Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσιααααααααααααααα

Επιτέλους κατάφερα να σας διαβάσω και να σας μιλήσω...

Πολύ χαίρομαι και θαυμάζω τις μανούλες που είναι εγκυούλες και στο 2ο μωράκι τους. Αν και σας το ξαναείπα να έχετε τελειόμηνες εγκυμοσύνες και να είστε σίγουρες ότι όλα θα πάνε τέλεια!!! :-P

Τα μωράκια όλα πάνε πολύ καλά. Πολύ χαίρομαι για τα νέα σας.

Νικ μου κάνε υπομονή με την Εβελίνα σου, μάλλον θέλει τον χρόνο της με το φαγάκι. Που θα πάει θα φάει.

Αναρίτα μου να είναι καλοφώτιστη η Δανάη σας. Τέλειο όνομα. Να σου πω ότι όταν σκεφτόμασταν το όνομα της μπεμπούλας μας, το Δανάη ήταν ένα απο τα ονόματα που μπήκε στο μυαλό μας. Τέλος καλό όλα καλά με την βάφτισή της, αν και ταλαιπωρηθήκατε λιγάκι.

Νατασούλα καλοφώτιστος ο Άγγελός σας. Να είσαστε όλοι σας καλά

Αχ olive μου, αυτο με τον χρόνο που αναφέρεις, δεν υπάρχει. Παρόλο που το Μελινάκι το βάζουμε πιο νωρίς για ύπνο το βράδυ, γιατι την ξυπνάω στις 07 το πρωι, καταλήγω και είμαι κομμάτια και κοιμάμαι απο νωρίς χωρις να προλαβαίνω να κάνω πολλά.... Που θα πάει....θα συνιθίσω και θα το αλλάξω. Αρκετή κουραση....αλλα οκ

Unique mammy σαν να βλέπω την Μελίνα....είναι πολύ κινητική και θέλει να στέκεται, να μπουσουλάει να περπατάει και να ψάχνει καινούργια πράγματα. Χορεύει συνέχεια, μιλάει συνέχεια και μερικές φορές τραγουδάει. Πολύ πλάκα

Κορίτσια με το μπανάκι της δεν έχουμε ακόμα τρελό πρόβλημα, απλά δεν θέλει πια να είναι ξαπλωμένη, παρα να κάθεται. Επίσης δεν την βάζουμε κάθε μερα πλέον, αλλα μερα παρα μερα και την κανουμε και ορθια στην μπανιερα

Σχετικα με τον βρεφονηπιακό τωρα να σας πω τα νεα μας. Βασικα τις 3 πρωτες ημερες ειχα παρει αδεια για να καθομαι και λιγο μαζι της. Την πρωτη ημερα την αφησα 2 ωρες, οπου και την περιμενα. Ήταν λίγο μουδιασμένη απο το προηγουμενο βραδυ, και μάλιστα έκανε και ανησυχο ύπνο, ο οποίος συνεχιστηκε για πολλες ημερες. Την Δεύτερη ημερα την αφησα για 3 ωρες και την τριτη ημερα κανονικα, οσο καθεται και τωρα. Παιζει με τα παιδακια, στεκεται στα ποδια της και παει γυρω γυρω, τρωει ολο το φαι και τα φρουτα, κοιμαται....και γενικως εχει παρα πολυ θετικη αντιδραση μεχρι στιγμης. Η μονη της αρνητικη αντιδραση σε ολο αυτο προς το παρον ειναι ο ανησυχος υπνος, όπως ανεφερα, ο οποίος τώρα έχει σταματήσει να είναι. Κοιμάται από τις 8:30 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωι χωρις να ξυπνάει καθόλου. Και κατα την διάρκεια της ημέρα θα κοιμηθεί άλλη 1 με 1:30 ωριτσα. Εχει αρχισει να διεκδικει κιόλας από ότι μου είπαν ο δασκάλες της.

Πολλά φιλια σε όλες σας και θα τα ξαναπούμε.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Sevoula μου μια χαρα το κοριτσακι σου. Όσο για το μπάνιο αν μπορεις να την κάνεις τουλάχιστον καθιστή, υπάρχουν καθισματακια για μπανιο και τα εχω δει και στο jumbo και στα mothercare. Σκεψου το μπορει να σε βοηθησει.

