Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Σεβούλα και που είσαι ακόμα...Εγώ αυτό τρέμω...Και ξέρεις κάποιες φορές είμαι προκατειλλημένη και δεν δίνω πχ σε αυτούς που βρίσκονται μόνιμα σε φανάρια και ζητιανεύουν αλλά όταν βλέπω να εμπλέκονται και παιδάκια κάτι με πιάνει...Λέω θα δώσω γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή και αυτά που έχω σήμερα μπορεί να μην τα έχω αύριο...Και ας βοηθώ έτσι, άθελα μου φυσικά, στην εκμετάλλευση αθώων παιδιών...Πάντως και ο άντρας σου ένα δίκιο το έχει...Τόσα ακούμε στις μέρες μας...

Είναι όμως λυπηρό να βρισκόμαστε στον εικοστό πρώτο αιώνα και να μαστίζονται οι κοινωνίες ακόμα από την πείνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!

Χρόνια σαςς πολλά μικράκια που χρονίσατε!!!!!!

Εχετε γράψει τόοοοοσα πολλά νεα που δεν προλαβαίνω να τα σχολιάσω όλα!!!

Καλώς ήρθατε οι καινούριες κοπέλες στο καφέ μας!!!!

και εμεις θα γιορτάσουμε γενεθλιάκια την αλλη κυριακή, μια μέρα πριν τα γενέθλια μας δλδ, γιατί πεφτουν δευτέρα. Δεν νομίζω να φτιάξω τπτ, γιατι δεν προλαβαίνω κι΄όλας. Θα εχουμε τούρτα! Φτάνει αυτό! και θα είμαστε λίγα ατομα.

τον τελευταίο καιρό εχουμε πολυ τρεξιμο με τον μικρό με εξετάσεις για τις αλλεργίες του, αφήστε τα. Και ακρη δεν βγαίνει...η αλλεργιολόγος λεει αφου παιρνει υψος είναι καλα, αλλά βάρος ......

αυτάαααα

Διαφημίσεις

Κατερίνα μου να ζήσετε να ευτυχήσετε να κάνετε μια μεγάλη και χαρούμενη οικογένεια.

Να χαίρεστε την Μαριστέλλα και με το όνομα, χιλιόχρονη και παντα καλότυχη......................

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Κατερινάκι μου να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι με τα παιδάκια σας....Να χαίρεστε και την Μαριστέλλα σας, να ναι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να την καμαρώνετε και με το καλό να έρθει και το μπεμπέ...

Φιλάκιαααααααααααααααααααααααα

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Σας ευχαριστω παρα πολυ !τελειωσαμε και εμεις με γαμο-βαφτιση-γενεθλια ηταν ολα παρα πολυ ωραια μπορω να πω και το ευχαριστηθηκαμε και οι 3 παρα πολυ ενω το φοβομουν οτι και λογω εγκυμοσυνης θα δυσκολευομουν τελικα τα καταφεραμε και δεν με εμποδισε σε τιποτα σχεδον (εκτος του ποτου βεβαια)Η μικρη περασε παρα πολυ καλα στο γαμο στη μιση βαφτιση και και στο παρτι αλλα εκλαιγε ρε κοριτσια μολισ την αγγιξε ο παπας στο προσωπο και πηγε να της κοψει τα μαλλια εριξε ενα κλαμα ξεσικωσαμε τον κοσμο και μετα κοιμηθηκε:tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

κατερίνα, να ζήσετε ευτυχισμένοι, να χαίρεστε την Μαριστέλα, υγεία και αγάπη και μια μεγάλη χαρούμενη οικογένεια με το νέο μεμπάκι.

εμείς είχαμε γενέθλια το Σάββατο. μεγαλώσαμε, γίναμε κορίτσια!

σήμερα πήγαμε παιδίατρο για μετρήσεις. είμαστε 80 πόντων, 10.900 κιλών γυναικάρες!!!

