Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου, τι κάνετε; Χριστίνα, να σου ζήσει ο μικρός! Έχω φοβερό πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, γι'αυτό δεν μπαίνω συχνά κι ούτε θα μπαίνω συχνά μάλλον :-(

Κολλάει συνέχεια ιούς και έτσι δεν ανοίγω κανένα σάιτ πια εκτός από το πρόγραμμα της δουλειάς μου.

Όποτε μπορώ θα μπαίνω και θα σας διαβάζω και θα σας στέλνω ένα γεια, μέχρι τουλάχιστον να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Ααααααα, και σε ποιον θα λέω εγώ τώρα τον πόνο μου;;; :-(

Τέλος πάντων, σε περίπτωση -λέω εγώ τώρα- που κανονιστεί κάποια συνάντηση και έχω καιρό να φανώ στο φόρουμ η Αστάρτη έχει το τηλ. μου, να με ειδοποιήσετε.

Φιλάκια πολλά σε όλες σας και στα νινιά σας!!!

rm2dp2.png lgEnp2.png

Κορίτσια καλημέρα , επιτέλους βγήκε ήλιος...........

Χριστίνα να σας ζήσει ο Μιχαήλ Μάριος, καλότυχο το αγοράκι μας.

Νik καλώς ήρθες και πάλι.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημερα κουκλες..τι κανετε?? Φροσω και Χριστινα να σας ζησουν τα παιδακια σας παντα τυχερα να ειναι...

Μαλλον εχουν σεληνιαστει δεν εξηγητε αλλιως και εμενα απο εκει που κοιμοτανε σερι απο 2 μηνων τωρα τελευταια ξυπανει στο ενδιαμεσο και θελει παιχνιδια..

Κρεμα εγω της κανω 200 μλ αλλα δεν την τρωει ολη παντα..και τρωω εγω οτι περισσεψει:oops:

Πριν λιγες μερες πηγαμε για εμβολιο και ειμαστε 8600 κιλα και 73 ποντους..απο δοντι τπτ ακομη... αλλα και να μην βγαλουμε θα παω στην ΤΕΝΙΑ για babyμασελα(χαχαχαχα:lol::lol:)

Νικ καλως ηρθες..μαλλον και οι 2 κοιταζατε το ταβανι την ωρα της συλληψης..:lol::lol:

Αχ κοριτσια με εχει τρελανει λεμεεεεεεεεεεε.... ανοιγει τα χερια της και τα απλωνει να ερθει στην αγκαλια μας ειναι και χορευταρου εκτος απο την μουσικη χορευει με την ηλεκτρικη σκουπα ,με το μιξερ του φραπε ,με το μουλτι ,πολυ γελιο...

Διαφημίσεις

Μετα τι Λιλιπουπολη θα ακουει αυτό. Ιωαννα πάμε μαζι για μασελα να μας κάνει καλητερη τιμη.... Τα μωρακια μας ειναι χορεταρουδικα.... Εμενα του αρέσει το μουλτι. Μαλλον ξέρει οτι θα φάει......

κοριτσια σας ευχαριστω!!!!!!!!τελειωσε και αυτο,και το ονομα αυτου μιχαηλ-μαριος!ργω θα λεω και τα 2 ο αντρας μου τον λεει μιχαηλ....επιλογες υπαρχουν!!!

λοιπον το παιδι μου παιδι μου,εκλαιγε απο την ωρα που αρχισε το μυστηριο μεχρι τελους, στην κολυμπηθρα δεν εκλαιγε επαιζε με τα νερα και οταν τελειωσε και ειχε λυσσαξει στο κλαμα γελαγε σαν μπουρδας στις εξωτερικες φωτο το ιδιο!!ομως ολη μερα δεν ειχε κοιμηθει!!ξυπνησε στις 7 και κοιμηθηκε το πρωι κατα τις 9 για μιση ωρα!!οποτε περιμενα την γκρινια!!

ευχομαι σε ολες τα καλυτερα για τα παιδακια σας!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Και η δικη μου ειναι φαν του μουλτι!!! Αφου για να φαει της το παριστανω (καλα τρελη καταντια , οτι θα εκανα τοοοσα καραγκιοζιλικια δεν μου το ειχα). Εχουμε και δυο δοντακια που βγαινουν και θελει να δαγκωνει τα παντα! Να δω τι θα τα κανει αφου τρωει σαν πουλακι. Ουτε 7,5 κιλα δεν ειναι. Ασε που μολις φαει μετα απο λιγο θελει αλλαγμα!!!

