Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια οσες δεν θηλαζετε τι γαλα δινετε στα μωρα σας? ποσες φορες την ημερα κανουν την αναγκη τους? εγω οταν την θηλαζα εχεζ.... μεχρι και 7 φορες τωρα 1 φορα την ημερα μπορει και κα8ολου...

και εγω alpha βλεπω τα μαυρα μεσανυχτα γιατι η μικρη μου μολις τρωει την βαζω στον ωμο να ρευτει αλλα κοιματε...οποτε και εγω βλεπω τηλ.με την κυρια στον ωμο μου ξερη,την ξυπναω ,της χτυπαω την πλατη αλλα μας περνει καμποση ωρα...Ρε τι πραμα ειναι αυτο με το που τρωει κατεβαζει γενικο σαν να της δινω γαλα χασισοlac και οχι frisolac :-)

sanilac A-C της δινω λογω κολικων και εμενα μια φορα την ημερα κανει ενταξει τα φυσιολογικα ειστε ο γιατρος μου ειχε πει οτι μπορει να κανει και δυο μερες για να κανει και οτι δεν υπαρχει προβλημα το προβλημα ειναι αν ειναι σκληρα.Να σου πω θα μου στειλεις και εμενα λιγο απο το γαλα σου ?Εμενα παλι κανει και λες και εχει ντουρασελ η νυχτεριδα μου:tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sanilac A-C της δινω λογω κολικων και εμενα μια φορα την ημερα κανει ενταξει τα φυσιολογικα ειστε ο γιατρος μου ειχε πει οτι μπορει να κανει και δυο μερες για να κανει και οτι δεν υπαρχει προβλημα το προβλημα ειναι αν ειναι σκληρα.Να σου πω θα μου στειλεις και εμενα λιγο απο το γαλα σου ?Εμενα παλι κανει και λες και εχει ντουρασελ η νυχτεριδα μου:tongue:

εγω frisolac του δινω του δικο μου. Το κακο ειναι οτι τη μια φορα τρωει 80 ml , την αλλη 100 ή 120. Μεχρι και 150 ml εχει φαει σε ενα γευμα. Και τρωει ανα 3 ωρες περιπου. Το τι γαλα εχω πεταξει!!!! Γιατι προτιμαω να του κανω 150 και να φαει 120 παρα να ειναι τσιμα τσιμα το γαλα στο μπιμπερο. Κακα κανει μια φορα τη μερα. Φυσιολογικο μου φαινεται, αν και δεν ρωτηρα τη γιατρο

kpo44vsvb7d11lye.png

παντως ρε κοριτσια , αυτο το alpha πρεπει να χει φοβερη τηλεθεαση στις μανουλες. Κι εγω το ιδιο κανω. Sex and the city (τωρα τη βλεπω τη σειρα για πρωτη φορα) και μετα 10η εντολη. Εχω φαει κολλημα. Και το γμτ ειναι οτι ο δικος μου εκεινη την ωρα κοιμαται του καλου καιρου. κι εγω αντι να κοιμηθω κι εγω να ξεκουραστω, καθομαι και βλεπω τηλεοραση. ημαρτον!!!! Δεν παιζομαι με τιποτα!!

kpo44vsvb7d11lye.png

γεια σας και απο μενα!σημερα εκανα γενικο γαιτι αυριο θα στολισουμε...επιτελους!ειχα και ιδιαιτερα και ειμαι dead!τωρα χαλαρωνω!το πρωι πηγαμε σουπερ μαρκετ(εννοειται δεν μπασαμε μεσα την μπουμπου,εμεινε με τον μπαμπα της στο αυτοκινητο)και κοιμοταν ολη την ωρα!τι ειναι αυτο!δεν της αρεσουν οι βολτες η το αντιθετο?????

astarti πραγματι εχουμε πολλα κοινα!!!!!!!!!κρατανε δυναμεις οι κορες μας για να ξενυχτανε οταν μεγαλωσουν και βγαινουν!!!!!!!!!!

εγω της δινω το aptamil της milupa το αντιαναγωγικο.κανει κακακια 3-4 φορες η και λιγοτερο,μεχρι να το συνηθισει ομως εκανε παρα πολλες φορες και μαλιστα διαρροια!η μπεμπου μου πινει 120 και πολλες φορες 150 γιατι δεν της φτανει.εγω δεν θελω να παω πουθενα μονη!αισθανομαι τυψεις αν την αφησω.πρεπει να το ξεπερασω ομως αυτο γιατι δεν μου κανει καλο!αυταααααααααααα!!!!!!!!!!παω να της κανουμε μπανακι!της αρεσει τοοοοοσο πολυ.

