Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια γεια σας και καλο μηνα!! Ειστε καλα? Σας διαβαζω τακτικα αλλα τις περισσοτερες φορες δεν εχω χρονο για να γραψω. Απο ο,τι ομως βλεπω τα μωρακια σας μεγαλωνουν και μερικα ηδη περιμενουν και αδερφακι! Κατερινα συγχαρητηρια!! Σου ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη! Αισθανεσαι καλα γενικα? Στελλιτσα τι κανεις? Ο φιλος μας? Ετοιμαζεται για το ρολο του big brother? Ενημερωσες στη δουλεια? :D

Αναριτα τι ωραιο ονομα!!!!! Με το καλο! Φροσω χρονια πολλα , αν και καθυστερημενα! Απο τοτε που εγινα μαμα εχω "φυρανει" λιγακι και δεν θυμαμαι πραγματα εγκαιρως. Φαιδρα ωραια η νεα φωτο, γλυκα το ζουζουνι. Χριστινα μπραβο στον Μιχαηλ-Μαριο που τρωει σαν μεγαλος, εγω παλευω ακομη με το κουταλι. Ο γιατρος μας ειπε σιγα σιγα να της δινουμε και απο το δικο μας και η αληθεια ειναι πως και τη μπανανα την δαγκωνει ευχαριστα, και λιγο πατατοσαλατα δοκιμασε τις προαλλες. Αυριο θα δοκιμασω λιγο μουσακα (!!). Και σιγα μετα μη φαει το μοσχαρι:?. Κατα τα αλλα εμεις ειμαστε καλα, επιτελους ξεπερασαμε τα 8 κιλα (8200 για την ακριβεια), τρεχει με τη στρατα σαν τρελη σηκωνοντας τα χερια, περπατα γυρω γυρω στο παρκο και στο κρεβατι , φωναζει μαμαμαμα οποτε εχει γκρινια ( στα καλα της ειναι υπερανω) και απο τη στιγμη που γυρισαμε απο την Κρητη ξανασφραγισαμε το στομα . Ειναι ομως γλυκα και ακομη και οταν ειμαι εξοντωμενη με ενα της χαμογελο τα ξεχναω ολα. Σε δυο μηνες τελειωνει η αδεια μου και το σκεφτομαι απο τωρα :|:|. Πως περασε βρε κοριτσια ετσι ο καιρος? Ποτε ειχαμε κοιλιες ( δεν μιλαω για της ξανα-εγκυμονουσες), ποτε τα πρωτοαγκαλιασαμε , ποτε θηλαζαν και τωρα εγιναν πια παιδακια, απιστευτο μου φαινεται. Αληθεια αλλαξατε γαλα? Τι σας εδωσαν? Εμενα ο παιδιατρος μου συστησε το ΝΟΥΝΟΥ kid του ψυγειου. Δεν το εχω δοκιμασει ακομη, μετα τις 15 του μηνα. Συν τοις αλλοις ακομη ξυπνα το βραδυ στανταρ μια φορα. Εσας? Κανω γκαλοπ. Φιλιαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας πού χαθήκατε όλες?

Εμείς περπατήσαμε εδώ και λίγες μέρες! Κάνει πάνω απο 10 βήματα μόνος του και πειραματίζεται με την ισορροπία του. βεβαια μπουσουλάει αν θελει να παει κάπου τρέχοντας!!! χαχαχα

Νικ, και εμενα ξυπναει την νύχτα κανα 2 φορες, θηλάζει βεβαια ακόμα, οποτε για αυτο...

καλησπερα κοριτσακια μου.....................

τι μου κανετε???εμεις ξεκινησαμε παλι δουλεια μετα τις καλοκαιρινες διακοπες...δενπηγα πουθενα βεβαια αλλα εδω που μενω καλοκαιρινες διακοπες ειναι...μολις σημερα ομως ο μιχαηλ-μαριος μου ανεβασε πυρετο ..εχει 38,5 λετε να ειναι δοντια (εχει μονο τα 2 κατω)πειτε μου και εσεις...αν συνεχισει θα τον παω την πεμπτη στον γιατρο!!

