Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στελλα δεν νομιζω γιατι κοιματε σχεδον γυμνη και ξεσκεπαστη και τα εχω ολα ανοικτα στο σπιτι τωρα ξερω γω τι να πω να της αναψω και τα αιρ κοντισιον φοβαμαι μην κρυωσει για πιο λιγα ρουχα παντως δεν παιζει να την βαλω δεν εχει πιο λιγα χαχαχαχα

\

Αααα σεξυ η κορη σου... Κοιμάται με το άρωμα της μονο? Αιρ κοντισιον νομίζω ειναι νωρις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμας μας πηρε ενα η νονα μας αλλα χρειαζομαστε οπωσδηποτε και αλλα για να την αλλαζω μετα βεβαια και τα μαγιουδακια που λες ειναι καλη λυση για να ειναι και πιο ανετα τα μωρακια

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Λόγω σκ χάσαμε λίγο το πρόγραμμα και η μπουμπού μου κοιμάται ακόμη και βρήκα χρόνο να γράψω!

christina μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά και εμένα μου είπε κάτι για τα ισχία αλλά να το παρακολουθούμε και βλέπουμε, δεν με πανικόβαλε σε κάτι.

frosobal ποιο από τα αγοράκια σου είναι στη φωτό? βάλε και τους άλλους!!

unique mammy nice fotos!

stellitsa επειδή εμείς ήδη χρησιμοποιούμε αυτές τις πάνες της λίμπερο δεν ξέρω κατά πόσο είναι αδιάβροχες ή μη γιατί όταν βγαίνουμε από την πισίνα είναι τελείως μουσκεμα (η πάνα και το πιπί!)

verolina και nera ενημερώστε μας για τις μαστογραφίες κλπ!

Σήμερα σκεφτόμαστε να την αφήσουμε πρώτη φορά με παππού-γιαγιά και να βγούμε...........δεν το έχω αποφασίσει ακόμη έχω ενδοιασμούς και φοβάμαι!

Εσείς τι κάνετε με το θέμα??

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Σήμερα σκεφτόμαστε να την αφήσουμε πρώτη φορά με παππού-γιαγιά και να βγούμε...........δεν το έχω αποφασίσει ακόμη έχω ενδοιασμούς και φοβάμαι!

Εσείς τι κάνετε με το θέμα??

Να το κάνετε! Τον έχουμε αφήσει τρεις φορές και πάντα τον έχω έννοια αλλά χρειαζόμαστε και λίγο χρόνο ως ζευγάρι.

rm2dp2.png lgEnp2.png

κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!!!!!!ποτε δεν ετυχε να με ρωτανε τοσοι πολλοι για την κατασταση του παιδιου μου...να ειστε καλα!!

τωρα μας ειπε ο ορθοπαιδικος οτι δεν βλεπει κατι παρα μονο μια μικρη αποκλιση απλα να του φοραω 2-3 παμπερς μαζι για κανεναν μηνα να δουμε!!!η ακτινογραφια ειναι καλη και αυτο μετραει....σε ενα μηνα που θα κανουμε παλι εμβολιο θα το δουμε!!

λια μου να σου ζησει ο νεοφωτιστος

ολιβ μου ολα καλα....

στελλα και εγω του πηρα μαγιο και θα του ποαρω και ενα σαν αυτο που φοραει στην φωτο της προσκλησης..

κοριτσια σεολες ενα τεραστιο ευχαριστω!!!!δεν ξερετε ποσο εκτιμαω τα μηνυματα σας ειλικρινα δεν ξερετε....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

και εγω πιστευω πως ειναι νωρις για αυτο και δεν το εχω χρεισιμοποιησει ακομα καλα με το αρωμα της δεν το λες εχουμε και το παμπερς χωρις αυτο δεν μπορουμε :tongue:

Κατερινα αν η πανα ειναι γεματη τοτε το λες και με το αρωμα της χαχαχα:lol:

Χριστινα μου μην ανυσυχεις ολα θα πανε καλα..ξερω 2 παιδακια που ειχαν αυτο το προβλημα φορουσαν 2 πανες για καποιο χρονικο διαστημα και τωρα ειναι μια χαρα..