α κοριτσια γελανε πολυ τα δικα σας!μιλαμε για πολυ χαμογελο.λιωνω δεν αντεχω αλλο!θα τρελαθω στο τελος.ειμαι ερωτευμενη μαζι της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

g598zf3jl7y3v3ns.png

Διαφημίσεις

καποια απο σας θυμαμαι εχει το ριλαξ της chicco με τη δονηση. Στη μπαρα παιχνιδιων εχει τρια κιτρινα πλαστικα μικρα αρκουδακια. Αυτα κανουν κατι? Κουνιουνται? Εμενα οχι. Σα να θυμαμαι οτι πριν πολυ καιρο οταν γυρνουσα εγκυος στα μαγαζια ειχα δει τετοιο ριλαξ και τα αρκουδακια γυριζανε. ή δε θυμαμαι καλα?? Εχω και προβλημα μνημης ....

kpo44vsvb7d11lye.png

εγω frisolac του δινω του δικο μου. Το κακο ειναι οτι τη μια φορα τρωει 80 ml , την αλλη 100 ή 120. Μεχρι και 150 ml εχει φαει σε ενα γευμα. Και τρωει ανα 3 ωρες περιπου. Το τι γαλα εχω πεταξει!!!! Γιατι προτιμαω να του κανω 150 και να φαει 120 παρα να ειναι τσιμα τσιμα το γαλα στο μπιμπερο. Κακα κανει μια φορα τη μερα. Φυσιολογικο μου φαινεται, αν και δεν ρωτηρα τη γιατρο

Εμενα στη αρχη με ανησυχισε επειδη την ειχα συνηθησει να κανει πιο συχνα οποτε τον πηρα και τον ρωτησα εμεις τρωμε 210 σχεδον καθε 4 -5 ωρες καποιεσ φορες και 180 αλλεσ 150 εξαρτατε τα κεφια της και ποσο συχνα θα ζητησει οτν ειναι ξυπνια τρωει πιο συχνα μικρες ποσοτητες καλα κανεισ και κανεις παραπανω και εγο παντα κανω παραπανω για να μην περνουν αερα και τουσ ποναει μετα η κοιλιτσα τους ;)

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα κοιμηθηκε ο μικρός μου απο τις 4 μεχρι τις 8 περιπου σερί, και ετσι ξεκουραστηκα λιγο. Γενικα σημερα ΄κοιμοταν ολη μερα. Ισως λογω του καιρου.

Εκανα και κατι δουλειες που ηθελα!!!

Εμεις μαλλον αυριο θα στολίσουμε δεντρο.

Κατval εσυ με ρώτησες κατι για προγναθισμό αν θυμαμαι καλα? Ειναι πολυ νωρίς ακομα να το ψαξεις.

Και εμενα σημερα κοιματε ολη μερα αφου ανησυχισα παω και την κοιταω συνεχως μηπως δεν ειναι καλα αλλα μια χαρα οταν ξυπναει μεσ την ορεξη οχι δεν ρωτησα εγω η dora27 ρωτησε παντως

Διαφημίσεις

τοσο πολυ τρωει το δικο σου??? ή τοσο λιγο το δικο μου?? αχ θα τρελαθω!!!! καλα ειπα εγω οτι ειναι πετσι και κοκκαλο το μωρουλι μου

Μαλλον το δικο μου τρωει πολυ γεννηθηκαμε 2465 και προσπαθουμε μαλλον να φτασουμε τα αλλα μωρακια ποσα κιλα ειναι τα δικα σας?

παντως ρε κοριτσια , αυτο το alpha πρεπει να χει φοβερη τηλεθεαση στις μανουλες. Κι εγω το ιδιο κανω. Sex and the city (τωρα τη βλεπω τη σειρα για πρωτη φορα) και μετα 10η εντολη. Εχω φαει κολλημα. Και το γμτ ειναι οτι ο δικος μου εκεινη την ωρα κοιμαται του καλου καιρου. κι εγω αντι να κοιμηθω κι εγω να ξεκουραστω, καθομαι και βλεπω τηλεοραση. ημαρτον!!!! Δεν παιζομαι με τιποτα!!

Εχω δει όλα τα επεισοδια 5 φορες. Τα έχω στον σκληρο μου. Θες να σου πω τι γινεται μετα? χιχι

χαχαχαχα παλι καλα δηλαδη και το alpha και μας κραταει συντροφια!να φανταστητε οτι θελω να δω ταινια και δεν τα εχω καταφερει επειδη πρεπει να την παρακολουθησω ενω στον alpha τα εχω δει απειρες φορες οποτε δεν με πειραζει να χασω και κατι ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...