Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας φιλεναδες μου! Χρονια πολλα σε ολα τα μωρακια που ηδη εγιναν ενος, στην Ανναλενα, στα διδυμακια και οποιο αλλο στο μεταξυ χρονισε. Το συναχι μας εχει σχεδον περασει, ευτυχως γρηγορα και ξαναβρηκαμε το κεφι μας. Η Εβελινα ειπε χθες για πρωτη φορα "μπαμπα" και ο ενδιαφερομενος παραλιγο να βαλει πανα!! Της εμαθε και η γιαγια της να χτυπαει και το κεφαλι της οταν την ρωτανε "ποιο τα φταιει" οταν κανει σκανταλιες και γελαμε πολυ. Κατερινα σε θαυμαζω, 40 ατομα!!Ωραια θα ειναι ομως ,αφου εχεις χωρο. Εμεις ειμαστε στο τελος στις 29 οποτε ακομη ειμαι χαλαρη και...ετοιμη για συναντησεις. Κανονιστε το! Φαιδρα πως ειναι ο μικρουλης? Σεβουλα πολυ γκουρμε μενου θα απολαυσουν οι καλεσμενοι σου, χα χα!! Σας φιλω!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Χρονια πολλα σε οσα μωρακια χρονισαν... Εμεις χρονιζουμε 14 του μηνα..θα κανουμε παρτι αλλα με λιγα ατομα οικογενειακα κ λιγους φιλους..

Το κοριτσακι μου κανει μεχρι 5 βηματα μονη της μετα πεφτει..

Σεβουλα ωραια πραγματα θα κανεις πεινασα ........

Εχει κρυο εδω ..............βρεχει βρεχει βρεχει

Στελιτσα τελεια το πετυχες ενα κ ενα....

Της εμαθε και η γιαγια της να χτυπαει και το κεφαλι της οταν την ρωτανε "ποιο τα φταιει" οταν κανει σκανταλιες και γελαμε πολυ.

Αχ και εμεις το μαθαμε αυτο... Επισης οταν ρωτας "ποσα παιδακια εχει ο μπαμπας;" δειχνει ενα.. Εγω η εγωιστρια της εμαθα "ποσο αγαπας την μαμα" και τεντονει τα χερακια της μεχρι τον ουρανο (χαχαχα),που ειναι το φως και κοιταει,ξερει πως κανει ο γαιδαρος,το παπακι.. και πολλα αλλα...Με το που μπαινουμε μεσα στο μπανιο κανει παπαπαπα καταλαβαινει οτι θα παιξει με τα παπακια της

.Με τρελενει ..μου φενετε πολυ παραξενο που καταλαβαινει και αντιδρα σε ολα..

ναι ειμαι μια κουκουβαγια

Διαφημίσεις

Εμάς λίγα πράγματα κάνει αλλά δεν ανυπομονώ γιατί η μεγάλη μου τα έκανε όλα πολύ μικρή (8 1/2 μηνών μιλούσε με συνείδηση), τόσο που δεν κατάλαβα ότι είχα μωρό αλλά κατευθείαν παιδάκι. Τώρα το απολαμβάνω.

Πείτε μου βρε κορίτσια, γιατί με το φαγητό της "τα χω δει όλα"! Τί τους δίνετε για απογευματινό; Εμένα τρώει συνέχεια γιαουρτάκια noulac/advance και δεν έχω ιδέα τί άλλο να δώσω. Τις κρέμες δεν τις τρώει!

