Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.

Verolina και Sevoula να χαίρεστε τα μωράκια σας με τα ονοματάκια τους και πάντα καλότυχα.

Θα συμφωνήσω με Φρώσο όλα θέλουν τον χρόνο τους, είναι πολύ μικρά μωρέ, τώρα σε όποιες τα καταφέρνουν μπράβο τους.

Ο δικός μας επιτέλους είπε μαμα, και το λέει πολύ ωραία, είναι λες και το ακούω πρώτη φορά, αλωνίζει όλο το σπίτι και αν του κρατάμε το χέρι τρέχει. Το τζάκι το έχει κάνει φωλίτσα έτσι και βάλω κανένα πάπλωμα θα κοιμάτε εκεί μέσα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νατασσακι μου τι κανεις????????πολυ χαιρομαι με τον αγγελακο σου....εμενα λεει μπαμπα κατα προτιμηση αλλα λεει και μαμαμαμα αλλα μαλλον εννοει μαμ...χαχαχαχα!!μου λειψατε ρεεεεεεεε........

να σας ζησουν τα νεοφωτιστα!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

κοριτσια τι κανετε?εχω παρα πολυ καιρο να γραψω! φροσω μπραβο του παιδιου καλε ποιοσ απο τουσ 2 ειναι? Εμεις κοριτσια εχουμε σταματησει τα αλεσμενα απο 7 μηνων δεν τα ηθελε ποτε και δεν ετρωγε καθολου αφου εχει δοντακια τρωει κανονικα ο γιατρος μου ειπε οτι καλυτερα για μενα απο την στιγμη που μασαει την τροφη της τυρακι της δινω μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα εχουμε φαει και ψαρι εδω και ενα μηνα και αυγο εδω και 2 μηνες αυτα με την διατροφη μας ! μπουσουλαμε κανονικα προχωραμε με βοηθεια που και που κανει ενα βημα μονη τησ αλλα μετα πεφτει στεκεται για καποια λεπτα χωρισ να κραταει αυτα γιογιο ουτε εμεισ δεν δοκιμασαμε ακομη αυτα

χριστινα αν σου λειψαμε ξερεισ που θα μασ βρεισ μ@@λ@κ## ;)

να σας ζησουν τα νεοφωτιστα !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

μπράβο που περπατάει. η δική μου είναι τεμπέλα ή πολύ φοβιτσιάρα. μπουσουλάει και πιάνεται από τον καναπέ. για να την πιάσω από τις μασχάλες ή τα χεράκια δεν πάιζει. δεν της αρέσει. βάζει τον πωπώ κάτω και μπουσουλάει.:mrgreen:

μπράβο και με τα λιωμένα. εμείς ακόμα αλεσμένα. δεν φοβάσαι μήπως πνιγούν; αυτό φοβάμαι εγώ, όχι ότι δεν θα φάει. πόσο μικρά κομμάτια τα φρούτα;

Ο μεγάλος έκοψε την πάνα τελείως μόνος του μόλις ήρθαν τα μωρά σπίτι δηλ ακριβώς 2 ετών. Και πήγε κατευθείαν τουαλέτα. Γιογιό δεν ήθελε με τίποτα.

Το γιογιό το σταμάτησε μόνος του. Τον βάζαμε αλλά έκλαιγε και δεν καθόταν πλέον και δεν τα έκανε φυσικά.

Με τα κομματάκια δεν πνίγονται αν και έχουν μόνο 2 δόντια ο καθένας.

Τα κόβω σε μέγεθος 1*1 εκατοστά.

Διαφημίσεις

κατερινακι που θα σας βρω????καθε μερα μπαινω και δεν ειστε πουθενα!!!!ασεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!μπουρδα καραβαγγο...

ασε ρε που μπαινεις καθε μερα σημερα μπηκες και ελειπα οκ ! ψευτρα ραντεβου αυριο τοτε

νατασα γελας?? αυριο θα σε κανονισω και εσενα ξερεις πως looooooseeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Γειά σας κοριτσάκια...Τι κάνετε????Εμείς γυρίσαμε από τις διακοπούλες μας, περάσαμε υπέροχα, ξεκουραστήκαμε, κάναμε τα μπανάκια μας...Η μικρή τρελλαινόταν με την θάλασσα, δεν ξεκολλούσε!!!!Μέχρι και βουτιές την κάναμε, με κλειστή μυτούλα φυσικά...:):):)Αχ ωραία ήταν αλλά πέρασε γρήγορα και έρχεται η στιγμή επιστροφής στη δουλειά μετά από τόσο καιρό...:(:(:(

Να ζήσουν και τα νεοφώτιστα, να ναι πάντα γερά και ευτυχισμένα...

Φιλάκιααααααααααα

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια?

Στελλα τί γίνεται το μωράκι σου? Καλα να υποθέσω!!!

εμεις ετοιμαζόμαστε για αλλα 2 δοντια το 7ο και 8ο και με εχει ταράξει στην γκρίνια

καναμε εξετασεις πριν ενα μήνα για την αλλεργια στο γαλα, εδειξε οτι ήταν οκ και αφου αρχισα να τρωω παλι γαλ/κα, το μικρό πεταξε 2 εκζεματαρες νααααα... οποτε αρχισα παλι αποχη...και θα παμε σε αλλεργιολογο γιατι οι παιδίατροι είναι για πολλες σφαλιάρες...

κοριτσακια τι κανετε? ελπιζω να ειστε ολες καλα ! εγω μαλλον θα μεταφερθω σε αλλο μηνα μπορει με την στελλα μαζι:tongue: ναι περιμενουμε και εμεις αδερφακι !

Γειααααααααααα σε όλεςςςςςς

Κατερίνααααααα...τι ευχάριστο νέο....με το καλό.....πες μας νέα.....

Μπήκα μετά απο πολλές μέρες στο φόρουμ και νιώθω και άσχημα, γιατι δυστυχώς χάνω την αίσθηση του χρόνου και δεν προλαβαίνω.

Το Μελινάκι μας πέρασε έναν ιό της ηλικίας, όπως μας είπε ο παιδίατρος, ο οποίος ξεκίνησε με πυρετό, μέχρι 38.6 έφτασε και έληξε με αιφνίδιο εξανθισμό στον κορμό της. Τώρα είναι μια χαρά.

Αυτό που μόλις έχει φάει και καθόμαστε να φάμε κι εμείς και γκρινιάζει και περιμένει να φάει το έχει και η δικιά μας. Όσο και αν της δώσεις το τρώει....πολύ φαγανή. Εχθές την ζυγίσαμε και είναι 10.220.

Την Τετάρτη ξεκινάμε βρεφονηπιακό και το σκέφτομαι πάρα πολύ.....ελπίζω να μην βάλω τα κλάμματα....:(

Μεγαλώνουν τα μωράκι μας....

Πώς πέρασε ο καιρός....απίστευτο

Πολλά φιλιά σε όλες σας

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

κοριτσακια τι κανετε? ελπιζω να ειστε ολες καλα ! εγω μαλλον θα μεταφερθω σε αλλο μηνα μπορει με την στελλα μαζι:tongue: ναι περιμενουμε και εμεις αδερφακι !

Να κάτσεις εδώ που είσαι:mad: .......................... ;)άντε να πας και στης μανούλες του Μαίου, αλλά να μη ξεχνιόμαστε.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...