Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

νικ μου καλως ηρθατε στην αθηνα!!!στις τουμπες μην απογοητευεσαι και μην την τρομαζεις και εσυ οταν το βλεπεις παρα μονο πες κατι οπως παειιιιιιιιιιιι, πεσαμεεεεεεεε, δεν πειραζει περασε,σηκω πανω παλι ,εγω γελαω και πανω που τρομαζει γελαει και αυτος....οσο για το παγωτο δεν ξερω πως το εμαθε να το αρπαζει και να το τρωει το παγωτο ετσι....τι να πω....

φιλακιαααααααααααααααα

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια...Τι κάνετε???Εμείς γυρίσαμε από Αθήνα και ξαναφεύγουμε αύριο για Χαλκιδική για διακοπούλες επιτέλους....Η Ανναλένα έχει 4 δόντια και γενικά τρώει μη αλεσμένα μια χαρά αλλά όχι μεγάλη ποσότητα κι έτσι αναγκάζομαι να της τα αλέθω μπας και φάει λιγουλάκι παραπάνω αν και κάπως έχει στρώσει τελευταία στο θέμα του φαγητού...

Α, κι εμένα το παγωτό και γενικά τα γλυκά τα τρώει μια χαρά!!!Κάνει και "μιαμ" "μιαμ" και ξερογλύφεται η σουρλουλού...:D:D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

...κορίτσια όσες επιστρέψατε καλώς ήρθατε και στις υπόλοιπες καλές διακοπές να περάσετε!!!! Να σας ρωτήσω, όσες ταξιδέψατε με πλοίο, πως τα πέρασαν οι μικροί ταξιδευτές....είχαν κανένα πρόβλημα....με το κούνημα του πλοίου....; Θα φύγουμε κι εμείς το Σάββατο για Κάρπαθο και είναι 4 ώρες με το πλοίο....(θα ρωτήσω και την παιδίατρο που θα πάμε την Παρασκευή 20/8) και αναρωτιέμαι αν θα περάσει καλά....:?:-?:?

Μεσα στο αυτοκίνητο προς το παρόν δεν έχουμε προβλήματα, το αντέχει!!!

Πολλά φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Κορίτσιααααααααααααα, τι κάνετε; Χαίρομαι πολύ για τα νέα που διαβάζω, αν και δεν αφήνω συχνά σχόλιο. Σας διαβάζω όμως.....Να το ξέρετε... ;)

Στελλιτσα να έχεις μια τέλεια και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το μωράκι σας (δεν είμαι σίγουρη αν σου ευχηθηκα, γι αυτό σου ξαναγράφω :-D)

Ksdesign δυστυχως έχω να σου πω εμπειρία μόνο με αεροπλάνο....

Astarti μου μπράβο στην κοράκλα σου που τρώει μη αλεσμένα. Και η Μελίνα μας τρώει, αλλά το φαγάκι της της το δίνω ακόμα αλεσμένο, αλλά με μικρά κομματάκια μέσα, όχι τελειως κρέμα. Και ότι φαγητό έχουμε εμείς για φαι και δεν έχει περίεργα συστατικα και περιεχομενο της δινουμε κομματακια μικρα με το πιρούνι ή το δαχτυλάκι μας.....καταβροχθίζει τα πάτνα και όταν τρώμε μπροστά της ακόμα και αν μόλις έχει φάει το δικό της, πάλι κουνάει χέρια και περιμένει με ανοιχτό το στόμα χαχαχαχα :tongue:.

Χριστινάκι αχ πολύ γέλασα με το παγωτό. Εμείς αποφεύγουμε ακόμα να της δίνουμε γλυκά....:? Ο παιδίατρος μας είπε όχι ακόμα.....μμμμ

Nik μου αστα να πάνε με τις τουμπες. Εχει φάει 3 απο τότε που γεννήθηκε, στις 2 έκλαψε αρκετά και στην τρίτη επειδή ήταν στο πάτωμα και μπουσουλαγε και την έφαγε μόνη της και ειμαστεν τριγυρω της της ειπαμε αυτα τα λογακια που λετε, δεν πειραζει, μπραβο και τετοια και το ξεπερασε γρηγορα. Αλλα το καρουμπαλο, καρουμπαλο

Η Μελίνα μας έχει 7 δοντάκια και ετοιμάζεται να ξεπροβάλλει και το 8ο. Χορεύει με κάθε ευκαιρία. Θέλει να στέκεται συνέχεια και να περπατάει.

Πολλά φιλιά σε όλες σας και καλη συνέχεια σε ότι κάνετε

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εχθές η μεγάλη μου κόρη τάισε τη μπέμπα κι έφαγε 15 ολόκληρα κουταλάκια!!!!!