κατουρ'ησμαε την παιδίατρο από τα γέλια, γαργαλιόταν.

θα πίνουμε φρέσκο γάλα, θα φάμε αβγό, ψάρι, μέλι, βούτυρο, όλα γενικά.

σκέφτομαι διάφορα για απόγευμα. θα δοκιμάσουμε και θα σας γράψουμε.

χρόνια πολλά με υγεία για τα παιδάκια μας! να τα χαιρόμαστε και να μας χαίρονται!

Διαφημίσεις

Γεια χαρά κοριτσια και μωράκια!

Κατερίνα, να ζήσετε, να είστε γεροί και ευτυχισμένοι, με το καλό το νέο σας μπεμπάκι!

Όπως βλέπετε και από την μπλούζα μας την Κυριακή γιορτάσαμε κι εμείς τα γενέθλιά μας! Κάναμε ένα παρτάκι με 6-7 παιδάκια (έτυχε να ήταν όλα αγοράκια) και τους γονείς τους. Περάσαμε πολύ ωραία. Έφτιαξα μία απλή τούρτα, 2 λαμαρίνες πίτσες, μακαρονόπιττα, σνιτσελάκια, σαλάτα για τους μεγάλους και τυροπιττάκια, σαντουιτσάκια, μπισκότα, σφολιατίνια και χαλβαδάκια με γάλα για τα πιο μικρούλια. Ο μικρούλης τα είχε λίγο χαμένα από τον πολύ κόσμο, αλλά μια χαρά τα κατάφερε. Κάθε φορά που του λέμε το τραγουδάκι των γενεθλίων γελάει πολύ, του άρεσαν τα χειροκροτήματα και γέλαγε δυνατά ευχαριστημένος!

Φιλάκια κορίτσια, και σε όλα τα μωράκια που χρονίζουν!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Γεια χαρά κοριτσια και μωράκια!

Κατερίνα, να ζήσετε, να είστε γεροί και ευτυχισμένοι, με το καλό το νέο σας μπεμπάκι!

Όπως βλέπετε και από την μπλούζα μας την Κυριακή γιορτάσαμε κι εμείς τα γενέθλιά μας! Κάναμε ένα παρτάκι με 6-7 παιδάκια (έτυχε να ήταν όλα αγοράκια) και τους γονείς τους. Περάσαμε πολύ ωραία. Έφτιαξα μία απλή τούρτα, 2 λαμαρίνες πίτσες, μακαρονόπιττα, σνιτσελάκια, σαλάτα για τους μεγάλους και τυροπιττάκια, σαντουιτσάκια, μπισκότα, σφολιατίνια και χαλβαδάκια με γάλα για τα πιο μικρούλια. Ο μικρούλης τα είχε λίγο χαμένα από τον πολύ κόσμο, αλλά μια χαρά τα κατάφερε. Κάθε φορά που του λέμε το τραγουδάκι των γενεθλίων γελάει πολύ, του άρεσαν τα χειροκροτήματα και γέλαγε δυνατά ευχαριστημένος!

Φιλάκια κορίτσια, και σε όλα τα μωράκια που χρονίζουν!

χρόνια σας πολλά με υγεία και αγάπη στη ζωή του. να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε ευτυχισμένο!

sevoula και verolina να σας ζήσουν............ ότι καλήτερο για τα μωράκια σας.

γειά σου Νατασούλα, σε ευχαριστώ πολύ. να χαίρεσαι τα αγόρια σου! και σε εσένα από καρδιάς εύχομαι τα καλύτερα, όπως τα έχεις ονειρευτεί.:D

Σεβούλα μου να χαίρεσαι την Χρύσπα σου...Να ναι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να την καμαρώνετε!!!!

Βερολίνα μου να χαίρεσαι κι εσύ το αγοράκι σου, να ναι καλότυχος και γερός και να τον δείτε όπως επιθυμείτε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...