιρίκια τους! ο δικός μου ήταν ο μικρότερος.

Μας έκανε και τέλειο καιρό, κάτσαμε στη βεράντα και τα παιδάκια ξε σα λω σαν... Δεν σας λεω τπτ........!!!!!!!!!!!!:D Γελια φωνές κυνηγητά,,, μ αρέσει τόσο πολύ να ακούω παιδάκια να γελάνε!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά αγοράκι μου!!!!!!! Νά σαι πάντα γερός, δυνατός και καλότυχος!!! Σε λατρεύω!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια.

Τένια Χρόνια σας πολλά με υγεία! να τον χαίρεσαι ευτυχισμένο και γελαστό πάντα!

λάκυ σταρ ευχαριστώ για τις ευχές. κι εσείς ό,τι καλύτερο για το Μελινάκι και για όλη την οικογένεια. υγεία και αγάπη!

πίνουμε το όλυμπος μια χαρά, το αβγό, σφιχτό, το τρώει, αλλά δεν το γουστάρει. θα το κάνω και μελάτο μήπως αλλάξει η όρεξη για αβγό.

από όσπρια μόνο φακή της έκανα ως τώρα. τρελαίνεται, ιδίως με φέτα. ακόμα δεν έκανα φασολάδα, ρεβίθια, γίγαντες. προσεχώς. ψάρι ακόμα δεν της έκανα. δεν βγήκα για φρέσκο ψάρι ακόμα. αυτή την εβδομαδα σίγουρα.

της έκανα σπιτική κρεμούλα, με 1 λίτρο γάλα, με 2 αβγά, 4 κουτ. σούπας γεμάτες αλεύρι και μια βανίλια. έβαλα και 2 κουτ. σούπας κοφτές ζάχαρη. το λάτρεψε.

της έκανα και μια αλλη πιο υγιεινή με ένα ποτήρι γάλα, 2 κουτ. γεμάτες της σούπας νιφάδες βρόμης, μια κουτ. σούπας μέλι, μια βανίλια. έβρασε, χύλωσε και σέρβιρα με κανέλα. τέλειο.

προσεχώς θα κάνω κι άλλες συνταγούλες που έχω βρει.

Χρονια πολλά σε όλα τα μωράκια!!!!

Να ρωτησω κατι. Το φρεσκο το ζεσταινετε? Εγώ λέω να συνεχισω το εβαπορε. Η να τα δινω εναλλαξ. Ουφ δεν ξερω. Ποσο γαλα πινουν την ημέρα?

Καλημέρα κορίστσια!

Sevoula πολύ καλές οι συνταγές που μας προτείνεις! Απ΄ ότι φαίνεται είσαι πολύ καλή μαγείρισσα! Μπράβο! Εμένα επειδή τα τρώει όλα, δεν πολυασχολούμαι με τις γεύσεις και δεν πολυπειραματίζομαι, μου έδωσες όμως ωραίες ιδέες! Σ ευχαριστούμε!

Όσο για το γάλα, η παιδίατρος μου είπε να συνεχίσω να του δίνω σκόνη (του δίνω Holle Bio2) γιατί ο δικός μου κάνει λόγω λευκού και ευαίσθητου δέρματος πολλές δερματίτιδες. Δεν του δίνω επίσης γιαούρτι. Αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσω και δεν ξέρω κι εγώ ποιο είναι το καλύτερο, εβαπορέ ή το λεγόμενο φρέσκο.

Ο παθολόγος μας αλλά και ένας χημικός γνωστός μας, μας είπε ότι το αγελαδινό φρέσκο γάλα, υφίσταται τόση επεξεργασία που τελικά δεν κάνει και τόσο καλό στον οργανισμό μας. Δυστυχώς...

Οπότε είμαι σκεπτική. Για το εβαπορέ δεν ξέρω. Δυστυχώς, είναι κάτι που τα μωράκια μας χρειάζονται και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, δεν ξέρω τί είναι το καλύτερο....:(

Ο δικός μου πίνει 240 ml το πρωί και άλλα τόσα το βράδυ.

Αυτά για την ώρα!

