Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φροσωωωω! Να χαίρεσαι τον Αλέξανδρο!!! Να ναι πάντα γερός και καλότυχος!!!!!

Τένια μου σε ευχαριστώ πολύ. Τον χαίρομαι έτσι κι αλλιώς. Αλλά γιατί οι ευχές;

Τα γενέθλιά του τα έχει την ίδια μέρα με τη γιορτή του.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τένια μου σε ευχαριστώ πολύ. Τον χαίρομαι έτσι κι αλλιώς. Αλλά γιατί οι ευχές;

Τα γενέθλιά του τα έχει την ίδια μέρα με τη γιορτή του.

ΑΑΑαααααα.... χτες που το γραψα, φαινόταν στην υπογραφή σου οτι γίνεται 3 ετών... δεν πειραζει..!!!. να τα χαίρεσαι κάθε μερα και τα 3!!!

και ναι την αυλαια τον γενεθλιων την ανοιξε σημερα ο Αγγελοσ μας χαχαχα:tongue: νατασα μου να τον χαιρεσαι και απο εδω !!!!!!!!!πωπω καθε μερα γενεθλια θα εχουμε πια !!!!!!!!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Χρονια Πολλά στα μωράκια μας!!! Καλέ χρονιζουμε!!!

Να ζησουν ΟΛΑ!

Κατερίνα πως παέι εγκυμοσυνη? Εγώ έχω κοριτσάκι. Λες να εχεις αγορι? χιχιχι

Μια χαρα στελλιτσα μου ολα καλα πηγαμε χθες και το ειδαμε μεγαλωνει το μωρακι ακομη δεν ξερουμε τι ειναι τι ωραια που θα εχεις κοριτσακι οτι καλυτερο ειναι ενα και ενα ε και ακομη ενα μια χαρα θα ειναι :tongue:

Διαφημίσεις

Κατερίνα χρόνια πολλά να χαίρεσαι τον Άγγελο!

Στελλίτσα, μπουμπού! τί καλά, ένα κι ένα!

με το καλό κορίτσια!

εμείς θέλουμε ακόμα μια εβδομάδα γιατα γενέθλιά μας!

ανυπομονώ!

φιλιά σε όλες και κυρίως στα μαγουλάκια από τα αστεράκια σας!

Κατερίνα χρόνια πολλά να χαίρεσαι τον Άγγελο!

Στελλίτσα, μπουμπού! τί καλά, ένα κι ένα!

με το καλό κορίτσια!

εμείς θέλουμε ακόμα μια εβδομάδα γιατα γενέθλιά μας!

ανυπομονώ!

φιλιά σε όλες και κυρίως στα μαγουλάκια από τα αστεράκια σας!

sevoula μου ο Αγγελος ειναι της νατασας μας :tongue: εμενα ειναι κοριτσακι η Μαριστελλα μου και εχουμε και εμεις την αλλη εβδομαδα στις 10 του μηνα οπου θα τα κανουμε μαζι με την βαφτιση της :wink:

Κοριτσακια γεια σας! Εχω μερες να γραψω αλλα διαβαζω τα νεα σας. Νατασα μου να τον χαιρεσαι τον Αγγελο σου, να ειναι χιλιοχρονος!! Στελλιτσα γιουπι!!!! Κοριτσακι!!!! Γρηγορα το εμαθες, εμενα μου το ειχαν σιγουρεψει στη β επιπεδου.

Πως περασε ενας χρονος ομως, απιστευτο..... Η Εβελινα απο χθες εχει συναχι, μαλλον την κολλησα εγω και ειναι λιγο καημενουλα. Ελπιζω να της περασει γρηγορα , δεν μου αρεσει να βλεπω τη μυτουλα της κοκκινη. Κατα τα αλλα σε ενα περιπου μηνα επιστρεφω στη δουλεια και απο τη μια θελω, απο την αλλη εχω αγχωθει λιγακι. Αυτα τα νεα μας σε γενικες γραμμες . Σας φιλω ολες!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

κατερινακι μου να χαιρεσαι την Ανναλενα σου να τα εκατοστισει και ο,τι επιθυμει ! τι κανετε ρε κατερινακι χαθηκαμε παρα πολυ !

νικ μου περαστικα στην κουκλιτσα σου ελπιζω να περασει συντομα!

Διαφημίσεις

καλημέρες μανουλίτσες! εμείς χρονίζουμε 27 οκτωβρίου ! ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε ένας χρόνος... με φωνάζει μαμά (όταν το θυμάται) γιατί όλο μπαμπά λέμε κ τρελλένομαι ! ανυπωμονώ να περπατήσουμε!

καλημέρα κορίτσια!

