Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια τι κανετε?

χαθηκαμε ! ελπιζω να ειστα ολεσ καλα και τα μωρακια σας καλυτερα ! ατελλα μου τι κανεις ολα καλα ?

κατερινακι μου τι κανεις? που εχεισ χαθει εχουμε παρα πολυ καιρο να μιλησουμε σε περιμενω κανενα βραδακι να τα πουμε ;)

φιλακια σε ολεσ καλα να περνατε !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στελλίτσα μου μόλις γυρίσουμε θα σε πάρω τηλ να τα πούμε...Αφού θα κάτσετε τόσο ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να τα πούμε..

Κατερινάκι μου μου έλειψες!!!!Τι κάνει η Μαριστέλλα????Μωρέ όλο έξω είμαστε, γυρνάμε και πέφτω ξερή συνήθως γι αυτό δεν μπαίνω...Όταν γυρίσω από Αθήνα θα μπω κάποιο βραδάκι να τα πούμε...Φιλάκιαααααααααααα

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Γεια σας!

Εμείς Αθήνα, δεν θα φύγουμε καθόλου δυστυχώς! Ενα μπάνιο κάναμε μόνο! Του αρεσε του μικρού αλλά έμπαινε αλάτι στα μάτια του και στο τέλος νευρίασε και τον έβγαλα! Θα το συνηθίσει, πού θα παει?

Εχουμε πολλή ζέστη εδώ και εγώ δουλεύω κιόλας, φρίκη! Το έχω ρίξει σε shopping therapy!!! Ολο ψωνίζω για να ξεχνάω τον πόνο μου που δεν θα παμε διακοπες! Καθε μερα κάτι αγοράζω είτε για μένα είτε για τον μικρό!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Κοριτσακια τι κανετε;;; εμεις ψηνομαστε απο την ζεστη..Ευτυχως αυριο εχω ρεπο και θα παμε Κατερινη για ΣΚ να κανουμε κανενα μπανακι.

Στελλα πως τα πας με την εγκυμοσυνη;;

Μπραβο εξελιξεις τα μωρακια σας; μεχρι και σε γιογιο κανανε τα κακα τους...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα από Τρικαλά. Τι κάνετε? Ακουσα καρδουλα την Παρασκευη όλα καλά. Θα πάμε και για μπάνιο Λαρισα. Με αφησε ο γιατρός να κάνω μπανιο στη θαλασσα και σεξ! Επιτελους! Το νινι μου μια χαρά του έχει ανοιξει η όρεξη. Φιλάκια στα μωρά σας.

καλησπερα φιλεναδιτσες μου!!τι κανετε??εμεις τα ιδια και τα ιδια!!σχολειο υπνο θαλασσα καφε....και εμεις κανουμε κακα στην λεκανη αλλα για πλα κα μην φανταστητε τπτ το φοβερο απλα καταλαβαινω ποτε θελει και τον βαζω στην λεκανη και γελαει!!

κατα τα αλλα ολο ορθιος θελει να ειναι αλλα δεν περπαταμε...κανουμε βηματακια με βοηθεια αλλα μεχρι εκει!!

του δινω και τρωει απο τα φαγητα μας,και βεβαια τα τρωει ολαααααααααα!!!!το μεσημεριανο του δεν πολυγουσταρει αλλα με κολπακια τα τρωμε...λεμε μαμαμαμα μπαμπαμπα ντατατα ταταταττατατατα αντε αντε εκει εκει και αλλα που δεν εχω καταφερει να μεταφρασω ακομα!!

αυτα να προσεχετε και να περνατε καλα...

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Γεια σας κοριτσάκια και μωράκιααααααααα!!!!

Εχω εξαφανιστει, αλλά με τις τελευταίες ημέρες των διακοπών και τις πρώτες ημέρες στην δουλειά, έχασα λιγάκι λιγάκι μόνοτην μπάλα. Την Μελινούλα μας την κρατάνε οι γονείς μου μέχρι τις 20 Αυγούστου περίπου και μετά οι γονείς του άντρα μου μέχρι να αρχίσουμε βρεφονηπιακό. Ένιωσα πολύ καλά που γύρισα στην δουλειά μετά από 11 μήνες, αλλά μου λείπει και το Μελινάκι....:-(