Καλημερα κουκλες..τι κανετε?? Φροσω και Χριστινα να σας ζησουν τα παιδακια σας παντα τυχερα να ειναι...

Μαλλον εχουν σεληνιαστει δεν εξηγητε αλλιως και εμενα απο εκει που κοιμοτανε σερι απο 2 μηνων τωρα τελευταια ξυπανει στο ενδιαμεσο και θελει παιχνιδια..

Κρεμα εγω της κανω 200 μλ αλλα δεν την τρωει ολη παντα..και τρωω εγω οτι περισσεψει:oops:

Πριν λιγες μερες πηγαμε για εμβολιο και ειμαστε 8600 κιλα και 73 ποντους..απο δοντι τπτ ακομη... αλλα και να μην βγαλουμε θα παω στην ΤΕΝΙΑ για babyμασελα(χαχαχαχα:lol::lol:)

Νικ καλως ηρθες..μαλλον και οι 2 κοιταζατε το ταβανι την ωρα της συλληψης..:lol::lol:

Αχ κοριτσια με εχει τρελανει λεμεεεεεεεεεεε.... ανοιγει τα χερια της και τα απλωνει να ερθει στην αγκαλια μας ειναι και χορευταρου εκτος απο την μουσικη χορευει με την ηλεκτρικη σκουπα ,με το μιξερ του φραπε ,με το μουλτι ,πολυ γελιο...

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Να σας ζησει ο Μιχαηλ!!!! Να ειναι καλοτυχος και καλοφωτιστος!:tongue:

κοριτσια σας ευχαριστω!!!!!!!!τελειωσε και αυτο,και το ονομα αυτου μιχαηλ-μαριος!ργω θα λεω και τα 2 ο αντρας μου τον λεει μιχαηλ....επιλογες υπαρχουν!!!

λοιπον το παιδι μου παιδι μου,εκλαιγε απο την ωρα που αρχισε το μυστηριο μεχρι τελους, στην κολυμπηθρα δεν εκλαιγε επαιζε με τα νερα και οταν τελειωσε και ειχε λυσσαξει στο κλαμα γελαγε σαν μπουρδας στις εξωτερικες φωτο το ιδιο!!ομως ολη μερα δεν ειχε κοιμηθει!!ξυπνησε στις 7 και κοιμηθηκε το πρωι κατα τις 9 για μιση ωρα!!οποτε περιμενα την γκρινια!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας βρηκα!!! Ειναι απιστευτο πως περασαν σχεδον 7 μηνες απο τοτε που διαβαζα ποτε περιμενει η καθεμια μας το μωρακι της και τωρα να 'μαστε ολες μαμαδες!! Απο οτι βλεπω καποια ζουζουνια βουτηξαν ηδη και στην κολυμπηθρα, εμεις τον Ιουλιο. Διαβασα σχεδον ολο το topic και εχω να πω το εξης: Τα παιδακια σας ειναι απιστευτα καλοφαγα, εμενα τρωει μονο οτιδηποτε γλυκο π.χ κρεμα αλλα και αυτο εως 120 γρ. Τις σουπες 8 στις 10 τις πεταω. Κατα τα αλλα μας εχει ξετρελανει με τα ναζια της , ασε που ακομη προσπαθουμε να καταλαβουμε που μοιαζει. Βγηκε ξανθια και γαλανοματα, καμια σχεση με εμας δηλαδη:confused:

Καλώς μας ήρθες και πάλι και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου...Κι εμάς καστανόξανθη και πρασινομάτα βγήκε δηλαδή καμία σχέση με μας, έχει πάρει τα μάτια του πατέρα μου και το χρώμα μαλλιών του πεθερού μου, εμείς είχαμε φαίνεται φιλική συμμετοχή...!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια μου, τι κάνετε; Χριστίνα, να σου ζήσει ο μικρός! Έχω φοβερό πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, γι'αυτό δεν μπαίνω συχνά κι ούτε θα μπαίνω συχνά μάλλον :-(

Κολλάει συνέχεια ιούς και έτσι δεν ανοίγω κανένα σάιτ πια εκτός από το πρόγραμμα της δουλειάς μου.