οσο για τον παιδικο μην φοβαστε ειναι μοναδικη εμπειρια για τα παιδακια μας..αλλαζουν και γινονται πιο κοινωνικα...βεβαια δεν σας κρυβω οτι για εμας ειναι τρομερα επωδυνο....αν και ειμαι στον κατω οροφο και ανα πασα στιγμη παω στο παραθυρακι του και τον κοιταω οι πρωτες μερες ηταν ασχημες για μενα....κλαμα τυψεις και αλλες σαχλαμαρες με περικυκλωνανε....ομως τσαμπα....ολα ειναι μια χαρα και χαιρομαι για την επιλογη μου....καθε πρωι που τον αφηνω και φευγω κλαιει αλλα μονο για 1-2 λεπτα...μετα με γραφει...χαχαχαχα!!!!οποτε λακι σταρ.......προχωρα και μην αφησεις την δικη σου αδυναμια να σε καταρακωσει....

στελλιτσα φουσκωνουμε??

κατερινα εγω εχω σκοπο να ειναι μανουλα οκτωβριου παλι αλλα του 2011 χαχαχαχαχαχα δεν μαρεσει να χαλαω την παραδοση...

φιλακια σε ολες και σε ολα τα μωραααααα

και νατασα να σου ζησει ο αγγελουκος.......

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!

Το Σάββατο όπως σας είχα πει βαπτιστήκαμε αλλά πολύ επεισοδιακά. Μόνο να σας πω ότι την προηγούμενη μέρα μέχρι τις 10 το βράδυ ενημερώναμε όλους τους καλεσμένους ότι αλλάξαμε εκκλησία. Ο λόγος ότι μας είχαν βάλλει σε λάθος ημερομηνία και το μάθαμε τελευταία στιγμή από τύχη! Τέλος καλό όλα καλά όμως.

Υ.Γ. Χριστίνα, κι εγώ για ίωση "το κόβω".

Τί λες βρε Αναρίτα! Ταλαιπωρία! Τουλάχιστον βρήκατε αλλη εκκλησια γρήγορα εστω και τελευταία στιγμή!

Χριστίνα περαστικά σας, σίγουρα ξεχνα τα δόντια, κάτι αλλο είναι.

Ο μικρός όλο εξερευνά τον κόσμο του σπιτιού. Χτες περπάτησε μόνος του απο την κουζίνα διέσχισε τον διάδρομο και κατέληξε στο μπάνιο, οπου ανοιξε ενα ντουλάπι και πεταγε μια μια τις διπλωμένες πετσετες εξω!

Το ίδιο κάνει και στο πλυντήριο ρούχων!

Είχα κλείσει σε δύο εκκλησίες και ευτυχώς που είχα ξεχάσει να ακυρώσω τη μία. Έτσι έγινε το μυστήριο στη μέρα του :-))

Για πείτε, πώς τα κάνετε μπάνιο εσείς;

Εμείς έχουμε ένα μικρό μπανάκι που τοποθετείται πάνω στη μεγάλη μπανιέρα. Όμως δεν κάθεται πλέον και θέλει όλο να σηκώνεται, που είναι επικίνδυνο.

Και εμένατο ίδιο. Θελει να σηκώνεται. Του πηρα παπακια και 1 βαρκουλα και ξεχνιεται και δεν σηκώνεται. Να ρωτησω κατι. Τα παιδια σας τρωνε τα ξυλα της κουνιας. Εμένα έφαξε το χρώμα και έφτασε στο ξυλο. Τον προσεχω όσο μπορώ.

Καλα και εμεις στο μπανιεράκι του τον πλένουμε, αλλά αντε να τον κανεις καλα εκει μεσα.

Θελει να ανοιγει την βρύση στο ΄τερμα :shock: , να τρώει το σφουγγάρι του, οποτε πηρα και 2ο για να τον πλένω, και αυτό ειναι και το μόνο παιχνιδι που θελει να εχει μεσα στο νερο! Τί παπάκια ωραιότατα, τί μπαλίτσες ο,τι θες του εχω. Αυτός το σφουγγάρι !!!

