Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!

Τον μικρό τον βάζω και εγώ στο γιογιο εδώ και 2 βδομάδες, μονο για κακά, δλδ αμέσως μετά το φρούτο και αμέσως μετά το μεσημεριανό φαγητό. Και τα κανει πάντα μεσα στο 5-10λεπτο. βεβαια του εχω παιχνιδάκια γυρω για να απασχολείται. Δεν το εχω δει πολυ πιεστικα το θεμα. Αν θελει κανει, αν οχι δεν θα σκασω. Παντως οταν του λεω να παμε να κανουμε κακα στο γιογιο? αμεσως σκαει ενα χαμόγελο τεράααστιο! :P το εχει μαθει. Για τσισα ουτε συζητηση να ασχοληθω΄απο τωρα, δεν προλαβαινω γιατι δουλευω και λείπω ουτως ή αλλως.

Η μαμα μου που τον κραταει, δεν τα πολυκαταφέρνει με το γιογιο, αλλά πιστευω θα το μαθει να καταλαβαινει πότε πρεπει να τον βαλει κλπ.

τέλεια! χαίρομαι πολύ για τον γιόκα σου! είδες πόσο το απολαμβάνει; απίστευτο!:D

Κατα τα αλλα περπαταει συνεχεια γρήγορα και πολυ σταθερα. Μονο για να κατεβει-ανεβει απο τα αλουμινια στις μπαλκονοπορτες κρατιεται απο το πλαι! Για να μην πεσει! το χει πιασει το νοημα.

καλά, εσείς είστε πολύ προχώ!!!!!!!!!! μπράβο!:D

Του κανα εξεταση προχθες για ουρολοιμωξη, γενική και καλλιεργεια. Ευτυχώς δεν εχει τπτ. Το προβλημα είναι οτι δεν παιρνει βάρος καλό! Ειναι σιγουρο οτι εχει και αλλεργίες, και την Τετάρτη θα τον παω σε αλλεργιολόγο. Θα μπούμε σε ειδική διατροφη μαμα και γιος!

να είναι περαστικό και να μην χρειαστεί τίποτα άλλο.

Εν τω μεταξύ βγάζει πίσω δοντια μάλλον, γιατί μιλάμε οτι βάζει και τα 2 χερια μεσα στο στομα ταυτόχρονα!!!!!:D Ολο με την πιπίλα τον εχω.

πόσα δόντια έχει;

Οσο για το μπανακι του, Σεβούλα εγώ τον βάζω καθιστο στην μπανιέρα του και την γεμιζω μεχρι την μεση. Η μπανιερούλα της μικρής σου δεν εχει αυτα τα αντιολισθητικά πατάκια που βγαινουν, για να τα βαζεις στην μεγαλη μπανιερα αν θες να την κανεις ορθια? Και μενα δεν καθεται πια, ολο ορθιος θελει! γινεται το μπανιο χαλια καθε φορα...

όχι. είχα της φίσερ πράις και πλέον την κάνουμε με τον άντρα μου μπάνιο. ακόμα δεν πήγα στην αγορά για έρευνα, στο μόδερκέαρ...

εμένα με δαγκώνει συνέχεια. εκεί που με φιλάει, με δαγκώνει και ξεραίνομαι στον πόνο. αλλά τί να την κάνω την σουρλουλού που μου χαμογελάει γλυκά!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα, αν εχεις πολυ μαλακα παπουτσακια θα περπαταει ανετα. Αν εχεις αυτα με την λαστιχενια χοντρη σολα, δεν θα περπατησει γρήγορα. Εγώ τον ειχα ξυπολητο ολο το καλοκαίρι και τωρα τον εχω μεσα-εξω με καλτσακια αντιολισθητικά. Και με τα παπουτσια περπαταει μονο αν τον παω παιδ. χαρα ή καπου εξω. Ασε που τα βγάζει και απο μονος του!

κι εγώ με τα καλτσάκια την έχω, μερικές φορες με τα καλτσάκια που έχουν βεντουζάκια. αλλά παρατήρησα ότι με τα παπούτσια είχε σταθερό περπάτημα.

