Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!!!!!

περαστικά στον Μιχαήλ-Μάριο.

εμείς ευτυχώς δεν έχουμε αρρωστήσει ως τώρα.

filoudaki έτσι ακριβώς κάνω κι εγώ με το άπλωμα. την ακούει το σύμπαν από τις τσιρίδες.

για το σφουγγάρισμα πλέον δεν βάζω παρά μόνο νερό, οπότε βουτάει. την αφήνω και το χαίρεται. μετά αλλάζουμε ρουχάκια, γιατί γίνεται παπί. παίρνει κι ένα πανάκι και καθαρίζει, λέμε τώρα, το πάτωμα, τα έπιπλα. κάτι θέλει να μου πει το παιδί. αλλά τί ντεν καταλαβαίνω.

φιλιά.

μάλλον πάμε για το 8ο πάνω δόντι. σαν φουσκωμένο το βλέπω το ούλο.

Κοριτσακια μου τι κανετε;;Καιρο εχω να γραψω περυσι τετοιο καιρο καθε μερα εδω ημασταν και αγωνιουσαμε για το ποτε θα ερθει η στιγμη που θα γεννησουμε..

Στελλα και Κατερινα πως παει η εγκυμοσυνη;; Χριστινακι περαστικα σας εχουμε να μιλησουμε ΜΗΝΕΕΕΣ...

Και εμεις εχουμε ενα θεμα με τα παπουτσια δεν τα θελει,αν και της πηρα ανατομικα καταλληλα για τα πρωτα βηματακια,με τις καλτσες περπαταει καλυτερα με τα παπουτσια ολο σκονταφτει.. Ασε που καθε φορα που παω να την ντυσω τσιριζει και δεν θελει .. μαλλον συνηθησε απο το καλοκαιρι ..

Το Μαρακι μου μεγαλωνει και μας τρελενει με αυτα που κανει,θελει ολη την ωρα να ειναι ορθια ,να περπαταει βεβαια την πιανουμε ακομη,χορευει με τον καθε ηχο που ακουει,χοροπηδαει και καταλαβενει πλεον πολλα πραγματα..

ιωαννααααααααα που εχεισ εξαφανιστει?

;)

Ειχα αδεια κοπελα μου και πηγαμε σε κατι φιλους Αλεξ/πολη και μετα πηγα στην μαμα μου ειχα βεβαια το λαπτοπ μαζι μου αλλα δεν ειχε 3G σημα και αργουσε πολυ και μου την εσπαγε και δεν εμπαινα συχνα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες. Χριστινάκι να σουζήσει η αδελφουλα σου. Περαστικά στον παιδαρο.

Ιωαννα εγω σταμάτησα να θηλάζω στον 9ο. Του έδωσα ένα κουτι σκονη και τώρα πινει ΝΟΥΛΑΚ. Σε 3 μηνες θα του δώσω νουνου κιντ.

Κουκλες γεια σας! Τι κανετε? Διαβαζω τις περιπετειες σας και ειναι πραγματι ολα ετσι. Και ηΕβελινα οταν της λεω "μη" περιμενει να γυρισω απο την αλλη, κανει τη ζαβολια της και μετα ξεκαρδιζεται στα γελια:rolleyes:. Πολυ με ακουει αυτο το παιδι. Τα φρουτα ουτε να τα δουμε ζωγραφιστα, απο φαι λιγα πραγματα και επειδη επαιξαν ελαφρως τα νευρα μου της δινω πλεον γαλα αναμεσα μπας και στηλωθει λιγακι. Νουνου kid . Το μονο που τρωει ευχαριστα ,για ποσο ακομη δεν ξερω, ειναι η κρεμα και ενιοτε η χορτοσουπα.Την Δευτερα εχουμε εμβολιο και θα συζητησω το θεμα του φαγητου γιατι πολυ με προβληματιζει. Εκεινη παλι καθολου!!! Τρεχει με τη στρατα και τα χερια ετοιμα να γραπωσει το οτιδηποτε και να το πεταξει κατω. Τωρα τελευταια αρχισε να τα εκτοξευει και απο το παρκο. Κολαση!!! Λυπαμαι τους αποκατω, αν και εχουν και αυτοι μωρακι, μικροτερο βεβαια, αλλα που θα παει...θα μεγαλωσει. Απο δοντια εχουμε 8 και ακρως κοφτερα! Φιλακια σε ολες!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

γειάσας κορίτσια!

φρέσκο μόλις χρονίσουμε, μας είπε η παιδίατρος, λόγω καλής ανάπτυξης.

να δούμε όμως ποιό θα της αρέσει.

φιλουδάκι, θηλάζεις ακόμα βρε θηρίο; είσαι υπέροχη μανούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γειάσας κορίτσια!

φρέσκο μόλις χρονίσουμε, μας είπε η παιδίατρος, λόγω καλής ανάπτυξης.

να δούμε όμως ποιό θα της αρέσει.