Εχει μεγαλώσει, πλέον θέλει συνέχεια να είναι όρθια και να περπατάει, με βοήθεια βέβαια και πλέον περπατάει ενώ την κρατάμε μόνο από το ένα χέρι. Χορεύει, κουνιέται συνέχεια. Τρώει τα πάντα από τα δικά μας φαγητά. Τα μπανάκια στην θάλασσα ήταν λίγα, αλλά καλά. Δεν έτυχε να γελάσει, αλλά ασχολιόταν με τα βοτσαλάκια και ε΄΄ιχε πολύ πλάκα. Παίζει με οτιδήποτε της κινεί την περιέργιεα...Το σ/κ μας ήταν γεμάτο και εχθές έπαιζε όλη την ημέρα με παιδάκια και ήταν μες την τρελή χαρά. Εχθες βράδυ βέβαια έφαγε την δεύτερη τούμπα της και έκανε το πρώτο της καρούμπαλο....:-( Όταν γυρνάω από την δουλειά τρέχη στην αγκαλιά μου και δεν με αφήνει να ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτος από εκείνη για κανα 10λεπτό....αχ....καρδούλα μου.....

Μπράβο σας βρε κορίτσια που αρχίσατε γιογιο....Πως γίνεται τόσο νωρίς;

Φιλια σε όλες σας και θα τα λέμε συχνότερα τώρα

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

γειά σας κορίτσια!

Στελλίτσα, πολύ χαίρομαι για σας!

για όλα τα μωράκια που από ότι διαβάζω μεγαλώνουν όμορφα!

πριν από λίγο γυρίσαμε από παιδίατρο. είμαστε 9.920 και 75 πόντους. φύγαμε από την παιδίατρο που είχαμε. πήγαμε σε μια Καούνα Αναστασία. καλή μου φάνηκε.

στο γιογιό κάνουμε πρόοδο όταν έχω χρόνο και ασχολούμαι μόνο μαζί της, αλλιώς δεν την προλαβαίνω, γιατί δεν είμαι κοντά της να παρατηρώ τα σημάδια.

κατά τα άλλα έχουν φουσκώσει πολλά ούλα πάνω, όλα μαζί. μια γκρίνια την έχουμε πού και πού.

πάμε και στην εκκλησία και κάνουμε γελάκια στον κόσμο, χτυπάμε παλαμάκια όταν βλέπουμε τον παπά.

τρώμε από όλα, εκτός από αυγό και ψάρι.

για απόγευμα, εκτός από κρέμες μας είπε και τραχανά ή τυράκι ντοματούλα ψωμάκι. γενικά μας είπε τυράκι, επειδή τρώμε και γιαουρτάκι.

αυτή μας είπε μια μέρα την εβδομάδα μόνο λαχανικά χωρίς κρέας. λογικό, όχι σαν την άλλη.

φιλάκια κορίτσια!

Διαφημίσεις

Sevoula, δηλαδή τί εννοείς τρώει απ' όλα; Έχει δόντια; Το ψωμί με τομάτα και τυρί δεν της τα λιώνεις;

Εμείς τα αλέθουμε όλα και φυσικά δεν τα τρώει έτσι κι αλλιώς. Μόνο 10-15 κουταλάκια με το ζόρι. Το ψάθι το αναγουλιάζει και τα φρούτα μόνο μαζί με μπισκότα ή κρέμα.

Δεν έχω ιδέα τί άλλο να της δίνω!

Sevoula, δηλαδή τί εννοείς τρώει απ' όλα; Έχει δόντια; Το ψωμί με τομάτα και τυρί δεν της τα λιώνεις;

Εμείς τα αλέθουμε όλα και φυσικά δεν τα τρώει έτσι κι αλλιώς. Μόνο 10-15 κουταλάκια με το ζόρι. Το ψάθι το αναγουλιάζει και τα φρούτα μόνο μαζί με μπισκότα ή κρέμα.

Δεν έχω ιδέα τί άλλο να της δίνω!

αναρίτα όλα αλεσμένα, εννοείται. εκτός από αυτά που της δίνω στο χέρι, δηλαδή στα δάχτυλά μου, λιωμένα ή κομματάκια, π.χ. αγγούρι, ψίχα με τυρί και ντομάτα. τρελαίνεται για ντομάτα η μικρή μου. αυτά τα τρώει εξτρά, από τα γεύματα. είναι φαγανούλα.:D

τρώει μελιτζάνα, φασολάκια, κρεμμύδι, ζυμαρικά, τραχανά, ρυζάκι, κολοκυθάκια, καρότο, πατάτα, μαϊδανό. έχει φάει σέληνο. θα της κάνω και κιμά, μπάμιες (επιτέλους βρήκα βιολογικές). το τρώει όλο το φαγητό.