καλησπερα κοριτσια. Και εγω μανουλα οκτωβριου, 31 του μηνα συγκεκριμενα. Χρονια πολλα σε οσα χρονισαν και με το καλο τα υπόλοιπα. Ποσα κιλα ειναι τα παιδάκια σας;;;;

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας...Ε, ναι λοιπόν την Κυριακή σβήσαμε το πρώτο μας κεράκι και ήταν τέλεια!!!!Είχαμε θέμα την νεράιδα και πήρα ασορτί πιατάκια, ποτηράκια, διακόσμηση αυτά http://www.partydelights.co.uk/themes/fun-at-1-girl.asp

Αυτή ήταν η πρόσκληση μας

1000239c.jpg

Αυτή ήταν η τούρτα μας

dsc00122sx.jpg

dsc00127ez.jpg

Τα άτομα που είχα καλέσει ήταν γύρω στα 25 και από φαγητά είχα τα εξής

πίτσα, κρέπες γαλοπούλα τυρί, σνιτσελάκια χοιρινά, κεφτεδάκια περασμένα σε καλαμάκι σαν σουβλάκι με ντοματίνια, κοτομπουκιές πάλι σαν σουβλάκι με τυρί γκούντα, πιροσκάκια, τυροπιτάκια κουρού, σπανακοπιτάκια, κρουασανάκια με τυρί φιλαδέλφεια, κρουασανάκια με ζαμπόν τυρί τυροκροκέτες, μακαρονοσαλάτα και σαλάτα ρώσικη...Για δωράκια στα παιδάκια μοίρασα μια ξύλινη πασχαλίτσα που παίζει μουσική και στους μεγάλους κάτι μικρά όμορφα πήλινα γλαστράκια με λουλούδι μέσα από τα jumbo..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!

Έχω τόσες μέρες να μπω, αλλά σήμερα τα κατάφερα.

Καταρχην χρόνια πολλά στα μωράκια που είχαν γενέθλια. Να είναι χαρούμενα, ηγιή, χαμογελαστά και δραστηρια. Χρόνια πολλά στον Άγγελο, στην Αναλένα, η οποία έχει γεννηθεί την ίδια ημέρα με το Μελινάκι μου και στα διδυμάκια. Με το καλό να περάσετε όμορφα τα γενέθλια σας όλα τα υπόλοιπα μωράκια.

Katval με το καλό η βάφτιση, ογάμος και τα γενέθλια της Μαριστέλλας σας!!!! .Να το χαρείτε............:wink:

Astarti μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου....να την δεις όπως εκείνη επιθυμει. Να είναι υγιής, χαρούμενη και όλα τα καλά να έχει στην ζωή της.

Κορίτσια εμείς είχαμε και συνέχεια μετά τον πυρετό. Εξελίχθηκε σε οξεία γαστρεντεριτιδα...και έπεσε και η πίεση της απο την διάρροια και τον εμετο. Πήραμε ηλεκτρολύτες και ένα σιρόπι για το στομαχάκι της. Από την Δευτέρα πάει κανονικά στον βρεφονηπιακό. Είναι μια χαρά. Εχθες πήγαμε παιδίατρο, είναι 10500 kg 76 cm και είναι μια χαρα. Περιττό να σας πω ότι πλάνταξε στο κλάμα....πρώτη φορά από τότε που αρχίσαμε τα εμβόλια. Επειδη εκανε 5πλο και στα 2 χερακια της σήμερα εκανε λιγο πυρετακι, παλι για πρωτη φορα.....Αλλα όλα καλά. Όσο για την ανάτπηξυ της ακόμα δεν έχει περπατήσει μόνη της. Αλλα εχει αρχισει να αποκταει θαρρος, να μιλαει πιο ευκολα και να παιζει, ακομα και σε καινουργιους χωρους. Στο σχολειο τα παει φανταστικα. Πλεον κλαιει δευτερολεπτα το πρωι και ειναι πολυ καλη. Ειμαι πολυ χαρουμενη που προσαρμοστηκε το καρδουλι μου. Απο δοντια εχουμε κολλησει στα 8.