φιλουδάκι, θηλάζεις ακόμα βρε θηρίο; είσαι υπέροχη μανούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι ακόμα, και θα συνεχίσω όσο θελει ο μικρός (και εγώ βέβαια).

επειδή εχει και αλλεργίες, είναι ο,τι καλύτερο για αυτόν...

Το όνομά μου είναι Τένια, για να γνωριζόμαστε κι όλας! (Μαλαματένια δλδ)

γεια σου χριστινάκι σε χάσαμε !!!

Με το καλό η αδερφή σου να παντρευτεί!!

Αντε ξανα περαστικά στον Μιχαήλ Αγγελο! Θα εχει καταταλαιπωρηθεί το πουλάκι μου! Τρώει οσο εχει πυρετο ή ειναι ανόρεκτός? Πώς περναέι η μερα με το αρρωστο μωρό? ειναι γκρινιάρικο?

Σέβη, αυτό με τα μανταλάκια είναι στάνταρ! Του δίνω το κουτί που τα εχω μεσα, αυτός τα σκορπίζει λίγα λίγα, ε΄γω απλώνω και σκύβω να παρω απο κατω, και ετσι μενει απασχολημένος μεχρι να τελειώσω! Και μετα καθομαι και τα μαζεύωω οοοολα παλι στο κουτί τους!!! Τι καλά!!!! :D

Οσο για την σφουγγαρίστρα, βάζω τον κουβά στο μπανιο, κλεινω την πόρτα και σφουγγαρίζω το καθε δωμάτιο. Γιατί αν τον παίρνω μαζι μου, ο μικρός θα βουτήξει ολόκληρος μεσα!!!! χαχαχαχχα του αρέσει παιδί μου ο,τι απαγορεύεται!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: σου εύχομαι Τένια να μην το μάθεις ποτέ.

Ειδικα αν έχεις 3 όπως εγώ και κάτσει να είναι και τα 3 άρρωστα μαζί.

Εκεί ξεχνάς ότι είσαι άνθρωπος και έχεις κι εσύ ανάγκες όπως το να πας τουαλέτα, να φας να κοιμηθείς.

Κορίτσια χρονίζουμε σε λίγο. Πώς πέρασε όλος αυτός ο καιρός;;;;;;;;;;;;;:shock:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια .

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια, εμείς ευτυχώς ακόμα τίποτα αν και περιμένω ο δεύτερος σήμερα άρχισε τα μικρά νήπια και όπως καταλαβέναιτε δεν βλέπω να γλητώνουμε της ιοσούλες.

Εμείς το Σαββάτο έχουμε τα πρώτα μας γενέθλια, θα κάνουμε πάρτυ την Κυριακή, έχουμε μάθει να φυσάμε, για να σβήσουμε το κεράκι αλλά που και που φεύγουν και σάλια

Περπαταμε τρέχουμε οοοοοοοοοολη μέρα σηκωνόμαστε χωρίς βοήθεια, είχαμε και ενα ατύχημα και τρεχαμε νοσοκομιο αλλα όλα καλα, μετά το ατύχημα άρχισα να τον βάζω στο πάρκο που μέχρι τότε ήταν κάτι σαν αποθήκη και ευτηχώς κάθεται αρκετή ωρα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Γειά σας κοριτσάκια, τι κάνετε????Εμείς ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τα πρώτα μας γενέθλια...Πως μεγάλωσαν βρε κορίτσια τα ζουζούνια μας???Με τον Νίκο όλο αυτό λέμε, πότε ήταν μια σταλίτσα και την φέραμε στο σπίτι και πότε μεγάλωσε και χρονίζει...Την Κυριακή θα κάνουμε κι εμείς το πάρτυ μας και θέμα μας είναι οι νεράιδες...

Από φαγητό κάπως καλύτερα πάμε μιας και την έχει αναλάβει η μαμά μου και την στριμώχνει οπότε τρώει παραπάνω...Τα παπούτσια ούτε η δικιά μου τα θέλει, τα βγάζει στο πι και φι αλλιώς τα δαγκώνει..Έχει γίνει πολύ ζουζούνι και είναι μια πονήρω αυτή, στα μουλωχτά κάνει τις σκανταλιές και δεν την προλαβαίνεις..

Χριστινάκι τι ταλαιπωρία και αυτή μωρέ???Να σου ζήσει η κούκλα αδερφούλα και ελπίζω ο Μιχαήλ Μάριος να ξεπεράσει γρήγορα τον πυρετό και να μην ξαναρρωστήσει το μανάρι μου..

Κατερινάκι μου τι κάνεις???Έβαλα φώτο στο fb...Η εγκυμοσύνη πως πάει????

Σεβούλα η Χρύσπα είναι πολύ γλυκό ζουζουνάκι και μας έχετε λείψει αλλά είμαστε Αθήνα, όταν ανέβουμε θα κανονίσουμε για κανένα καφεδάκι...