φρούτα τρώει πεπόνι, δαμάσκηνο, ροδάκινο, αχλάδι, ελάχιστο καρπούζι (το τελευταίο κυρίως στο χέρι, για να γλείφει).

πριν έφαγε και κεράσια.

Ψάρι η νέα παιδίατρος μας είπε στο χρόνο, όπως και το αυγό.

Δεν μου την φέρνεις από εδώ να στην κάνω περδικούλα;;;;

θα βλέπει την μικρή μου, και όσο να ' ναι, θα φάει με την φιλενάδα της.:mrgreen:

εμενα ο μικρος σταματησε τα αλεσμενα απο 8 μηνων...του τα λιωνω με το πιρουνι ολα και το κρεας το κανω κομματακια με το χερι...δεν εχει δοντια περα απο 2 κατω...του δινω απο ολα πλεον οτι τρωμε τρωει....ψαρι απο χρονο αλλα αυγο τρωμε αφου ο μπαμπας μου εχει κοτουλες και τρωμε αυγο ημερας....και τα φρουτα στον τριφτη αυτα που δεν λιωνουν με το πιρουνι...

αναριτα δοκιμασε και εσυ σιγα σιγα...αλλωστε μπορει να βγαλουν δοντια και 1,5 2 χρονων ....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Σίγουρα κάτι δεν κάνω σωστά, γιατί δόντια έχει βγάλει 4 πάνω και 2 κάτω! Όμως η γιατρός λέει ότι αν δοκιμάζει τα δικά μας φαγητό που έχουν αλάτι, δε θα τρώει με τίποτα το δικό της. Επιπλέον όταν της δίνω κομματάκια από το φαγητό της, το φτύνει!!

Εχθές όμως της έδωσε η μητέρα μου να γευτεί χοιρινό από σουβλάκι γιατί έκλαιγε που εμείς τρώγαμε και μετά δεν το άφηνε με τίποτα. Συμπέρασμα ??? Μάλλον θέλει πολύ υπομονή με τα μη αλεσμένα μέχρι να τα συνηθίσει υποθέτω, και να μην τα φτύνει.

Κοριτσακια καλως σας βρηκα! Επιστρεψαμε Αθηνα χθες τα ξημερωματα και αν και περασαμε ομορφα ομολογω πως χαρηκα που γυρισαμε.Η μικρη επεστρεψε αρκετα πιο στρουμπουλη και πιο δραστηρια, αφου πλεον σηκωνεται μονη της. Βεβαια εχει φαει εδω και δυο μερες απιστευτες τουμπες στο κρεβατι ή στο παρκο και εχει λιγο τρομαξει η καημενουλα , αλλα τι να γινει? Αυτα εχει η ζωη :D. Πλεον εχουμε 6 δοντια και αν και το φαγητο το αλεθουμε ( εδω τρομαξαμε δηλαδη να φαμε λιγο παραπανω) το ψωμακι το τσακιζουμε! Ψαρι τρωει ηδη και μαλιστα της αρεσει πολυ περισσοτερο απο ολα τα υπολοιπα, μαλλον γιατι εχει φυσικο αλατι. Ksdesign δεν ηρθαμε καθολου Χανια, μονο καποια στιγμη πηγαμε στους κουμπαρους μας στον Πλατανια. Στελλιτσα τις προαλλες γελουσα σχεδον μονη μου οταν οραματιζομουν την φατσα του προισταμενου σου σαν θα μαθαινε τα νεα. :tongue: Παντως σε θαυμαζω! Δευτερο μωρακι !!!! Ειναι βεβαια που και ο Βασιλακης ειναι τοσο καλος οποτε το αξιζει το αδερφακι! Χριστινα μου τι αλεσμενα μου λες? Εδω το παιδι τρωει παγωτο σαν ενηλικας!! Αναριτα ξερω ΑΚΡΙΒΩΣ τι εννοεις.... Υπομονη καλη μου.... Μια μερα σε 5-6 χρονια θα φανε....Φιλακια σε ολες :P:p:p

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...