τι κανετε κουκλες; τα μωρακια σας καλα;

εμεις ημαστε μοναχουλες σημερα ο μπαμπας μας ειναι στην δουλεια..χαλασε και ο καιρος φυσαει και εχει συννεφια οποτε δεν μπορουμε να παμε βολτα.Ελπιζω το απογευμα να φτιαξει!

και εμας μας εφεραν δωρο μαγιο και εχω ξετρελαθει ανυπομονω να της το φορεσω...

olive να την αφησεις και να βγειτε ...

και εγω την εχω αφησει βεβαια το μυαλο μου ειναι σε εκεινη και περνω τηλ.να δω τι κανει..

και παντα φευγω αφου εχει φαει και την αλλαζω λες και οι αλλοι δεν μπορουν να το κανουν αλλα ειναι το πρωτο μου και ειμαι μια υπερβολικη χαζομαμα....

δεν γινετε τα παιδια να ειναι παντα κολλημενα πανω μας καποια στιγμη θα χρειαστει να παμε και στην δουλεια ή οπουδηποτε αλλου...

αληθεια ποτε γυρνατε στις δουλειες σας;υπαρχει καποια που δεν θα παει ξανα; εγω στις 20 Ιουνιου..περασε πολυ γρηγορα ο καιρος..ποτε εφτασε η στιγμη να ξαναγυρισω δεν το εχω καταλαβει ακομη... και φυσικα αν δεν παρουμε μεταθεση τις οποιες ακομη δεν εχουν ανακοινωσει φετος...

μπραβο χριστινάκι όλα καλα! αυτό με τις διπλές πάνες το εχω ακουσει οτι είναι στανταρ τακτικη σε τετοιες περιπτώσεις! αντε τώρα και στην βάφτιση!

εγω που τον αφήνω μόνο του με τις γιαγιάδες απο 2μιση μηνών, σας λεω στην αρχή είναι δυσκολο αλλα μετα το συνηθίζεις...εγω βέβαια πήγα για δουλεια οχι για διασκέσαση αλλα το ίδιο είναι.

ασε που το λαχταράς και περισσότερο μετά το μπεμπόνι!! γυρνάς και δεν ξεκολλάει απο πανω σου!

Προχθες γύρισα πολυ αργά, στις εντεκάμιση το βράδι, και μολις με είδε απλωσε τα χεράκια του για να ερθει στην αγκαλια μου! πρώτη φορά το έκανε και ενθουσιάστηκα!!!

μαγιώ πήραμε και μεις. ενα με τον νέμο και εναν ιππόκαμπο. δεν του το εχω δοκιμάσει ακόμα. μολις ζεστάνει ο καιρός θα τον βάλω στην βεράντα μεσα στην πισινούλα του να κανει μπανάκι με το μαγιω του!!! :D

οσο για τα ξενύχτια Κατερινα και μενα ακομα με ξενυχτάει. προχθές κοιμηθηκε κανονικά στις 6 το πρωι. Μαλλον ζεσταινόταν και δεν το καταλαβα. Ολο εκλαιγε, τον είχα αγκαλια αλλα τπτ. απο τοτε τον κοιμίζω μονο με πανα και ζιπουνάκι, χωρίς σκεπασμα.

Τελικά την άφησα χθες!

Βέβαια την κάναμε μπανάκι με τον άντρα μου, την ταίσαμε, την βάλαμε για ύπνο, βεβαιωθήκαμε ότι κοιμάται (την νύχτα συνήθως δεν ξυπνάει) και φύγαμε!

Το θέμα είναι ότι δεν εμπιστεύομαι να την κρατάει κανένας άλλος (μόνο με τον άντρα μου είμαι σίγουρη) γιατί θεωρώ ότι μόνο εμείς ξέρουμε το σωστό για εκείνη.....Ευτυχώς ήταν ένα ήρεμο βράδυ κι εμείς περάσαμε καλά! Όταν γυρίσαμε ήθελα να την ξυπνήσω και να την αγκαλιάσω!!!!

χριστινάκι κι εμάς 1-2 πάνες μας είπε να βάζουμε για να ανοίξουν τα ισχία και το κάνω ήδη αλλάμε την ζέστη "ψήνεται" ο πωπούλης

:-)

filoudaki από που πήρατε μαγιώ, ωραία ακούγονται?

εγώ της πήρα ένα από zara και μας έχουν φέρει άλλα 3(!) δώρο + αυτό το κολυμβητηρίου, ανυπομωνώ να τα βάλουμε!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...