Βέβαια (εν αγνοία μου) από τη σούπα κριθαράκι που είχα φτιάξει για εμάς, με μπόλικο βούτηρο και αλάτι! Οπότε τώρα είναι που δεν πρόκειται να ξανά δοκιμάσει το δικό της φαγητό...κλαψ!

Καλησπέρα σε όλες.

Λοιπόν, εχθές η μεγάλη μου κόρη τάισε τη μπέμπα κι έφαγε 15 ολόκληρα κουταλάκια!!!!!

Βέβαια (εν αγνοία μου) από τη σούπα κριθαράκι που είχα φτιάξει για εμάς, με μπόλικο βούτηρο και αλάτι! Οπότε τώρα είναι που δεν πρόκειται να ξανά δοκιμάσει το δικό της φαγητό...κλαψ!

Τουλάχιστον έφαγε........ χαχα καλά ξηγήθηκε.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Γεια σας κοριτσάκια!

Επιτέλους σας διαβάζω και πάλι μετά από τόσο καιρό! Χαίρομαι πολύ που είστε όλες καλά και τα μωράκια σας! Η πρόσβαση στο δίκτυο είναι εδώ δύσκολη υπόθεση...

Στελλίτσα τι τέλειο νέο! Μπράβο! Συγχαρητήρια! Να πάνε όλα καλά!

Αχ, κοριτσάκια εμείς είμαστε ακόμα στο νησάκι μας και περνάμε ήσυχα και καλοκαιρινά με μπανάκια και βολτούλες. Πρέπει να μαζευτούμε στη πόλη κάποια στιγμή, αλλά δεν το αποφασίζω... Εδώ στο χωριουδάκι μας έχουν μαζευτεί πολλά παιδάκια και μωράκια και ο μικρός έχει δεθεί μαζί τους. Διαπίστωσα ότι ακόμα και στα μωράκια αρέσει πολύ περισσότερο η παρέα τον παιδιών.

Στις 24 κάναμε και τα βαφτίσια μας. Στο προαύλιο της εκκλησίας, ήσυχα πολύ, μόνο που ο μικρούλης μας έκλαιγε πολύ. Και το όνομα αυτού ΚΙΜΩΝ! Τον φωνάζουμε Κίμωνα. Μετά μπουφέ στην αυλή μας, ήταν όλα πολύ νόστιμα και δεν έμεινε τίποτα.... Υπέροχα!

Κατά τα άλλα μπουσουλήσαμε κι εμείς επιτέλους κανονικά! Είναι πολύ κινητικός και περνάει τη φάση που σκαρφαλώνει σε έπιπλα, πιάνεται και περπατά κατά μήκος τους.

Από όρεξη δεν το συζητάω, τρώει στην κυριολεξία ό,τι βρεθεί μπροστά του και γενικώς δεν χορταίνει με τι-πο-τα! Είναι 9.5 κιλά. Δεν τολμάμε να κάτσουμε στο τραπέζι και, ενώ έχει μόλις φάει, θέλει κι αυτός. Αν του δώσεις θα τα φάει όλα. Τι να πω; Ταινία έχει; Πάντως διαβάζοντας τα δικά σας νέα βλέπω ότι εγώ του δίνω ακόμα λίγο γάλα δηλ. 210 ml την φορά. Ίσως πρέπει να αυξήσω την ποσότητα.

Η παιδίατρος μου είπε να μην του δώσω ακόμα ανθότυρο, ούτε γιαούρτια γιατί έχουν φρέσκο γάλα. Ψάρι, αυγό μετά το χρόνο.

Sevoula (αλήθεια τα έχουμε ξαναπεί; Είσαι νέα γιατί έχω χάσει εξελίξεις:rolleyes:) πολύ καλή η ιδέα σου με το γιογιο! Μπράβο που το άρχισες! Αλήθεια, λες να δοκιμάσουμε; Δεν το ήξερα!

Όσο για το γάλα κι εγώ από αυτό του δίνω, Holle βιολογικό. Το παραγγέλνω από κατάστημα στην Γερμανία online όπως και τις κρέμες!

Κοριτσάκια εχθές κάναμε και το πρώτο μας κούρεμα, για να καθαρίσουμε τα μαλλιά μας από τις ουρίτσες... Πώς άλλαξε το μουτράκι του! Δείχνει σαν αγοράκι...

Αυτά για την ώρα! Πάντως όλη την ώρα πρέπει να είμαστε από πάνω τους, γιατί θέλουν πολύ προσοχή να μην χτυπήσουν. Κι εμένα έπεσε κι έκανε ένα ολοστρόγγυλο καρουμπαλάκι στο μέτωπο, αλλά δεν έκλαψε πολύ.