Όποτε μπορώ θα μπαίνω και θα σας διαβάζω και θα σας στέλνω ένα γεια, μέχρι τουλάχιστον να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Ααααααα, και σε ποιον θα λέω εγώ τώρα τον πόνο μου;;; :-(

Τέλος πάντων, σε περίπτωση -λέω εγώ τώρα- που κανονιστεί κάποια συνάντηση και έχω καιρό να φανώ στο φόρουμ η Αστάρτη έχει το τηλ. μου, να με ειδοποιήσετε.

Φιλάκια πολλά σε όλες σας και στα νινιά σας!!!

Εννοείται, άμα κανονίσουμε κάτι θα σε σε ειδοποιήσω..Εγώ κορίτσια σίγουρα θα ρθω Αθήνα μέσα στον Ιούνιο γιατί 22 Ιουνίου λήγει η άδεια μου και πρέπει να πάω στη δουλειά μου να δηλώσω την ετήσια άδεια μου οπότε άμα είναι να κανονίσουμε καφεδάκι όσες θέλουμε...

Ελπίζω να φτιάξεις σύντομα το πρόβλημα στο pc σου και να μπαίνεις πάλι συχνά...Κανένα καλό αντιβιοτικό δοκίμασες???Εμείς έχουμε κατεβάσει δωρεάν το avg και δεν έχουμε πρόβλημα προς το παρόν και μπαίνω σε πολλές σελίδες..

Κορίτσια καλημέρα , επιτέλους βγήκε ήλιος...........

Χριστίνα να σας ζήσει ο Μιχαήλ Μάριος, καλότυχο το αγοράκι μας.

Νik καλώς ήρθες και πάλι.

Νατασσούλα μου χαθήκαμε...Τι κάνουν τα παλληκάρια σου???Τώρα που ανοίγει ο καιρός άμα έρθω καμιά φορά προς τα μέρη σου θες να συναντηθούμε???

Ιωάννααααααααααααααα που χάθηκες βρε???Πάει, μας ξέχασες....Θα σου κάνω παράπονα...:lol::lol::lol: Μια χαρά το Μαράκι ε???Πάντα τέτοια...Μπαλαρίνα θα γίνει το παιδί καλέ...

http://www.babyradio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=57&Itemid=28 ενα τελειο ραδιοφωνο για τα παιδακια μας

Φανταστικό!!!!!!!!!Σ'ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!!

Μπράβο Χριστινάκι, πέρασε κι αυτό...Ελπίζω να πήγαν όλα τέλεια και να βάλεις και φώτο ε???Καλά ο Μιχαήλ Μάριος έχει ομορφύνει πάρα πολύ, που θα πάει καλέ???Να δεις που θα γίνει το επόμενο ίδαλμα...:lol::lol:

Μετα τι Λιλιπουπολη θα ακουει αυτό. Ιωαννα πάμε μαζι για μασελα να μας κάνει καλητερη τιμη.... Τα μωρακια μας ειναι χορεταρουδικα.... Εμενα του αρέσει το μουλτι. Μαλλον ξέρει οτι θα φάει......

Κι εμείς για μασέλα....Όσες περισσότερες μαζευτούμε τόσο καλύτερη τιμή θα μας κάνει η Τένια...:lol::lol:

Και η δικη μου ειναι φαν του μουλτι!!! Αφου για να φαει της το παριστανω (καλα τρελη καταντια , οτι θα εκανα τοοοσα καραγκιοζιλικια δεν μου το ειχα). Εχουμε και δυο δοντακια που βγαινουν και θελει να δαγκωνει τα παντα! Να δω τι θα τα κανει αφου τρωει σαν πουλακι. Ουτε 7,5 κιλα δεν ειναι. Ασε που μολις φαει μετα απο λιγο θελει αλλαγμα!!!

Κι εμένα καλέ λιγόφαγη είναι αλλά εμένα ούτε την κρέμα δεν τρώει...:rolleyes::rolleyes: Επίσης είναι στα ίδια κιλά περίπου με την δικιά σου οπότε μην ανησυχείς...Εγώ πάλι για να φάει της τραγουδάω την "Μπουμπού την αλεπού" των mazoo and the zoo και τρελλαίνεται...:-D:grin:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Καλημέρα σας!!!!

