Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χριστίνα ευχαριστώ, ελπίζω να ήταν περαστικό και να είναι καλά.

Αναρίτα να σας ζήσει η μικρόύλα και με το όνομα, όσο για την εκκλησία αφού όλα πήγαν καλά περασμένα ξεχασμένα.

Την Κυριάκη βαφτίσαμε και εμείς τον Άγγελο μας, δυστχός έγινε κάτι κακό στην οικογένια μας και επρεπε να ακυρώσουμε το μαγαζι και να ενημερώσουμε μετα την βάφτιση τον κόσμο, παρόλα αυτά όλα πήγαν καλά και ενώ περίμενα ο μικρός να ξεσηκώση τον κόσμο με το κλάμα του, ο καλός μου δεν έβγαλε κιχ.

Όσο για το μπάνιο εγώ εδώ και καιρό τον κάνω στην μπανιέρα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Natassa να χαίρεστε τον Άγγελό σας! Πες μου κάτι γιατί δε θυμάμαι..τελικά η εξέταση για την έλλειψη ενζύμου, τί σας είχε δείξει; Εμάς ήταν κάπου στο 2,11 που σημαίνει ότι πρέπει να την προσέχουμε.

Natassa να χαίρεστε τον Άγγελό σας! Πες μου κάτι γιατί δε θυμάμαι..τελικά η εξέταση για την έλλειψη ενζύμου, τί σας είχε δείξει; Εμάς ήταν κάπου στο 2,11 που σημαίνει ότι πρέπει να την προσέχουμε.

Να σου πω την αλήθεια ακόμα δεν την έχουμε κάνει την εξέταση σήμερα που πήγαμε παιδίατρο και την ρώτησα μου είπε να την κάνω σε κανενα μήνα,

Εσείς πότε την κάνατε;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Εγώ λέω να μην την κάνουν. Τα λειπάμε να τα τρυπήσουμε.

Θα προσέχω αυτά που δεν πρέπει να φάνε. Έτσι κι αλλιώς ούτε κουκιά θα τους δώσω ούτε ασπιρίνη.

Κι όταν κανουν ποτέ εξετάσεις αίματος να ζητήσω να το δουν τότε.

Να ζήσουν τα μωράκι που βαπτίστηκαν. Πάντα γερά και χαρούμενα!

Εγώ λέω να μην την κάνουν. Τα λειπάμε να τα τρυπήσουμε.

Θα προσέχω αυτά που δεν πρέπει να φάνε. Έτσι κι αλλιώς ούτε κουκιά θα τους δώσω ούτε ασπιρίνη.

Κι όταν κανουν ποτέ εξετάσεις αίματος να ζητήσω να το δουν τότε.

Να ζήσουν τα μωράκι που βαπτίστηκαν. Πάντα γερά και χαρούμενα!

Ρε Φρώσο και τα δικά σου;

Εγώ θέλω να την κάνουμε να φύγει ένα βάρος από πάνω μου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Ρε Φρώσο και τα δικά σου;

Εγώ θέλω να την κάνουμε να φύγει ένα βάρος από πάνω μου.

Έλα Νατάσα τί βάρος;

Μην το σκέφτεσαι καν. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.

Εμένα μου έστειλαν από το Παίδων επιστολή και δεν μου διευκρίνισαν ποιος από τους 2 έχει την έλλειψη του ενζύμου.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν :confused: και να κάνω εξέταση και στους 2.

Την εξέταση την κάναμε όταν ήταν 6μηνών και πράγματι τη λυπήθηκα. Όμως εκτός απ'αυτά που δεν πρέπει να τρώει, υπάρχουν και φάρμακα που δεν επιτρέπεται να παρουν ή άλλα είδη που εμπεριέχουν ουσίες προς αποφυγή. Π.χ. Η θερμαντικές αλοιφές (με καμφορά).

Εμείς ξανά επιστρέψαμε στην ηλικία του νεογέννητου. Σταμάτησε να τρώει και θέλει μόνο γάλα! Βέβαια το μεσημεριανό ποτέ δεν έφαγε πάνω από 5-6κουταλάκια. Η παιδίατρος είπε να της ξανά δοκιμάσουμε φαγητό σε 15μέρες πάλι, μήπως φταίνε τα δοντάκια της.

Τί βάσανο αυτό το φαί της πιά!