Filoudaki τι τέλειο νέο....περπατάει μόνος του....Μπράβο σας. Τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Ο πυρετός έφτασε το ανώτερο 39.6 και κατέληξε την Κυριακή με κοκκινίλες σε όλο το σώμα (αιφνίδιο εξάνθημα) μου είπε ο παιδίατρος ότι είναι η 5η παιδική ασθένεια. Τώρα που την κολλήσαμε δεν ξέρω, δεν ήρθαμε σε επαφή με κανέναν πέραν παππού-γιαγιά εκείνες τις μέρες και φυσικά όχι με παιδάκια.

Τέλος καλό, όλα καλά.

Χθες πήγα και της έκανα κι εγώ την εξέταση για την έλλειψη ενζυμου γιατί μας είχαν στείλει χαρτί από το παίδων και επειδή το έχω κι εγώ! Πάντως δεν ζεις στερημένα δεν είναι κάτι σοβαρό. Απλά δεν είναι σαν την αλλεργεία όπου κάθε φορά που θα φας ή θα μυρίσεις κάτι εκδηλώνεται, π.χ μπορεί να μυρίσεις ναφθαλίνη 10 φορές και την 11 να σε στείλει.

Αυτά περιμένω αποτελέσματα την άλλη εβδομάδα.

Θλίψη το παίδων...........δεν έχω λόγια...έβαλα τα κλάματα φεύγοντας....

Μετά από επίσκεψη στον παιδίατρο είμαστε 74εκ. και 9.0kg

Κι εμένα δεν τρώει καλά αλλά μετά από γνώμη παιδιάτρου και διαβάζοντας το "Δαμάζοντας τα νήπια" εχω αλλάξει απόψεις με το φαι.

Λέει ότι συνήθως τα νήπια τρώνε ελάχιστα και μόνο ότι έχει ανάγκη ο οργανισμός τους, είναι μάταιο να στεναχωριόμαστε και αργότερα να μαλώνουμε για το φαγητό!

Και κάτι άλλο σημαντικό που διάβασα και αφορά και την sevoula όσον αφορά την εκπαίδευση στην τουαλέτα. Υπάρχει διαφορά στον συγχρονισμό τουαλέτας και στην αγωγη τουαλέτας. Εσεις sevoula κάνετε συγχρονισμό (απότι κατάλαβα). Η αγωγή τουαλέτας είναι όταν το νήπιο κάθεται συνειδητα στη λεκάνη ( ή γιογιο). Αναφέρει δε ότι η εξάσκηση καλό είναι να ξεκινάει μεταξύ 18 και 24 μηνών.

Τώρα είμαι στο κεφάλαιο της πειθαρχίας!!!!

Φιλάκια και καλή μέρα!!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Kaλημέρα σας.

Olive περαστικά στην μικρούλα σου, μεγάλο πακέτο, αλλά το σημαντικό είναι αυτο που λες και συ τέλος καλό όλα καλά. Τα αποτελέσματα για το ένζυμο έχουν βγει;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Sevoula μου μια χαρα το κοριτσακι σου. Όσο για το μπάνιο αν μπορεις να την κάνεις τουλάχιστον καθιστή, υπάρχουν καθισματακια για μπανιο και τα εχω δει και στο jumbo και στα mothercare. Σκεψου το μπορει να σε βοηθησει.

σε ευχαριστώ πολύ, θα το ψάξω.

έχω απογοητευτεί με το θέμα. πιάνει τα πάντα, γυρίζει στο δευτερόλεπτο, χοροπηδάει... ταλιμπάν.:shock:

Καλημέρα κορίτσια!

Ο πυρετός έφτασε το ανώτερο 39.6 και κατέληξε την Κυριακή με κοκκινίλες σε όλο το σώμα (αιφνίδιο εξάνθημα) μου είπε ο παιδίατρος ότι είναι η 5η παιδική ασθένεια. Τώρα που την κολλήσαμε δεν ξέρω, δεν ήρθαμε σε επαφή με κανέναν πέραν παππού-γιαγιά εκείνες τις μέρες και φυσικά όχι με παιδάκια.

Τέλος καλό, όλα καλά.

Χθες πήγα και της έκανα κι εγώ την εξέταση για την έλλειψη ενζυμου γιατί μας είχαν στείλει χαρτί από το παίδων και επειδή το έχω κι εγώ! Πάντως δεν ζεις στερημένα δεν είναι κάτι σοβαρό. Απλά δεν είναι σαν την αλλεργεία όπου κάθε φορά που θα φας ή θα μυρίσεις κάτι εκδηλώνεται, π.χ μπορεί να μυρίσεις ναφθαλίνη 10 φορές και την 11 να σε στείλει.

Κι εμένα δεν τρώει καλά αλλά μετά από γνώμη παιδιάτρου και διαβάζοντας το "Δαμάζοντας τα νήπια" εχω αλλάξει απόψεις με το φαι.

