Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και ναι κοιμηθηκε ο λεβεντης!!!!!!!επιτελους μονη!!!

εγω κοριτσια τα εβλεπα αυτα εγκυος μιας και δεν κοιμομουν καθολου!!!!!!!τωρα κοιμαμαι και δεν τα βλεπω,χτες με πηρε ο υπνος κατα τις 10 και δεν ειδα πολυκατοικια...το ειδα σημερα απο το ιντερνετ!!

ιωαννα μου μπορει να ειναι αυτος ο λογος για το κεφαλακι του οτι κοιμοταν στα πλαγια αλλα δεν τον αφηνω συνεχεια απο την μια αν και πλεον κοιμαται ανασκελα ισως απλα να αργησει να επανελθει για αυτο τον λογο ...θα δειξει!!

αυριο παμε εκκλησια αν και λογο καιρου μας βλεπω να ερχομαστε κατευθειαν σπιτι!!σε 10 μερες παμε παιδιατρο και θα μου λυσει ολες τις αποριες,,,

περιμενς τον αντρα μου τωρα για να μπω να κανω ενα μπανακι!!!φιλακιααααααα

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Δωρα εγω εχω αυτο το ριλαξ.τα αρκουδακια χορευουν οταν παιζει η μουσικη!τα αστερακια αναβοσβηνουν.μια μερα της εβαλα τη δονηση και εκανε εμετο.μπορει να ετυχε αλλα δεν της την βαζω!

g598zf3jl7y3v3ns.png

Κοριτσια οσες δεν θηλαζετε τι γαλα δινετε στα μωρα σας? ποσες φορες την ημερα κανουν την αναγκη τους? εγω οταν την θηλαζα εχεζ.... μεχρι και 7 φορες τωρα 1 φορα την ημερα μπορει και κα8ολου...

και εγω alpha βλεπω τα μαυρα μεσανυχτα γιατι η μικρη μου μολις τρωει την βαζω στον ωμο να ρευτει αλλα κοιματε...οποτε και εγω βλεπω τηλ.με την κυρια στον ωμο μου ξερη,την ξυπναω ,της χτυπαω την πλατη αλλα μας περνει καμποση ωρα...Ρε τι πραμα ειναι αυτο με το που τρωει κατεβαζει γενικο σαν να της δινω γαλα χασισοlac και οχι frisolac :-)

Εγώ της δίνω το Humana αλλά και στήθος. Τώρα όμως επειδή "τα κάνει" κάθε 3-4 μέρες μία φορά, μου έδωσε το Humana AR αλλά όμως είναι τόσο πυχτό που δεν περνάει από την πιπίλα. Αυτό το γάλα είναι και για να μην βγάζει γουλίτσες. Μου πρότεινε και το Novolac.

Η μπέμπα κοιμάται άλλες φορές όλη μέρα και ξυπναει μόνο για καμιά ωρίτσα κι άλλες να μένει ξύπνια αρκετές ώρες.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ, κι εμένα η παιδίατρος μου είπε για την μπέμπα ότι η μία της πλευρά είναι κάπως πρησμένη και να της αλλάζω την πλευρά που κοιμάται. Μέχρι 8 μηνών μπορούν να πέρνουν διάφορα σχήματα.

Εγώ της δίνω το Nativa Lf το υποαλλεργικό.Στην αρχή της έδινα Frisolac αλλά την είχε κάνει τρομερά δυσκοίλια και η παιδίατρος μας το άλλαξε και μας είπε να πάρουμε το Nativa και μετά επειδή παρουσίασε αλλεργία στο αγελαδινό γάλα μου είπε να πάρω το Nativa το υποαλλεργικό.Εμένα πίνει γύρω στα 150ml ανά γεύμα αλλά κάποιες φορές θέλει και παραπάνω και έτσι φτάνουμε στα 200-210ml.Αυτό όμως όχι πάντα και φυσικά δεν το πίνει συνεχόμενα αλλά με δόσεις..Ως προς το πόσες φορές την ημέρα τα κάνει συνήθως μία φορά κάθε μέρα ή κάθε δύο μέρες πάλι μία φορά αλλά όταν τα κάνει χρειάζεται μπάνιο βρε παιδιά,μιλάμε ολόχεστη!!!Πάντως η γιατρός μου χε πει ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να τα κάνει μία φορά την ημέρα ή να χει και δύο και τρεις μέρες να τα κάνει...

