Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

[/color]

Την Τετάρτη ξεκινάμε βρεφονηπιακό και το σκέφτομαι πάρα πολύ.....ελπίζω να μην βάλω τα κλάμματα....:(

Όλα θα πάνε καλά' date=' οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες.[/font']

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να κάτσεις εδώ που είσαι:mad: .......................... ;)άντε να πας και στης μανούλες του Μαίου, αλλά να μη ξεχνιόμαστε.

ρε νατασα μου εσυ τι σκας αφου ειπαμε οπου παω θα σε παρω μαζι και μετα θα ακολουθησουμε και την χριστινα ;)

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημέρα μαμάδες και μωράκια του Οκτωβρίου!

Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω! Άντε, καλό μας φθινόπωρο!

Γυρίσαμε από τις διακοπές μας και είπα να σας πω ένα σύντομο γεια!!!

Έχω τόσες δουλειές να κάνω, δεν ξέρω από που να αρχίσω, φαντάζεστε!

Δεν μπορώ παρά να μην πω ένα μεγάλο Μράβο και στην Κατερίνα που ετοιμάζεται κι αυτή για το δεύτερο μωράκι! Με το καλό ένα γερό μωρό!Μπράβο σας κορίτσια, η οικογένεια του Οκτωβρίου πληθαίνει...! Εγώ δεν το αποφασίζω ακόμα....:?

Θα μπω να γραψω περισσότερα, γιατί τώρα που ο μικρός κοιμάται λέω να κάνω καμια δουλειά.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Όλα θα πάνε καλά, οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες.

Αχ μακάρι Νατάσσα μου....έχω λίγη αγωνία, αλλά μην φανταστείς ότι με έχει πιάσει και πανικός.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

Κατερινάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, τι ευχάριστα νέα είναι αυτά?????????Με το καλό κουκλίτσα μου, να πάνε όλα τέλεια, να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να χαρίσεις στη Μαριστέλλα ένα όμορφο και γερό αδερφάκι!!!!!!!!Πολύ χάρηκα....

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου αντε να περνετε σειρα και οι υπολοιπες ακομα δεν πηγα για εξεταση στον γιατρο αν και σημερα περασα με μια φιλη μου αλλα δεν θα φαινοταν τιποτα αυριο θα κανω τη δευτερη χοριακη να δει την αναπτυξη και θα κλεισουμε ραντεβου να παω να με δει ανε να το δω και αυτο να φυγει ενα αγχος !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Κατερινιώ μου όλα να πάνε καλά, να έχεις μια ανεβασμένη χοριακή αύριο και με το καλό να ακούσετε και καρδούλα...Σου λέω πολύ χάρηκα....Πότε θα σε πετύχω να τα πούμε????????????

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα με το καλό!!!! Ολα θα πάνε καλα!!!

Φρόσω, να χαίρεσαι τον Αλεξανδρο και για τις δυο γιορτές του! χαχαχα

Στέλλα όλα καλα με το μπεμπε?

Ευχαριστώ πολύ!!!!!

Γιορτάζατε κι εσείς νομίζω.

Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερίνα συγχαρητήρια! με το καλό! να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και το μικρό σου να είναι γερό και όμορφο!

θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλά ο σύζυγος δεν θέλει ακόμα! σνιφ!!!!!!!!!!!!!

Φροσάκι να χαίρεσαι τον Αλέξανδρο!

να τα χαιρόμαστε δηλαδή όλα τα παιδάκια, γερά και χαρούμενα!

φιλιά κορίτσια!

Καλησπερα σε όλες. Τελικά αποφασίσαμε 24/10 βαπτιση. Δεν κλεισαμε ακόμα. Πεφτουν Κυριακή τα γεννεθλια του. Μονο εγώ δεν τον εχω βαπτισει ακόμα???

Εμείς αυτό το Σάββατο θα την ονομάσουμε ΔΑΝΑΗ.

Με το καλό σε όλες τις εγκυμονούσες εύχομαι!

Καλησπέρα κορίτσια!

Όλα καλά; Κι εμείς. Αρχίζουμε να μπαίνουμε και πάλι σε πρόγραμμα... Τελικά έχει και η πόλη τα καλά της;)

ΑΝΑΡΙΤΑ πολύ μου αρέσει το όνομα που διαλέξατε!!! Με το καλό η βάπτιση! Κι εσύ Στελλίτσα!

Φρόσω να χαίρεσαι τον Αλέξανδρό σου (Σορρυ, λίγο αργά το θυμήθηκα)

Μωράκια και μαμάδες που αρχίσατε βρεφονηπιακό πώς σας φαίνεται;

Sevoula, καθώς σου είπα το παραγγέλνω από Γερμανία το γάλα. Αν θέλεις πληροφορίες στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα να μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμηση.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...