Λέει ότι συνήθως τα νήπια τρώνε ελάχιστα και μόνο ότι έχει ανάγκη ο οργανισμός τους, είναι μάταιο να στεναχωριόμαστε και αργότερα να μαλώνουμε για το φαγητό!

Και κάτι άλλο σημαντικό που διάβασα και αφορά και την sevoula όσον αφορά την εκπαίδευση στην τουαλέτα. Υπάρχει διαφορά στον συγχρονισμό τουαλέτας και στην αγωγη τουαλέτας. Εσεις sevoula κάνετε συγχρονισμό (απότι κατάλαβα). Η αγωγή τουαλέτας είναι όταν το νήπιο κάθεται συνειδητα στη λεκάνη ( ή γιογιο). Αναφέρει δε ότι η εξάσκηση καλό είναι να ξεκινάει μεταξύ 18 και 24 μηνών.

Φιλάκια και καλή μέρα!!

αυτό για την εκπαίδευση στην τουαλέτα πού το διάβασες; με ενδιαφέρει. εγώ το ξεκίνησα από ένστικτο, αλλά τελευταία μας έχει γίνει συνήθεια. εκεί που παίζει-μπουσουλάει, πηγαίνει και βρίσκει το γιογιό και μου το δείχνει σηκώνοντάς το. την βάζω και τα κάνει:tongue:.

επίσης, αφού της βγάλω την πάνα, πριν την πλύνω την βάζω γιογιό. μετά το πλύσιμο επίσης. είτε πριν είτε μετά το πλύσιμο κάνει την ανάγκη της. και κάνει ήχους ευχαρίστησης. το χαίρομαι κι εγώ που το απολαμβάνει.

μόλις ξυπνάει επίσης, είτε το πρωί είτε το απόγευμα. πριν την βάλω για ύπνο, μετά το φαγητό συνήθως ή κατά τη διάρκεια.

πάντως έχει την αίσθηση της καθαριότητας και μου επικοινωνεί την ανάγκη της. μουγελάει πλέον με ένα συγκεκριμένο ύφος, τύπου με είδες μανούλα; σε λίγο ....:rolleyes:

αφού βάλω χαλιά σε όλο το σπίτι, αφού περπατήσει, θα της βγάζω το πάμπερ. ανάλογα πώς θα είμαστε. δεν θέλω να κρυώσει ούτε να τα κάνουμε μούσκεμα ούτε να αγχωθεί. αλλά είναι τόσο γλύκα με το βρακάκι!:D

Nik να΄σαι καλά μ΄εφτιαξες πρωϊ πρωϊ, δεν είμαι και τόσο μικρή.

ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εισαι και τοσο μικρη οσο ειμαι εγω και η ιωαννα αλλα μια χαρα κρατιεσαι και εσυ μωρε ενταξει στο εχω πει κανουν καλη δουλεια οι πλαστικοι χα χα χα:tongue: (για να μαθεις να με στηνεις)

nik οντως ειναι μικρη και ας την να λεει αν θες στοιχεια ταυτοτητας θα στα πω :lol: αααααα και να μην ξεχασω εκτος απο μικρη ειναι και κορμαρα και ας εχει και 3 παλικαρακια κουκλια ολα τους!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Τέλος καλό, όλα καλά.

Φιλάκια και καλή μέρα!!

natassa, sevoula εχω φονταρει τις απαντησεις!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια...Έχω καιρό να μπω...Ξεκίνησα δουλειά και είμαι λίγο στο τρέξιμο και ας δουλεύω μειωμένο αλλά όπως είπε και η Βίλλυ, που θα πάει θα το συνηθίσω..

Τα δικά μας νέα, ακόμα δεν περπατάει αλλά γενικά στηρίζεται όπου βρει και σηκώνεται όρθια, είναι 79 εκ ύψος και 8120 βάρος οπότε Νικ όπως καταλαβαίνεις έχουμε κι εμείς το ίδιο πρόβλημα με το φαγητό..Αν και τώρα που την κρατάει η μητέρα μου τρώει πολύ καλύτερα...Άντε να δούμε τι θα γίνει..

Olive περαστικά στη μικρούλα σου...

Νατάσσα να χαίρεσαι τον Άγγελο σου...

Κατερινάκι τι κάνεις??Πως πάει η εγκυμοσύνη???Η Μαριστέλλα τι κάνει?

Σεβούλα τι καλό κοριτσάκι που είναι η κορούλα σου???Αστέρι...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Καλημέρα κορίτσια!