Να περνάτε όλες πολύ καλά και να χαίρεστε τα μωράκια μας που είναι όλα τόσο γλυκά!

Θα τα ξαναλέμε!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Sevoula (αλήθεια τα έχουμε ξαναπεί; Είσαι νέα γιατί έχω χάσει εξελίξεις:rolleyes:) πολύ καλή η ιδέα σου με το γιογιο! Μπράβο που το άρχισες! Αλήθεια, λες να δοκιμάσουμε; Δεν το ήξερα!

Όσο για το γάλα κι εγώ από αυτό του δίνω, Holle βιολογικό. Το παραγγέλνω από κατάστημα στην Γερμανία online όπως και τις κρέμες!

σχεδόν φρέσκια!:tongue:

το γιογιό είναι το φετίχ της Παναγιώτας-Χρυσοβαλάντου, καθότι βαφτίστηκε την Κυριακή.

κι εμείς χρειαζόμαστε κούρεμα επειγόντως. μάλλον Τετάρτη απόγευμα θα την πάω, πριν την αγορά που θα πάω για να αλλάξω κάποια δωράκια.

χαίρομαι που πίνουμε το ίδιο γάλα. όμως είχαμε πισωγυρίσματα σε φριζομέλ, γιατί στη Λάρισα είχε έλλειψη και δεν σκεφτήκαμε να παραγγείλουμε online ποσότητα. από ποιό site; συμφέρει από Γερμανία;:roll: μεταφορικά;

τις κρέμες τις βρίσκω, έχουν επάρκεια. το γάλα... μας έσπασαν τα νεύρα. ψάχναμε παντού σε όλη τη Λάρισα και σχεδόν παρακαλούσαμε.

βρε κορίτσια, δεν ρώτησα την παιδίατρο για να μην τα αλέθω τα φαγητά της. να την πάρω τηλέφωνο;

της βάζω και τυράκι στο φαγητό και το κάνει μια μπουκιά σε χρόνο ρεκόρ.

άσε το καρπούζι. λες και είναι παγωτό. κάνει και ήχους, μιαμ, μιαμ!

όλα τα ευχαριστιέται με ήχο και κίνηση. αλλά αυτό που λατρεύει είναι ο τραχανάς. ηδονή!

για το γιογιό: το πρωί πριν κάνω ο,τι δήποτε την βάζω ή στη λεκάνη ή στο γιογιό και κάνει τσίσα. την πλένω, την αλλάζω, την νίβω, πίνει γάλα και μετά από 10-15 λεπτά την βάζω και κάνει κακά. όχι πάντα. πάντως τσίσα οπωσδήποτε. ανακουφισμένη και πλυμμένη παίζει στο πάρκο για λίγο. μετά ξεκινάει μπουσούλημα. παντού. όμως δεν πολυθέλει να την κρατάμε να περπατήσει. προτιμάει κώλο κάτω και στα τέσσερα. να τα πιάσει όλα, να πάει παντού μόνη της. με ό,τι χαίρεται κάνει παλαμάκια και χορεύει, τραγουδώντας τα μπεμπουδίστικα.

αλλά μεγάλο κόλλημα με την τηλεόραση. φταίει που δεν της βάζαμε ως τώρα και κολλάει με ό,τι δείχνει η τηλεόραση. ιδίως κλικλίκου, γκάμυ μπέαρ, ποδόσφαιρο, καιρό, γκόρντον ράμσυ.... αφού της κάνω πλάκα και μπάινω ανάμεσα στην τ.ν., και η Παναγιώτα κάνει στο πλάι για να μην χάσει λεπτό.

μεγάλη χαρά οι κούνιες, οι τσάρκες με το καρότσι και να βλέπουμε τα πουλάκια το απόγευμα από το μπαλκόνι.

έχω παρατηρήσει τελευταία ότι είναι χταποδάκι πάνω μου. το απολαμβάνω. μιλάμε για πολύ χαδιάρα. παίζει κι έρχεται τρίβεται πάνω μου, με αγκαλιάζει και με χαϊδεύει παντού. άγγελος!

κουκουβά!:mrgreen::D

Διαφημίσεις

σε κάθε αλλαγή πάνας την πλένω. έχω παρατηρήσει ότι μετά το πλύσιμο θέλει να κάνει τσίσα, οπότε την βάζω μόλις της βγάλω το πάμπερ.

συνήθως όταν τρώει ή όταν τελειώνει το φαγητό τα κάνουμε. το γιογιό το έχω κοντά στο καρεκλάκι φαγητού, για να βολεύει. αν είμαι στην κρεβατοκάμαρα και δεν προλαβάινω την βάζω στη λεκάνη της τουαλέτας, στον αέρα και όλα ο.κ.