Αvαριτα join the club! Ειμαι στα προθυρα νευρικης κρισης, η μικρη το εχει σφραγισει τελειως! Τραγικη κατασταση. Φρουτοκρεμα σημερα μετα απο μερες εφαγε μισο κρασοποτηρο και εκανα παρτυ, φαι.... αστα.... Ακομη και την κρεμα που της αρεσε τωρα τη στραβοκοιταει. Και ολο το βραδυ ξυπνα για γαλα γιατι πειναει ως φυσικο.... Σε καταλαβαινω απολυτα.... Ωρες ωρες νομιζω πως δεν θα μαθει ποτε να τρωει. Κατα τα αλλα ζουζουνιζει οσο μπορει.Τρεχει με τη στρατα, βουταει ο,τι βρεθει στο περασμα της και κανει διαφορες φατσουλες. Ετσι δεν μπορω να της θυμωσω..:rolleyes: Τι να πω? Υπομονη....

Κατα τα αλλα τι κανετε κοριτσακια? Νατασα αληθεια εχεις κι αλλα μωρακια? Φαινεσαι τοσο μικρη!!!! Στελλιτσα τι κανεις? Ποτε θα βρεθουμε? Φροσω αντρακια με τα ολα τους γιναν τα διδυμακια! Unique mummy τι ωραια που τα περιεγραψες. Θελω κι εγω φιλακιααααα..... προς το παρον με δαγκωνει και θελει να βαζει το δαχτυλο της μεσα στο στομα μου!!!!!!!!! Α! Εχει μαθει και μου κρυβεται. Πολυ πλακα! Σας φιλω ολες!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Νικ οταν θα βρεθουμε να πάρουμε και φαι η φρουτα μαζι να δει η Εβελίνα τον Βασιλάκη να τρώει μηπως ζηλέψει....

Θα πάρετε κι εμάς μαζί μήπως ζηλέψει και η Δανάη;

Καλησπέρα κορίτσια!

Όλα καλά; Κι εμείς. Αρχίζουμε να μπαίνουμε και πάλι σε πρόγραμμα... Τελικά έχει και η πόλη τα καλά της;)

Sevoula, καθώς σου είπα το παραγγέλνω από Γερμανία το γάλα. Αν θέλεις πληροφορίες στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα να μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμηση.

σε ευχαριστώ, αλλά από τις 9/10 ξεκινάμε φρέσκο γάλα, οπότε μέχρι τότε πίνει φριζομέλ. δυστυχώς.:(

Γεια σας πού χαθήκατε όλες?

Εμείς περπατήσαμε εδώ και λίγες μέρες! Κάνει πάνω απο 10 βήματα μόνος του και πειραματίζεται με την ισορροπία του. βεβαια μπουσουλάει αν θελει να παει κάπου τρέχοντας!!! χαχαχα

μπράβο!!!!!!!

φαντάζομαι πόσο θα καμάρωνες!

ανυπομονώ να περπατήσει και το κορίτσι μου. προς το παρόν μπουσουλάει και στέκεται όρθια στα έπιπλα. αλλά δεν θέλει να την κρατάω για να περπατήσει. με τίποτα. βάζει τον κ.. κάτω και φεύγει.

nik η Χρύσπα κοιμάται από τις 9.30 ή 10.00 ως τις 12.30 στο δωμάτιό της και μετά την παίρνω στο κρεβάτι μας μέχρι το πρωί. κοιμόμαστε αγκαλίτσα.

περαστικά στα μωρουλίνια που έχουν πυρετό:(.

Αναρίτα να σας ζήσει η Δανάη!τέλος καλό, όλα καλά!:D

Νατάσσα, να σας ζήσει ο Άγγελος:D. και η Χρύσπα μου χαμογελούσε συνέχεια κι έκανε τσχπινιές στο νονό και στον παπά!

ελπίζω να μην ξέχασα κάποιο παιδάκι;).

στις εγκυούλες εύχομαι τα καλύτερα.

Κατερίνα, έχετε πολλά δοντάκια:D! εμείς έχουμε 3 κάτω και βγαίνουν μαζί 4 πάνω. έχουν εμφανιστεί, αλλά δεν ξεπετάχτηκαν εντελώς:?.

Παρασκευή που ήμασταν 11 μηνών και μίας μέρας αλλάξαμε παιδίατρο. είμαστε 10.450, 78 πόντους και τρώμε κρόκο αβγού. την άλλη εβδομάδα θα της δώσω φακή, αρνάκι, παντζάρι. εννοείτε όχι μαζί :rolleyes:.

ψάρι και ολόκληρο αβγό στο χρόνο, όπως και φρέσκο γάλα, όσπρια.

για μπάνιο... την έχει αγκαλιά ο σύζυγος και την μπανιάρω εγώ με το ντουζ. αλλιώς δεν γίνεται. δοκίμασα μόνη μου να την έχω όρθια στην μπανιέρα, αλλά μου γλιστράει το ταλιμπανάκι μου!

βάζετε κάτι κάτω στην μπανιέρα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...