επίσης, δεν τα ανέχεται για πολύ. τα δαγκώνει και αυτά και στο τέλος τα βγάζει.

πολλές φορές περπατάει στις μύτες. το έκανα κι εγώ μικρή, ακόμα και ως παιδί. παρίστανα ότι είχα τακούνια, ότι ήμουν ψηλή. 1,60 τα τελευταία χρόνια:rolleyes:.

Μεχρι να περπατησει κανονικα του έχω καλτσακια. Μολις περπατησει παπουτσακια. Πρεπει να πεατανε και χωρίς παπουτσια.

έτσι μου είπε η παιδίατρος.

η κοιλίτσα σου είναι τόσο όμορφη! φαντάζομαι και το μικρό σου μέσα!

να είστε καλά!

μάκια στην κοιλίτσα!:D

Καλημέρα κορίτσια!

Ο πυρετός έφτασε το ανώτερο 39.6 και κατέληξε την Κυριακή με κοκκινίλες σε όλο το σώμα (αιφνίδιο εξάνθημα) μου είπε ο παιδίατρος ότι είναι η 5η παιδική ασθένεια. Τώρα που την κολλήσαμε δεν ξέρω, δεν ήρθαμε σε επαφή με κανέναν πέραν παππού-γιαγιά εκείνες τις μέρες και φυσικά όχι με παιδάκια.

Τέλος καλό, όλα καλά.

Χθες πήγα και της έκανα κι εγώ την εξέταση για την έλλειψη ενζυμου γιατί μας είχαν στείλει χαρτί από το παίδων και επειδή το έχω κι εγώ! Πάντως δεν ζεις στερημένα δεν είναι κάτι σοβαρό. Απλά δεν είναι σαν την αλλεργεία όπου κάθε φορά που θα φας ή θα μυρίσεις κάτι εκδηλώνεται, π.χ μπορεί να μυρίσεις ναφθαλίνη 10 φορές και την 11 να σε στείλει.

Αυτά περιμένω αποτελέσματα την άλλη εβδομάδα.

Θλίψη το παίδων...........δεν έχω λόγια...έβαλα τα κλάματα φεύγοντας....

Μετά από επίσκεψη στον παιδίατρο είμαστε 74εκ. και 9.0kg

Κι εμένα δεν τρώει καλά αλλά μετά από γνώμη παιδιάτρου και διαβάζοντας το "Δαμάζοντας τα νήπια" εχω αλλάξει απόψεις με το φαι.

Λέει ότι συνήθως τα νήπια τρώνε ελάχιστα και μόνο ότι έχει ανάγκη ο οργανισμός τους, είναι μάταιο να στεναχωριόμαστε και αργότερα να μαλώνουμε για το φαγητό!

Και κάτι άλλο σημαντικό που διάβασα και αφορά και την sevoula όσον αφορά την εκπαίδευση στην τουαλέτα. Υπάρχει διαφορά στον συγχρονισμό τουαλέτας και στην αγωγη τουαλέτας. Εσεις sevoula κάνετε συγχρονισμό (απότι κατάλαβα). Η αγωγή τουαλέτας είναι όταν το νήπιο κάθεται συνειδητα στη λεκάνη ( ή γιογιο). Αναφέρει δε ότι η εξάσκηση καλό είναι να ξεκινάει μεταξύ 18 και 24 μηνών.

Τώρα είμαι στο κεφάλαιο της πειθαρχίας!!!!

Φιλάκια και καλή μέρα!!

Olive μου και το Μελινακι την περασε αυτη την ασθενεια, στα τελη Αυγουστου. Αλλα δεν εφτασε τοσο υψηλο πυρετο....Ειναι ασθενεια της ηλικιας μου ειπε ο παιδιατρος.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Καλημέρα κορίτσια!

να ρωτήσω κάτι για το περπάτημα.

τους φοράτε παπούτσια ή τα έχετε με τα καλτσάκια στο σπίτι;

παρατήρησα το ΣΚ ότι όσο ήταν με τα παπουτσάκια το βάδισμά της ήταν πιο σταθερό. ήταν ιδέα μου;

τί έχετε παρατηρήσει;

γειά σου Κατερίνα!