να ρωτήσω κάτι για το περπάτημα.

τους φοράτε παπούτσια ή τα έχετε με τα καλτσάκια στο σπίτι;

παρατήρησα το ΣΚ ότι όσο ήταν με τα παπουτσάκια το βάδισμά της ήταν πιο σταθερό. ήταν ιδέα μου;

τί έχετε παρατηρήσει;

γειά σου Κατερίνα!

καλά, τέλεια η Ανναλένα! σας έχουμε επιθυμήσει. να τα πούμε από κοντά. τί λες για Παρασκευή απόγευμα;

φιλάκια σε όλα τα μωράκια Οκτωβρίου!

γεια σας!

Τον μικρό τον βάζω και εγώ στο γιογιο εδώ και 2 βδομάδες, μονο για κακά, δλδ αμέσως μετά το φρούτο και αμέσως μετά το μεσημεριανό φαγητό. Και τα κανει πάντα μεσα στο 5-10λεπτο. βεβαια του εχω παιχνιδάκια γυρω για να απασχολείται. Δεν το εχω δει πολυ πιεστικα το θεμα. Αν θελει κανει, αν οχι δεν θα σκασω. Παντως οταν του λεω να παμε να κανουμε κακα στο γιογιο? αμεσως σκαει ενα χαμόγελο τεράααστιο! :P το εχει μαθει. Για τσισα ουτε συζητηση να ασχοληθω΄απο τωρα, δεν προλαβαινω γιατι δουλευω και λείπω ουτως ή αλλως.

Η μαμα μου που τον κραταει, δεν τα πολυκαταφέρνει με το γιογιο, αλλά πιστευω θα το μαθει να καταλαβαινει πότε πρεπει να τον βαλει κλπ.

Κατα τα αλλα περπαταει συνεχεια γρήγορα και πολυ σταθερα. Μονο για να κατεβει-ανεβει απο τα αλουμινια στις μπαλκονοπορτες κρατιεται απο το πλαι! Για να μην πεσει! το χει πιασει το νοημα.

Του κανα εξεταση προχθες για ουρολοιμωξη, γενική και καλλιεργεια. Ευτυχώς δεν εχει τπτ. Το προβλημα είναι οτι δεν παιρνει βάρος καλό! Ειναι σιγουρο οτι εχει και αλλεργίες, και την Τετάρτη θα τον παω σε αλλεργιολόγο. Θα μπούμε σε ειδική διατροφη μαμα και γιος!

Εν τω μεταξύ βγάζει πίσω δοντια μάλλον, γιατί μιλάμε οτι βάζει και τα 2 χερια μεσα στο στομα ταυτόχρονα!!!!!:D Ολο με την πιπίλα τον εχω.

Οσο για το μπανακι του, Σεβούλα εγώ τον βάζω καθιστο στην μπανιέρα του και την γεμιζω μεχρι την μεση. Η μπανιερούλα της μικρής σου δεν εχει αυτα τα αντιολισθητικά πατάκια που βγαινουν, για να τα βαζεις στην μεγαλη μπανιερα αν θες να την κανεις ορθια? Και μενα δεν καθεται πια, ολο ορθιος θελει! γινεται το μπανιο χαλια καθε φορα...

Καλημέρα κορίτσια!

παρατήρησα το ΣΚ ότι όσο ήταν με τα παπουτσάκια το βάδισμά της ήταν πιο σταθερό. ήταν ιδέα μου;

τί έχετε παρατηρήσει;

κοιτα, αν εχεις πολυ μαλακα παπουτσακια θα περπαταει ανετα. Αν εχεις αυτα με την λαστιχενια χοντρη σολα, δεν θα περπατησει γρήγορα. Εγώ τον ειχα ξυπολητο ολο το καλοκαίρι και τωρα τον εχω μεσα-εξω με καλτσακια αντιολισθητικά. Και με τα παπουτσια περπαταει μονο αν τον παω παιδ. χαρα ή καπου εξω. Ασε που τα βγάζει και απο μονος του!

Καλημέρα κορίτσια!

τί έχετε παρατηρήσει;

γειά σου Κατερίνα!

καλά, τέλεια η Ανναλένα! σας έχουμε επιθυμήσει. να τα πούμε από κοντά. τί λες για Παρασκευή απόγευμα;

φιλάκια σε όλα τα μωράκια Οκτωβρίου!

Μεχρι να περπατησει κανονικα του έχω καλτσακια. Μολις περπατησει παπουτσακια. Πρεπει να πεατανε και χωρίς παπουτσια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...