Φιλάκια και πολλα πολλά χρόνια στα μωράκια

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Γεια σας κοριτσακια! Πως ειστε? Εχω καιρο να γραψω αλλα διαβαζω τα νεα σας. Κατ' αρχας χρονια πολλα σε οοοοολα τα μωρακια που πλεον ειναι ενος :D:D.Να ειναι γερα και χαρουμενα! Κατερινακι να ζησετε!Σεβουλα, αυτο με την κανελα πολυ το λιμπιστηκα, θα το κανω για μενα. Εμεις ειμαστε καλα, κανουμε βολτες πιανοντας τα επιπλα, αρπαζουμε οτι βρουμε, τρωμε επισης οτιδηποτε μη βρωσιμο ( τις προαλλες εφαγε σε κλασματα δευτερολεπτου ενα κομματακι απο το στρωμα γυμναστικης) , αλλα και απο φαγητο παμε καπως καλυτερα. Σταματησα και εγω να αγχωνομαι και να σκαω για οτι δεν τρωει και προσπαθω να βρω τι της αρεσει καλυτερα. Γαλα πινουμε το ΝΟΥΝΟΥ kid απο 500 εως 700 ml τη μερα. Ολιβ πηρα το βιβλιο του Γκρην, απαιχτο!! Εχω γελασει πολυ. Κατα τα αλλα σε λιγες μερες επιστρεφω στην δουλεια και οσο να το κανεις ενα μικροαγχος το εχω... Σας φιλω πολυ πολυ!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς εχθές 20/10 γεννέθλια κι εγώ στις 18/10. Χρόνια πολλά για όλα τα παιδάκια!!

Όσο για το γάλα έχω ακούσει ότι το εβαπορέ είναι το καλύτερο αλλά δε ξέρω από ποιά ηλικία. Εμείς στον παιδίατρο θα πάμε στις 26/10 κι έχει να τη δει από τον Ιούλιο!

Πάντως συνεχίζει να μη τρώει καθόλου φαγητό! Που και που μόνο λίγο ζυμαρικό...

Υ.Γ. Έβαλα & φώτο στο fb από τη βάπτιση μας.

Χρονια πολλά σε όλα τα νινακια!!!!

Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις. Ο γιατρός μου ειπε οτι το εβαπορε ειναι καλήτερο από το φρεσκο και πιο ανθεκτικό αρα δεν χαλαει ευκολα.

ΑΝΑΡΙΤΑ να χαίρεσαι τη Δανάη σου!

Το βιβλίο αυτό του Γκρην μάλλον πρέπει να το πάρω κι εγώ. Θέλω να μελετήσω το θέμα της διαπαιδαγώγησης, γιατί ήδη διαπιστώνω ότι έχω κενά στο θέμα της "πειθαρχίας", να το πω έτσι.

Για παράδειγμα, του λέω με πολλούς τρόπους, ήρεμο, πιο έντονο, πιο αυστηρό, πιο παιχνιδιάρικο να μην παίζει με την ηλεκτρική κουζίνα, να μην την πλησιάζει και στρίβει τους διακόπτες και αυτός ούτε που με ακούει, γελάει και ξαναπάει....

Από τώρα;

Έχει επίσης μανία με καλώδια, μπρίζες και γενικά όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Ξέρει να ανοίγει την TV με τηλεκοντρολ, παρόλο που στο σπίτι ελάχιστα βλέπουμε ΤV. Μπορεί να περάσει και 5 λεπτά παρακολουθώντας το πλυντήριο να πλένει... Μεγάλη μανία...

Εσείς πώς αντιμετωπίζετε τέτοιες καταστάσεις;

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια. χρόνια πολλά σε όσα μωράκια είχαν γενέθλια, χαρά και υγεία.

Χθές κάναμε εξετάσεις αίματος και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά, ευτυχός έλλειψη ενζύμου, δεν έχουμε.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Χρονια πολλά σε όλα τα μωράκια!!!!

Να ρωτησω κατι. Το φρεσκο το ζεσταινετε? Εγώ λέω να συνεχισω το εβαπορε. Η να τα δινω εναλλαξ. Ουφ δεν ξερω. Ποσο γαλα πινουν την ημέρα?

το γάλα το ζεσταίνω στο θερμαντήρα της αβέντ.

πίνει 250-270 το πρωί και 270-300 το βράδυ. μερικές φορές μπορεί να πιεί λιγότερο. τρώει και τυριά και κρέμες με γάλα 2-3 φορές την εβδομάδα.

το αν θα πιεί φρέσκο θα σου το πει ο παιδίατρος. εξαρτάται από την ανάπτυξη που έχει. έτσι μας το έθεσε η παιδίατρος. δεν χρειάζεται εμπλουτισμένο γάλα η Χρύσπα, γιατί τα έχει τα κιλάκια της και ύψος μια χαρά, πάνω πάνω καμπύλες.

χάρηκα πολύ με το φρέσκο. έτσι πίνουμε όλοι το ίδιο γάλα.:D

πώς πάει το μωράκι στην κοιλίτσα; πώς νιώθεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...