καλά, τέλεια η Ανναλένα! σας έχουμε επιθυμήσει. να τα πούμε από κοντά. τί λες για Παρασκευή απόγευμα;

φιλάκια σε όλα τα μωράκια Οκτωβρίου!

Sevoula επειδη εχουμε αρχισει το περπατημα καιρο - οχι μονη της ακομα - παρατηρησα οτι με τα παπουτσακια περπαταει πιο σταθερα. Βεβαια και ξυπολητακι την αφηνω πολυ στο σπιτι, όσο ειναι ζεστος ο καιρος ακομα. Τον χειμωνα δεν ξερω τι θα κανουμε. Μαλλον πρεπει να βρουμε παντοφλακια καλα......χιχιχιχ

Διαφημίσεις

Εμεις κοριτσια κατα τα αλλα παλι αρρωστες ειμαστε. Ξεκινησε την Κυριακη το πρωι με φτερνισμα και κατεληξε το βραδυ με μυξες και ξημερωματα με 38,4. Σημερα ειναι πολυ καλυτερα, αλλα νομιζω οτι κολλησα εγω. Απο εχθες φυσικα δεν εχει παει βρεφονηπιακο, ελπιζω να της περασει και να γινει τελειως καλα..... Το καινουργιο που της αρεσει πολυ ειναι να ανεβαινει τα σκαλια ...πολυ επικινδυνο λεμε.....

Σε λιγες ημερες εχουμε γενεθλια και ειμαι μπερδεμενη με τις προετοιμασιες. Ακομα τα επεξεργαζομαι...Μολις καταληξω σε θεμα και φαγητα θα σας πω.

Astarti μου αστα να πανε με τον χρονο....Ακομα προσπαθω....χαχαχα

Αλλα όπως είπαμε θα τα καταφερουμε, που θα παει.

Πολλα φιλια σε όλες σας και στα μωρα σας τα ομορφα.

Σεβουλα ευχαριστώ. Περισυ ήμουν έτσι... Φετος πάλιέτσι θα ειμαι.

Εσας τα παπουτσια τα θελουν? Ολο το καλοκαιρι δεν ηθελε ουτε αθλητικά ουτε πεδιλακια. Τα τρώει και τα βγάζει. Ελπιζω να τα κραταει το χειμώνα.....

Γεια σας!

Σεβούλα, τί κάνεις? σε διαβάζω και στο φόρουμ δίπλα! Λοιπον εχουμε 8 δοντάκια μέχρι τωρα, και μάλλον θα βγάλει καποιον γομφίο τωρα. τα ούλα του εχουν πρηστει πολύ πίσω και εχουν φαρδύνει.

Εμείς μέχρι τωρα δεν εχουμε περάσει καθόλου κρύωμα ίωση πυρετο, τπτ!!!

Μαλλον ειναι το μητρικό γαλατάκι που πίνει ακόμα το παιδάκι μου! φτου μακρυα απο μας !!!!!

Στελλα και εμεις εχουμε ενα θεμα με τα παπουτσια τα φοραει βεβαια αλλα με την πρωτη ευκαιρια ψαχνει τροπο να τα βγαλει αρχικα νομιζα οτι κατι την ενοχλουσε αλλα μετα ειδα οτι το κανει με ολα και της αρεσει καλυτερα χωρισ αυτα ισως επειδη ηταν καλοκαιρι να ενιωθε μεγαλυτερη ελευθερια και ανεση χωρις .

κατερινα τι κανεις χαθηκαμε ρε κοριτσι η μαριστελλα μια χαρα ειναι δεν μαζευεται ! η Ανναλενα σου πως ειναι βαλε καμια φωτο να την δουμε θα εχει μεγαλωσει

ιωαννααααααααα που εχεισ εξαφανιστει?

χριστιναααααααααα και εσυ !

