Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου...Ελπίζω να είστε όλες καλά (ακόμη και αυτές που αρρώστησαν) και τα ζουζουνάκια σας ακόμη καλύτερα! :)

Εμείς επιστρέψαμε Πέμπτη αργά από Κύπρο...τι κούρασηηηηηη ήταν αυτή. Καταρχήν είχαμε κουβαλήσει ένα σωρό για τον κύριο Αντρέα (2 μηνών μικρούλι και είχε 4 κομμάτια αποσκευές-καρότσι, βάση καθίσματος αυτοκινήτου-κάθισμα αυτοκινήτου-μεγάλη βαλίτσα). Κορίτσια τα ταξίδια τα αεροπορικά τουλάχιστον με τόσο μωρό είναι μεγάλο μανίκι. Είχαμε να κουβαλάμε ένα σωρό, να έχεις και το άγχος για τη γρίπη, να ανησυχείς και για να μην ξυπνήσει, κλάψει κτλ...αφήστε! Στην Κύπρο περάσαμε καλά από την άποψη ότι βγήκαμε πολύ (τον είχαμε συνέχεια μαζί και ήταν άψογος σχεδόν σε όλες μας τις εξόδους), είδαμε φίλους και συγγενείς, γενικά περάσαμε πολύ καλά αλλά η κούραση απίστευτη γιατί τα βράδια το ξενύχτι ανά 2 ώρες ξενύχτι.

Φυσικά δεν πρόλαβα να διορθώσω κανένα γραπτό από όσα είχα πάρει μαζί μου. Πίσω στη Θεσσαλονίκη την επόμενη μέρα δούλευα, προσπαθούσα να τακτοποιήσω τα μπαγάζια μας, και ακόμη βάζω πλυντήρια (5-6 μόνο του μωρού παρακαλώ). Βάλθηκαν όλοι στην Κύπρο να του φτιάξουν καινούρια γκαρνταρόμπα...το τι ρούχα του φέρανε δώρο δε λέγεται. Θα πρέπει να του φοράω κάθε μέρα από 2-3 για να προλάβουμε να τα χαρούμε εφόσον μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Από τη μια σκέφτομαι κρίμα να έχει τόσα πολλά για αυτούς τους λίγους μήνες αλλά από την άλλη δεν μπορείς να στερήσεις τη χαρά σε συγγενείς και φίλους να του φέρουν ρουχαλάκια. Να σκεφτείτε έφεραν όλοι δώρα για τον μικρό (που τυπικά δεν γιορτάζει ακόμη αφού δεν έχουμε κάνει βάφτιση και τον παππού του τον είχαν σε δεύτερη μοίρα). Τον είχα ντύσει αγιοβασιλάκι....τρελή επιτυχία, φοβερή μουρίτσα!!! (ανοίγω παρένθεση για κάποια μανούλα που το σκεφτόταν: έκανα παραγγελία Παρασκευή βράδυ και Πέμπτη πρωί ήταν ήδη εδώ-πήρα βέβαια και μερικά άλλα πράγματα όπως μπιμπερό μεγαλύτερα, επιθέματα στήθους κτλ και άξιζε τον κόπο-βγήκε σχεδόν μισή τιμή σε σχέση με εδώ). Όλοι ξετρελάθηκαν και τον μούρλαναν τον καημένο. Μπορώ να πω ότι έπαθε ένα μικρό σοκ που είδε 23 τρελαμένα καινούρια άτομα να του μιλάνε, να του κάνουν χαρούλες κτλ. Και αυτός δώστου γελάκια (από αυτά τα ασυναίσθητα που ανοίγει όλο το στόμα και κάνει και μικρά λακάκια στο πλάι) και όλοι έλιωσαν. Μάλιστα μερικοί μου ζήτησαν να το πάρουν σπίτι τους φεύγοντας...χαχαχαχα...είχε πολύ γέλιο.

Χθες και σήμερα μου έχει βγάλει το λάδι και θέλει όλο αγκαλίτσα και στήθος...και άντε να του χαλάσεις χατήρι εφόσον αρχίζει την γκρίνια που δεν αντέχεις και για πολύ. Τώρα σα να ησύχασε για λίγο, έχουμε βάλει χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε αρκετή ένταση εφόσον το παιδί μας είναι της φασαρίας και λέμε να κάνουμε απόπειρα να στολίσουμε :)

Χρόνια πολλά σε όσους δικούς σας γιορτάζουν...Dora να χαίρεσαι το μικρό σου Νικολάκη!