Επίσης μόλις τον βγάζω να τον στεγνώσω, χτυπιέται να του δώσω ... την τάπα της μπανιέρας του, ενα μικρό αχρωμο κομμάτι πλαστικό... Το οποιο και τρωει! :shock:

Μου θυμίζει την γάτα μου η συμπεριφορά του, που ενω της είχα τα απίστευτα γατίσια παιχνίδια, αυτη τρελαινόταν για ενα κομμάτι αλουμινόχαρτο σε μπαλίτσα, την οποια και κυνηγούσε μεσα στο σπιτι...

Αβυσσος η ψυχή των παιδιών. Και των γατιών...

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...μαλλον και εγω σε ιωση πονταρω αυριο το απογευμα θα παμε στον γιατρο και θα δουμε...

εμενα καθετε στο μπανακι του αλλα πλεον τον ξεπλενω ορθιο σηκωνεται δηλαδη και με κραταει απο τα ρουχα μου και τον ξεπλενω.

στελλα εμενα η κουνια εχει ενα προστατευτικο στο πανω οριζοντιο καγκελο και δεν μπορει να το φαει αν και το παλευει...αν εσενα δεν εχει υπαρχει στο εμποριο...

αναριτα τρελο πακετο εφαγες αλλα στην ατυχια ησουν τυχερη τελικα!!!!

φιλακια σε ολες θα σας ενημερωω αυριο για τον μικρο μου...

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Τι μου κάνετε???Εμείς είμαστε μια χαρά και έχουμε πλέον 8 δοντάκια...Αλλά ακόμα δεν περπατάμε, μόνο μπουσουλάμε και σηκωνόμαστε όρθιες..Με το μπάνιο κι εγώ τα ίδια αντιμετωπίζω, δεν κάθεται με τίποτα, θέλει να σηκώνεται!!!Τι παπάκια της έχω πάρει, τίποτα αυτή..Καμιά φορά την κάνουμε και όρθια μπάνιο..

Χριστινάκι περαστικά στον Μιχαήλ Άγγελο...Είναι υψηλός πυρετός για δόντια αν δεν κάνω λάθος...Ελπίζω πάντως να του περάσει γρήγορα..

Αναρίτα τι πήγατε να πάθετε καλέ???Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά...Να σας ζήσει η νεοφώτιστη Δανάη με το υπέροχο όνομα!!

Στελλίτσα να πάρεις αυτό το προστατευτικό που σου είπε η Χριστίνα και η δικιά μου το έχει..Είναι ένα διαφανές πλαστικό σαν σωλήνας που μπαίνει πάνω στο ξύλο και έτσι δεν μπορεί να φάει το ξύλο παιδί..

Τένια συγχαρητήρια στον μικρό Άλεξ που περπατάει...Πρέπει να είναι ο πρώτος από τα μωράκια του Οκτωβρίου...Μπράβο του!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Καλημέρα μανούλες...

Έχουμε καιρό να τα πούμε αν και σας διάβαζα κάπου κάπου (φυσικά δεν τα έχω διαβάσει όλα). Βλέπω ότι έχουμε και νέες μαμάδες στην παρέα & 2 που θα ξαναγίνουν μανούλες! Συγχαρητήρια Στελλίτσα & Κατερίνα μου! Πώς νιώθετε? Έχετε αρχίσει να σκέφτεστε το φύλο του μωρού, την αντίδραση του πρώτου σας, αν θα μοιάζουν κτλ? Εύχομαι με το καλό και με γερά μωράκια!

Να σας ζήσουν όλα τα νεοφώτιστα και να είναι γερά όλα τα παιδάκια μας. Πώς πέρασε ο καιρός και χρονίζουμε σε λίγο ούτε που το κατάλαβα.

Στους 11 μήνες ήμασταν 10.540 gr 81,5 cm και φαφουτάκια...Ναι δεν έχουμε βγάλει ούτε ένα δόντι. Η παιδίατρος λέει ότι έτσι που πάμε θα σπάσουμε το ρεκόρ του γιού της που έβγαλε το πρώτο του 13 μηνών. Το μόνο παρήγορο είναι ότι εφόσον αργήσει να βγάλει δόντια θα αργήσει και να τα αντικαταστήσει άρα θα έχουν λιγότερη φθορά οπότε ίσως είναι πιο γερά (αν ισχύει αυτό που μου είπαν).