σκέφτομαι να της βάλω μόνο βρακάκι, αλλά θα έχω τρέξιμο με πλύσιμο, σφουγγάρισμα περισσότερο από τώρα και το αναβάλλω. όμως κοιτάω τον εαυτούλη μου και νιώθω τύψεις για το κορίτσι μου που χρειάζεται την υποστήριξή μου για να πάει μπροστά.

είναι και ο άντρας μου αρκετά γκρινιάρης σε αυτό το θέμα. τα περιμένει όλα δια μαγείας. αν δεν κουνήσουμε εμείς το δαχτυλάκι μας, πώς να προχωρήσει το μικρό μας;

Σεβούλα να την χαίρεστε τη νεοφώτιστη!

Η παιδίατρος μου έχει απαγορέψει τα τυριά γιατί περιέχουν πολύ αλάτι και επιβαρύνει τα νεφρά τους.

Το γιογιό το χρησιμοποίησα κι εγώ από 6! μηνών στον πρώτο μου γιο με τεράστια επιτυχία.

Ήρθε όμως κάποια στιγμή που πλέον δεν το ήθελε. Υπάρχει μια περίοδο που αναπτύσσονται συναισθηματικά και νιώθουν ότι αποχωρίζονται κάτι από τον εαυτό τους και κλαίνε αν τους βγάλεις την πάνα.

Μάλλον άδικος είναι ο κόπος σου.

Βέβαια όμως ποτέ δεν ξέρεις....:)

Στελλίτσα πώς είσαι με την εγκυμοσύνη;

Όλα καλά; Το είπες στο αφεντικό σου ή όχι ακόμα :lol:;

Φιλιά σε όλες τις κοπέλες και τα μωράκια τους.

Οι δικοί μου είναι μια χαρά. Ο ένας περπατάει πλέον κι ο άλλος μπουσουλάει.

Με έχουν συνέχεια από πίσω. :roll:

Τα λυωμένα μάλλον τα έχουν βαρεθεί.

Τα φρούτα το πρωί τους τα δίνω κομματάκια σε μπωλάκι και τα τρώνε μόνοι τους.

Α και στη συνέχεια "τρώνε" και το μπωλάκι.

Σεβούλα να την χαίρεστε τη νεοφώτιστη!

Η παιδίατρος μου έχει απαγορέψει τα τυριά γιατί περιέχουν πολύ αλάτι και επιβαρύνει τα νεφρά τους.

Το γιογιό το χρησιμοποίησα κι εγώ από 6! μηνών στον πρώτο μου γιο με τεράστια επιτυχία.

Ήρθε όμως κάποια στιγμή που πλέον δεν το ήθελε. Υπάρχει μια περίοδο που αναπτύσσονται συναισθηματικά και νιώθουν ότι αποχωρίζονται κάτι από τον εαυτό τους και κλαίνε αν τους βγάλεις την πάνα.

Μάλλον άδικος είναι ο κόπος σου.

Βέβαια όμως ποτέ δεν ξέρεις....:)

σ' ευχαριστώ καλή μου!

μη φανταστείς ποσότητα σε τυρί. λιγουλάκι για τη γεύση.

δηλαδή πότε την κόψατε την πάνα στον μεγάλο;

όταν λες συναισθηματική φάση, εννοείς πισωγύρισμα; ή τα παρατήσατε;

Στελλίτσα πώς είσαι με την εγκυμοσύνη;

Όλα καλά; Το είπες στο αφεντικό σου ή όχι ακόμα :lol:;

Φιλιά σε όλες τις κοπέλες και τα μωράκια τους.

Οι δικοί μου είναι μια χαρά. Ο ένας περπατάει πλέον κι ο άλλος μπουσουλάει.

Με έχουν συνέχεια από πίσω. :roll:

Τα λυωμένα μάλλον τα έχουν βαρεθεί.

Τα φρούτα το πρωί τους τα δίνω κομματάκια σε μπωλάκι και τα τρώνε μόνοι τους.

Α και στη συνέχεια "τρώνε" και το μπωλάκι.

μπράβο που περπατάει. η δική μου είναι τεμπέλα ή πολύ φοβιτσιάρα. μπουσουλάει και πιάνεται από τον καναπέ. για να την πιάσω από τις μασχάλες ή τα χεράκια δεν πάιζει. δεν της αρέσει. βάζει τον πωπώ κάτω και μπουσουλάει.:mrgreen:

μπράβο και με τα λιωμένα. εμείς ακόμα αλεσμένα. δεν φοβάσαι μήπως πνιγούν; αυτό φοβάμαι εγώ, όχι ότι δεν θα φάει. πόσο μικρά κομμάτια τα φρούτα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...