Νατασούλα να χαίρεσαι τον Αγγελάκο σου που χρονίζει αλλά και τα υπόλοιπα ζουζούνια σου...Ελπίζω να μην ήταν σοβαρό το ατύχημα που είχατε..

Φιλάκια σε όλες κοριτσάκια...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Γεια σας μανούλες και μωράκια του Οκτωβρίου που θα μας ξενάρθει πάλι με ολόχρονα μωράκια!

Ξέρω δεν τηρώ την υπόσχεσή μου, αλλά, πράγματι, δεν έχω πολύ χρόνο για internet γενικώς! Σας σκέφτομαι, όμως, και εύχομαι όλα τα μωράκια να είναι καλά!

Κι εμείς, όπως λέτε κι εσείς, όλη μέρα ζουζουνιές, σκαρφαλώματα στα χαμηλά τραπέζια, (τα βγάζω ένα ένα πλέον στο μπαλκόνι), αφάνταστη άρνηση στο άλλαγμα και το ντύσιμο, πάθος για ό,τιδήποτε φαγώσιμο όπως και όποτε να είναι, πάθος με τη σφουγγαρίστρα και το πλυντήριο, με τα βαμμένα νύχια των κοριτσιών (:oops:) με τα σκαλιά, το σιφώνι του μπάνιου, τα καλάθια των σκουπιδιών και... γενικά ότι πιο βρώμικο υπάρχει στο σπίτι...:rolleyes: Καταργήσαμε την πλαστική μπανιέρα γιατί ήθελε να πίνει το νερό και τώρα γλύφει το νερό από την κανονική μπανιέρα, τρώει επίσης και ό,τι ψύχουλο βρει στην κουζίνα, αφού δεν θέλω ηλεκτρική σκούπα πλέον...

Κορίτσια, πιο είναι το σωστό σε αυτή την περίπτωση; Να τα τραβάς και να τους λες συνέχεια ΜΗ και ΜΗ, ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ, ή να τα αφήνεις να πειραματίζονται και να μαθαίνουν μόνα τους τους κινδύνους, δοκιμάζοντας; (έχει βέβαια και αυτό τα όριά του,ε;) Δοκιμάζω και τις δύο μέθοδους, αλλά είμαι λίγο μπερδεμένη... Έχω πάντως την εντύπωση πως όταν του λέω ΟΧΙ δεν με πολυακούει, μετά από λίγο ξανακάνει το απαγορευμένο:?.

Κορίτσια, αλήθεια, όπως λέτε, πότε πέρασε ο καιρός, πραγματικά πιο γρήγορα από ο,τιδήποτε άλλο! Κι εγώ θέλω να του κάνω γενέθλια, αλλά ό,τι κάνω να προσπαθήσω να το φτιάξω μόνη μου. Θα δούμε, αν θα τα καταφέρω. Εσείς τί λέτε να κάνετε;

Όσο για γάλα θα συνεχίσω τη σκόνη...

Απ' ότι βλέπω μερικά μωράκια έχουν κάνει μεγάλες προόδους, περπατάνε και πειραματίζονται με το γιο-γιο τους! Μπράβο τους! Εμείς βηματάκια, εφόσον κρατιόμαστε, 6 κοφτερά δοντάκια, γελάκια και δυσύλλαβες λεξούλες...

Περαστικά σε όλα τα μωράκια, έχουμε κι εμείς λίγο μπούκωμα και μίξες, αλλά ελπίζω να περάσει....

Αφήνω το καλύτερο για το τέλος: Τη Δευτέρα επιστρέφω δουλειά....(χωρίς σχόλιο)

Φιλιά πολλά κοριτσάκια, σε σας και τα γλυκά μωράκια σας!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλησπέρα σε όλες. Καλέ από μεθαυριο θα έχουμε σχεδον κάθε μερα γεννεθλια στο φορουμ. Σαν χτες μου φαίνεται που ημουν στο μαιευτηριο. Εμενα εχει 4 δοντια και αλλα 2 που σκανε. Περπαταει τοιχο τοιχο όλο το σπιτι αλλα μονο μεχρι 3 βηματα χωρίς να κρατιεται. Πινει νουλακ 700 γρ. Την ημέρα. Κοντευει τα 10 κιλά και ειναι 80 ποντους. Ψηλωσε πολύ αποτομα. Στον παιδων μας ειπαν οτι θα γινει πάνω από 1,92. Που το ξερουν? (Εγώ ειμαι 1,75 κι ο άντρας μου 1,90). Για βαπτιση δεν λεμε κάτι ακόμα. Γενικώς εχω ηρεμο μωρό. Δεν φωνάζει, δεν κλαιει αλλά ειναι υπερκινητικός και χτυπάει.

Χαιρομαι που διαβάζω νέα για τα παιδακα σας. Να γράφετε όποτε έχετε χρόνο.

Δουλεια θα πάω του χρόνου.

Να συναντηθουμε!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...