τις υπολοιπες σας διαβαζω καθημερινα μπορει να μην σας γραφω συχνα αλλα σας βλεπω παντα φιλακια σε ολες και στα μωρακια μας ;)

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια!

εμείς έχουμε 4 πάνω και 3 κάτω από δοντάκια.

τρώμε τα πάντα λαίμαργα.... μα σε ποιόν μοιάζει το παιδί!!!!!!!!!!!!!!

κάνει μαϊμουδιές και δυσκολεύομαι στο άλλαγμα. δεν μένει σε ένα σημείο με τίποτα.

το σφουγγάρισμα, οι δουλειές του σπιτιού έχουν γίνει περιπέτεια. ιδίως ο κουβάς για σφουγγάρισμα είναι το αγαπημένο της παιχνίδι.

πάω να απλώσω το πλυντήριο. της αφήνω όλα τα μαντακλάκια όμηρους και απλώνω ήσυχα.

σας φιλώ όλες, στέλνω φιλάκια και σε όλα τα μωρουλίνια Οκτωβρίου, όπως και σε όλα τα εμβρυάκια!

μανούλες χαμογελάτε, το μεταδίδετε και στα πιτσιρίκια σας!

κοριτσακια μου τι κανετε???σας ειχα πει οτι ο μικρος ηταν αρρωστος...ειχε τον λαιμο του τελικα και την περασμενη τεταρτη τελειωσαμε την αντιβιωση μιας και ο πυρετος εφτασε το 40........και μια βδομαδα ολα καλααααααααααα..........εεεεεεεεεε χτες εκανε 38,5 πυρετο.......ναι ναι παλι τα ιδια...ο παιδικος φταιει πολλλα παιδακια με λαιμο....και αυριο παντρευεται η αδερφη μου και τρωω πακετο...πηγα στον γιατρο πρωι πρωι και ειπε παλι λαιμος και να κανω υπομονη γιατι αυτα θα τα εχω καθε μηνα σχεδον .αντιβιωση δεν μου ξαναεδωσε και να τον προσεχω μεχρι την δευτερα και βλεπουμε....

αυταααααααα κοριτσακια διαβαζω τα νεα σας και δεν σας ξεχνω αλλα ειναι δυσκολο να μπαινω...

σας σκεφτομαι....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

γεια σου χριστινάκι σε χάσαμε !!!

Με το καλό η αδερφή σου να παντρευτεί!!

Αντε ξανα περαστικά στον Μιχαήλ Αγγελο! Θα εχει καταταλαιπωρηθεί το πουλάκι μου! Τρώει οσο εχει πυρετο ή ειναι ανόρεκτός? Πώς περναέι η μερα με το αρρωστο μωρό? ειναι γκρινιάρικο?

Σέβη, αυτό με τα μανταλάκια είναι στάνταρ! Του δίνω το κουτί που τα εχω μεσα, αυτός τα σκορπίζει λίγα λίγα, ε΄γω απλώνω και σκύβω να παρω απο κατω, και ετσι μενει απασχολημένος μεχρι να τελειώσω! Και μετα καθομαι και τα μαζεύωω οοοολα παλι στο κουτί τους!!! Τι καλά!!!! :D

Οσο για την σφουγγαρίστρα, βάζω τον κουβά στο μπανιο, κλεινω την πόρτα και σφουγγαρίζω το καθε δωμάτιο. Γιατί αν τον παίρνω μαζι μου, ο μικρός θα βουτήξει ολόκληρος μεσα!!!! χαχαχαχχα του αρέσει παιδί μου ο,τι απαγορεύεται!

ευχαριστω τενια μου....μιχαηλ-μαριος ειναι...ολοι μιχαηλ-αγγελο τον λενε χαχαα!!οσο για το φαγητο...μια χαρα τρωει...και ορεξη για παιχνιδι εχει...αφου απορει ο γιατρος πως ανακαλυπτω τον πυρετο του...καθολου γκρινια παρα μονο στην νυστα του..

απο δοντια εχουμε 2 κατω και παλεβουν να βγουν τα πανω αλλα μπαααααααα....αργαααα και σταθερα....

φιλακια και καλημερα....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...