Εμας μας ειπε ο γιατρος να παμε στο φριζογκροου, ακομα σκονη λοιπον. Οσο για φαγητα αρχιζουμε σταδιακα κροκο αυγου, ολο το αυγο και μετα ψαρι. Γενικα λευκα ψαρια. Και θα δοκιμασουμε και κανονικο γιαουρτι αγελαδινο, για να σταματησουμε τα επιδορπια. Αν το φαει βεβαια....Αναρωτιεμαι αν επιτρεπεται να της βαλω λιγο μελι, σε περιπτωση που της φαινεται ξυνο.....μμμμμ

Πολλα φιλια σε όλες σας......Και όσες αρχισατε την δουλεια....μην απογοητευεστε...θελει χρονο για να προσαρμοστουμε....εγω ακομα το παλευω....χαχαχαχ

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Εμάς λίγα πράγματα κάνει αλλά δεν ανυπομονώ γιατί η μεγάλη μου τα έκανε όλα πολύ μικρή (8 1/2 μηνών μιλούσε με συνείδηση), τόσο που δεν κατάλαβα ότι είχα μωρό αλλά κατευθείαν παιδάκι. Τώρα το απολαμβάνω.

Πείτε μου βρε κορίτσια, γιατί με το φαγητό της "τα χω δει όλα"! Τί τους δίνετε για απογευματινό; Εμένα τρώει συνέχεια γιαουρτάκια noulac/advance και δεν έχω ιδέα τί άλλο να δώσω. Τις κρέμες δεν τις τρώει!

Αναρίτα πόσα κιλά είναι η μικρή;

Εγώ του δίνω τραχανά γιαουρτάκια advance και καμιά φορα κρεμούλες.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Νατασούλα μου να σου ζήσει ο Άγγελος!!Να ναι πάντα γερός και ευτυχισμένος..

Βίλυ μου να σου ζήσει και σένα το Μελινάκι σου και πάντα να το καμαρώνεις...

Άντε τώρα σειρά έχουν και τα υπόλοιπα μωράκια....

Αναρίτα εγώ της δίνω σχεδόν τα πάντα εκτός από αυγό αλλά θα το ξεκινήσουμε τώρα και αυτό...Το ψάρι της αρέσει πολύ και το αρνί...Της έχω δώσει σπανακόρυζο, φακές, αρακά, παντζάρια, γουβαρλάκια, γεμιστά και αύριο θα της φτιάξω κοτοπουλάκι με ντοματούλα και τραχανά...Γενικά της δίνω από τα δικά μας αλλά χωρίς πολύ αλάτι και καθόλου μπαχαρικά...Της φτιάχνω μερίδα ξεχωριστά αλλιώς αν έχουμε κάτι που δεν μπορεί να φάει το δικό της φαγητό..

Από δόντια είμαστε στα 9, έσκασε μάλλον τραπεζίτη γιατί αυτό που έχει σκάσει είναι πίσω πίσω...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Χρόνια πολλά στα μωράκια που χρόνισαν.

Αναριτα κι εμένα ο ένας μόνο γιαουρτάκια τρώει. Όταν ανοίγει το ψυγείο και τα βλέπει, δείχνει και φωνάζει αυτό, αυτό, αυτό. Πολύ γέλιο.

Εμείς περάσαμε μια περιπέτεια. Όσες διαβάζετε στο πάρεντς θα το είδατε.

Τελοσπάντων τώρα είμαστε καλά, αλλά γενικά θέλει πολύ προσοχή τί τρώνε και πώς το τρώνε τα παιδάκια μας.

θα σας το χαλάσω...

ενώ μπήκα για να πω τα χρόνια μου πολλά σε όλα τα μωράκια...

είδα από το παράθυρο ένα θέαμα που με παραξένεψε.

έτσι βγήκα έξω και παρατηρούσα..να σιγουρευτώ ότι δεν με γελούν τα μάτια μου.ήταν μια γυναίκα που έψαχνε σαν μανιακή τους κάδους σκουπιδιών, παραδίπλα ο άντρας με ένα καρότσι-παιδικό με κουβέρτες.. είχαν και μωρό μαζί τους.σοκ.

είπα στον άντρα μου να κατέβει να δώσει κουβερτούλες και τρόφιμα, αλλά μου είπε ότι μπορεί να είναι επκίνδυνο. λογικό, αλλά όχι δίκαιο.

έτσι παρέμεινα θεατής σε κάτι το άδικο, ούσα κι εγώ άδικη μαζί τους, αδιάφορη.

είμαι συγκλονισμένη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...