Βρε κορίτσια είδα ότι έχουμε μαζευτεί αρκετές καθηγήτριες εδώ μέσα. Μήπως να κάνουμε μια λίστα με επαγγέλματα, ηλικία, περιοχή, real όνομα (κάτι σαν την αποκάλυψη που κάναμε στο τέλος στα λευκώματά μας). Το ανοίγω παρακάτω και ας συμπληρώνει η καθεμία τα δικά της.

Είδα ότι κάποιες που είναι από Θεσσαλονίκη επισκέπτονται το Cosmos οπότε να κανονίσουμε καμιά συνάντηση με τα ζουζούνια μας...τι λέτε?

Sorry που τα έγραψα μαζεμένα και αν σας ζάλισα...φιλάκιααααααααα ;)

Επεξεργάστηκαν by uNiQuE_mammy

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

unique_mammy=Λία, 34, καθηγήτρια αγγλικών, Θεσσαλονίκη

ας κάνει copy paste και ας συμπληρώνει η καθεμία τα δικά της στοιχεία...:)

πάω να στολίσω με τον αντρούλη μου και ελπίζω να καταφέρω να μπω αργότερα να διαβάσω νέα σας...

christinapgr=χριστινα, 30, βρεφονηπιαγωγος,Κρητη

καλως ηρθες!!!!!!!!χαιρομαι που περασες καλα!!!αντε παλι πισω στην ρουτινα!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Μπούλα=Έλενα,32, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Θεσσαλονίκη

Λία, καλωσήρθες! Να βρεθούμε στο Κόσμος. Μπορώ όλες τις ώρες, αλλά προτιμώ το πρωί που δεν έχει πολύ κόσμο κ φυσικά μια καθημερινή. Να πούμε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο συντριβάνι έξω απ τα Village; Η ημερομηνία είναι τυχαία, την έβαλα για να κάνουμε μια αρχή. Επειδή απ ό,τι θυμάμαι είναι κάποια κοπέλα που δεν παίρνει το αυτοκίνητο μόνη με το μωρό, το κανίζουμε κ για αλλού. Ιωάννα, κανόνισέ το να έρθεις κ συ από Κατερίνη.

Διαφημίσεις

stellitsa1978=Στέλλα, 31, προγραματίστρια Η/Υ, Αθήνα

astarti=Κατερίνα, 28, Φιλόλογος, Λάρισα

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

asrarti να χαιρεσαι τον άντρα σου! Φρώσο, τί ωραία φορμάκια...φτού φτού.

Λέω να της δίνω στο τελευταίο γεύμα, αφού τη θηλάσω, κ λίγο συμπλήρωμα για να κοιμάται.Τί λέτε κ σείς; τώρα τη θηλάζω στις 23, στη 1, στις 3 κ κοιμάται περίπου στις 3:30.

Σ'ευχαριστώ πολύ Μπούλα μου.Και συ να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!Εγώ είχα πει ότι δεν παίρνω το μωρό μόνη μου ακόμα με το αυτοκίνητο αλλά αν είναι να ρθω Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο εννοείται ότι δεν θα πάρω το μωρό μαζί μου...Άμα κανονίσετε πάντως για συνάντηση αν μπορέσω θα έρθω...Εμείς μένουμε Λάρισα τώρα αλλά επειδή οδηγώ μπορεί και να το πάρω και να ρθω...Δύο ωρίτσες είναι Λάρισα - Θεσσαλονίκη...:):)

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Κοριτσάκια τι μου κάνετε???Καταρχήν να χαίρεστε συζύγους, παιδιά, οικογένεια που γιορτάζουν σήμερα.Εμένα γιόρταζε ο αντρούλης μου αλλά λόγω του μωρού δεν κάναμε γιορτή ήρθαν μόνο κάτι φίλοι μας και περάσαμε χαλαρά τη βραδιά...