Εγώ δεν στόλισα ακόμα αλλά θα το κάνω αυτή την εβδομάδα.Περιμένω να περάσει και η γιορτή του συζύγου που είναι αύριο και μετά θα κάνω μια καλή γενική,θα στρώσω και θα στολίσω...Αργήσαμε φέτος αλλά με μετακόμιση,μωρό κτλ πάλι καλά...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Εγώ της δίνω το Humana αλλά και στήθος. Τώρα όμως επειδή "τα κάνει" κάθε 3-4 μέρες μία φορά, μου έδωσε το Humana AR αλλά όμως είναι τόσο πυχτό που δεν περνάει από την πιπίλα. Αυτό το γάλα είναι και για να μην βγάζει γουλίτσες. Μου πρότεινε και το Novolac.

Η μπέμπα κοιμάται άλλες φορές όλη μέρα και ξυπναει μόνο για καμιά ωρίτσα κι άλλες να μένει ξύπνια αρκετές ώρες.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ, κι εμένα η παιδίατρος μου είπε για την μπέμπα ότι η μία της πλευρά είναι κάπως πρησμένη και να της αλλάζω την πλευρά που κοιμάται. Μέχρι 8 μηνών μπορούν να πέρνουν διάφορα σχήματα.

στο κεφαλακι και σενα???

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Γεια!

Τώρα κοιμήθηκαν τα αγγελούδια μου από τις 7:30 το πρωί πουξύπνησαν. Τί μωρά είναι αυτά, μα να μην νυστάζουν! Ο μεγάλος τουλάχιστον κάθεται μόνος του και παίζει ο μικρός όλη την ώρα νιαουρίζει. Έχει ένα κλάμα που κάνει νιαο νιαο ή ναι ναι.

Πόσα κιλά είναι τα μωράκια σας τώρα; Εμείς παραμεγαλώσαμε. Φτάσαμε σχεδόν 7κιλά και 6,5, παρόλο που τώρα θηλάζουν 5 φορές το 24ωρο ο καθένας. Εγώ περιττό να σας πω ότι έχω τρομερές ζαλάδες.

Ποπο τα θηλάζεις και τα 2? Κουραση ε? Λογικό να ζαλίζεσαι. Εγώ όταν θηλάζω θέλω νερό δίπλα μου γιατι διψαω. Εμένα ειναι μόνο 4.5 κιλά και 58 ποντους. Κανονικός είναι. Δεν έχει διπλες να τσιμπάω.

Διαφημίσεις

Δωρα εγω εχω αυτο το ριλαξ.τα αρκουδακια χορευουν οταν παιζει η μουσικη!τα αστερακια αναβοσβηνουν.μια μερα της εβαλα τη δονηση και εκανε εμετο.μπορει να ετυχε αλλα δεν της την βαζω!

καλα το υποψιαζομουνα οτι το δικο μου εχει προβλημα. Προχθες, να φανταστεις οτι πηγα στο μαγαζι της chicco να αλλαξω κατι δωρα και ρωτησα τον υπευθυνο (υποτιθεται) , ο οποιος μου ειπε οτι τα αρκουδακια δεν κανουν τιποτα, μονο μουσικη ακουγεται. Τωρα τους παιρνεις ενα τηλεφωνακι να τους ξεχ....εις κανονικα???? Ειμαι μες στα νευρα!!!!

kpo44vsvb7d11lye.png

asrarti να χαιρεσαι τον άντρα σου! Φρώσο, τί ωραία φορμάκια...φτού φτού.

Λέω να της δίνω στο τελευταίο γεύμα, αφού τη θηλάσω, κ λίγο συμπλήρωμα για να κοιμάται.Τί λέτε κ σείς; τώρα τη θηλάζω στις 23, στη 1, στις 3 κ κοιμάται περίπου στις 3:30.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...