συγνώμη για το μπέρδεμα Νατάσα μου. να τον χαίρεσαι τον Άγγελο.

Κατερίνα, ευχαριστώ για τη διόρθωση. εμείς έχουμε 9/10, εσείς 10, εγώ 11. με τη σειρά!

περαστικά στην Εβελίνα!

τί θα κάνετε στα γενέθλια; εμείς έχουμε επίσκεψη παιδίατρο την Παρσκευή το απόγευμα και δεν βλέπω να καλώ πάνω από 12 το πολύ 15 άτομα.

θα κάνω μια απλή τούρτα με τα χεράκια μου. δεν μου αρέσουν οι έτοιμες. προτιμώ τα απλά υλικά.

θα κάνω χαμπουργκεράκια, πίτσα, κοτομπουκιές, πατάτες ψητές, σως, μπουρεκάκια με λουκάνικο και τυρί, ποπκορν. θα έχουμε αναψυκτικά, ξηροκάρπια, χυμούς φυσικούς, γλυκό για κέρασμα και για τέλος φρουτάκια.

πώς τα ακούτε; είναι λίγα, πολλά; θα προλάβω; θα σαλτάρω; έχω αγχωθεί, το ομολογώ!

α, σαλάτες θα μου κάνει η αδερφή μου, μία μεξικάνικη και μία με λάχανο-γιαούρτι-καρύδια-μαγιονέζα.

εσείς τί θα κάνετε;

Γεια σας μωράκια και μαμάδες!

Χρόνια Πολλά Άγγελε και Ανναλένα! Να είναι υγιή και καλότυχα τα μωράκια! Ποιο μωράκι έχει στη συνέχεια γενέθλια;

Περαστικά Εβελίνα, κι εμείς έχουμε εδώ και μία εβδομάδα συνάχι, μπούκωμα και μυξούλα που δεν λέει να σταματήσει. Τις τελευταίες μέρες δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά, γιατί δυσκολεύεται στην αναπνοή του ο κακομοιρούλης...

Κορίτσια έχω γυρίσει στη δουλειά και τα βρίσκω λίγο δύσκολα, ομολογώ, γυρνάω σπίτι με πονοκέφαλο, γιατί είχα ξεσυνηθίσει από την βαβούρα κτλ. Ευτυχώς που έχω και τη μαμά μου και τον κρατάει, αλλά και αυτή εξουθενωμένη την βλέπω:rolleyes: Ο μικρούλης την εξαντλεί... Είναι υπερκινητικός... Ελπίζω να συνηθίσουμε στους νέους ρυθμούς.

Θα κάνουμε γενέθλια την Κυριακή, την ημέρα της γένησής του!

Sevoula, μαζί σου, θέλω κι εγώ να φτιάξω απλά πραγματάκια, υγιεινά και μόνη μου, όχι έτοιμα. Να δουμε θα τα καταφέρουμε;

Κοριτσάκια σας αφήνω τώρα, πρέπει να στρωθώ στη δουλειά!

Να προσέχετε τα μωράκια σας και να γράφετε νέα σας, να μην χανόμαστε!!!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 1ος!!!!

Κι εμείς μεγαλώνουμε μια χαρά και χθες μου είπε την πρώτη της φράση "μαμά αγκά" δηλ. μαμά αγκαλίτσα :-):-) τι καλά πολύ πλάκα!!!!Αν και γενικά δείχνει ότι καταλαβαίνει τα πάντα (π.χ. που βάζουμε τις κάλτσες, πως βουρτσίζουμε τα μαλλιά, τάισε το νινί σου κλπ) ήταν η πρώτη φορά που είπε δύο λέξεις σε φράση...πολύ πλάκα έχει!!!

Εμείς στα γενέθλια κάθε άλλο παρά απλά θα είναι με 40 άτομα καλεσμένους..........το ξέρω ότι είναι πολλά αλλά περιμένουν όλοι με αγωνία! Καλά μαγειρέματα να μου ευχηθείτε γιατί δεν με βλέπω καλά! Το θετικό είναι ότι έχω ένα χώρο πάνω από το σπίτι μας (σαν playroom) και θα το κάνουμε εκεί για να μείνει το σπιτάκι νοικοκυρεμένο, αχ ας κάνει και καλό καιρο για να βγούμε και στην βεράντα!!! 15 έχουμε γενέθλια αλλά μάλλον στις 16 θα τα κάνω που πέφτει Σάββατο.

Στέλλα τα κοριτσάκια είναι τέλεια...θα δεις!!!! Και ένα κι ένα είναι το καλύτερο.....πότε θα βρεθούμε??? Δεν ενδιαφέρεστε για καμια μεγαλύτερη συνάντηση???

Φιλιά!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...