Σήμερα πάλι φαίνεται να έχει ωραία μερα, ελπίζω βέβαια να μην βρέξει πάλι όπως εχθές....:(

Ιωάννα μωρέ έχω ξεχάσει να σας το πω....το είχα βρει κι εγώ και είναι πολύ καλό. Μάλιστα έχει και διάφορες δραστηριότητες....Βέβαια αν προσέξεις έχει αρκετές επαναλήψεις. Πολύ όμορφο συναίσθημα να ανοίγει τα χεράκια της για αγκαλιά.....Εμείς ξετρελαινόμαστε, είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην ζωή μας στην κυριολεξία, όταν ξαπλώνει στο στέρνο μας και βάζει τα χεράκια γύρω, σαν να μας παίρνει αγκαλίτσα...

Νικ καλώς μας ήρθες! Να σας ζήσει το μωρό σας...:D Αν κάνεις αναζήτηση στο google θα βρεις και άλλα πάρα πολλά. Αν δεν τα καταφέρεις να το βάλεις πες μας ξανά να σου πω πώς θα το κάνεις.

Χριστίνα να σας ζήσει και να είναι καλοφώτιστο το μωράκι σας! Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο

Η μπεμπούλα πάλι ξύπνησε στις 1 το βράδυ και μετά ξαναξύπνησε στις 7 το πρωι :(. Την έχει πιάσει τρελή γκρίνια αυτές τις ημέρες. Το συζηταγά λοιπόν με την νονά της η οποία έχει δίδυμα και μου είπε ότι είχε διαβάσει σε ένα βιβλίο παιδιατρικής ότι κάποια στιγμή τα μωράκια περνάνε τέτοιες φάσεις αλλαγής ωραρίου, ανεξήγητης - πάντα συμφωνα με το μέχρι τώρα πρόγραμμά τους - γκρίνιας και διάφορα περίεργα και αυτό συμβαίνει γιατι ετοιμάζονται να προχωρήσουν στάδιο εξέλιξης. Βέβαια μπορεί να είναι και δόντια......Τι να πω...δεν ξέρω....Αφου έκανα και μια σκέψη να πάρω και τον παιδίατρο να του το πω, αλλά προς το παρόν δεν το έχω κάνει. Προσπαθώ να την καταλάβω...:(

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Kαλημέρα σε όλες. Παλι 9ωρο χτυπησαμε. Τι καλά. Εμενα ειναι πολύ κομψος. 8300 αλλα κινειται συνεχεια. Τρωει μεγαλες μεριδες και το γαλατακι της μαμας. Τον εβαλα στο πατωμα. Μπουσουλάει τρέχοντας και σηκωνεται οπου βρει να πιαστει. Δεν τον ξαναφηνω. Θα πρέπει να πάρω πλαστικά για τις γωνιες.

Λοιπον εχω πολυ νευριασει. Απο χθες προσπαθω να βαλω ενα τινκερακι , το βρηκα ,το εφτιαξα ,παω εκει που λεει επεξεργασια υπογραφης το βαζω αλλα δεν το φορτωνει.Μετα παωστο επεξεργασια avatar, τα ιδια. :confused:. Τι κανω λαθος?? Κλαψ....

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

[

QUOTE=astarti;393638]Καλώς μας ήρθες και πάλι και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου...Κι εμάς καστανόξανθη και πρασινομάτα βγήκε δηλαδή καμία σχέση με μας, έχει πάρει τα μάτια του πατέρα μου και το χρώμα μαλλιών του πεθερού μου, εμείς είχαμε φαίνεται φιλική συμμετοχή...!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Επισης!!! Εμενα η μαμα μου με ρωτησε με υποψια τις προαλλες: "Καλα αυτο το μωρο απο που πηρε τα μπλε ματια"?? Καταλαβες? Ως και η μαμα μου απορησε...

Κι εμένα καλέ λιγόφαγη είναι αλλά εμένα ούτε την κρέμα δεν τρώει...:rolleyes::rolleyes: Επίσης είναι στα ίδια κιλά περίπου με την δικιά σου οπότε μην ανησυχείς...Εγώ πάλι για να φάει της τραγουδάω την "Μπουμπού την αλεπού" των mazoo and the zoo και τρελλαίνεται...:-D:grin:[/

Καλα εσυ το εχεις αναγαγει σε επιστημη δεν το συζητω!!! Αντε και στη λυρικη!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...