Η μπουμπού μου πριν 2 βδομάδες περίπου ήταν 4120 κιλά και 57 πόντους ύψος αλλά πρέπει να πήρε κι άλλο γιατί τα φορμάκια μας είναι τσίτα και ίσα ίσα μας κάνουν στο ύψος...Επειδή είναι ψηλή δεν της φαίνονται τα κιλά...Βρε κορίτσια πως μεγαλώνουν έτσι τα παιδάκια μας???

katval = Κατερινα 25 δουλευω σαν πωλητρια (καλυτερα λεφτα )τελειωσα λογιστικα ασχοληθηκα λιγο κα μ αυτο και σπουδαζω στο ΕΑΠ Ελληνικο πολιτισμο, Ροδος

το παρακανα λιγο ε?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Να βρεθούμε στο Κόσμος. Μπορώ όλες τις ώρες, αλλά προτιμώ το πρωί που δεν έχει πολύ κόσμο κ φυσικά μια καθημερινή. Να πούμε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο συντριβάνι έξω απ τα Village; Η ημερομηνία είναι τυχαία, την έβαλα για να κάνουμε μια αρχή. Επειδή απ ό,τι θυμάμαι είναι κάποια κοπέλα που δεν παίρνει το αυτοκίνητο μόνη με το μωρό, το κανίζουμε κ για αλλού. Ιωάννα, κανόνισέ το να έρθεις κ συ από Κατερίνη.

Ναι μια χαρά ακούγεται να βρεθούμε στο Cosmos πρωινές ώρες...θα με βόλευε ακόμη καλύτερα 15.12 που είναι Τρίτη (Τρίτες είναι το ρεπό μου). Η ώρα ακούγεται επίσης μια χαρά αλλά θα πρότεινα να βρεθούμε στο πάνω μέρος έξω από το καφέ Evans (αν θυμάμαι καλά το όνομά του) που είναι στον πάνω όροφο. Είναι πιο εύκολη η πρόσβαση από διάφορες εισόδους εφόσον οι περισσότερες οδηγούν στον 1ο όφορο. Το ξανασυζητάμε ανάλογα με το τι βολεύει και τις υπόλοιπες. :)

unique_mammy=Λία, 34, καθηγήτρια αγγλικών, Θεσσαλονίκαρη

katval = Κατερινα 25 δουλευω σαν πωλητρια (καλυτερα λεφτα )τελειωσα λογιστικα ασχοληθηκα λιγο κα μ αυτο και σπουδαζω στο ΕΑΠ Ελληνικο πολιτισμο, Ροδος

mariazante=Μαρία,28,φιλολογος,Ζακυνθος(αν και δυστυχως μενω Πυργο Ηλειας γιατι ερωτευτηκα!!!!!!!!αλλα μου αρεσει να γραφω Ζακυνθο γιατι αυτη ειναι η πατριδα μου!χα χα!)

g598zf3jl7y3v3ns.png

mariazante=Μαρία,28,φιλολογος,Ζακυνθος(αν και δυστυχως μενω Πυργο Ηλειας γιατι ερωτευτηκα!!!!!!!!αλλα μου αρεσει να γραφω Ζακυνθο γιατι αυτη ειναι η πατριδα μου!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

mariazante=Μαρία,28,φιλολογος,Ζακυνθος(αν και δυστυχως μενω Πυργο Ηλειας γιατι ερωτευτηκα!!!!!!!!αλλα μου αρεσει να γραφω Ζακυνθο γιατι αυτη ειναι η πατριδα μου!

filoudaki = Τένια, 32, χειρ. οδοντίατρος, Αθήνα

Γεια σας κορίτσια! Τί κανετε?

Εμένα ο μικρός μου απο το Σαββατο κοιμαται πολυ περισσότερο μεσα στην ημερα! Βεβαια το βραδυ παμε στις 4 για να κοιμηθουμε και πεφτει ξενυχτι!!! Ειναι παντως πιο ησυχος απο οτι ήταν τον προηγουμενο καιρο. Ισως επειδη μεγαλωνει και αλλαζει συνηθειες.

τα φορμακια μας, σε λιγο δεν θα μας κανουν! Του τα γυρναγα στο μανικι και τωρα ειναι ισα ισα!

Το δυσαρεστο νεο είναι οτι μαλλον εχει αλλεργια στα γαλ/κα! Ειδα αιμα στις κενωσεις απο προχθες και ξεκινησα πληρη αποχη, αφου τον θηλαζω αποκλειστικα. Ο παιδιατρος μου ειπε να του κανω και καποιες εξετασεις αιματος.

Αλλα και ετσι να ειναι δεν με νοιαζει, θα τα κοψω ολα αν χρειαστει, ωστε να θηλαζω και το μωρο μου να ειναι καλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...