Πίνουμε το γάλα μόνοι μας εδώ και μήνες και μάλιστα όταν κουραζόμαστε το κρατάμε και με το ένα χέρι μόνο. Γενικά με τα χεράκια του κάνει πολλά και μιμείται τα πάντα, λέμε μαμά, μπαμπά, κακά (κατά 95% το πετυχαίνει όταν το λέει τα έχει κάνει κιόλας) και διάφορα άλλα μωρουδίστικα. Μας αρέσει να ανοίγουμε τα ντουλάπια της κουζίνας και να τα κοπανάμε ενώ είμαστε όρθιοι στο ποδηλατάκι, γενικά του αρέσει να κοπανάει και να πετάει πράγματα. Φυσικά τα δικά μας αντικείμενα (βλέπε τηλέφωνα, τηλεκοντρόλς κτλ) είναι πιο ενδιαφέροντα από τα δικά του και μας τα αρπάζει. Στο μπανάκι χτυπάει πόδια, χέρια, τα παπάκια, ψαράκια και όλα τα εις -άκια που του δίνουμε και γινόμαστε μούσκεμα κάθε φορά εμείς. Στέκεται, πιάνεται και κάνει βηματάκια ή τον πιάνουμε και περπατάει αλλά με βοήθεια. Από φαγητά τρώμε αλεσμένα ή πατημένα με το πιρούνι (τα καταφέρνει και ας μην έχει δοντάκια ακόμη), κοτόπουλο & μοσχάρι με όλους τους συνδυασμούς λαχανικών, ζυμαρικών για τα μωρά, 1 κρόκο κάθε μέρα (τον καταβροχθίζει) και σήμερα αρχίσαμε και το φρέσκο Δέλτα Advance (όχι της μακράς διαρκείας). Ψάρι θα αρχίσουμε στο χρόνο και δεν έχουμε φάει καθόλου αλάτι ή ζάχαρη.

Πλησιάζουν τα πρώτα γενέθλια και με πιάνουν κάτι συγκινήσεις όπως τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης μας που μας έπιαναν γενικότερα...θυμάστε...Μου κάνει αγκαλίτσες τρελές και πολλά φιλάκια (ανοίγει το στόμα και κολλάει σα βεντούζα στο μάγουλό μου για ώρα) και καταλαβαίνετε τι παθαίνω. Με τη δουλειά που ξαναρχίζει εντατικά τώρα δυστυχώς θα τον αποχωρίζομαι πάλι για αρκετές ώρες αλλά περάσαμε μαζί όλο το καλοκαίρι οπότε θα προσπαθήσω να μην έχω φέτος τόσες τύψεις όσες πριν ένα χρόνο που γύρισα στη δουλειά στις 36 μέρες.

Δεν ξέρω τι θα κάνω για τα πρώτο του πάρτυ αν και σκέφτομαι ότι είναι πιο οικογενειακή υπόθεση οπότε να είμαστε άμεσα κοντινοί συγγενείς και 2-3 καλοί φίλοι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και προπόνηση τις μέρες που μένουν μπας και μάθουμε να σβήνουμε κεράκι.

Χαίρομαι να μαθαίνω νέα σας, να μεγαλώνουν τα ζουζούνια μας και να μας εκπλήσσουν συνέχεια με τα καινούρια τους κατορθώματα.

Φιλήστε μου όλα τα μωράκια...ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Καλησπέρα κι από μενα κορίτσια!

Έκανα διακοπές μακράς διαρκείας αλλά χαίρομαι που επέστρεψα...για να ξεκουραστώ!

Έχω 2 μέρες που γύρισα και φούλαρα για να τελειώσω όλες τις δουλειές ( 5 πλυντήρια +2 η πεθερά μου πριν φύγω + 2 η μητέρα μουεδώ!!!).

Η μικρή μου έχει και εκείνη 38.5 πυρετό από χθες και ρίξαμε και ένα ξενυχτάκι. σήμερα θα την πάμε στο γιατρό.

Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά (και τώρα πια που τρέχουμε και δεν φτάνουμε όχι συχνά) αλλά κι εγώ ανυπομωνώ για τα 1α γενέθλια.....Θυμάμαι πως ήμουν πέρισυ τέτοια εποχή και με πιάνει μια νοσταλγία...πότε πέρασε ο καιρός???

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...